πολυ συντομες απαντησεις γιατι δεν μπορω αλλο.......
bane
1) κασελακης - δεδας τα (περσινα) νουμερα ειναι υπερ (γενικα) του κασελακη....επιπλεον (γενικα) δεν πρεπει να ξεχναμε οτι συγκρινουμε παικτες με 10 χρονια διαφορα ηλικιας με οτι κι αν σημαινει αυτο.....
2) Τσαιρελης....εχεις δικιο οφειλει πολλα στον μαρκοπουλο.
3) Μπογρης....εδω δεν εχεις δικιο.....ολα τα οφειλει στον ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΚΟΥΠΕΡ που τον εκανε πρωτο μαγκα!
4) Χαραλαμπιδης.....εχεις δικιο και εχω γραψει πολλακις οτι ειναι θαυμα η αποδοση του σε αυτην την ηλικια.....εμενα παντως δεν μου αρεσει(ποτε δεν μου αρεσε) ως παικτης.....και γενικα θεωρω ΚΑΤΑΝΤΙΑ για μια ομαδα σαν τον ΠΑΟΚ να περιμενει ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΜΑΤΣ στο τελος εναν χαραλαμπιδη να πεσει πανω στον αντιπαλο να παρει βολες για να κερδισουμε! σε αλλους μπορει να αρεσει αυτο.....οκ
dave για αυτο που λες οτι θελουν να κρατησουν κορμο.......εννοειται πως σε καποιες περιπτωσεις δεν μπορουσαν αλλα σε αλλες τοσες μπορουσαν......σκεψου μονο ποιους πηραν στη θεση των αποστολιδη,γιαννακιδη,χρυσικοπουλου ποιοι απεμειναν στην ομαδα απο τους αντικατασταστες τους και ποιον προτιμησαν να κρατησουν αντι του κασελακη..........