Author Topic: Tomas Necid  (Read 5458 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nik

• Αποστολή
  • **
Απ: Tomas Necid
« Reply #60 on: September 26, 2013, 23:15:44 »
ρε ψηλε συγκεντρωσου τι ειναι αυτα που χανεις
εκτος αν δεν θελεις να γυρισεις στη ρωσια  ;)
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline Mithra4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #61 on: September 26, 2013, 23:22:43 »
Εγώ δεν κοιτάω τι έχασε. Δε με νοιάζει, εφόσον το έβαλε στο τέλος. Επιτέλους έχουμε σέντερ φορ.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #62 on: September 26, 2013, 23:25:20 »
Ρε μαλακα αφου ξερεις μπαλα τι μας παιδευεις.. Μην εισαι φλωρος
Στον ΠΑΟΚ παιζεις
ΠΑΟΚ G4Α

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #63 on: September 26, 2013, 23:30:33 »
Πέρα από τα γκολ που εχασε, από κλάους είναι 3 κλάσεις ανώτερος επίσης και τα τρία πήγαν μέσα και τα έπιασε το τέρμα, ούτε άουτ, ούτε πλάγιο ούτε χαμένο κοντρόλ όπως μας συνηθίζει ο κλάους στα τετ α τετ
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

northeagle_4

• Guest
« Reply #64 on: September 26, 2013, 23:38:56 »
δεν τα πιασε το τερμα ,τα εστειλε πανω του.
αλλο οτι τον θεωρω καλυτερο συνολικα απο αθανασιαδη και  5 επιπεδα πανω απο κοντο.
αυτην την στιγμη απο αποψη φυσ. καταστασης και φορμας ο κλαους πρπει να παιζει βασικο φορ, οταν ο νεσιντ πιασει τα στανταρ του φυσικα δεν βγαινει απο ενδεκαδα.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #65 on: September 26, 2013, 23:45:45 »
και μαζί μια χαρά θα παίζουν.

Συνέχισε να γίνεσαι καλύτερος ψηλέ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #66 on: September 26, 2013, 23:48:16 »
Για να λεμε και του στραβου το δικιο, ο επιθετικος θελει παιχνιδια για να βρει ρυθμο και αυτοπεποιθηση. Δε γινεται να τον βαζεις μια φορα καθε δυο μηνες και να περιμενεις να το παστελωσει για πλακα. Σημερα τα μυαλα του ηταν αλλου, μπορει να ηθελε να αποδειξει και κατι, αλλα τα τελειωματα του απαρεδεκτα. Οπως λεει και ο νορθ, πιο πολυ μονος του τα εχασε παρα τα εβγαλε ο τερμας
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline pks

• Αποστολή
  • **
« Reply #67 on: September 26, 2013, 23:51:50 »
επειδή ξέρεις καντάρια μπάλα,

επειδή οι άλλοι 1,5  -και καλά επιθετικοί μας- δεν φτάνουν (μαζί) ούτε το ένα σου παπάρι,

κανόνισε και τελείωνε σωστά τις φάσεις μπας και ανοίξει και εκεί το ματάκι μας...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #68 on: September 27, 2013, 00:40:46 »
Διαφωνω με ολους σας και ελπιζω να δικαιωθειτε εσεις. Εκτος απο το 20 λεπτο με Πλατανια που τον βρηκα κινητικο και καλουτσικο, μεχρι τωρα δεν εχω δει τιποτα. Φορ περιοχης δεν μου εχει δειξει τιποτα, ικανος κεφαλοσφαιριστης λεγανε, πουν΄τος?Ανοιγει διαδρομους λεγανε, σπαζει την μπαλα δεξια αριστερα, παιζει πλατη , σορυ αλλα εγω δεν τα εχω δει αυτα. Κρατησα για το τελος τα σημερινα του τελειωματα: Αν δεν μπορεις να σκοτωσεις αμυνα και τερματά Γ εθνικης, σε ματς χωρις αγχος, με βιογραφικο που 2 χρονια πριν σε κοστολογουσε 10 εκατομμυρια λιρες, ε τοτε τι κανουμε?
Θα περιμενω φυσικα, δεχομαι οτι ο επιθετικος χρειαζεται πολλα παιχνιδια για να επανελθει, μακαρι να με κανει ρομπα στο τελος

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #69 on: September 27, 2013, 00:56:05 »
δεν τίθεται καν ερώτημα για μένα ... τι θα περιμένετε να δείτε δλδ ...

10 επίπεδα πάνω από κλάους ... 30 από στίμπελ ...

το ότι είναι ο μοναδικός παίκτης που κάνει αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη άμυνα δεν το βλέπετε ;;;

υστερεί του Κλάους μόνο στην εκτέλεση ... αλλά αν είναι να επιλέξω έναν από τους 2 ... δεδομένου ότι η τριπλέτα πίσω του θα είναι Στοχ-Βούκιτς-Λούκας ... τότε με κλειστά τα μάτια τον Τσέχο ...

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
« Reply #70 on: September 27, 2013, 03:35:38 »
ο τύπος ήταν τόσο καρα-αγχωμένος που έβαλε το 3-0 στην Καρδίτσα και πανηγύριζε λες και έβαζε γκολ κρίσιμο και εγώ δεν ξέρω με ποιον

χαλάρωσε ρε μαλιάκα, είσαι ΠΑΟΚ τώρα ρε χαζούλιακα
500 χιλιάδες ψηφοφόροι κρατούσαν το μαχαίρι

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #71 on: September 27, 2013, 04:23:34 »
Επιτελους σεντερ φορ με τα ολα του στον ΠΑΟΚ.. ουτε που με νοιαζει για αυτα που εχασε σημερα κλαιν με την Καρδιτσα παιζαμε και ηρθε και 3-0.. πολυ θετικο οτι εβαλε το ενα στο τελος κυριως για την ψυχολογια του.. θα γαμησει μανες οταν πρεπει!

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #72 on: September 27, 2013, 08:26:01 »
Φαίνεται το παλικάρι ότι την κατέχει την θέση!
Καλο για την ψυχολογία του το goal που το έψαχνε χθες από την αρχή!Παιχταρά πάρε μπρός και πρόλογο μην τρώς
Για τους στοιχηματζήδες τον δίνει σε γνωστό book,20(!) απόδοση για πρώτο σκόρερ στον ΠΑΟΚ.μια ντουφεκια αξίζει  :P
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #73 on: September 27, 2013, 14:30:37 »
σιγουρα πιο αργος και βαρυς απο αθανασιαδη αλλα περισσοτερο κοντρολαρισμενος με καλυτερη τεχνικη.μεχρι τωρα δειχνει χειροτερος εκτελεστικα και μαλλον ειναι.τωρα αν ειναι μεσα στις φασεις σε ενα ματς με την καρδιτσα δεν λεει κατι

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #74 on: September 27, 2013, 14:54:57 »
Για να λεμε και του στραβου το δικιο, ο επιθετικος θελει παιχνιδια για να βρει ρυθμο και αυτοπεποιθηση. Δε γινεται να τον βαζεις μια φορα καθε δυο μηνες και να περιμενεις να το παστελωσει για πλακα. Σημερα τα μυαλα του ηταν αλλου, μπορει να ηθελε να αποδειξει και κατι, αλλα τα τελειωματα του απαρεδεκτα. Οπως λεει και ο νορθ, πιο πολυ μονος του τα εχασε παρα τα εβγαλε ο τερμας

Αυτοπεποιθηση και καθαρό κεφάλι είναι τα φορ συμφωνώ.

zadas4

• Guest
« Reply #75 on: September 27, 2013, 20:05:51 »
Το εχει το αθλημα.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #76 on: September 27, 2013, 20:44:49 »
ο τύπος ήταν τόσο καρα-αγχωμένος που έβαλε το 3-0 στην Καρδίτσα και πανηγύριζε λες και έβαζε γκολ κρίσιμο και εγώ δεν ξέρω με ποιον

χαλάρωσε ρε μαλιάκα, είσαι ΠΑΟΚ τώρα ρε χαζούλιακα

Με αυτά που έχασα το γούσταρε όταν το έβαλε.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline Makis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #77 on: September 28, 2013, 13:27:38 »
Διαφωνω με ολους σας και ελπιζω να δικαιωθειτε εσεις. Εκτος απο το 20 λεπτο με Πλατανια που τον βρηκα κινητικο και καλουτσικο, μεχρι τωρα δεν εχω δει τιποτα. Φορ περιοχης δεν μου εχει δειξει τιποτα, ικανος κεφαλοσφαιριστης λεγανε, πουν΄τος?Ανοιγει διαδρομους λεγανε, σπαζει την μπαλα δεξια αριστερα, παιζει πλατη , σορυ αλλα εγω δεν τα εχω δει αυτα. Κρατησα για το τελος τα σημερινα του τελειωματα: Αν δεν μπορεις να σκοτωσεις αμυνα και τερματά Γ εθνικης, σε ματς χωρις αγχος, με βιογραφικο που 2 χρονια πριν σε κοστολογουσε 10 εκατομμυρια λιρες, ε τοτε τι κανουμε?
Θα περιμενω φυσικα, δεχομαι οτι ο επιθετικος χρειαζεται πολλα παιχνιδια για να επανελθει, μακαρι να με κανει ρομπα στο τελος

+10
Breaking The Waves

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #78 on: September 28, 2013, 14:47:33 »
Το ματς με την Καρδιτσα δεν το ειδα παρα μονο τις φασεις. Ενταξει μερικες φορες ολα καθονται στραβα. Δεν θελω να τον κρινω για τις φασεις που μονος του εχασε. Εκανε μαγκα τον τερματα τους χωρις αυτος να ιδρωσει καν. Παγοκολονα ηταν και του εστελνε την μπαλα πανω του.

Πιστευω οτι εχει να δωσει πολλα. Ειναι κατι σπασμωδικες κινησεις που δειχνουν οτι το εχει το αθλημα. Θελει παιχνιδια και ρυθμο. Το κακο ειναι οτι μου φαινεται πως οταν με το καλο βρει τον ρυθμο απλως θα εχει τελειωσει ο δανεισμος του και θα φυγει.

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #79 on: October 24, 2013, 22:42:46 »
Eσύ που χάθηκες ρε? Όλα καλά?
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα