Author Topic: Μπάσκετ 2014-2015 (αγωνιστικά νέα, μεταγραφές, παίχτες, προετοιμασία κλπ.)  (Read 14732 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
Μαζί με τα συνδεσμίτικα παίζει να είναι πάνω από 1000 αν δεν κάνω λάθος.

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
Ξεκίνησε η διάθεσή τους + μπλουζάκι δώρο, 10:00-19:00 για αυτή τη βδομάδα.

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
εμεις δηλαδη που ειμαστε μετα τους 500 στο πηγαδι κατουρησαμε? αποχη ρε να βαλουν μυαλο.... ;D

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
Σταμάτα ρε, μετά τους 500 κάθε 100ος κάτοχος θα παίρνει φανέλα του Μπάνε υπογεγραμμένη. Εμείς οι πρώτοι 500 στο πηγάδι κατουρήσαμε δηλαδή; Να το βράσω αυτό το φανελάκι, φέρτε φανέλες του Μπάνε ρε. Άντε μην πάω να τους πετάξω το διαρκείας στα μούτρα τους μαλάκες.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Ο ΝΩΝΤΑΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ειναι ακομη διαθεσιμος....εχει βεβαια ακομη συμβολαιο με τον κολοσσο αλλα λογω προβληματων μπορει να φυγει οποτε γουσταρει(κατι σαν τον πανιωνιο φετος).....εδω τον εχει βαλει στο ματι η αεκ που δεν το βλεπω τελικα να παιζει ουτε στο πρωταθλημα......αν του κανουμε προταση παντως θα ερθει τρεχοντας........

ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΡΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ)!!!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ.....ΤΟΝ ΝΩΝΤΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Ο Βαρυτιμιαδης εφυγε και πηγε στα τρικαλα......ποσοι ακομα ρε γερο;ποσοι γαμω τον διαολο μου;

ΤΡΑΓΙΚΟΣ(για αλλη μια φορα)!!!!

Offline george4

• Αλλαγή
Δοκιμάζει τον 20χρονο Εγκόροφ

Οι αφίξεις τελικά χθες ήταν πέντε. Ο 5ος έφτασε με πλήρη μυστικότητα (γιατί ... ; ). Ο Γκεόργκι Εγκόροφ (στην φωτό δεξιά με το νούμερο 85) ήρθε στην Θεσσαλονίκη και θα δοκιμαστεί στο «παλατάκι» για ένα 10ήμερο. Πρόκειται για 20χρονο Ρώσο (1.97) που έπαιξε φέτος μετά από ένα σοβαρό τραυματισμόσ την ΜΒΑ της Μόσχας με την οποία ανέβηκε από την 3η κατηγορία στην 2η.

Ο νεαρός είχε 3.9 πόντους σε 12 λεπτά σε 21 αγώνες χωρίς καλά ποσοστά, θα περάσει από το μικροσκόπιο του Μαρκόπουλου και αν κριθεί κατάλληλος θα αποκτηθεί για να καλύψει ένα μικρό κενό στην θέση 3-2. Σήμερα μάλιστα έκανε και την πρώτη του προπόνηση. Στο παρελθόν έχει περάσει από την ΤΣΣΚΑ-2 και την κράσνιε Οκτιάμπρ του Βόλγκογκραντ.

http://basketplus.gr/index.php/rssall/item/64752-dokimazei-ton-20xrono-egkorof
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ΒΟΥΤΣΙΤΣΕΒΙΤΣ Νο2........ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ...... :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka:

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Δεν εχω να περιμενω τιποτα απο αυτον τον προπονητη........περυσι εκανε φανταστικη πορεια(αν και το 80% της επιτυχιας οφειλεται στον κουπερ οπως εχω γραψει επανειλημενα) και τον παραδεχτηκα για 3 πραγματα: πηρε φοβερο πλει μεικερ(μαλλον τα συγχαρητηρια ομως ανηκουν στον ματζικ)-επαιξε με 2 ξενους ολους κι ολους-ηταν βασικοι πυλωνες νεα παιδια οπως ο μπογρης,ο τσαιρελης και ο κασελακης με μελλον μπροστα τους.
Παρολο που ξερω πως 5 χρονια τωρα ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΟΝ ειχα μια ελπιδα οτι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αρχισε να αλλαζει νοοτροπια και ΑΥΤΟΣ ηταν ο ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ λογος που χαρηκα περυσι.......ματαια ομως.......ειναι γνωστο οτι οι γεροι δεν βαζουν μυαλο............

Φετος χαρηκα με τα ονοματα νεων παιδιων που ακουγονταν(σαρικοπουλος,ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ,σλαφτσακης,ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ) και τελικα παρεμεινε ο ενθουσιασμος για λιγες μερες παρολο που τελικα πηραμε μονο τον εναν απο αυτους......αλλα αυτο κρατησε λιγο γιατι ο γερος φροντισε να μας δειξει οτι δεν εχει αλλαξει καθολου.......οι κατραπακιες βεβαια ειχαν ξεκινησει απο νωρις......κακαρουδης που ξεκινησε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ να παιζει μπασκετ στα 29 του(πριν ηταν διακοσμητικος),2ετες σε δεδα και χαραλαμπιδη,απωλεια κασελακη(για μπογρη-τσαιρελη δεν υπαρχει ευθυνη γιατι ηθελαν να φυγουν) και τωρα απωλεια βαρυτιμιαδη και δοκιμη ρωσου που επαιζε στην 3η κατηγορια της χωρας του(τουλαχιστον ο βουτσιτσεβιτς επαιζε στην β' κατηγορια σερβιας)!!!

Ο ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ θα ακολουθησει την πορεια μπογρη και τσαιρελη και πιθανον πολυ καλυτερη(γιατι ειναι καλυτερο ταλεντο) και γι'αυτο ο φτωχος ΠΑΟΚ δεν μπορει να κανει κατι......ομως για τους λιαπη και κωττα επειδη αντιλαμβανομαι(μπορει και να κανω λαθος) οτι προκειται απλως για πολυ καλα εργαλεια και οχι για ταλεντα επιπεδου τσαιρελη ή σαλουστρου,ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ οτι θα εχουν την τυχη του αποστολιδη,του γιαννακιδη,του χρυσικοπουλου,του κασελακη ή ακομα χειροτερα του καλλε,του καλαμπακα,του αραπη κτλ.

Ο ΠΑΟΚ του μαρκοπουλου πασχει απο συνεχεια......εχει κανει τον ΠΑΟΚ μαρουσι και μακεδονικο.......εφημερες επιτυχιες,ομαδα ισα για να βγει η χρονια..... και του χρονου; παλι ενα τσουβαλι καινουργιους παικτες να πλαισιωσουν τους δεινοσαυρους που εχει μαζεψει λες και ο ΠΑΟΚ ειναι ελληνικο δημοσιο που πρεπει να συνταξιοδοτησει τους παντες!
Γιατι μην ειστε ολοι και τοσο σιγουροι οτι και φετος θα κατακτησουμε την 3η θεση....το ρεθυμνο και η κηφισια εγιναν ακομη πιο δυνατες......αλλα και να την κατακτησεις τι εγινε;του χρονου θα θες παλι ενα τσουβαλι παικτες και αντε να βγει η χρονια με το ζορι........

Αντι να εχεις αποστολιδη 5η χρονια στην ομαδα εχεις τσοχλα(αν ειναι δυνατον) 2η χρονια,αντι να εχεις γιαννακιδη 6η χρονια  εχεις ρωσο γ' κατηγοριας υπο δοκιμη,αντι για χρυσικοπουλο 3η χρονια στην ομαδα εχεις κακαρουδη που θυμηθηκε να παιξει μπασκετ μετα τα 30,αντι να εχεις 24χρονο κασελακη 3η χρονια και για πολλα ακομη εχεις 34χρονο χοντρο-δεδα για 3η χρονια και για 1 ακομη και αντι να παρεις απο περυσι 23χρονο παπαντωνιου ανανεωνεις φετος τον 38χρονο χαραλαμπιδη για 2 χρονια........ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙ!

ΤΑ ΚΑΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ(και γιαυτο υπαρχουν παρα πολλα παραδειγματα απο την συγχρονη ιστορια του μπασκετ)

Τελοσπαντων χιλιοειπωμενα πραγματα και καταλαβαινω οτι γινομαι κουραστικος(οσοι σιχτιριζουν ας μην με διαβασουν....δεν ειναι υποχρεωτικο) αλλα δεν νομιζω οτι γινομαι πιο κουραστικος απο τον σημερινο προπονητη του ΠΑΟΚ που φετος ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ!
Απλα ειναι κριμα οταν με το ΚΑΛΟ φυγει απο την ομαδα μας να μην εχει αφησει ΤΙΠΟΤΑ πισω του και να πρεπει να ξαναφτιαχτει η ομαδα ξανα κυριολεκτικα απο την αρχη μετα απο 10 χρονια παραμονης του στον παγκο!

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **

Απλα ειναι κριμα οταν με το ΚΑΛΟ φυγει απο την ομαδα μας

Όλα αυτά επειδή δεν θα φέρει ποτέ τον γαμημένο τον Παπαντωνίου :(

Τα είχα πει και παλιότερα, λίγος σεβασμός για προπονητή που περίμενε να παίξει αγώνα του ΠΑΟΚ και μετά να φύγει για την κηδεία του αδερφού του μάλλον επιβάλλεται.

Ωραία ανάλυση για το ρόστερ εδώ:

http://www.looper5.com/2014/09/paok-bc-2014-15-pre-season-preview.html

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
scarsick αυτο καταλαβες απο ολα αυτα,οτι εχω νευρα για τον παπαντωνιου;
τι να πεις;
Καλα για την αναλυση που εβαλες τι να πω;ειναι να γελανε και οι πετρες.......απολαυστικο μπασκετ στην εποχη του μαρκοπουλου;κακαρουδης αξιοζηλευτη καριερα;(ενδεικτικα αναφερω 2 παραδειγματα γιατι εχει πολλα)

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
scarsick αυτο καταλαβες απο ολα αυτα,οτι εχω νευρα για τον παπαντωνιου;

Ότι το έχεις ξεπεράσει ας πούμε   :)

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
τι να ξεπερασω ρε scarsick;αφου επιμενεις να βλεπεις το δεντρο και οχι το δασος θα σου απαντησω λοιπον ΚΑΙ για το δεντρο......ο παπαντωνιου δεν ειναι ο παικταρας που θα βαλεις την γατα σου να κλαιει που δεν τον εχεις ΑΛΛΑ απο την αλλη υπαρχει τετοια ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ σε ελληνες παικτες εστω και σε μετριους και ειδικα παικτες που μπορει να παρει ο ΠΑΟΚ που ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ να χανεις κι αυτους τους λιγους που υπαρχουν επειδη εχεις αναλαβει να συνταξιοδοτησεις ολους τους ελληνες καλαθοσφαιριστες!
επισης scarsick θελω να προσθεσω 2 σχολια για το αγιογραφημα του μαρκοπουλου που εβαλες για αναλυση.....1ον ο τυπος που το εγραψε προφανως ΔΕΝ ξερει οτι στο ροστερ ειναι και ο λιαπης και δεν τον αναφερει καν ενω ειναι γνωστο οτι θα παρει αρκετο χρονο φετος....2ον λεει οτι ο ΜΑΓΟΣ(!!!!!!) σουλης μπορει να μεταλαξει ακομα και τον σαλουστρο και γενικα οτι γραφει για τον σαλουστρο αποδεικνυει οτι ο τυπος ΔΕΝ ειχε παρακολουθησει εστω ελαχιστα τον σαλουστρο περυσι στον πανιωνιο......

τελος θελω να σου πω οτι το να κανεις κριτικη σε καποιον δεν σημαινει οτι δεν τον σεβεσαι......αλλα εσενα ποιος σου ειπε οτι επειδη εκανε αυτο που λες με την κηδεια του αδελφου του σημαινει ΑΥΤΟΜΑΤΑ οτι ειναι και πολυ καλος προπονητης.......δεν μπορει κανεις να ισχυριστει οτι ειναι κακος προπονητης αλλα ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ να εισαι προπονητης ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ(ποσο μαλλον στον ΠΑΟΚ) 10 χρονια και να μην αφησεις τιποτα πισω σου παρα μονο την κατακτηση 3-4 φορες της 3ης θεσης....χεστηκα......και το μαρουσι το εκανε αυτο και που ειναι τωρα;και το σκουληκι το εκανε αυτο τα προηγουμενα χρονια με ενα σκασμο ακριβοπληρωμενους(βαφτιζοντας και πολλους μαυρους ως σκοπιανους-FYROM) ξενους....και;

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
Το αστείο είναι ότι στα περισσότερα συμφωνούμε, πχ εδώ:

τελος θελω να σου πω οτι το να κανεις κριτικη σε καποιον δεν σημαινει οτι δεν τον σεβεσαι.

Αλλά πιο πριν είχες γράψει αυτό εδώ και εμένα μου φάνηκε ασέβεια για τον συγκεκριμένο. Μπορεί να κάνω και λάθος, έχει συμβεί ξανά, αν ναι ζητώ συγγνώμη.

Απλα ειναι κριμα οταν με το ΚΑΛΟ φυγει απο την ομαδα μας

Τέλος, όρεξη είχα να κάνω το αγιογράφημα του Μαρκόπουλου, ούτε που ξέρω ποιος το έγραψε και ούτε με ενδιαφέρει, το πόσταρα γιατί είναι από τα λίγα εξω-φορουμικά ποστ που μπορεί να βρει κανείς σχετικά με την φετινή ομάδα μπάσκετ, δεν είπα ότι έχει δίκιο σε όλα, εδώ μου βγάζει καλύτερο ελληνικό τρίποντο τον Δέδα. Από την άλλη,  και τις δικές σου αναλύσεις γουστάρω να διαβάζω αλλά παλιότερα είχες συγκρίνει Καλλέ και Λάζο με νικητή τον πρώτο, τι να λέει (αστειάκι)

Offline george4

• Αλλαγή
To ðñüãñáììá ôùí öéëéêþí áãþíùí…

¸íá ðåñßðïõ ìÞíá ðñéí áðü ôï ðñþôï åðßóçìï ðáé÷íßäé ôçò óåæüí êáé ðñéí áðü ôçí Ýíáñîç üëùí ôùí åðßóçìùí áãùíéóôéêþí äñáóôçñéïôÞôùí ôïõ ÐÁÏÊ êáé óôï ðñüãñáììá ôçò ðñïåôïéìáóßáò èá ìðïõí ðëÝïí êáé ôá öéëéêÜ ðáé÷íßäéá. Ç áñ÷Þ èá ãßíåé ôçí åðüìåíç ÐáñáóêåõÞ óôï «ÐáëáôÜêé» ìå ôï öéëéêü ðáé÷íßäé ôïõ ÐÁÏÊ ìå ôçí Lukoil Academic áðü ôçí Âïõëãáñßá.

To ðáé÷íßäé ôïõ ÐÁÏÊ ìå ôçí Lukoil èá äéåîá÷èåß êåêëåéóìÝíùí ôùí èõñþí, åíþ ï áãþíáò ÐÁÏÊ – Gaziantep ðïõ èá ãßíåé óôï «ÐáëáôÜêé» ôçí Ôñßôç 23 Óåðôåìâñßïõ, èá åßíáé ôï ìïíáäéêü ðáé÷íßäé ôçò ïìÜäáò, ðïõ èá Ý÷ïõí ôçí äõíáôüôçôá íá ðáñáêïëïõèÞóïõí ïé ößëáèëïé ôïõ ÐÁÏÊ. Ç þñá Ýíáñîçò ôùí äýï áõôþí áãþíùí èá áíáêïéíùèåß óôç äéÜñêåéá ôçò åðüìåíçò åâäïìÜäáò.

Ôï áíáëõôéêü ðñüãñáììá ôùí öéëéêþí áãþíùí ðïõ èá ðñáãìáôïðïéÞóåé ï ÐÁÏÊ åßíáé…

ÐáñáóêåõÞ 12/9: ÐÁÏÊ – Lukoil Academic óôï PAOK Sports Arena (êåêëåéóìÝíùí ôùí èõñþí)

ÊõñéáêÞ 14/9 (17:00): Ößëéððïò ÂÝñïéáò – ÐÁÏÊ óôï ÅÁÊ Ìáêñï÷ùñßïõ, ãéá öéëáíèñùðéêü óêïðü êáé ôçí åíßó÷õóç ôçò «Ðñùôïâïõëßáò ãéá ôï Ðáéäß».

ÔïõñíïõÜ Áðüëëùíá «Patras Cup» - ÃÞðåäï Áðüëëùíá ÐÜôñáò

ÐáñáóêåõÞ 19/9 (18:30): ÐÁÏÊ – Mobitelco Clouj

ÓÜââáôï 20/9 (18:30): Áðüëëùí ÐÜôñáò – ÐÁÏÊ

ÊõñéáêÞ 21/9 (17:00): Êüñïéâïò ÁìáëéÜäáò – ÐÁÏÊ

Ôñßôç 23/9: ÐÁÏÊ – Royal Hali Gaziantep óôï PAOK Sports Arena

ÔïõñíïõÜ «ÐÝôñïò ÏéêïíïìÜêçò» - Êëåéóôü ÃõìíáóôÞñéï «Ìåëßíá Ìåñêïýñç» óôï ÑÝèõìíï

ÐáñáóêåõÞ 3/10 (16:30): ÐÁÏÊ – Unics Kazan

ÓÜââáôï 4/10 (18:30): ÐÁÏÊ – Al Riyadi

ÊõñéáêÞ 5/10 (16:00): ÐÁÏÊ – ÑÝèõìíï Aegean

http://www.paokbc.gr/news/news/3785
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

Offline banis

• Αλλαγή

Αρχικά ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατσίδης είπε: "Θα αναφερθώ με λίγα λόγια για τον καθένα παίκτη. Ο Σταυρόπουλος μετά το ταξίδι του στην Αμερική στο πρώτο λεπτό της κουβέντας μας, είπε το όνομα του Οντουμ. Στη συνέχεια τον παρακολουθήσαμε, είχαμε εξαιρετκά report γι' αυτόν. Είχε μεγάλη επιθυμία να έρθει, έχει πολλά προσόντα και πρέπει να προσαρμοστεί στον ευρωπαικό τρόπο παιχνιδιού. Εφόσον γίνει αυτό, θα είναι σημαντικό εργαλείο. Σχετικά με τον Βον, μετά την φυγή του Τσαιρέλη θέλαμε να βάλουμε έναν παίκτη με έκρηξη, αμυντικές ικανότητες, με κυριαρχία στο καλάθι. Αυτά τα στοιχεία τα βρήκαμε στο πρόσωπο του Βον. Εχει τρομερή ενέργεια και αυτή θα την διοχετεύσει στην ομάδα μας. Τον Λάνγκφορντ για να εκτιμήσεις αυτά που κάνει στο γήπεδο, πρέπει να είσαι προσεκτικός και να ξέρεις πολύ μπάσκετ. Ο Κέβιν δρα αθόρυβα, συμμετέχει τόσο στην άμυνα και στην επίθεση, κάνει καλύτερους τους συμπαίκτες του. Αυτό σε συνδυασμό με την εξαιρετική του πορεία τα τελευταία δύο χρόνο και με δεδομένο πως είχε εμπειρία στο Γιούροκαπ, αυτά ήταν τα διαβατήριά του για την ομάδα. Θα αναφερθώ και στον Κάρτερ. Τα τελευταία χρόνια θέλαμε πλάι στον Χαραλαμπίδη να βάλουμε ένα σπουδαία παίκτη. Ο Κάρτερ έχει το φονικό ένστικο του Μάρσαλ, έχει τα κότσια του ΜακΓκραθ και σε ποιότητα ανθρώπου, πλησιάζει τον Χαραλαμπίδη. Φέτος είπαμε Μαρκ Κάρτερ με οποιοδήποτε κόστος, πάντα με τα δικά μας δεδομένα. Η παρουσία τεσσάρων Αμερικανών δεν είναι διαφοροποίηση από αυτά που θέλαμε τόσο καιρό να κάνουμε. Η επιλογή μας είναι ταυτισμένη απόλυτα για τον ΠΑΟΚ της επόμενης χρονιάς".

Ο Κέβιν Λάνκφορντ δήλωσε:"Από την πρώτη στιγμή φαίνεται πόσο οργανωμένη είναι ο ΠΑΟΚ. Ο επαγγελματισμός που υπάρχει με έκανε να πιστεύω πως έχω πάρει την σωστή απόφαση. Μέχρι αυτή την στιγμή είναι μια πολύ καλή εμπειρία".

Για την σύγκριση Μαρκόπουλου με Σφαιρόπουλο: "Είναι εξίσου απαιτητικός ο νέος μου προπονητής. Ισως δεν φωνάζει τόσο πολύ. Εχει πάντως τις ίδιες απαιτήσεις".

Για το τι προτιμούσε να κάνει στο παρκέ με τον Κάρτερ πέρυσι: "Στο γήπεδο ο Μαρκ δεν μου έδινε ποτέ την μπάλα. Αρα δεν συνεργαστήκαμε ιδιαίτερα... Ο Κάρτερ πάντως είναι σκληρός αμυντικός και όταν μου περνούσε την μπάλα, αυτό το έκανε πολύ σωστά και με έβγαζε στη σωστή θέση".

Για το ότι πέρυσι φάνηκε να θέλει "προσθέσει" το μακρινό σουτ και αν στοχεύει φέτος το να σουτάρει καλύτερα: "Πάντα μπορούσα να σουτάρω. Εξαρτάται τη ζητά η ομάδα. Στην πρώτη μου ομάδα στην Ελλάδα (Κολοσσός) δεν ήθελαν να το κάνω, στην δεύτερη (Πανιώνιος) ήθελαν".

Για το ότι θα αντιμετωπίσει τον αδελφό του, Κιθ στο φιλικό με την Ούνιξ: "Ο αδελφός μου μού έχε δώσει πολλές συμβουλές. Με βοήθησε όταν ήρθα στην Ευρώπη. Οσον αφορά τον φιλικό, θα τον... τσακίσω. Θέλω εγώ να είμαι ο νικητής".

Ο Τζέικ Οντουμ ανέφερε: "Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι καταπληκτικές. Είναι όλα θετικά, μεγάλα πράγματα μπορεί να πετύχει αυτή η ομάδα. Περιμένω να ανυπομονησία τα φιλικά".

Για το αν τον αγχώνει το γεγονός πως θα συγκριθεί με τον Κούπερ: "Ο Κούπερ ήταν πολύ καλός παίκτης. Δεν μπορούν να μπαίνουν συγκρίσεις, εγώ έχω δικό μου στυλ. Θα βοηθήσω τους συμπαίκτες μου για να έρθουν νίκες".

Για το ότι επέλεξε το Νο 13 στη φανέλα: "Το 13 το φοράω από πολύ μικρός, σε όλο το κολέγιο. Πήγαν καλά τα πράγματα ως τώρα με αυτό το νούμερο".

Για τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ: "Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε γρήγορα στην επίθεση. Θα πρέπει να βγάζω τους συμπαίκτες μου στη θέση που πρέπει για να δείχνουν τις δυνατότητές τους".

Για το αν με την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ κάνει ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του: "Είναι σίγουρα σωστή απόφαση, είναι καλό που θα παίζουμε στην Ευρώπη αλλά σημασία έχουν οι νίκες της ομάδας".

Για τις εντυπώσεις του: "Ολοι είναι πάντα φιλικοί μαζί μου και έχουν απόλυτη διάθεση να μου δείξουν πώς να κινηθώ. Εχω θα χαθεί άπειρες φορές στη Θεσσαλονίκη. Ολοι στην ομάδα με βοηθούν".

Ο Μαρκ Κάρτερ δήλωσε: "Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ που μας έχει φέρει εδώ. Προετοιμαζόμαστε εδώ. Ολοι με αντιμετώπισαν πολύ καλά. Αυτή την στιγμή χτίζεται η ομάδα και δημιουργούνται τα θεμέλια για την χρονιά που θα ακολουθήσει".

Για τα περσινά ματς με τον ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πέρυσι πολύ ομαδικά. Εμειναν προσηλωμένοι οι παίκτες, έπαιζαν συγκεντρωμένοι και ομαδικά".

Για το ότι ο Χαραλαμπίδης είναι χαρούμενος που δεν θα τον έχει πλέον αντίπαλο και αν αυτός αισθάνεται το ίδιο: "Οταν έπαιζα ως αντίπαλος, με φόρτωνε με φάουλ. Μου αρέσει να τον βλέπω στις προπονήσεις, το πώς λειτουργεί σε μια τέτοια ηλικία. Εχω και εγώ κάτι ανάλογο στο μυαλό μου. Είναι σημαντικό να έχεις τέτοιους συμπαίκτες".

Για το ότι επέλεξε το Νο 7 στη φανέλα που το φορούσε παλαιότερα ο Πρέλεβιτς: "Διάλεξα το 7 γιατί το 13 ήταν πιασμένο. Οποιο νούμερο κι αν επιλέξεις, πρέπει να παίζεις για την φανέλα. Κατανοώ την αξία που έχει αυτό το νούμερο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και εγώ με τον τρόπο μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό".

Για τον Σαλούστρο: "Ο Χρήστος είναι από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Βλέπω να βελτιώνεται στο παιχνίδι του, εξελίσσεται και αυτό με ευχαριστεί πολύ".

Για τους στόχους: "Επιτυχία μπορεί να είναι να βγούμε τρίτοι, να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Γιούροκαπ. Το θέμα όμως είναι να παίξουμε βάσει πλάνου και αυτό για μένα θα είναι επιτυχία για τους στόχους".

Για το ότι πέρυσι στα πλέι οφ έδειξε να ρίχνει πιο πολύ το βάρος στην άμυνα παρά στην επίθεση: "Αυτές ήταν οι εντολές που είχαμε στην ομάδα. Θέλαμε να σταματήσουμε τον Κούπερ. Σε άλλο ματς μπορεί να σκοράρω, σε άλλο όχι. Το σημαντικό είναι να βγάζεις ενέργεια και στις δύο πλευρές του γηπέδου στα 40 λεπτά".

Ο Τζούλιαν Βον τόνισε: "Από την πρώτη μέρα που ήρθα, έχω εκπλαγεί από την οργάνωση που υπάρχει. Πιστεύω πως η ομάδα θα είναι πολύ δυνατή".

Για το ότι θα αντιμετωπίσει τον ΚΑΟΔ στο ματς Κυπέλλου: "Ηταν μια σεζόν καλή πέρυσι, πέρασα καλά αλλά τώρα μπήκε ένας νέος χρόνος. Στο γήπεδο δεν υπάρχουν φίλοι και θα προσπαθήσω να κερδίζουμε με διαφορά".

Για τις διαφορές του ΠΑΟΚ με τον ΚΑΟΔ αγωνιστικά: "Η ένταση των προπονήσεων είναι μεγαλύτερη. Η παρουσία μου την περασμένη σεζόν στην Ελλάδα με βοηθά στις απαιτήσεις που υπάρχουν και στην προσαρμογή του".

Για τον Λάγνκφορντ τον οποίο έχει αντιμετωπίσει: "Ηταν βρώμικος αντίπαλος, έκλεβε... Πέρα από την πλάκα, χαίρομαι που ο Λάνγκφορντ θα είναι στον ΠΑΟΚ, θα με βοηθήσει. Είναι καλός και δυνατός παίκτης".

Για το αμυντικό κομμάτι: "Η άμυνα είναι ομαδική δουλειά. Η ομάδα έχει τέτοιο προσανατολισμό και βλέπω πως η ομάδα μπορεί να παίξει καλά στην άμυνα".

Για το τι τον ευχαριστεί περισσότερο να κάνει: "Το ριμπάουντ... Είναι ομαδική δουλειά".

gazzetta.gr

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
Από μπροστά η φανέλα είναι αυτό το ριγέ μαύρο γκρι;

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Τον αντωνακη τον πηρε ο απολλωνας....τουλαχιστον αφου δεν θα τον δω στην ομαδα μου θα τον βλεπω εδω στην πατρα οποτε πηγαινω στο γηπεδο!
Απο τον ρωσο γ' κατηγοριας που δοκιμαζε ο γερος κανενα νεο;Τουλαχιστον να παρουν αυτον να υπαρχει και κανενας παικτης στον παγκο οταν θα αρχισουν να πεφτουν σαν τα κοτοπουλα απο τα διπλα παιχνιδια γιατι αλλιως βλεπω τον ματζικ και τον ΜΠΑΝΕ να ξαναβαζουν σορτσακι....εκτος κι αν μετακομισει η μιση εφηβων στην ανδρικη ή μαλλον.....στην γεροντικη ομαδα!βλεπω απο το πολυ ξεπατωμα φετος τον γερο-μπιδη να τον παιρνουν 4 απο το γηπεδο και τον χοντρογεροδεδα να του βγαινουν οι μπυρες και τα σουβλακια που εχει στην χοντροκοιλια του!
Ενδεικτικα αναφερω τα εξης.....ο ΠΑΟΚ εχει μικροτερο αριθμητικα ροστερ ακομα και απο ομαδες που ΔΕΝ παιζουν ευρωπη οπως το ρεθυμνο,η κηφισια και νομιζω πως εχει μικροτερο ακομη και απο σκουληκι,απολλωνα και 1-2 αλλες!Το ροστερ του ΠΑΟΚ ειναι 12 παικτες το μικροτερο που ειχε ο ΠΑΟΚ ισως και ολων των εποχων αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ το μικροτερο επι εποχης μαρκοπουλου το οποιο ηταν παντα μεταξυ 14 και 16 παικτων......να σημειωθει οτι οταν ΔΕΝ επαιζε ευρωπη ειχε 16 παικτες!
Τελος ειναι το πιο γερασμενο ροστερ που ειχε ο ΠΑΟΚ ακομα και στα χρονια του μαρκοπουλου(οτι ειναι ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ δεν το συζηταμε)......επι μαρκοπουλου ειχαμε στο ροστερ κατω απο 22 χρονων απο 3 εως 6 παικτες και φετος μονο 2 και φυσικα δεν ειχαμε ποτε 38χρονο παικτη και ποτε μα ποτε οι ανω των 30 δεν αποτελουσαν το 40% του ροστερ!

Αλλα σε αυτα μην δινετε σημασια ειναι απλως εμπαθεια προς το προσωπο του μεγα προπονητη....η ομαδα ατενιζει το μελλον με αισιοδοξια!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Από μπροστά η φανέλα είναι αυτό το ριγέ μαύρο γκρι;

Λογικα θα ειναι μονο για το eurocup αλλα γαμαει ασχημα η φανελα!