Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. Handball Α1 Ανδρών περίοδος 2014/15  (Read 6799 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline george4

• Αλλαγή
Óõíå÷ßæåé óôïí ÐÁÏÊ ï Êåóßäçò

Îåêßíçóå íá õëïðïéåßôáé ï ìåôáãñáöéêüò ó÷åäéáóìüò óôçí ïìÜäá ÷Üíôìðïë ôïõ "ÄéêåöÜëïõ"

Ç ïìÜäá ÷Üíôìðïë ôïõ ÐÁÏÊ áíáêïßíùóå ôçí áíáíÝùóç ôçò óõíåñãáóßáò ìå ôïí ÓôÜèç Êåóßäç, ùò åëåýèåñç ìåôáãñáöÞ áðü ôïí ÆáöåéñÜêç ÍÜïõóáò. Ï 22÷ñïíïò ðßâïô èá óõíå÷ßóåé íá öïñÜ ôç öáíÝëá ôïõ ÐÁÏÊ ãéá ôá åðüìåíá ÷ñüíéá, êÜôé ðïõ áðïôåëïýóå åðéèõìßá ôüóï ôïõ ßäéïõ, üóï êáé ôïõ óõëëüãïõ.

Ôç öåôéíÞ óåæüí ï ÓôÜèçò Êåóßäçò ðÝôõ÷å 18 ãêïë óå 22 áãþíåò êáé ðÞñå ðåñéóóüôåñï ÷ñüíï óõììåôï÷Þò êõñßùò óôçí Üìõíá. Ï Íáïõóáßïò áèëçôÞò ôüíéóå óôéò äçëþóåéò ôïõ üôé "ìåôÜ áðü ôñßá ÷ñüíéá ðáñïõóßáò ìïõ óôïí ÐÁÏÊ Ý÷ù äåèåß ìå ôçí ïìÜäá. Åðéèõìßá ìïõ Þôáí íá óõíå÷ßóù êáé ÷áßñïìáé ãéá ôçí åîÝëéîç ðïõ åß÷å ç õðüèåóç ôçò ìåôáãñáöÞò ìïõ. Ï ñüëïò ôïõ ÐÁÏÊ åßíáé ðñùôáãùíéóôéêüò óôï åëëçíéêü ÷Üíôìðïë. ¼ëïé ïé ðáßêôåò åßìáóôå áðïöáóéóìÝíïé íá ðáëÝøïõìå ãéá íá ïäçãÞóïõìå êáé ðÜëé ôçí ïìÜäá óôá ôñüðáéá ðáßæïíôáò üìïñöï ÷Üíôìðïë, ðïõ èá öÝñíåé ôïí êüóìï óôï ãÞðåäï".

Áðü ôçí ðëåõñÜ ôïõ ï Ýöïñïò ôïõ ÐÁÏÊ Ãñçãüñçò Ðåôñßäçò ó÷ïëßáóå üôé "ôá ôåëåõôáßá ÷ñüíéá Ý÷ïõìå åðåíäýóåé óôïí ÓôÜèç Êåóßäç êáé ãé’  áõôü ôï ëüãï ðñï÷ùñÞóáìå óôçí åëåýèåñç ìåôáãñáöÞ ôïõ áðü ôïí ÆáöåéñÜêç ÍÜïõóáò. Åý÷ïìáé óôïí ÓôÜèç íá åßíáé õãéÞò êáé íá âïçèÞóåé ôçí ïìÜäá íá ðåôý÷åé ôïõò óôü÷ïõò ôçò. Åðßóçò èÝëù íá ôïíßóù ôçí Üñéóôç óõíåñãáóßá ðïõ õðÜñ÷åé ìåôáîý ôïõ ÐÁÏÊ êáé ôïõ ÆáöåéñÜêç ÍÜïõóáò êáé ôïí êáôáëõôéêü ñüëï ðïõ Ý÷ïõí óå áõôÞ ôüóï ï ê. Ðáõëßäçò üóï êáé ç äéïßêçóç ôïõ óõëëüãïõ. Óôü÷ïò ìáò åßíáé áõôÞ ç óõíåñãáóßá íá ãßíåé áêüìç ðéï áðïäïôéêÞ êáé ãéá ôéò äýï ïìÜäåò".

http://olapaok.gr/sports/handball/Handball_Andron/synexizei_ston_paok_o_kesidhs.2862567.html

μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

Offline george4

• Αλλαγή
Óõìöþíçóå ìå Ôóßëç ï ÐÁÏÊ

Ðáßêôçò ôïõ ÄéêåöÜëïõ ãéá ðÝìðôç óõíå÷üìåíç óåæüí èá åßíáé ï 22÷ñïíïò áñéóôåñüò åîôñÝì

Ï Áããåëïò Ôóßëçò ðïõ öÝôïò åß÷å ôçí ðéï "ãåìÜôç" óåæüí ôïõ óôïí ÐÁÏÊ, óõìöþíçóå óå üëá ìå ôç äéïßêçóç êáé ðÜíôá ìå ôç óõãêáôÜèåóç ôçò äéïßêçóçò ôïõ Öáßáêá ÊÝñêõñáò, èá åîáêïëïõèÞóåé íá öïñÜåé ôç öáíÝëá ìå ôïí ÄéêÝöáëï.

ÊáôÜ ôç äéÜñêåéá ôçò óåæüí ï íåáñüò Êåñêõñáßïò ÷ñçóéìïðïéÞèçêå êáé ùò äåîß åîôñÝì âïçèþíôáò óçìáíôéêÜ ôçí ïìÜäá ìåôÜ ôïí ôñáõìáôéóìü ôïõ ×ñÞóôïõ ÍéêïëáÀäç. Óå 19 áãþíåò ðÝôõ÷å 42 ãêïë êáé Þôáí ï Ýâäïìïò óêüñåñ ôçò ïìÜäáò óôï ðñùôÜèëçìá. ÓõíïëéêÜ óôá ôÝóóåñá ÷ñüíéá ðáñïõóßáò ôïõ óôçí ïìÜäá ìåôñÜ 50 áãþíåò ðñùôáèëÞìáôïò êáé 81 ãêïë.

"Ç öåôéíÞ óåæüí ìáò Üöçóå ìßá ðéêñÞ ãåýóç êáèþò ìåßíáìå íùñßò åêôüò äéåêäßêçóçò ôßôëùí. Áõôü ðïõ óõíÝâç ìáò ðåéóìþíåé êáé èá êÜíïõìå ôï ðáí ãéá íá åðéóôñÝøïõìå óôéò åðéôõ÷ßåò. ÈÝëçóç, ìåèïäéêÞ äïõëåéÜ êáé ðñïóÞëùóç. Åßìáé ðïëý ÷áñïýìåíïò ðïõ ðáñáìÝíù ìÝëïò ôïõ ÐÁÏÊ. Áðü ôçí ðëåõñÜ ìïõ åßìáé áðïöáóéóìÝíïò íá áñðÜîù… áðü ôá ìáëëéÜ üðïéá åõêáéñßá ìïõ ðáñïõóéáóôåß ãéá íá äéáêñéèþ ìÝóá óôïí õãéÞ áíôáãùíéóìü ôçò ïìÜäáò. Óôïí ÐÁÏÊ áîßæåé íá åßíáé øçëÜ, èá äïõëÝøïõìå óêëçñÜ ãéá íá ôá êáôáöÝñïõìå", ó÷ïëßáóå ï ¢ããåëïò Ôóßëçò.

Ï Ýöïñïò ôïõ ÐÁÏÊ, Ãñçãüñçò Ðåôñßäçò, ôüíéóå üôé "ç ðïñåßá ôïõ ¢ããåëïõ óôï åëëçíéêü ÷Üíôìðïë åßíáé áíïäéêÞ. Óôïí ÐÁÏÊ èÝëïõìå íá Ý÷ïõìå ðáéäéÜ ìå ôï ÷áñáêôÞñá êáé ôçí üñåîç ãéá äïõëåéÜ ðïõ äéáêñßíåé ôïí ¢ããåëï. Ôïõ åõ÷üìáóôå íá åßíáé õãéÞò êáé íá âïçèÞóåé ôçí ïìÜäá. Ç óõíåñãáóßá ìáò ìå ôïí Öáßáêá ÊÝñêõñáò, ôçí ïìÜäá óôçí ïðïßá áíÞêåé ï áèëçôÞò, åßíáé åîáéñåôéêÞ ôá ôåëåõôáßá ÷ñüíéá. Ðñüêåéôáé ãéá Ýíá óðïõäáßï öõôþñéï áèëçôþí ôïõ ÷Üíôìðïë, ðïõ Ý÷åé ðñïóöÝñåé ðïëëÜ óôï Üèëçìá".

http://olapaok.gr/sports/handball/Handball_Andron/symfwnhse_me_tsilh_o_paok.2864735.html

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
Μια ζωή στον ΠΑΟΚ

Ο Θοδωρής Πετρίδης επικύρωσε την παραμονή του στην ομάδα χάντμπολ του Δικεφάλου

Ο Θοδωρής Πετρίδης παραμένει στον ΠΑΟΚ και φέτος θα συμπληρώσει δέκα χρόνια παρουσίας στην ομάδα. Ο διεθνής πλέι μέικερ ήρθε στον ΠΑΟΚ τον Αύγουστο του 2005 και ήταν παρών σε όλες τις μεγάλες στιγμές, με την κατάκτηση των δύο πρωταθλημάτων (2009,10), του Κυπέλλου Ελλάδος και τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League.
Στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ήταν 5ος σκόρερ της ομάδας με 59 γκολ σε 19 ματς. Για το γεγονός ότι μένει στον ΠΑΟΚ για δέκατη σεζόν, ο Θοδωρής Πετρίδης σχολίασε ότι "η απόφαση είναι εύκολη, όταν είσαι σε έναν σύλλογο του μεγέθους του ΠΑΟΚ και παράλληλα είσαι και φίλαθλος αυτής της ομάδας. Προσωπικά δεν σκέφτηκα καν το ενδεχόμενο να αγωνιστώ με άλλη φανέλα. Μακάρι να μείνω στο σύλλογο για αρκετά ακόμη χρόνια, όσο αντέχω να παίζω και να βοηθώ".
Αναφορικά με τους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν, ο 28χρονος πλέι μέικερ τόνισε ότι "μετά την περσινή σεζόν, που δεν υπήρξε διάκριση, θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα, χωρίς να χρειάζονται μεγάλα λόγια. Γνωρίζουμε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί και από την πλευρά μας οι παίκτες υποσχόμαστε ότι θα παλέψουμε για το καλύτερο. Το σημαντικό είναι να έχουμε αγωνιστική συνέπεια και να καταφέρουμε να παίζουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο, να ξαναφέρουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ κοντά μας".
http://olapaok.gr/sports/handball/Handball_Andron/mia_zwh_ston_paok.2874115.html

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
Σε μία σημαντική μεταγραφή προχώρησε η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, καθώς εντάσσει στο δυναμικό της τον διεθνή περιφερειακό Βασίλη Κεσίδη.
Ο Βασίλης Κεσίδης γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου του 1989, έχει ύψος 1,88μ. και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού ίντερ. Από την ηλικία των εννέα ετών εντάχθηκε στις ακαδημίες της ΧΑΝΘ και το 2010 πέρασε για πρώτη φορά το κατώφλι της Εθνικής ομάδας των ανδρών.
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε σε 69 αγώνες πρωταθλήματος σκοράροντας συνολικά 304 γκολ (4,4 γκολ ανά αγώνα).
Ο Βασίλης Κεσίδης έμεινε ελεύθερος έχοντας συμπληρώσει την προβλεπόμενη οκταετία. Οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκαν μέσα σε άριστο κλίμα, καθώς η συνεργασία ήταν επιθυμία και των δύο πλευρών.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ, ο Βασίλης Κεσίδης τόνισε τα εξής: «Ευχαριστώ του ανθρώπους της ΧΑΝΘ, όλους τους προπονητές που είχα και όλους τους συμπαίκτες μου για τα όμορφα χρόνια που πέρασα. Για εμένα ανοίγει ένα νέο και πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην καριέρα μου. Έρχομαι στον ΠΑΟΚ, σε ένα μεγάλο σωματείο, που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο χάντμπολ και στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα. Οι στόχοι μου ταυτίζονται με τους στόχους του συλλόγου και οι φιλοδοξίες μου καλύπτονται μέσα από τις φιλοδοξίες του ΠΑΟΚ. Από την πλευρά μου θα κάνω ότι είναι δυνατόν ώστε να τιμήσω τη φανέλα που θα φορέσω, ως μέλος μίας ομάδας που θέλει να διεκδικήσει τίτλους συνδυάζοντας όμορφο και ελκυστικό χάντμπολ».
Από την πλευρά του ο έφορος του τμήματος χάντμπολ, Γρηγόρης Πετρίδης, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε τον Βασίλη στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και του ευχόμαστε σπουδαίες ατομικές και ομαδικές επιτυχίες, μακριά από τραυματισμούς. Πιστεύουμε στις δυνατότητές του και περιμένουμε να βοηθήσει την ομάδα ώστε να πετύχει τους στόχους της».

http://olapaok.gr/sports/handball/oi_stoxoi_moy_taytizontai_me_toys_stoxoys_toy_paok.2876471.html

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
Η μεταγραφή Ταμουρίδη

Ένας από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές, ο Γιάννης Ταμουρίδης εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ αναλαμβάνοντας ειδικό ρόλο στο τεχνικό επιτελείο.
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της ποδηλασίας και μοναδικός Έλληνας που κατόρθωσε να γίνει μέλος επαγγελματικής ομάδας pro tour, ανοίγει μία νέα σελίδα στην καριέρα του, ως ειδικός σύμβουλος σε θέματα εκγύμνασης των αθλητών του ΠΑΟΚ, δίπλα στο Νίκο Γεωργιάδη και στον Αντώνη Τσολάκο.
Αυτή είναι η πρώτη κίνηση ενίσχυσης του τεχνικού τιμ και η στελέχωση θα συνεχιστεί, στο πλαίσιο της νέας οργανωτικής δομής που θα ακολουθήσει το τμήμα του ανδρικού χάντμπολ.
Ο Γιάννης Ταμουρίδης, που είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και ταυτόχρονα αποτελεί τη σημαία του ποδηλατικού τμήματος του ΠΑΟΚ, μίλησε για αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.
«Για εμένα είναι μία μεγάλη πρόκληση. Συνεχίζω να είμαι ενεργός αθλητής στην ποδηλασία και παράλληλα δοκιμάζω κάτι καινούριο, στον τομέα της εκγύμνασης και της προετοιμασίας αθλητών, που με ενδιαφέρει πολύ. Ως μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ και αθλητής του συλλόγου επί χρόνια, δέχθηκα με μεγάλη χαρά αυτή την πρόσκληση».
Αναφορικά με τα καθήκοντά του, ο Γιάννης Ταμουρίδης τόνισε ότι «πλέον το επίπεδο του αθλητισμού και στα ομαδικά αθλήματα έχει ανέβει τόσο πολύ, που πέρα από την τεχνική και την τακτική σημαντικό ρόλο παίζει η φυσική κατάσταση η αθλητικότητα. Ουσιαστικά θα προσπαθήσω να βοηθήσω τους αθλητές με την εμπειρία μου και να δουλέψουμε μαζί προς όφελος της ομάδας».
Ήδη η συνεργασία με τους αθλητές και τους προπονητές του τμήματος ξεκίνησε άψογα. Μέχρι στιγμής οι αθλητές του ΠΑΟΚ έχουν υποβληθεί στις απαιτούμενες εξετάσεις και τους έχει δοθεί ειδικό πρόγραμμα συντήρησης μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας.

Οι διακρίσεις του Γιάννη Ταμουρίδη
·         ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΙΣΤΑ-ΠΟΝΤΟΙ 2009-2010
·         2ος ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΙΣΤΑΣ 2005
·         3ος ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΙΣΤΑΣ 2006
·         2ος ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΙΣΤΑΣ 2002
·         3ος ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ 2009
·         7 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΠΙΣΤΑΣ 2005-2009
·         11ος ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΡΟΜΟΥ 2000
·         39 ΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 1997-2013
·         7 ΦΟΡΕΣ ΒΑΛΚΑΝΙΟΝΙΚΗΣ 1998-2002
·         10 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΡΕΚΟΡ 4.000m και 4.000m ομαδικό
·         ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΦΗΒΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Σ.Α.Τ. ΤΟ 1998
·         ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2006
·         ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ PRO TOUR EUSKALTEL-EUSKADI 2013
·         ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ BERGAMASCA 1999-2002

http://inpaok.com/185710/%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE-%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B7/

Offline george4

• Αλλαγή
"Δύο χρόνια χωρίς τίτλο είναι αρκετά"

Ο Κώστας Γουργούμης θα συνεχίσει να είναι μέλος της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ

Τη φανέλα με το νούμερο 6 της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ για 7η συνεχόμενη χρονιά θα φορά ο Κώστας Γουργούμης. Οπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου: "Επιθυμία του διεθνούς τερματοφύλακα, όσο και του συλλόγου, ήταν να συνεχιστεί η συνεργασία και στη νέα αγωνιστική περίοδο και η συμφωνία επετεύχθη άμεσα.

Ο Γουργούμης είναι κάτοχος ενός εντυπωσιακού ρεκόρ, καθώς από τη σεζόν 2008-09 που ήρθε στον ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει ούτε έναν αγώνα της ομάδας και μετρά 184 συνεχόμενες συμμετοχές σε Α1, Κύπελλο και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στις δηλώσεις του, μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας, ο Κώστας Γουργούμης δήλωσε τα εξής: "Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω για έβδομο χρόνο στην ομάδα που αγαπάω. Νομίζω ότι δύο φορές χαρούμενος είναι ο πατέρας μου, ως οπαδός του ΠΑΟΚ. Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου από τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο δεν μου άφησαν καν το περιθώριο να σκεφτώ κάτι διαφορετικό από την ομάδα του ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι πλέον ο ΠΑΟΚ επαναπροσδιορίζει τους στόχους του, δύο χρόνια χωρίς τίτλο είναι αρκετά. Θα επιδιώξουμε την επιστροφή στους τίτλους και τη δημιουργία ενός δυνατού κλαμπ που θα μπορεί να σταθεί επάξια στην Ευρώπη και θα διεκδικήσει επιτυχίες τα επόμενα χρόνια".

Από την πλευρά του ο έφορος του τμήματος χάντμπολ Γρηγόρης Πετρίδης, δήλωσε ότι "ο Κώστας είναι ένα μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, ήταν παρών στις μεγάλες στιγμές του τμήματος και δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το νέο ξεκίνημα που επιχειρούμε. Πρόκειται για έναν αθλητή με αδαμάντινο χαρακτήρα και χαιρόμαστε να έχουμε τέτοιους αθλητές στις τάξεις του συλλόγου".

http://olapaok.gr/sports/handball/Handball_Andron/duo_xronia_xwris_titlo_einai_arketa.2910628.html

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
Μένει και ο Παλάσκας

Παίκτης του ΠΑΟΚ για όγδοη συνεχόμενη σεζόν θα είναι ο Αποστόλης Παλάσκας

Ο 26χρονος δεξιόχειρας περιφερειακός τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του τμήματος χάντμπολ και έτσι θα εξακολουθήσει να φορά τη φανέλα με τον αριθμό «4».
Ο Αποστόλης Παλάσκας ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2007. Με τη φανέλα του Δικέφαλου έχει αγωνιστεί σε 146 αγώνες της Α1 ανδρών και έχει σκοράρει 397 γκολ, ενώ στα ευρωπαϊκά κύπελλα μετρά 28 γκολ σε 19 συμμετοχές.
Με τον ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο, ενώ την περίοδο 2009-10 αγωνίστηκε στους ομίλους του Champions League.
«Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στον ΠΑΟΚ για μία ακόμη χρονιά. Είναι αυτό που πραγματικά ήθελα. Φέτος ο στόχος μας θα είναι ξεκάθαρα νομίζω η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Θεωρώ ότι η ομάδα θα πάρει αυτούς τους παίκτες που χρειάζεται για να είναι πλήρης και έτοιμη όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και αν όλα πάνε καλά τότε θα πετύχουμε κάτι πολύ καλό φέτος», τόνισε ο διεθνής περιφερειακός.
 Από την πλευρά του ο έφορος του τμήματος, Γρηγόρης Πετρίδης σημείωσε ότι «ο Αποστόλης είναι ένα παιδί που μεγάλωσε μέσα στον ΠΑΟΚ και χαιρόμαστε καθημερινά που τον βλέπουμε να προοδεύει. Πλέον είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης, με συμμετοχές στην Εθνική ομάδα, κάτι που κατάφερε με σκληρή δουλειά. Στηρίζουμε πολλά επάνω του για να επιτύχουμε τους στόχους που θέτουμε για τη νέα σεζόν και του ευχόμαστε να είναι υγιής»

http://olapaok.gr/sports/handball/menei_kai_o_palaskas.2916812.html

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ασχετο.το χανουμι διαλυθηκε "ξαφνικα".μακαρι ρε πουστη να χαμε 20.000 διαρκειας στον ερασιτεχνη και θα γινοταν πανηγυρι ειδικα σε αυτο το τμημα.

καλα με 20 χιλιαδες διαρκειας ουτε ελληνικος χρυσος στο βολει θα υπηρχε...ο ΠΑΟΚ μας εχει ξενερωσει αλλα κι εμεις οι ιδιοι εχουμε ξενερωσει τον ΠΑΟΚ...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Σωστά
Κάτι πολύ καλό γινεται

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
ασχετο.το χανουμι διαλυθηκε "ξαφνικα".μακαρι ρε πουστη να χαμε 20.000 διαρκειας στον ερασιτεχνη και θα γινοταν πανηγυρι ειδικα σε αυτο το τμημα.

καλα με 20 χιλιαδες διαρκειας ουτε ελληνικος χρυσος στο βολει θα υπηρχε...ο ΠΑΟΚ μας εχει ξενερωσει αλλα κι εμεις οι ιδιοι εχουμε ξενερωσει τον ΠΑΟΚ...

Εδώ δε μπορούμε να πιάσουμε 1000 διαρκείας στο μπάσκετ, τί να περιμένουμε για τα ερασιτεχνικά;

Offline banis

• Αλλαγή
Απ: Π.Α.Ο.Κ. Handball Α1 Ανδρών περίοδος 2014/15
« Reply #10 on: July 14, 2014, 15:20:13 »

Εδώ δε μπορούμε να πιάσουμε 1000 διαρκείας στο μπάσκετ, τί να περιμένουμε για τα ερασιτεχνικά;

εδώ έχουμε 2.800 στη μπάλα ...  :'( :'( :'(

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #11 on: July 17, 2014, 11:20:24 »
Η κουλα διαλυεται και εμεις παμε για κουπα...στις επομενες μερες νεοτερα

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #12 on: July 17, 2014, 15:40:10 »
Ετσι ακριβως ειναι,παμε για γουστα φετος!Δε διαλεξα τυχαια το χαντμπολ να ειναι η πρεζα μου για φετος...

Offline george4

• Αλλαγή
« Reply #13 on: July 18, 2014, 14:05:40 »
Ο Πέτρος Μπουκοβίνας στον ΠΑΟΚ

Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, καθώς εντάσσει στο δυναμικό της τον αρχηγό της Εθνικής Νέων, τερματοφύλακα Πέτρο Μπουκοβίνα. Ο Μπουκοβίνας, που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στη ΧΑΝΘ, βρέθηκε στα γραφεία του ΠΑΟΚ και συμφώνησε με τη διοίκηση, ώστε να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Είναι γεννημένος στις 8 Μαρτίου του 1994, έχει ύψος 1,91μ. και στον ΠΑΟΚ θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 16.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον ΠΑΟΚ. Από μικρός είμαι μέσα στο σύλλογο, ως φίλαθλος στις κερκίδες της Τούμπας. Οι άνθρωποι της ομάδας με κέρδισαν με τη συμπεριφορά τους. Με προσέγγισαν αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα, πριν ακόμη ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος και μου έδειξαν πόσο πολύ με θέλουν», δήλωσε αρχικά ο Πέτρος Μπουκοβίνας και πρόσθεσε ότι «παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΧΑΝΘ για τα δύο χρόνια που πέρασαν εκεί. Φεύγω με ευχάριστες αναμνήσεις».

Αναφορικά με το αγωνιστικό σκέλος, ο Μπουκοβίνας υπογράμμισε ότι « θα προσπαθήσω να βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου, να δώσω το 1000% για να μπορέσω να παίξω στον ΠΑΟΚ και να κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Ο ρόλος του ΠΑΟΚ είναι να  πρωταγωνιστεί. Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια. Σίγουρα η ομάδα θα είναι ανεβασμένη σε σχέση με πέρσι. Πιστεύω ότι με τον Κώστα Γουργούμη και τον Ηλία Ζάγκα θα συνεργαστούμε πολύ καλά και θα καλύψουμε με τον καλύτερο τρόπο τις απαιτήσεις από τους τερματοφύλακες. Το μυστικό είναι η πολλή δουλειά».

Από την πλευρά του ο έφορος του ΠΑΟΚ Γρηγόρης Πετρίδης καλωσόρισε τον Πέτρο Μπουκοβίνα λέγοντας ότι «είναι χαρά μας να έχουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα του ελληνικού χάντμπολ. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να συνδυάσει άψογα τον πρωταθλητισμό με τις σπουδές του».

http://handball.gr/andron/a1-andron-opap/nea/item/2395-boukovinas-at-paok.html

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #14 on: July 18, 2014, 15:01:49 »
Εχω ινφο πολυ δυνατο θα περιμενουμε λιγες μερες να σκασει το καλο νεο και σηκωνεις πρωταθλημα κυριε.

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
« Reply #15 on: July 18, 2014, 19:04:47 »
Εχω ινφο πολυ δυνατο θα περιμενουμε λιγες μερες να σκασει το καλο νεο και σηκωνεις πρωταθλημα κυριε.

Επίθετο-εθνικότητα.
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #16 on: July 18, 2014, 20:55:00 »
Ελληνας...οχι ακριβως.. :D

Offline george4

• Αλλαγή
« Reply #17 on: July 19, 2014, 12:03:08 »
ΠΑΟΚ: Τέσσερις μεταγραφές με μέλλον

Σε τέσσερις μεταγραφές φερέλπιδων αθλητών προχώρησε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ

Πρόκειται για τους 18χρονους Χρύσανθο Τσαναξίδη και Βασίλη Παπακοσμά από τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας, τον 18χρονο Βαγγέλη Αραμπατζή από τον Αστέρα Αλεξανδρούπολης και τον 19χρονο Τάσο Τσαμουρίδη από τον Α.Ο. Κοζάνης. Και οι τέσσερις αθλητές έρχονται με υποσχετική ενός έτους.

Ο Χρύσανθος Τσαναξίδης  (στη φωτογραφία με τον έφορο Γρηγόρη Πετρίδη) γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου του 1996, έχει ύψος 1,97μ. είναι δεξιόχειρας και αγωνίζεται ως αριστερός ίντερ και πίβοτ.

Ο Βασίλης Παπακοσμάς γεννήθηκε στις 20 Μαΐου 1996, έχει ύψος 1,94μ., είναι δεξιόχειρας και αγωνίζεται ως αριστερός ίντερ.

Ο Βαγγέλης Αραμπατζής γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου του 1996, έχει ύψος 1,85μ., είναι αριστερόχειρας και αγωνίζεται ως δεξιός ίντερ και δεξιός εξτρέμ.

Ο Τάσος Τσαμουρίδης γεννήθηκε στις 18 Απριλίου του 1995, έχει ύψος 1,89μ, είναι δεξιόχειρας και αγωνίζεται ως αριστερός ίντερ.

http://handball.gr/andron/a1-andron-opap/nea/item/2399-4-more-at-paok.html

Offline manowar_4

• Αποστολή
  • **
« Reply #18 on: July 19, 2014, 13:32:47 »
ετσι οπως το γραφεις το μυαλο μου παει στον αλβανο που ειχε η κιτρινη πουτανα.σωστα?

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #19 on: July 19, 2014, 18:17:27 »
Ο Λευτέρης Ιωαννίδης επιστρέφει στον Δικέφαλο μετά από ένα χρόνο απουσίας και γίνεται η έβδομη φετινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ στο χάντμπολ

Ο 24χρονος έμεινε ελεύθερος από τον Φοίβο Συκεών είχε πέρσι 75 γκολ σε 21 αγώνες.

«Είναι μεγάλη χαρά, τιμή και ευθύνη που θα φορέσω και πάλι τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Μου έλειψε η ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους συμπαίκτες μου στον Φοίβο για τον ένα χρόνο που πέρασα. Πλέον ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο.

Θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ με όλες τις δυνάμεις μου να πετύχει τους υψηλούς στόχους του και να επιστρέψω στο προσκήνιο διεκδικώντας μία θέση στην Εθνική ομάδα», τόνισε ο Λευτέρης Ιωαννίδης.

*** Πάμε πολύ δυνατά στο handball του χρόνου ...