Author Topic: Liam Lawrence  (Read 10108 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Απ: Liam Lawrence
« Reply #120 on: December 17, 2012, 21:33:48 »
Κινητή διαφήμιση ουίσκι ήσουν σήμερα.

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #121 on: December 17, 2012, 21:38:58 »
Για παχιά ροχάλα στη μάπα..

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #122 on: December 17, 2012, 21:44:19 »
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #123 on: December 17, 2012, 21:57:59 »
Aορατος

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
« Reply #124 on: December 27, 2012, 18:06:07 »
δεν ξερω αν μπηκε...

:'( :'( :'( :'( :'(

Τα φετινά Χριστούγεννα ήταν διαφορετικά για τον Liam Lawrence. Για πρώτη φορά ο Ιρλανδός ποδοσφαιριστής βρίσκεται τις ημέρες των γιορτών σε μια άλλη χώρα, εκτός του μεγάλου Νησιού. Το καλοκαίρι του 2012 πήρε τη μεγάλη απόφαση και αποδέχθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ, που έγινε η πρώτη εκτός Αγγλίας ομάδα της καριέρας του.

Ο Ιρλανδός μέσος μίλησε αποκλειστικά στο paokfc.gr για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του από την ομάδα, το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και τις αλλαγές που έφερε στον ίδιο η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, έθεσε τους στόχους που έχει μέσα στο 2013 σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

- Η χρονιά φεύγει και για σένα έφερε μια μεγάλη αλλαγή στην καριέρα σου. Πως είναι οι πρώτοι σου μήνες στην Ελλάδα;

«Πραγματικά ήταν μια μεγάλη αλλαγή για μένα να φύγω από το αγγλικό ποδόσφαιρο και να βρεθώ σ΄έναν μεγάλο σύλλογο στην Ελλάδα. Από την αρχή το αντιμετώπισα ως πρόκληση και αισθάνομαι χαρούμενος και δικαιωμένος που πήρα αυτή την απόφαση».

- Τι σου προκάλεσε τη μεγαλύτερη έκπληξη εδώ;

«Ήξερα για το μεγάλο πάθος των Ελλήνων και για το ποδόσφαιρο. Ό,τι και να περιμένεις όμως δεν συγκρίνεται μ' αυτό που βιώνεις στην πραγματικότητα. Οι οπαδοί μας είναι τρελοί! Σε κάνουν να αισθάνεσαι βασιλιάς, όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και στην καθημερινότητά σου. Δεν πίστευα ότι θα με αναγνώριζαν τόσο σύντομα στο δρόμο και θα προσπαθούσαν να μου διευκολύνουν τη ζωή. Επίσης, ομολογώ ότι κάποια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι καλύτερα απ' ότι τα περίμενα. Υπάρχει τακτική παιδεία και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν καλό επίπεδο τεχνικής. Γενικά θεωρώ, αν και μου έχουν πει ότι περνάει κρίση και το ελληνικό ποδόσφαιρο, ότι βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο απ' όσο πιστεύουν στο εξωτερικό».

- Ποιός θα ήταν ένας μίνι απολογισμός για σένα προσωπικά για το διάστημα του ΠΑΟΚ;

«Ήταν ένα "γεμάτο" διάστημα, από την άποψη των γεγονότων. Ήρθα χωρίς προετοιμασία με την ομάδα, προσπάθησα πολύ να φτάσω στο επίπεδο των συμπαικτών μου, ίσως αυτό μου προκάλεσε μια μεγαλύτερη πίεση. Ίσως γι αυτό κάποιες στιγμές μου βγήκαν νεύρα ή τραυματισμοί. Πάντως κατάλαβα αμέσως τι θέλει ο προπονητής μου από μένα και προσπάθησα να το υπηρετήσω. Σίγουρα περιμένω να είμαι πολύ καλύτερος στο μέλλον».

- Βρήκες μια ομάδα με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Τι θα τους συμβούλευες; Πως θα τους παραδειγμάτιζες;

«Καταρχήν βρήκα μια πολύ καλή και αγαπημένη ομάδα, ένα ενωμένο γκρουπ. Δεν είναι μόνο νεαροί, είναι και ποδοσφαιριστές με μεγάλη καριέρα και δυνατή προσωπικότητα και όλοι μαζί προσπαθούμε να βοηθήσουμε τα πολύ ταλαντούχα νέα παιδιά που θα είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ. Σίγουρα θα τους συμβούλευα να μην σταματήσουν να ζητούν από τον εαυτό τους το 150% σε κάθε προπόνηση, σε κάθε ματς. Να ζουν την κάθε μέρα της επαγγελματικής τους καριέρας ως δώρο και να νιώθουν τυχεροί που τους δίνεται η δυνατότητα να ζήσουν από το ποδόσφαιρο. Να μην αισθανθούν ποτέ ότι έφτασαν στην κορυφή, γιατί η πτώση θα είναι απότομη. Το ποδόσφαιρο είναι το πιο όμορφο άθλημα. Αν το σεβαστείς, θα σε ανταμείψει...».

- Ποιες στιγμές κρατάς από το 2012;

Η μεταγραφή μου εδώ ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή, την αντιμετώπισα με ενθουσιασμό και αισιοδοξία για το νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Σίγουρα μερικές καλές εμφανίσεις που έκανα και οι νίκες που πετύχαμε με τους συμπαίκτες μου. Η Τούμπα...Ίσως η καλύτερη έδρα που έχω συναντήσει...Ειδικά στα ντέρμπι ήταν φανταστικά».

- Τι ανυπομονείς να σου φέρει το 2013;

«Θέλω πάνω απ' όλα την υγεία μου. Αν είμαι υγιής ξέρω ότι θα βρω καλύτερο ρυθμό και θα βοηθήσω ακόμη περισσότερο την ομάδα. Σε ομαδικό επίπεδο νομίζω ότι μας αξίζει να κοιτάζουμε ψηλά. Είμαστε μέσα σε δυο στόχους κι ελπίζω στα μέσα της επόμενης χρονιάς, να είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, εμείς και ο κόσμος...».

- Ποια είναι η ευχή σου για τη νέα χρονιά στον κόσμο του ΠΑΟΚ;

«Σε όλο τον κόσμο θέλω να ευχηθώ να περνάει ευτυχισμένες στιγμές, με υγεία. Ειδικά στους δικούς μας οπαδούς, εύχομαι να μη χάσουν ποτέ τη φλόγα τους, την αγάπη τους για την ομάδα. Να έχουν επιμονή και υπομονή για να πετύχουν τα οράματά τους. Ελπίζω να είμαστε εμείς οι τυχεροί που θα τους προσφέρουμε μεγάλες χαρές και γιατί όχι, τίτλους. Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, κουράγιο για τις δυσκολίες που περνάει η Ελλάδα και σύντομα όλα να πάνε καλύτερα»!

η συνεντευξη εδω..

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMCCode=1002&CMRCode=17FEFKHBV
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=wPZGd-mIOlg

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #125 on: January 06, 2013, 20:31:33 »
Ειπαμε μονο για κανα pint μπυρας και κανα shot jameson εισαι εσυ.. οταν πηγε αριστερα για κανα τεταρτο στο 2ο ημιχρονο βεβαια καπως το παλεψε.. αλλα στα πρωτα 45 συναγωνιζοταν επαξια με Ρομπερτ για τον χειροτερο του γηπεδου..

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #126 on: January 06, 2013, 21:19:29 »
τουριστική εμφάνιση
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

northeagle_4

• Guest
« Reply #127 on: January 06, 2013, 21:45:55 »
δεν μπορει να παιξει στα ακρα αφου ταχυτητα και εκρηξη ειναι σε επιπεδα Βλανταν Ιβιτς και φταιει ο δωνης που εχει κολλησει να τον βαλει εκει τελευταια ενω στον πρωτο γυρο ολες οι καλες εμφανισεις του ηταν στον αξονα σαν δευτερο φορ.Λιγο να χωρεσει ο κοντος. λιγο η αλλαγη συστηματος μετα 5 μηνες την πλερωσε ο ιρλανδος. Τα καλυτερα του παιχνιδια παντως τα κανε περιφερειακα του Κλαους...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #128 on: January 06, 2013, 22:22:24 »
Και σε αυτο ο Δωνης φταιει? Βασικα φταιει και μονο που εφερε αυτον τον πρωην ποδοσφαιριστη.. αν θυμασαι το καλοκαιρι ηρθε σαν αριστερο εξτρεμ η εστω δεξι δεν θυμαμαι τι ακριβως επαιζε στην Αγγλια.. με τον τραυματισμο κοντου αναγκαστηκε και τον εβαλε εκει ο Δωνης και του βγηκε.. και  απο τα 3-4 καλα ματς που εκανε ειχαμε και 2 αποβολες..καμια σχεση με Ιβιτς το πουλι εδειχνε περισσοτερο φιλοτιμο και μπροστα στον Ιρλανδο φανταζε φεραρι.. ο τυπος ειναι για ματς παλαιμαχων Στοουκ με παλαιμαχους Πορτσμουθ 11 το πρωι Σαββατου και μετα ολοι μαζι παμπ να το γιορτασουμε..

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #129 on: January 06, 2013, 23:09:36 »
Τραγικός είσαι αδελφέ Ιρλανδέ ... φυσική κατάσταση μηδενική ... δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω για ποιον λόγο ο Δώνης σε βάζει να παίξεις ... για να πάρεις παιχνίδια ;;; μεγάλο ερωτηματικό η χρησιμοποίηση σου ... όπως άλλωστε και του Γάλλου ...

τι να πει κανείς ... ανεξήγητα φαινόμενα ... αλλά ποιοι είμαστε εμείς άλλωστε για να τα κρίνουμε όλα αυτά ...

έχετε δίπλωμα κύριοι και ομιλείτε ;;; 

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #130 on: January 06, 2013, 23:27:11 »
Ποιον να βάλει ρε παιδιά?? Μην βάλει τον ρομπέρ, μην βάλει τον λώρενς, μην βάλει τον φωτάκη, μην βάλει τον θερμοσίφωνα, μην βάλει τον γιάννου. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ, εντάξυ κακός ο λώρενς αλλά αυτοί είναι οι παίκτες, τόσο μπορούν τόσο παίζουν.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #131 on: January 07, 2013, 00:35:26 »
Περιμενα να εχει καποια βρεττανικα χαρακτηριστικα οπως δυναμη, κεφαλι, τακλιν, σεντρα, τρεξιμο. Ειναι απιστευτος, εκτος απο ενα δυο καλουτσικα παιχνιδια στην αρχη δεν εχει δειξει τιποτα. Ραντεβου στο Λωττο 17 Μαρτιου

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #132 on: January 07, 2013, 00:41:08 »
Ποιον να βάλει ρε παιδιά??

po-po-vic ... αυτόν να βάλει ... λέω γω τώρα ...

*** Αναρωτιέμαι γιατί τον βάζει λόγω της φυσικής του κατάστασης ... ας τον λιώσει κανα μήνα στην προπόνηση και ας μπει μετά ... ποδοσφαιριστή που στέκεται και βαδίζει μέσα στο γήπεδο ... δεν μπορώ να βλέπω ... την αγωνιστική του αξία δε ουδέποτε αμφισβήτησα ... Διεθνής Ιρλανδός είναι με συμμετοχές στο Αγγλικό πρωτάθλημα άλλωστε ...

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #133 on: January 07, 2013, 09:31:30 »
you are moufa football player... next please

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #134 on: January 13, 2013, 22:00:54 »
δε ξερω τι συνεβη με το λορενς αλλα πλεον ειναι παλαιμαχος, εχει χασει την ποιοτητα του, βολοδερνει στο κεντρο ή στα ακρα ανουσια χωρις σκοπο...τα τρεξιματα του ειναι αθλια, ενω οποτε το τζατζαρουν πεφτει κατω σα κουραδα...στην αγγλια πως επαιζε? απο φυζικαλ γκειμ πλεον ειναι υπο του μηδενος....κριμα

με αυτον ετσι και οι τρεις μεταγραφες βιβιαν κουμαλο λορενς κρινονται υπο του μηδενος...δωνη γουχου φερτε πισω τα κλεμμενα
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #135 on: January 13, 2013, 22:13:54 »
Πρώην ποδοσφαιριστής...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline than_4

• Αποστολή
  • **
« Reply #136 on: January 13, 2013, 22:31:26 »
μονη ομαδα στον πλανητη γη που βαζει στα ακρα ατομα πιο αργα και απ τον θανατο

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #137 on: January 13, 2013, 22:36:12 »
Ο μεγάλος γχ είπε οτι δεν πίστευε οτι ένας παίκτης της αξίας σου θα έρθει στον ΠΑΟΚ..διάνα έπεσε..οπως διάνα με βίβιαν κ κουμαλο...σιστιακοφ αν νοιωθεις σούταρε τους ολους

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #138 on: January 13, 2013, 23:13:59 »
Δεν μπορει να εισαι Ιρλανδος εσυ. Τοσο παλτο, ντιπ δηλαδη? Αποκλειεται, κατι αλλο παιζει με την παρτη σου

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #139 on: January 14, 2013, 00:06:11 »
Ινδαλμα..δειχνει το δρομο σε ολους εμας τους ευσωμους πως μπορεις να παιξεις μπαλα και να σε πληρωνουν και απο πανω.. 10 ταχυτητες κατω απο τον Ιβιτς παιχτη για να φερεις πραγματικα ηθελε πολλα κιλα αρχιδια.. ευγε σε ΓΧ και σε dwdwdwdwdwdwdw.. ουτε στην κονφερανς δεν στεκεται το παλικαρακι..