Author Topic: Πανθρακικός - ΠΑΟΚ 1 - 4 Κυριακή 6/1/13 ώρα 17:15 novasports2  (Read 1672 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

floudas4

• Guest
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ.Εντελώς πλασματικό σκορ.Ο δωνησ ειναι επικινδυνος.Δεν μπορει σε μεγαλυτερη ομάδα απο λαρισα-περιστερι-αρη κλπ.Και αυτο φαινεται διοτι η ομαδα ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ  πριν καν αρχισει το πρωταθλημα(ραπίντ) και σε ολο το πρωταθλημα μεχρι τωρα.ΕΠΙΣΗς υπερβολικα κολοφαρδη.Ναι γουσταρουμε τον ΠΑΟΚ που ειναι δευτερος αλλα σε αυτο το φετινο πρωταθλημα με τις αστειες ομαδες εμεις επρεπε να ειμαστε πρωτοι η κοντα κοντα με γαυρο(ας εχει ο γαυρος παντα τις ευνοιες,αυτο ειναι δεδομενο).Η λερα ο κοντος μαζι με το βλαμενο το φιλο του το φωτακι και το ρομπερ οι τρεις χειροτεροι.ΥΓ.διπλο μεσ το τηγανι ΠΑΟΚΛΕ ΟΛΕ.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Αμα κερδιζουμε εκτος 1-4(λες και ειμαστε συνηθισμενοι) και ειμαστε ετσι σκεψου να το κανε κανα 2-0 σε κεινη την φαση αυτος του Πανθρακικου τι θα γινοτανε..

Ειμασταν κακοι αλλα μετα το 10λεπτο κατι εγινε.. εχασε το αχαστο ο κοντος αμα εκανε εκει το 0-1 τελειωνε απο νωρις το θεμα.. μετα ηρθε το αυτογκολ και μας αποδιοργανωσε γυρνουσαμε απλα την μπαλα γυρω γυρω χωρις ουσια.. η αποβολη αλλαξε ολο το παιχνιδι.. και ας χαθηκε το πεναλτυ ηδη μετα σε 2 λεπτα μεσα καναμε αλλες 2 φασεις(καλο σουτ Λορενς και ενα του Λαζαρ που δεν το επιασε καλα μεσα απο την περιοχη) φαινοταν δηλαδη οτι το ματς γυρναει..

Στο 2ο ημιχρονο αρχισαμε με 80% ανουσια κατοχη.. Λορενς καπως ανεβηκε και παιζαμε απο αριστερα με αυτον και Λινο μιας και ο Ρομπερτ και δεξια που πηγε περα βρεχει ηταν.. μπηκε ο Κατσουρανης και σουλουπωθηκε λιγο το κεντρο και η προωθηση της μπαλας αλλα τα 2 βασικα που μας οδηγησαν στην νικη ηταν η αποκρουση του Χακομπο(τι κανεις εκει ρε μλκ Κατσικα ανεπιτρεπτο..) και η γκολαρα του Ρουμανου.. απο εκει και περα γιναν ολα ευκολα και φτασαμε σε αυτο το σκορ..

Ο Λαζαρ ζητησε αλλαγη μονος του 5 λεπτα πριν βαλει το γκολ οποτε ηταν αναγκαστικη επιλογη η αλλαγη του.. για αυτο και παρα το γκολ παλι λιγο μετα βγηκε..

Πως εχουμε την καλυτερη αμυνα με στοπερ τους Βιβιαν-Κατσικα-Κουμαλο και πλαγια μπακ τους Λινο και Ετο ενας θεος ξερει..

Συνεχιζουμε ερχονται 2 ματς που πρεπει να παρουμε 6 βαθμους και για να μεγαλωσει η διαφορα απο τους κατω και να μειωθει με τον πουσταρα.. τι να μειωθει δηλαδη -6 βασικους η Βεροια και διαιτησια 90-10 σε αδειο γηπεδο.. αλλα μαγος ο Πινο χτυπησαμε φλεβα χρυσου  :'(  :'(  Eτσι σας θελω να μου αγχωνεστε λιγο και να βριζετε ΠΑΟΚ για μιση ωρα σερι..

Offline t.b

• Αλλαγή
http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/prwtathlhma_o_paok_sta_epomena_tria_xronia.2075655.html

"Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα που πιστεύω μέσα στα επόμενα τρία χρόνια θα πάρει πρωτάθλημα αλλά το πρώτο που πρέπει να κάνουν οι διοικούντες είναι να φτιάξουν υγιή κόσμο και μετά να φτιάξουν ομάδα".

την μάπα σου πρέπει να φτιάξουμε πρώτα γαμώσπιτε που είναι σαν το μουνί της μάνας σου.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
γυρνουσαμε απλα την μπαλα γυρω γυρω χωρις ουσια..

Στο 2ο ημιχρονο αρχισαμε με 80% ανουσια κατοχη..

Πως εχουμε την καλυτερη αμυνα με στοπερ τους Βιβιαν-Κατσικα-Κουμαλο και πλαγια μπακ τους Λινο και Ετο ενας θεος ξερει..

Συνεχιζουμε ερχονται 2 ματς που πρεπει να παρουμε 6 βαθμους και για να μεγαλωσει η διαφορα απο τους κατω και να μειωθει με τον πουσταρα.. τι να μειωθει δηλαδη -6 βασικους η Βεροια και διαιτησια 90-10 σε αδειο γηπεδο.. αλλα μαγος ο Πινο χτυπησαμε φλεβα χρυσου  :'(  :'(  Eτσι σας θελω να μου αγχωνεστε λιγο και να βριζετε ΠΑΟΚ για μιση ωρα σερι..

έτσι είναι....αυτή η ιστορία με την ανούσια κατοχή μπάλας έχει κουράσει υπερβολικά... κατά τα άλλα αν έμπαινε το 2-0...χαιρέτα μου τον πλάτανο......πάλι καλά που μπήκε η γκολάρα από ΑΤΟΜΙΚΗ ενέργεια του λάζαρ γιατί ακόμη εκεί θα μασταν....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
ανούσια κατοχή μπάλας..όχι πρωτοφανές φαινόμενο...
κάτι πρέπει να γίνει ντόνι...
και μη μου λες πιστεύαμε γιτί εάν έμπαινε η σπόντα μάλιστα και μα 10 "κλαψτα" ...
ανεβήκαμε μετά το 65...πολύ φλυαρία...

όσο για τον μαλακα που λέει για τους οπαδούς ας ασχοληθεί με τα "εσογιπεδικα" γιατί προφέσορες έχουμε αρκετούς...

καλά ρε "γαρντασια" λίγο εξυπνάδα ρε sys...
πάμε κομοτηνή και μας τσιμπάνε..αφήστε τις "βλαχομαγιες",ΠΑΟΚ είσαι και τα τέτοια...
μάθετε ρε σωστά τα γράμματα...όμορφα ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ...

PS. xakompo είσαι το πουλέν μου...ο καλύτερος πάλι...άρρωστε "ψυχακια"..ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ REEEE

Offline shady4

• Αποστολή
  • **
Και συ δώνη ποιος νομίζεις ρε ποιος είσαι? δυσανασχέτησες κιόλας με τις στρακαστρουκες και τη διακοπή . .  . αντε και γαμήσου κουλουκι λες και σου κόψανε το ρυθμό της ομάδας με το σκορ στο 1-0 . . .

δε θα ξανακοιτάξεις τη κερκίδα έτσι ξανά,
εντάξει μούλε?

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Τα του παιχνιδιου ειναι οπως τα λεει ο μπιβ. Καθολου ανετη η νικη, και για δευτερο συνεχομενο παιχνιδι ειμασταν κωλοφαρδοι. Η ομαδα θελει προπονητη, ο σπυριαρης εκτος απο πουτανας γιος βαζελος, ειναι και μυρωδιας. Παιζεις την κομοτηνη 50' με παιχτη παραπανω, εχεις κατοχη χωρις κοπο, και απο ουσια μεσα στο κουτι μηδεν. Μια αποκρουση του Χακομπο, και το τρελο μπαλακι του ρουμανου την εσωσαν την παρτιδα, αλλιως σημερα θα ειχαμε κηδεια. Για τον καλυτερο ελληνα επιθετικο δεν εχω λογια, τα ειπαμε. Πλεον εχει αρχισει να πανηγυριζει και μπροστα στην κερκιδα με το περιβραχιονιο στο χερι. Αντε και στο καγκελο στην 4 μητσαρα, μπορεις.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline bane

• Αλλαγή
να πω κατι που μου αρεσει στον ΠΑΟΚ του τελευταιου 1-1,5 μηνα. μπορει να σας φανει παραξενο αλλα εγω κατι βλεπω. για μενα λοιπον δειχνει να αλλαζει η νοοτροπια της ομαδος. ο ΠΑΟΚ μπαινει για νικη και την κυνηγαει μεχρι τελευταιο λεπτο.η νοοτροπια ηταν η πληγη της ομαδος τα τελεςυταια 20 χρονια.δεν το πιστευε ,εδειχνε ηττοπαθεια. ειναι νωρις ακομη θελω να δω την ομαδα και στα υποτιθεμενα ντερμπυ ειδικα μεσα στον γαβρο για να οριστικοποιησω τις σκεψεις μου. ανεξαρτητα αν παιζει καλα ή οχι -που δεν παιζει-το κυνηγαει και βλεπεις την ομαδα οτι θελει το παιχνιδι. δεν θα πιστωσω τιποτε και σε κανεναν ,μπορει να ειναι το χερι που τους εβαλε ο ρωσος μπορει ο προπονητης ,οι παικτες ο κοσμος, το χαμηλο υλικο των αλλων ομαδων αλλα κατι αλλαζει. βεβαια μπορω να συγκρινω και το ματς του οακα που ηταν εμετος αλλα απο εκει και περα εγω νομιζω οτι βλεπω αλλαγη νοοτροπιας. και αυτο ειναι το βασικο για να κανουμε την ομαδα που θελουμε.θα δω και τα αλλα ματς που ερχονται αν υπαρξει συνεχεια σε αυτο. ελπιζω να ειναι οπως το βλεπω
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
το μουνί της μάνας σου.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
κανένα νέο για τα γkαρντασια που τσιμπήσανε έχουμε?

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Στον κοσμο αλλος κανενας

baron

• Guest
κανένα νέο για τα γkαρντασια που τσιμπήσανε έχουμε?

δεν βρήκα λέξη στους ARD. Από δικό μου έμαθα ότι τους αφήσανε και τους δυο αλλα .... με επιφύλαξη.

εάν τα ξέρει κανεις καλύτερα ,μιλήστε

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
O μυτονγκας δεν τα πε καλα. Σε 3 χρονια θα γινουμε σαν γαυροι.
Ε ρε μυαλα γαμω την ανισορροπια τους.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
Τον 1 τον άφησαν. Δικός μας είναι. 3 γαμημένες κροτίδες που τις ανάβουν τα παιδάκια την πρωτοχρονιά..... Για τον 2ο δεν έμαθα.
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
Εμένα ο ΠΑΟΚ όσο ήταν πίσω στο σκορ δεν μου άρεσε όμως μετά το μαγικό γκολ της ισοφάρισης και μέχρι το τέλος μου άρεσε πολύ(που δεν άφησε το πόδι απο το γκάζι και συνέχισε να βάζει γκολ)
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ