Author Topic: Νίκος Παπάζογλου  (Read 175 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline petrov

• Αλλαγή
Νίκος Παπάζογλου
« on: April 19, 2011, 15:46:31 »
Καλό ταξίδι αρχηγέ

minmin

• Guest
Απ: Νίκος Παπάζογλου
« Reply #1 on: July 23, 2012, 00:40:05 »
ειναι ντροπη να μην γινετε περαιτερο αναφορα σε αυτον τον μεγαλο ανθρωπο

περσυ ειχα κατεβει στην χαβουζα για μια συναυλια...με φιλοξενησε η ανηψια του (Ηρακληδεησα)
ολα εδειχναν κατι κακο...την ανηψια την σερναμε (θυμα του τσιπουρου μου), εγω να ειμαι στα ΤΑΡΤΑΡΑ μετα απο μια συναντηση με εναν ερωτα, γαμησετα
μετα απο δυο μερες μαθαμε το κακο μαντατο
τα λεγαμε στο τηλ με την Ε. και μου λεγε οτι λιγο πριν πεθανει ζητησε ενα τσιγαρο (στον πνευμονα τον ειχε τον καρκινο)

κανεις προφανως δεν ξερει οτι το αντιπαλον δεος των MGC του Πουλικακου στα 60ς, δηλαδη μια εποχη οπου ροκ σημαινε οι παπαριες που επετρεπε η χουντα, ηταν οι Fratelli (μετεπειτα Μακεδονομαχοι)
με τον Νικολα για καποια φεγγαρια τραγουδιστη τους
οι ροκ τυποι του φορουμ να αναζητησουν τον Θοδωρα τον Παπαντινα σε κανα ποταδικο και να του πιασουν κουβεντα (με προσοχη, ειναι οξυθυμος)
να ρωτησετε και τον Γιαννη τον Αγγελακα που στο στουντιο του Νικολα βγαλαν το πρωτο αλμπουμ...και ποσους αλλους

να ακουσετε και τον Βαρδαρη και να μαθετε την ιστορια πισω απο αυτο το ΜΕΓΑ ασμα
http://www.youtube.com/watch?v=QMLYCZWFoN8 (Embedding disabled, limit reached)
τραγουδι για τον χαμο της αδερφης του...ενα αστικο επεσε στην σταση που περιμενε και την σκοτωσε

θυμαμαι να ειμαστε σε ενα κουτουκι πανω απο την ροτοντα, εγω ολομεθυστος να παρλαρω με την αναιδεια του γκαυλωμενου νεανια
και να του λεω παπαριες για παλιους δισκους και διαμαντια του παρελθοντος, ποιος, εγω ο ασημαντος στην ιστορια της μουσικης αυτου του τοπου
και ο Νικολας οχι απλως να μη με βριζει αλλα να με κερναει και να γουσταρει την γκαυλα μου

δεν εχω ξανακλαψει (πραγματικα εκλαψα) για απωλεια καλλιτεχνη

μακαρι να ηταν ολοι οι ανθρωποι σαν αυτον