Author Topic: Danny Hoesen  (Read 1880 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
Απ: Danny Hoesen
« Reply #40 on: March 28, 2014, 18:05:48 »
Εγώ πάντως στην τελευταία φάση είχα ντεζα βου με Χούτο-Μουσλίμοβιτς στο εντός με γάβρο.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #41 on: March 28, 2014, 21:08:59 »
Οχι ρε φιλε τι θυμηθηκες τωρα...  :o Ενας ακομα εφιαλτης σε ματς που επρεπε να παρουμε για το γαμωτο.

Τι νοημα εχει να ζηταει συγγνωμη τωρα, ας κοιταξει να βρισκει εστια απο εδω και περα, ελεος πια με τους επιθετικογενεις παιχτες μου που ειναι καλυτεροι αμυντικα παρα επιθετικα.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #42 on: March 28, 2014, 21:16:14 »
Εγώ πάντως στην τελευταία φάση είχα ντεζα βου με Χούτο-Μουσλίμοβιτς στο εντός με γάβρο.

και μεσα στις γριες το ειχε κανει με τον ιβιτς
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #43 on: March 28, 2014, 23:35:40 »
Παντως παρα τις μαλακιες εχω να πω τουλαχιστον εχει κοντρολ και τεχνικη που δεν εχει ο νιβεας...στην τελικη φαση διλαδη ο νιβεας δεν θα εφθανε καν στην περιοχη λογω ελειψης κοντρολ και ικανοτητας να τρεξει με την μπαλλα στα ποδια....η πενταδα lucas, hoessen, natcho, stoch, maartens εκανε παπαδες στην κυκλοφορια μπαλλας...νομιζω οτι ειναι πολυ καλο συνολο...με ινσαοθραλδε βιτορ σκονδρα κατσε τζαβελλα λινο αθανασιαδης πρεπει να αποτελουνε τον κορμο με τον οποιο θα βγενει η ενδεκαδα ....2ες επιλογες, βουκιτς, λαζαρ, σπυροποθλος, κουλουρης, θερμοσιφωνας

πρεπει να μας αδειασυν την γωνια...γεωργιαδης, κατσικας, ολισε, τζιολης, νινης, χακομπο, κατσουρανης,  μαντουρο, κιτσιου ...δεν ξερω εαν ξεχασα κανεναν..

Α ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΠΑΜΠΛΟ[/b]

Offline antonis kriti

• Αποστολή
  • **
« Reply #44 on: March 29, 2014, 15:10:58 »

πρεπει να μας αδειασυν την γωνια...γεωργιαδης, κατσικας, ολισε, τζιολης, νινης, χακομπο, κατσουρανης,  μαντουρο, κιτσιου ...δεν ξερω εαν ξεχασα κανεναν..

Α ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΠΑΜΠΛΟ[/b]
συμφωνώ με όλους ,μονο για κιτσιου δεν είμαι σίγουρος.
ξεχασες να βαλεις το γίδι μέσα.