biv να σε ρωτησω κατι κι αν θες μου απαντας......που οφειλεται κατα την γνωμη σου η καλη περσινη ομαδα;και δεν μιλω μονο για το συγκλονιστικο τελος των πλει οφ αλλα γενικα που η ομαδα επαιζε ωραιο μπασκετ;(κι αυτο αυξησε εστω και οχι οσο θα θελαμε τα φετινα εισιτηρια)
η δικη μου απαντηση εινα ΚΑΘΕΤΗ-ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ-ΑΠΟΛΥΤΗ.....ναι σε πολυ μεγαλο βαθμο οφειλεται στον ΚΟΥΠΕΡ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ γιατι ειχαμε πολλους παικτες(ελληνες και ξενους) που ΓΥΑΛΙΖΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ.....ειχαν προσωπικες φιλοδοξιες και ειχαν πολυ μελλον στο αθλημα ακομα.......τι φιλοδοξιες εχουν ο μπιδης,ο δεδας,ο τσοχλας,ο μαργαριτης,ο κακαρουδης,ο 34χρονος μπρεμερ και οι 30αρηδες λανγκφορντ και καρτερ;ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ.....πολλοι απο αυτους μπορει να παιζουν απλως καλα για διαφορους λογους.....ειτε γιατι γουσταρουν το αθλημα,ειτε για να βρισκουν ενα μεροκαματο για το λιγο καιρο ακομα που θα ειναι αθλητες κτλ κτλ.
Με αυτους ομως το μονο που μπορει να κανεις ειναι να κερδιζεις στον ποντο,στην παραταση κτλ λογω εμπειριας.......αλλα μεχρι εκει.....ουτε ωραιο μπασκετ βλεπεις με αυτους ουτε μπορεις να εχεις καλυτερα αποτελεσματα.........το κατι παραπανω θα στο δωσουν ΜΟΝΟ παικτες που οπως ειπα ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ.......φετος εχουμε ελαχιστους τετοιους και ηδη τους δινουμε ολο και λιγοτερο χρονο και εμπιστοσυνη......να σημειωσω και κατι....ο οντουμ που ειναι ενας απο τους ελαχιστους που λεω μετα τον τραυματισμο του μπιδη που παιρνει περισσοτερο χρονο και σταματησε το μονοδιαστατο παιχνιδι που υπηρχε πριν(η μπαλα στον "παικταρα" μπιδη) εχει ανεβει παρα πολυ......
και για να μην γραψω παλι ενα σεντονι και κουρασω......υπενθυμιζω την δικη μου γνωμη για την αλλαγη του ροστερ καθε χρονο......δεν εχει την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ευθυνη ο γερος.....οπως φετος δεν μπορουσε να κρατησει κουπερ,μπογρη,τσαιρελη,κονιαρη και πειν ΑΛΛΑ μπορουσε να κρατησει τον κασελακη για παραδειγμα αντι του ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΥ δεδα......για να μην παω πιο πισω και κουρασω.....δεν ειχε τα χρηματα να τους κρατησει αυτους....οκ....αλλα τι εκανε;κρατησε ΟΛΟΥΣ τους γερους,πηρε τον κακαρουδη,αυξησε τους ξενους και μαλιστα πηρε 2 30αρηδες αμερικανους που πιθανον να ειναι και αρκετα ακριβοι(για τα δεδομενα μας) κτλ........αποτελεσμα ηταν να αυξηθει το μπατζετ απο περυσι και η ομαδα να μην εχει κανενα μελλον με τοσους 30+ που εχει......τελοσπαντων πιστευω οτι καταλαβες τι εννοω και δεν γραφω αλλα γιατι κουραστηκα.......απλα αν θελεις απαντησε στην ερωτηση!