o λαος του ΠΑΟΚ φοβαται το μαγαθηριο της τρουμπας, οπως και να ληξει το ματς αυτες οι νοοτροπιες του ποσα θα μαζεψουμε απο τους ανυπαρκτους μας εχουν γαμησει. προσωπικα οσα χρονια να βλεπω και να ακολουθω ΠΑΟΚ τετοια κουβεντα δεν εχω πει ακομα και με πραγματικα καλες ομαδες να παιζαμε ,τεσπα μονο μην πανηγυρισεται τα γκολ του καμπελ ομως παιδια.
για το Χ2 πηγες σημερα και πηρες το ελαχιστο τι περιμενατε να δειτε δηλαδη μπαρτσα-λιβερπουλ ? αν ναι υπαρχει και το κονεξ.
ελα ρε μλκ north το γάμησες.
ποιο Χ2 και Ψ; και για το Ζ από την ταμειακή των εβραίων να πήγαινες όταν βλέπεις ότι παίζεις ΠΑΛΙ με χωριό πάρε το διπλό τελείωνε και άντε παρακάτω. Ούτε περιμένουμε να πετάει η ομάδα ούτε να είναι Μπάρτσα. αλλά 5 γαμημένα βασικά πράγματα μετά από 4 μήνες προπόνηση ε περιμένεις να τα δείς.
όσο το αν φοβόμαστε ή όχι τον τρουμπαικό πάλι αδικείς τα αδέρφια σου.
ανοιχτό ματς μπορείς να φάς 4, μπορείς να ρίξεις, μπορεί να δείς σούπα μούπες να χουμε να λέμε. Αυτή τη στιγμή ο γκέυ είναι καλύτερος και ταχύτερος. όσο και να το χαρακτηρίσουμε οτιδήποτε άλλο, ΑΥΤΟ μένει. το πως θα ανταπεξέλθεις σαν ΠΑΟΚ μένει να δείς. με τη νοοτροπία που πήγαμε να παίξουμε χθες εμένα θα με χαλάσει να μας δώ. Δε θέλω να πάμε να παίξουμε φόρτσα επίθεση στο τηγάνι (αυτό έπρεπε να το κάνουμε χθες) ας παίξουμε και άμυνα αλλά παπαριλίκια από τα γαμίδια που είδα χθες θα χαλαστώ αν τα δω. οπότε δεν τίθεται θέμα πανηγυρισμών και συναφών που λες. περιμένεις να δεις μια ομάδα στο γήπεδο και με τα όσα δείχνει τώρα η ομάδα ξεχνάει να κατέβει. ανεπίτρεπτο! και επειδή δεν είμαστε τυφλοί θα το κρίνουμε. εγώ θέλω να δω την ομάδα στο γήπεδο. τα άλλα θα έρθουν μόνα τους.