Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. vs Αστέρας Τρίπολης - 3η Αγωνιστική Κυριακή 16/9 18:15 - Novasports2  (Read 2229 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Πριν την είσοδο των ομάδων έπαιζε ο ύμνος του πρωταθλήματος του '85, ο οποίος δε διακόπηκε για να μπει ο κλασικός κατά την είσοδο των ομάδων, και συνέχισε να παίζει σε όλη τη χαιρετούρα. Μόλις τελείωσε ο ύμνος του '85 έπαιξε για μισό λεπτό ο κλασικός ύμνος αφού θα άρχιζε πλέον το παιχνίδι.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
ευχάριστο κωφέ...

μήπως ο ηχολήπτης ήταν χαλια και έβλεπε αετό με οχτώ κεφαλια  8)

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Γιατί "μαλακία", μια χαρά ευχάριστο ήταν αυτό με τον ύμνο, μου το είπαν και άλλοι.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
τραγικη η ομαδα, τι να πρωτο αναλησεις, οσο για τον κοσμο οσο θα κανουν κουμαντο στον ΠΑΟΚ κ θα κανουν το κομματι τους δημοσιογραφοι κ λοιποι παρατρεχαμενοι η εικονα αυτη θα ναι...

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Εποχες γουμενου στη κερκιδα..ξαναρχισαμε να παιρνουμε παρουσιες..
ΠΑΟΚ τι να πεις ΠΑΟΚ τι να πεις κοσμο περισσοτερο μαζευει ο ηρακλης
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

floudas4

• Guest
άνευροι παίκτες πλην Λώρενς και Σταφυλίδη.ντροπη μας.Κατα τα αλλα ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ.

Offline sabbath

• Αλλαγή
μπραβο στη ΠΑΟΚΑΡΑ!!
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

gika

• Guest
Δεν περίμενα ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Γενικά η ομάδα έχει τόσο άθλιο ρόστερ που δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα.

Το "θετικό" είναι ότι αν εξαιρέσεις τον γαύρο που φαίνεται να είναι ένα επίπεδο πάνω από όλους στο αγωνιστικό, οι υπόλοιπες 15 ομάδες είναι στο ίδιο -αισχρό- επίπεδο. Και ως εκ θαύματος εμείς καταφέρνουμε και.. νικάμε!

Μπάλα να δούμε με τέτοιους παίκτες, δεν υπάρχει περίπτωση. Μόνο ο Λάζαρ αξίζει από όσους παίκτες απαρτίζουν το ρόστερ μας και από πίσω ακολουθούν Κλάους και Λόρενς. Καλός κι ο Παυλάρας αλλά ως προσωπικότητα, σαν παίκτης παραμεγάλωσε. Όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να φύγουν. Όλοι! Οπότε και μόνο που νικάμε για μένα είναι θετικό.

Βέβαια με τέτοια απόδοση νίκη, ισοπαλία και ήττα είναι ισοπίθανα ενδεχόμενα. Αν έχεις τύχη διάβαινε, λοιπόν.

Όσο για το άδειο γήπεδο, τι να πει κανείς. Λογικό δεν είναι; Διοικητικά, αγωνιστικά, οπαδικά* όλα πάνε χάλια. Βάλε τα πανάκριβα για τέτοιο ματς εισητήρια, βάλε τον καιρό, βάλε την μόδα που έφυγε μαζί με τον παντελονάτο. Και πολλοί ήταν οι 5000.

*Μην γίνει παρεξήγηση, ανεφέρομαι στη σχέση οπαδών-φιλάθλων και οπαδών-νεοοπαδών, που με αφορμή κάποια ντου, τον κοντό ή τους μαλάκες της εκάστοτε διοίκησης έχουν διχάσει τον κόσμο που πηγαίνει στο γήπεδο.

Offline agraf

• Αλλαγή
+1
Ôï ðïäüóöáéñï Þôáí ç äéáóêÝäáóç ôïõ áðëïý ëáúêïý êüóìïõ óôéò åðü÷Ýò ðïõ äåí Ýé÷áìå ëåöôÜ ãéá åóôéáôüñéá, èÝáôñá, óéíåìÜ êëð. ¸ðåñíå ï êüóìïò ëßãï öáãçôü, øùìß êáé íôïìÜôá, ðÞãáéíå óôï ãÞðåäï 2 þñåò ðñéí ôï ìáôò, Ýôñùãå, Ýêáíå êáëáìðïýñé êáé ìåôÜ äéáóêÝäáæå êáé ìå ôï ðáé÷íßäé.

ÅðåéäÞ åßìáóôå Þäç óå ôÝôïéá êáôÜóôáóç, áò ôï ðÜñåé åßäçóç ç äéïßêçóç üôé ïé ôéìÝò ðñÝðåé íá ðÝóïõí ÄÑÁÌÁÔÉÊÁ.
Ç È4 5€.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
οι δυνατότητες αυτής της ομάδας φτάνουν μέχρι την γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής. Οτιδήποτε παραπάνω καταφέρει θα οφείλεται
στην ένδεια του ελληνικού πρωταθλήματος..
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
τραγικη άμυνα,ασύνδετη ομάδα χωρίς ούτε έναν αυτοματισμό.....ανάπτυξη μηδέν........περιμένουμε να δούμε το χτίσιμο του δώνη. Έως τώρα μόνο γκρέμισμα βλέπουμε......μακάρι να έχουμε τόση κωλοφαρδία κ στα επόμενα παιχνίδια.

Υ.Γ συγχαρητήρια στην παε για το οικτρό θέαμα της άδειας Τούμπας.......αν είχατε ελάχιστη φαιά ουσία αντί για σανό στο κεφάλι σας θα αλλάζατε τις τιμές χτές (μπας κ το σώσετε...)

Υ.Γ 2 τόσο προκλητική καθυστέρηση από το 20' μόνο από την γριά εχω δεί στην Τούμπα
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ολο το ζουμι σημερα ειναι οτι η Τριπολη ενω εχει πολυ καλη και δουλεμενη ομαδα ποτε δε θα αποκτησει την στοφα της μεγαλης ομαδας, ακομα και σε ενα πρωταθλημα οπως το φετινο της σουπερλιγκ που με εξαιρεση 3-4 ομαδες ειναι επιπεδου β κατηγοριας Βουλγαριας.. αντι να παιξει 90 λεπτα μπαλα και να μας κερδισει οπως θα γινοταν φυσιολογικα προτιμησε μετα το 0-1 και τα 2 δοκαρια να αρχισει τα γνωστα καραγκιοζιλικια ομαδων που παλευουν για παραμονη.. ειδικα στο 2ο ημιχρονο το γαμησαν και ψοφησε με την ανοχη του κορακα.. ε καλα να παθετε μαλακες στο τελος δε σας φταιει κανενας..

Απο εκει και περα περυσι το αντιστοιχο παιχνιδι το χασαμε 2-3 ενω ειχαμε εμεις 3 δοκαρια.. φετος το πηραμε ενω τα ειχαν οι αλλοι τα δοκαρια.. ε εγω χαιρομαι για αυτη τη νικη γιατι μπορει να αποδειχτει σημαντικη.. εφερε και μια μινι ηρεμια.. τι ηρεμια δηλαδη απο οσο βλεπω απο τις αντιδρασεις σα να εληξε 1-2 ειναι το κλιμα.. δε ριχνω αδικο σε κανεναν που κραζει.. το ροστερ ειναι τραγικο, η ομαδα εχει εμφανεις και τρανταχτες ελειψεις σε πολλες θεσεις αλλα τι να κανουμε ετσι θα πορευτουμε τουλαχιστον μεχρι τον Γεναρη.. προτιμω να βλεπω το ποτηρι μισογεματο παρα μισοαδειο.. ειμαι στο +4 απο βαζελο την 3η αγωνιστικη και θελω οσο το δυνατον μεγαλυτερη διαφορα στο τελος για να εχω το πανω χερι στα πλει οφ..

Διπλο στην Ξανθη οπως και να ερθει!
« Last Edit: September 17, 2012, 02:35:18 by biv »

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
τραγικη άμυνα,ασύνδετη ομάδα χωρίς ούτε έναν αυτοματισμό.....ανάπτυξη μηδέν........περιμένουμε να δούμε το χτίσιμο του δώνη. Έως τώρα μόνο γκρέμισμα βλέπουμε......μακάρι να έχουμε τόση κωλοφαρδία κ στα επόμενα παιχνίδια.

Υ.Γ συγχαρητήρια στην παε για το οικτρό θέαμα της άδειας Τούμπας.......αν είχατε ελάχιστη φαιά ουσία αντί για σανό στο κεφάλι σας θα αλλάζατε τις τιμές χτές (μπας κ το σώσετε...)

Υ.Γ 2 τόσο προκλητική καθυστέρηση από το 20' μόνο από την γριά εχω δεί στην Τούμπα
νμζω τα χανουμια εχουν κάνει αντιστιχο και τα φωναζαμε πεστε κατω.... 2005-2009 καπου εκει
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Πως το είχε πει ο ποιητής ρε παλληκάρια "Δεν πιστεύω τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, ΠΑΟΚ είσαι..."
Κοντεύει να ξημερώσει και δε λέω να ηρεμήσω.. φοβάμαι να με πάρει ο ύπνος και δω πάλι τον ίδιο εφιάλτη. Ψάχνω να βρω τον κλεφτό Θόδωρο μα δεν τον βρίσκω... Ποτε δεν έχω μισήσει κάποιον η κάτι, τόσο πολύ. Αυτή η κατάντια της ομάδας δεν αντέχετε ρε μάγκες! Θα ήθελα να ξερα πως νιώθεις κι εσύ, νταβατζή της βιζιτους, παρακολουθώντας πως ξεφτιλίζετε αυτό που αγαπάμε με τόσο πάθος.
Πως θα περάσει κι αυτή η χρονια ρε πούστη μου, πως;;;

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
Έβλεπες τον αγώνα με ένα συνεχές άγχος σε κάθε πάσα ακόμα και στην πιο εύκολη. Καθόλου σιγουριά, ηρεμία και καθαρό μυαλό...

Offline petran4

• Αλλαγή
Παιδικη χαρα η ομαδα του καταστροφεα καριολοπουστα ψευτοθοδωρα και των συνεχιστων του.Οπαδικα κερκιδα μονο στα πρωτα 20 λεπτα.Εγω ξερω απο παλια οταν η ομαδα σερνεται φωναζεις πορωτικα συνθηματα και οχι τραλαλο τραλαλι.Καποια παλια συνθηματα πρεπει να τα ξεθαψουμε και οχι να μας παρασερνει και μας η κατρακιλα της ομαδας γιατι πολυ απλα αυτο το πραμα δεν ειναι ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

CLUB LARISA

• Guest

Κοντεύει να ξημερώσει και δε λέω να ηρεμήσω.. φοβάμαι να με πάρει ο ύπνος και δω πάλι τον ίδιο εφιάλτη. Ψάχνω να βρω τον κλεφτό Θόδωρο μα δεν τον βρίσκω... Ποτε δεν έχω μισήσει κάποιον η κάτι, τόσο πολύ. Αυτή η κατάντια της ομάδας δεν αντέχετε ρε μάγκες! Θα ήθελα να ξερα πως νιώθεις κι εσύ, νταβατζή της βιζιτους, παρακολουθώντας πως ξεφτιλίζετε αυτό που αγαπάμε με τόσο πάθος.
Πως θα περάσει κι αυτή η χρονια ρε πούστη μου, πως;;;

Απο Σεπτέμβρη μήνα εδώ κ 2 χρόνια τα ίδια αδερφέ. Νταηλίκι να σε κόψουν το μεράκι για τον ΠΑΟΚ. Πέρσυ μια μεταγραφή, φέτος καμία με κορμό σαλάτα απο γερασμένους στα τελευταία ένσημα και πιτσιρικάδες ταλαντούχους ή άμπαλους, συνοθύλευμα χωρίς αρχή μέση τέλος. Βάλε και τον ζήσαρο στην εξίσωση , όλοι οι καριόληδες μια εταιρία. Ομάδα φτωχή σε ΟΛΑ, πλην του μπαλαδόρου που έφτυσε τόσα κ τόσα ευρωπαικά μεγαθήρια για να (μην) παίζει στον ΠΑΟΚ και να παίρνει 800 ζεστά.

Το μόνο που ίσως σώσει τη χρονιά είναι το απελπιστικό επίπεδο όλων των άλλων πλην γαύρου, στα ματς με τον οποίο όπως είναι σήμερα η ομάδα καλύτερα να τα χάσει στα χαρτιά, να μην βγούνε φανέλες να παίξουν.

Ωραίο ποστ έκανες ακουμπώντας πολλούς απο μας γτ μίλησες κατευθείαν απο την ψυχή σου

Αλήθεια πείτε ΜΙΑ ομαδα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, επαγγελματική ΠΑΕ που να μην έχει φανέλα μέσα Σεπτεμβρίου. Ούτε στο Ουαλικό τέτοια κατάντια

5000 εισιτήρια κ κλαίγονται? Υπερβολικά πολλά είναι σε σχέση με το τι προσφέρει ο ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα κ κυρίως στην περηφάνεια μας

Αυτό που ΟΛΟΙ ελπιδοφόρα κρατάμε απο χθες, είναι ο γ΄'υρος του θριάμβου των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στην λήξη. Πραγματικά γιορτή στο άντρο της Τούμπας. ΚΛαμία φανέλα μπήκαν να πάρουν ή όχι ακόμα?
« Last Edit: September 17, 2012, 11:52:13 by CLUB »

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
Ήμουν μέσα και ομολογώ ότι τα χρειάστηκα.

Όμως!
Υπάρχει και ένα "όμως".

Kαλή η κριτική και γόνιμη αλλά εδώ μιλούμε για απολυτη εξάντληση
των εννοιών "αυστηρότητα" και "σκληρότητα".

Στεναχωριέμαι για τις νίκες που -κατά καιρούς- δεν έρχονται ενώ τις αξίζω.
Να στεναχωρηθώ, τώρα, για τη νίκη που ήρθε ενώ (ας πούμε) δεν την άξιζα;

Δεν κατάλαβες!
Δεν την έχω αυτήν την πολυτέλεια.

Αυτή η ομάδα, αυτό το υλικό
αυτές οι αναποδιές,
δεν δίνουν περιθώρια για σνομπισμούς
την τρίτη αγωνιστική
και μπροστά στη θέα των 3 βαθμών.