Author Topic: Abdoul Razzagui Camara  (Read 4969 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dave

• Αλλαγή
Απ: Abdoul Razzagui Camara
« Reply #60 on: March 19, 2013, 15:15:54 »
δε ξερω απο μπαλα, απο νοοτροπια παντως σιγουρα εισαι οτι πρεπει για την ομαδα των σαλπι κατσουρ.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/arnhthhke-thn-oikonomikh-thesh-o-kamara.2173692.html

Ο Αμπντούλ Καμαρά δεν δέχθηκε σύμφωνα με την ιστοσελίδα "afriquefoot-guinee.com" να ταξιδέψει για το Γιοχάνεσμπουργκ όπου θα συγκεντρωθεί η Εθνική Γουινέας γιατί δεν επιθυμούσε να "πετάξει" σε οικονομική θέση. Ο προπονητής του, μάλιστα, δήλωσε απογοητευμένος από την εξέλιξη. "Ο παίκτης ήθελε να ταξιδέψει σε premium θέση, αλλά αυτό δεν είναι δυνατόν. Προς μεγάλη μου λύπη μόνο εγώ έχω το δικαίωμα να ταξιδεύω σε τέτοια θέση. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα καλέσω αντικαταστάτη", είπε συγκεκριμένα.

Λίγη ώρα αργότερα, πάντως, ο Καμαρά -πάντα σύμφωνα με την ιστοσελίδα "afriquefoot-guinee.com"- έγραψε στο twitter:  "Αγαπώ τη χώρα μου και θέλω να την εκπροσωπώ, αλλά υπό τις κατάλληλες συνθήκες και με σεβασμό στην υγεία των παικτών. Εγώ απλά ρωτήσα να ταξιδέψω κάτω από τις σωστές συνθήκες για να είμαι εκατό τοις εκατό έτοιμος. Δεν αρνούμαι την κλήση μου, απλά περιμένω για το εισιτήριο μου".

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #61 on: March 19, 2013, 19:43:26 »
ΠΑΟΚ εσύ, γαμώ την εθνική (Γουϊνέας)!

ΟΚ, το παιδί είναι καριερίστας. Αλλά εμείς θα τον κάνουμε άνθρωπο...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #62 on: April 01, 2013, 12:35:33 »
Αμα ειχες και λιγο νευρο/ψυχη/παπαρια/τσαμπουκα παραπανω, θα μιλουσαμε για φοβερο παιχτη σε φοβερη ηλικια...
Καλος ειναι, τον γουσταρω, αλλα ακομα δεν νιωθει... Βεβαια σε αυτον τον ΠΑΟΚ που επιβραβεβουμε τα γατια και διωχνουμε τους αρχιδατους, εισαι ταμαμ.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #63 on: April 01, 2013, 13:07:21 »
TI PHTPA EXEI ;
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #64 on: April 01, 2013, 13:13:42 »
1,5 εκ ελεγαν αν θυμαμαι καλα.

GeorgT

• Guest
« Reply #65 on: April 01, 2013, 13:28:56 »
Ενα σοβαρο προπονητή θελει (π.χ ο Φερναντου θα των έστρωνε τσακ τσακ) για να γινει πιο ομαδικός! Εχθες αρκετές φορες το παράκανε λιγο!

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #66 on: April 01, 2013, 13:42:08 »
όχι μονο το παράκανε....που ρεζής ρε dj στη νέα τριγλιά?
δώσε την εύκολη πασα...τι νομίζεις έκανες δυο καλούτσικα παιχνίδια και έγινες μέση..
αν ήσουν και τόσο πεκτουρα δεν θα σε σπρώχναν οι άλλοι δανικό...
συμμαζέψου

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #67 on: April 01, 2013, 14:02:45 »
Βαλτο ρε αγορι μου εκει στο 87', τι βιαζεσε; Ζυγισε το, οπως εκανε ο Εντινιο τον Ιαν του 2010, και παστελωσε το!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #68 on: April 03, 2013, 19:08:39 »

ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #69 on: April 18, 2013, 00:39:22 »
Οταν καταφερεις να περασεις τον πιπινη, να μας το πεις.
Θες και 1μιση χαρτι...

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #70 on: April 18, 2013, 11:09:35 »
Σε κάθε παιχνίδι που σε βλέπω, νιώθω πως παίζεις φιλικό για την πάρτι σου. Είσαι λίγος για έναν ΠΑΟΚ πρωταθλητή.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #71 on: April 18, 2013, 11:50:18 »
Απο κοκο μπολικο, απο αυγο τιποτα. Οχι και 1,5 χαρτι γι'αυτον. νισαφι.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #72 on: April 18, 2013, 12:11:25 »
το παικτη τον ειχα παρει με κακο ματι απ οτη ναρχη, στη συνεχεια μου εδειξε καποια πολυ καλα στοιχεια....
εχει ταχυτητα τρομερη, τριπλα ανοιχτη καλη, καλα ποδια, καλουτσικη σεντρα...
δυσκολευεται ομως σε μικρους χωρους και δεν εχει καλη κοφτη τριπλα που ειναι το πιο βασικο για εξτρεμ, δεν εχει δηλαδη την ικανοτητα στο ενας με εναν να σου βγει και απο τις δυο πλευρες να κανει το απροβλεπτο...αναγκαστικο λοω κακου δεξιου ποδιου θα παρει τη πλευρα του καλου του ποδιου, τη γρεμμη οταν παιζει απο αριστερα, συγκλιση προς τα μεσα οταν παιζει απο δεξια...
προσωπικα θεωρουσα οτι ειναι ακαταλληλος για εξτρεμ επιπεδου πρωταθλητισμου, ως παικτης γραμμης πρεπει ν α κανει τη διαφορα...βιερινια δεν ειναι, αλλα ειναι εξτρεμ κανονικο...
αν υπαρχουν εκει εξω εξτρεμ καλυτερα ας τα φερουν, με 1μιση δε παιζει, για ξανα δανεικος ψηνομαι..
του λειπει ρυθμος ενω οπως και ο ολισε ξενερωνουν μεσα στο παιχνιδι απο τις μη πασες κυριως του λορενς ή τα κακα κοντρολ του σαλπι, που τους χαλανει το παιχνιδι με μια επαφη που ειναι το χαρακτηριστικο τους...

πιστευω σε μια χωρα που ο πρωταθλητης ειναι με αμντουν, φετφατζιδη, ο καμαρα ειναι ισαξιος τους ενω το ταβανι του δεν το ξερουμε ακομη
σε αλλες θεσεις, δεξι μπακ αριστερο μπακ δεκαρι δεξι εξτρεμ επιθετικο κατ εμε χωλαινουμε περισσοτερο
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #73 on: April 18, 2013, 14:08:00 »
Αν αυτός αξίζει ενάμισι εκατομμύριο, εγώ είμαι ο νέος Ρονάλντο.

Offline manosg4

• Αποστολή
  • **
« Reply #74 on: April 21, 2013, 21:03:17 »
Να χαρω εγω την τελικη σου!!!

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #75 on: April 21, 2013, 22:17:05 »
όχι μονο το παράκανε....που ρεζής ρε dj στη νέα τριγλιά?
δώσε την εύκολη πασα...τι νομίζεις έκανες δυο καλούτσικα παιχνίδια και έγινες μέση..
αν ήσουν και τόσο πεκτουρα δεν θα σε σπρώχναν οι άλλοι δανικό...
συμμαζέψου

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #76 on: April 21, 2013, 23:49:37 »
Δυστυχώς και αυτό το παλλικαράκι ξεκινάει με ένα μεγάλο μειονέκτημα...δεν έχει προπονητή.

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #77 on: April 22, 2013, 00:27:10 »
εχει πολυ ποιοτικα στοιχεια που με εναν αληθιμο προπονητη θα επιαναν τοπο σιγουρα. αλλα οταν ολη η ομαδα σερνεται δεν μπορω να περιμενω απο εναν καμαρα να κανει μονος του την διαφορα....
παντως σε πολλες φασεις γενικα στα τελευταια παιχνιδια του ειναι φοβερα ατομιστης και αυτο δεν ειναι καθολου καλο.....

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #78 on: April 22, 2013, 01:30:22 »
Δυστυχώς και αυτό το παλλικαράκι ξεκινάει με ένα μεγάλο μειονέκτημα...δεν έχει προπονητή.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #79 on: April 27, 2013, 22:17:44 »
γαμιεται η μανουλα σου
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα