παππου θα κουρασουμε στο τελος και θα βαρεθουν να διαβαζουνε
νομιζω οτι καταλαβαινεις τι γραφω. για τον μπιδη. οταν λοιπον η μπαλα καιει και εισαι οριακα στο τελευταιο διλεπτο ο μπιδης καθαριζει τα ματς. τωρα αν χανουμε η κερδιζουμε με 15 + δεν εχει νοημα αυτο που γραφω. αλλα επειδη φετος παμε οριακα στους ποντους καθαρισε αρκετα ματς.αν ηθελα κανα δυο λες και τρωγαμε 100 ποντους. μα ενα ροστερ δεν μπορει να χει 5 τετοιους. 2 θες αλλα να σου πω κατι, την προσωπικοτητα ενας θα την εχει. στανταρ σε ολες τις ομαδες.και ναι ο μπιδης ειναι απο τα καλυτερα 2αρια του πρωταθληματος σε ηλικια μαλιστα 38 ετων
δεν ειμαι υπερ η κατα του σουλη αν και γενικα ειναι ενας απο τους καλυτερους κοουτς ,δεν το λεω εγω αλλα οι μπασκετικοι -αθλητες ,παραγοντες ,προπονητες ,δημοσιογραφοι- .εμενα με παραξενεψε το γεγονος οτι δεν θελει να τρεχει η ομαδα στον αιφνιδιασμο ενω περυσι το επεδιωκε.μαλον το υλικο δεν ειναι για τετοιο αλλα θα μου πεις τωρα οτι αυτος το διαλεξε.δεν ξερω.εσυ σιγουρα θα πεις το δευτερο γιατι δεν τον θες ,οκ.
νομιζω για το ιεκ ,καταλαες πως το ειπα.κολλαει ομως στα φραγκα.οποτε σταματαει εδω
αν θες να δωσεις 15 + λεπτα σε παικτες τυπου λιαπη ή κασελακη-τσοχλα, σιγουρα θα δωσεις στους δευτερους γιατι εχουν αλλες παραστασεις και εμπειριες ,πιο πολλα χρονια στα παρκε.
ο μαρκοπουλος και ο καθε μαρκοπουλος θελει νικες πρωτα και μετα ολα τα αλλα. τις νικες τις φερνουν παικτες τυπου μπιδη ,τσοχλα (ναι τσοχλα που ανεξαρτητα αν θα βαλει το σουτ και οχι μονο δεν θα γοβηθει σε αντιθεση με τον καθε λιαπη που ειναι σιγουρο οτι θα ψαξει πασα η αποφυγη της φασης) και οχι παικτες τυπου λιαπη
ετυχε προχθες να δω λιγο βαζελο με μιλανο και ειδα ιβανοβιτς να βαζει μποχωριδη μεταξυ 2ου και 3ου δεκαλεπτου ,και μαλιστα λιγο χρονο ενω ειχε και διαφορα.παικτες τυπου λιαπη ,μποχωριδη πρεπει να παιρνουν τιος ευκαιριες απο τα μαλλια και θα βαζουν λεπτο ,λεπτο συμμετοχης στην καμπουρα τους.