Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - καοδ προημιτελικος κυπελλου Τεταρτη 8/10/2014 ωρα 19:00  (Read 1001 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline george4

• Αλλαγή
ÌÏÍÏ ÍÉÊÇ

http://www.paokbc.gr/news/news/3839

Ôá åéóéôÞñéá ãéá ôïí áãþíá ÊõðÝëëïõ ÐÁÏÊ - ÊÁÏÄ

Ç ÊÁÅ ÐÁÏÊ áíáêïéíþíåé üôé îåêßíçóå ç äéÜèåóç ôùí åéóéôçñßùí ãéá ôïí áãþíá ÊõðÝëëïõ ÐÁÏÊ – ÊÁÏÄ ðïõ èá äéåîá÷èåß óôï PAOK Sports Arena ôçí ÔåôÜñôç 8 Ïêôùâñßïõ 2014 êáé þñá 7.00ì.ì.ãéá ôçí ðñïçìéôåëéêÞ öÜóç ôïõ ÊõðÝëëïõ ÅëëÜäáò.

Ôá åéóéôÞñéá èá äéáôßèåíôáé ÄåõôÝñá (6/10) êáé Ôñßôç (7/10) óôá ãñáöåßá ôçò ÊÁÅ ÐÁÏÊ (10:00-20:00) êáé ôçí ÔåôÜñôç (8/10) áðü ôéò 10:00 ùò ôçí þñá Ýíáñîçò ôïõ áãþíá ÐÁÏÊ – ÊÁÏÄ.

Ïé êÜôï÷ïé åéóéôçñßùí äéáñêåßáò ôùí êáôçãïñéþí Black êáé White, èá Ý÷ïõí ôçí äõíáôüôçôá íá áðïêôÞóïõí ôá åéóéôÞñéÜ ôïõò ãéá ôïí áãþíá ÐÁÏÊ – ÊÁÏÄ, óå åéäéêÝò ðñïíïìéáêÝò ôéìÝò ôùí 5€. Åßíáé áðáñáßôçôç ç ðñïóêüìéóç ôçò êÜñôáò äéáñêåßáò, åíþ ãéá ôá åéóéôÞñéá ôùí 5€ ðïõ åßíáé áðïêëåéóôéêÜ êáé ìüíï ãéá ôïõò êáôü÷ïõò ôùí óõãêåêñéìÝíùí åéóéôçñßùí äéáñêåßáò, äåí èá åßíáé äõíáôÞ ç áãïñÜ ôïõò ìÝóù Internet, áëëÜ ìüíï áðü PAOK Sports Arena êáé ôá åêäïôÞñéá ôïõ ãçðÝäïõ.

-Ïé êÜôï÷ïé ôùí áêñéâþí åéóéôçñßùí äéáñêåßáò ôùí êáôçãïñéþí VIP SILVER, VIP GOLD êáé VIP LOUNGE, ìðïñïýí íá êÜíïõí ÷ñÞóç ôçò êÜñôáò äéáñêåßáò ôïõò ãéá íá åéóÝëèïõí óôï ãÞðåäï.

Ãéá ôïõò öéëÜèëïõò ôïõ ÐÁÏÊ, ðïõ äåí åßíáé êÜôï÷ïé åéóéôçñßùí äéáñêåßáò ôçò ðåñéüäïõ 2014-2015, ïé ôéìÝò ôùí åéóéôçñßùí ãéá ôïí áãþíá ÐÁÏÊ – ÊÁÏÄ ðïõ èá äéåîá÷èåß ôçí ÔåôÜñôç 8 Ïêôùâñßïõ 2014 åßíáé…

ÔÉÌÇ

ÊÁÔÇÃÏÑÉÁ/ÄÉÁÆÙÌÁ

10€

WHITE/¼ëá ôá äéáæþìáôá ôïõ ãçðÝäïõ

15€

BLACK/108, 109, 110, 111

20€

SILVER/VIP 1,2,5

25€

GOLD/VIP 3,4

ÅéóéôÞñéá ãéá ôïí áãþíá ÐÁÏÊ – ÊÁÏÄ èá äéáôßèåíôáé êáé ìÝóù Internet áðü ôçí äéåýèõíóçhttps://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html ìå ôçí ãíùóôÞ äéáäéêáóßá Print @home. ÌÝóù ôïõ Print@home ï ößëáèëïò ìðïñåß íá áãïñÜóåé ôç óõãêåêñéìÝíç èÝóç ðïõ åðéèõìåß, êáé íá åêôõðþóåé ôï åéóéôÞñéü ôïõ óôï óðßôé ôïõ ìå Ýíáí áðëü åêôõðùôÞ Á4, ÷ùñßò íá ÷ñåéáóôåß íá ðåñéìÝíåé óôçí ïõñÜ ôùí åêäïôçñßùí ãéá ôçí ðáñáëáâÞ ôùí Þäç áãïñáóìÝíùí åéóéôçñßùí ôïõ.
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
παιζει να το δειξει κανενα καναλι?

Offline bozik

• Αλλαγή
 Τέλος τα ψέμματα.. Η χρόνια της υπέρβασης ήταν κοντά πέρσυ και λεπτομέρειες και γκρίζοι λύκοι το στέρησαν.. Το πιο πλήρες ρόστερ των τελευταίων χρόνων αναλύθηκε σε προηγούμενο άρθρο. Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά , οι παίκτες στοίχημα γεμίζουν χαμόγελα και συγκρατημένη αισιοδοξία. Αυτό το ανοργάνωτο πράγμα που λέγεται ελληνικό μπάσκετ δυστυχώς μας αναγκάζει το πρώτο επίσημο παιχνίδι να είναι και παιχνίδι τίτλου..

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΚΑΟΔ και Pre game δεν χωράνε.. Είναι νωρίς, κανείς δεν ξέρει την ομαδά μας, πόσο μάλλον τον αντίπαλο.. Αυτό που όλοι πρέπει να καταλάβουμε πως η ομάδα απέχει 3 αγώνες από τον πρώτο της τίτλο μετά από (δεν το γράφω, ντρέπομαι ) .........

Επομένως σύντροφε δεν γράφω σεντόνια ανάλυσης γιατί κανείς δεν τα χρειάζεται και θα τα έχεις μέσα στην χρονιά..Κούνα την κωλάρα σου, όχι για να τους βοηθήσεις μόνο.. Αλλά για να έχεις την τιμή να λες ,ότι όταν κάναμε το θαύμα και πήραμε το μαστραπά ,εγώ ήμουν εκεί και με τον ΚΑΟΔ.. Στα δύσκολα..

Τι λές ;

Θυμάσαι τα εύκολα; Δεν μπορεί ;

www.youtube.com/watch?v=c2crgt_pnUM

www.youtube.com/watch?v=whSM0Lvw6Uo (Embedding disabled, limit reached)

Ρούφηξε τα βίντεο πρίν πας παλατάκι.. Όποιος πάει ξέρει το σύνθημα..

ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ κύπελλο, κύπελλο, κυπελλλοοοοοο..

Πίστεψε με , με το που το ακούσουν τα αλάνια μας, θα το νοιώσουν και αυτά και θα το φέρουν..

Καλή χρονιά , τα λέμε Τετάρτη στις 19 :00 παλατάκι..

http://www.looper5.com/2014/10/blog-post_7.html
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
καλή χρονιά ΠΑΟΚάρα μου
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Rolas

• Κερκίδα
  • *
Αν κάνω λαθος διορθώστε! Νομίζω και όταν το σηκώσαμε το 99 είχαμε αποκλείσει πάλι τον καοδ (γαυρο- καοδ- σπορτινγκ και φαιναλ 4 νομίζω)! Μακάρι να έχει κόσμο αύριο! ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ!

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
Νομίζω και όταν το σηκώσαμε το 99 είχαμε αποκλείσει πάλι τον καοδ (γαυρο- καοδ- σπορτινγκ και φαιναλ 4 νομίζω)!
Ακριβώς!

Απόγονοι Έκτου Στόλου - ΠΑΟΚ 52-61
ΚΑΟΔ-ΠΑΟΚ 53-87
ΠΑΟΚ-Σπόρτινγκ 81-52

Final4
Ημιτελικός: ΠΑΟΚ-ρούλης 83-50
Τελικός: ΠΑΟΚ-κούλα 71-54

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Καλη χρονια ομαδαρα

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
Πρόπερσι με καλή ομάδα την πατήσαμε από τα Τρίκαλα και η περσινή ομαδάρα την πάτησε από τα σκουλήκια. Προσοχή σήμερα και φορτσάρουμε για τελικό

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline garf4

• Κερκίδα
  • *
καλή χρονιά ΠΑΟΚάρα μου

Με τον κόσμο που σου αξίζει στο πλευρό σου!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ Σ'ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ευκαιρια να ακουστει και το αργεντινικο ωωω ΠΑΟΚαρα το νεο  :'(

Offline blue_eyes

• Βασικός

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
Δεν το έχει η τηλεόραση...

32-20 στο 15'

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Δεν χωραμε να κατσουμε παλι.... θα γινει καμια κληρωση για τα ημιτελικα με αρη η γαυρο και ξαφνικα δεν θα μας χωρανε ουτε 3 παλατακια.. ξεφτιλα!

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
Πρωτο φαουλ για φετος...τα διαρκειας δεν περασαν μεσα αυτοματα. Μας εβαλαν να κοψουμε 5ευρω εισιτηριο...εκτος κι αν θυμαμαι λαθος και τα ματς κυπελου δεν συμπεριλαμβανονται...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Κανενα φαουλ ισα ισα που η προσφορα για οσους εχουν διαρκειας να δουν το παιχνιδι μονο με 5 ευρω ειναι μια χαρα!

Οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας δεν περιλαμβάνονται.

http://www.paokbc.gr/news/news/3688

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
Γι'αυτό δεν έχει κόσμο, γιατί τα διαρκείας θα έπρεπε να πληρώσουν εισιτήριο  :'(

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
Εντάξει μη λέμε τα ίδια, όποιος γουστάρει ας έρθει...
Όταν με τέτοιες τιμές δε κόβεις 3-4 χιλιάδες διαρκείας σημαίνει ότι είσαι λίγος.
Από πέρσι που είχαμε τους 300 του Λεωνίδα είναι μια πρόοδος  :-\

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός