o ΠΑΟΚ οταν κανει εκπτωσεις στην ηθικη του αυτα παθαινει και καλα τα παθαινει
ο ΠΑΟΚ με χοσαδα επενδυτη ειχε αμ χαφ τον Τζιολη
ας δουμε ποιος θα τον παρει τωρα
βιτορ, τζαβελλας τζιολης, περειρα, κουκου? να ετοιμαζεται και ο επομενος που θα κανει , η εχει κανει μανγκιτσες
σε 100 συμμετοχες του πουστη κι εγω θα κανα 5 πολυ καλες και 15 καλες
τις αλλες 80 θα εδινα πασουλες στον κατσε διπλα...σουτ 20 μετρα αουτ αψυχα κτλ
κατα τα αλλα μετριος, τιμιος, συμπαθης, ειλικρινης, αμεροληπτος, χαμογελαστος...ολα αυτα γραφτηκαν στο μανια μη γελατε
o ορισμος του τι μπορει να κανει ενας αρδ
ποτε ξανα ΒΑΖΕΛΟΣ στην Τουμπα και στ αρχιδια μου αν δηλωνει ΠΑΟΚτσης
παικτης με προυπηρεσια στη λαγοφλωρο ουτε απ εξω και ας λεγεται και φραντζεσκος2
κατσουρανα τζαβελιτα κοντη μαιμου τζιολα νινι μουν σπυροπουλινα ΟΥΣΤ ΡΕ
για κατι meeting σε ενα δωματιο στην ξανθη εχω μαθει πριν την 4αρα με αγγελο αλλα αυτα φημες ειναι..νταξ..τον περνουσαν τα φορ της ξανθης και δε θυμαμαι ποιος αλλος μας εριξε 3 εκεινη τη χρονια σα σταματημενο
λογικα φιορεντινα ζενιτ γκλαντμπαχ φενερ θα παει ε τι οχι?με τετοιο βιογραφικο?
Προσφερε οτι μπορουσε στον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ή οχι? Αιντε και εσυ!
Πιστευω οτι απλα περιμενε μαζι με αλλους "αδικημενους" οτι αργα ή γρηγορα ο Βλαντο θα φυγει.Δεν ειναι τυχαιο οτι μετα το διωξιμο του μβπ και τη στηριξη σε Ιβιτς οτι αυτος και ο Σκονδρας αποφασισαν να φυγουν. Να παραδειγματιστουν απο αυτο και αλλοι στην ομαδα.
ο αλεξανδρος ρε? αποκλειεται..ο γαμπρός..το καλο παιδι
Εκτός από τίμιος, έντιμος, ήταν και ευθυτενής!
Αλεκο στο καλο και καλή συνεχεια
Υ.Γ Καλή συνέχεια στην καριέρα σου Αλέξανδρε
Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται Παοκτσής που σέβεται τον ευατό του να ειρωνεύεται ή να κατηγορεί αξιοπρεπείς ανθρώπους όπως ο Τζιόλης ...
δεν μου άρεσε ποτέ βέβαια γιατί στο κέντρο έχω πάντα τους αγαπημένους μου παίχτες και εκεί θέλω παιχταράδες ... και ο Αλέξανδρος δεν ήταν ποτέ αλλά δεν το έπαιξε κιόλας ποτέ τέτοιος ...
Αλέξανδρε να είσαι καλά πάντα ... !!!
από Παλαιολόγος » Σάβ Ιαν 28, 2017 6:42 pm
συμπαθεστατος και μαλιστα προσφερε στην ομαδα
επισης μου αρεσει που επενδυσε στην πατριδα του αυτα που εβγαλε απο το ποδοσφαιρο,ειναι σοβαρο ατομο.
καλη συνεχεια Μα καλά που πήγαν τα ''μετρονόμος'', ''ποδοσφαιρική ευφυία'', ''ποιοτικός'' και και και;
Όπου φυσάει ο άνεμος, ο ΠΑΟΚτσης, αυτό είναι το πρόβλημα.Τίμιος και πρόθυμος όποτε χρειάστηκε!!!
Στο καλό καλή συνέχεια άρχοντα!!!
Μου έδωσε και αυτόγραφο με επώνυμη αφιέρωση!πραγματικα αν παρουμε εστω κυπελλο σε τουρνουα καλοκαιριου στη βουλγαρια με αντιπαλο τη λουκοιλ θα ειναι θαυμα με τετοιο κοσμο