Το ΛΟΛ ομως επιβάλλεται να ειναι στην επισημη ανακοινωση.
Στο αγωνιστικο κομματι που ξεχασα να σχολιασω...καλουτσικη η ομαδα, πρωτη φορα την ειδα φετος. Νταξ θελει χρονο για να δειξει οσο ομαδα ηταν η περσινη αλλα στην χρονικη περιοδο που ειμαστε φετος περσι ειχαμε χασει απο τον ρουλη με εμφανιση ομαδας τοπικου πρωταθληματος επομενως ολα καλα.
Ξεχωρισα λιγουλακι τον Σαλουστρο...ωραιο παικτακι φαινεται, ο Καρτερ πολυ καλος χωρις τραβηγμενες απο τα μαλλια προσπαθειες (του βγηκανε και τα σουτ). Ο Βον ειναι ΠΑΟΚ. Δεν ειναι τιποτα τρελο αλλα φαινεται παικτης ψυχολογιας. Τις παλιες καλες εποχες θα εχυνε να κανει ποζεριες μπροστα στις γεματες κερκιδες. Εν τω μεταξυ ετσι οπως τον εβλεπα απο μακρια μου εκανε ιδια κοψια με τον Γκαρετ. Σχεδον ιδιος σωματοτυπος. Ο Οντουμ εχει να δωσει αν και ακομα δεν βρισκει τις συνεργασιες που εβρισκε περσι ο κουπερ αλλα ειπαμε, θελει χρονο. Το μεγαλο μου ερωτηματικο ειναι ο Λανγκφορντ. Τον εβλεπα και στεναχωριομουν. Ιεροσυλια για το χρωμα του δερματος του. Μακαρι να κανω λαθος αλλα πραγματικα δεν καταλαβα τι ακριβως ρολο μπορει να παιξει αυτος. Η βαριοταν υπερβολικα ή απλως ετυχε να βαφτιστει καλαθοσφαιριστης απο σποντα. Ααααα και γουσταρα που ειχε αρκετο χρονο συμμετοχης ο Λιαπης. Και φανηκε να το κατεχει και να εχει και αρκετο τσαμπουκα. Λιγο να δυναμωσει χρειαζεται γιατι ειναι σαν καχεκτικο. Δεν ειναι σωμα μπασκετμπολιστα αυτο. Αυτα τα ολιγα μου ηρθαν τωρα...