Author Topic: Aνοιχτή συνέλευση για την Παε Π.Α.Ο.Κ. - 26/07/2012- 17:00-PAOK SPORTS ARENΑ  (Read 1493 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline pks

• Αποστολή
  • **
Ο προπονητής έχει πριμ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εγώ θέλω να πάρουμε το πρωτάθλημα».

μη κάνεις καμιά μαλακία και πάρεις πρωτάθλημα... θα μας ξετινάξεις τον προϋπολογισμό... που θα βρούμε τα φράγκα να σου δώσουμε το μπόνους... (θα μου πεις και τα λήκια έχουν κάθε χρόνο πριμ κατάκτησης πρωταθλήματος...)    :'(

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Ναι αλλά εμείς ήμαστε η μόνη ομάδα στο ποδόσφαιρο που μπήκαμε μέσα εξαιτίας της πορείας που ΚΑΝΑΜΕ στην Ευρώπη (άντε να κάναμε καμία υπέρβαση μπας και μας βγει και δεν βγήκε εμείς μπήκαμε μέσα επειδή πήγαμε καλά....)
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Υπαρχει κανενας απο εδω που πηγε χτες να μας πει σε μεσες ακρες τι παιχτηκε?

Γιατι απο αυτα που διαβαζω τζαμπα τραβηχτηκαν και αυτοι οι 300.. τιποτα ουσιαστικο δεν ειπε ο Βρυζας τιποτα δεν ειπε και ο κοσμος..

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν είχε κλιματισμό και αφήσαμε από 3 λίτρα ιδρώτα ο καθένας..
Τα υπόλοιπα γράφτηκαν στα σάιτ..
Στα πιο σημαντικά ερωτήματα ο πρόεδρος απέφευγε μαεστρικά να απαντήσει..
Το πιο σημαντικό για μένα είναι η διάθεση από όλες τις πλευρές και κυρίως από του Βρύζα τέτοιου είδους συναντήσεις να γίνουν θεσμός και να καθιερωθούν για μια φορά το 2μηνο..
Αρνητικό για μένα το ότι είμασταν μια 300ρα και όχι κανα χιλιάρικο τουλάχιστον..

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Gew Εκτός απο την 4 είχε άλλους συνδέσμους (οργανωμένα) εκεί???
Και κατι ακόμα... υπήρχε αίσθηση ότι αν κάποιος πίεζε σε ερώτηση ή έλεγε κάτι μεμπτό.... θα είχε πρόβλημα?
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

August Spies

• Guest
Γεωλόγε απ ότι διάβασα δεν ήταν κ τόσο μαέστρος το παλικάρι.
Το higlight ήταν που σε μια ερώτηση με σοβαρά θέματα η απάντηση του ήταν:
"Τα είπες όλα."

Απ ότι καταλαβαίνω και μας κοροιδεύει και κοροιδευόμαστε τελικά μεταξύ μας .
Ε αυτό δεν είναι δύσκολο.

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
Θα γράψω και εγώ την άποψή μου για την χθεσινή συγκέντρωση

1. Η οργάνωση δεν ήταν καλή. Ο κόσμος στην κερκίδα και οι παράγοντες κάτω. Απαράδεκτα μεγάλη απόσταση.

2. Μπαίνοντας στο παλατάκι, σε ρωτούσαν αν ήθελες να κάνεις κάποια ερώτηση ή τοποθέτηση. Οι περισσότεροι έκαναν μόνο μια ερώτηση ή παρατήρηση, κάτι σαν debate πολιτικών δηλαδή.

3. Η συνάντηση ξεκίνησε με τυπική ενημέρωση που έμοιαζε με "ευλογούμε τα γένια μας". Πώς δεν υπήρχαν διαδικασίες και όλα ήταν χάλια, και πως τώρα γίνονται βήματα πάνω σ'αυτό. Χάρηκα που άκουσα κάποια πράγματα να γίνονται, αλλά πλέον το "άκουσα" δεν μου αρκεί, θα χαρώ πραγματικά μόνο αν δω να δουλεύουν.

4. Η εισήγηση του Βρύζα δεν έβαλε το δάκτυλό του "επί τον τύπον των ήλων", δεν ακούμπησε δηλαδή τα καυτά θέματα. Δεν υπήρξε καμία αναφορά στο όνομα Ζαγοράκης, έγινε μια αναφορά πεταχτή στο όνομα Βιολίδης και πως έδωσε κάποια χρήματα, και πως θα δώσει και τα υπόλοιπα, αλλά στην ουσία του θέματος, τίποτα.

5. Μέχρι ν'αρχίσουν οι ερωτήσεις, δεν υπήρξε πνεύμα κριτικής ή αυτοκριτικής για τα πεπραγμένα των προηγούμενων  μηνών και ετών. Άλλωστε, ο Βρύζας μπορεί να μην ήταν υπεύθυνος, αλλά δεν ήταν και παντελώς αμέτοχος στην προγενέστερη κατάσταση, και όφειλε να δώσει εμφανές στίγμα.

6. Από μακρυά κι'αποσπασματικά αναφέρθηκε στο γεγονός των λίγων εισιτηρίων διαρκειάς. Δεν μπήκε στον κόπο να ερμηνεύσει αυτή την τεράστια πτώση.

7. Σε ξεχωριστό πάνελ, δεξιά και πίσω από την μπασκέτα, οι θεσμικοί παράγοντες του ΑΣ με τον Κατσαρή κάθονταν αμίλητοι. Δεν συμμετέσχε κανείς στη διαδικασία παρά μόνο ως θεατές. Κάποια στιγμή μάλιστα, πριν να τελειώση η διαδικασία, είχαν αποχωρήσει όλοι, γεγονός που σχολίασε ένας φίλαθλος που είχε πάρει το λόγο και αναζήτησε το πρόσωπο στα δεξιά που μάλλον πήγε για ύπνο.

8. Το κλειστό, με 35 βαθμούς έξω, είχε τουλάχιστον 45 μέσα. Έπρεπε ο ΠΑΟΚτσής που τόλμησε και συμμετείχε να τιμωρηθεί. Μάλιστα αν σκεφτείς ότι ακόμα και το ρεύμα είναι τζάμπα εκεί, πραγματικά δεν υπήρχε ουσιαστικός λόγος γιατί να ήταν κλειστός ο κλιματισμός. Είπαν ότι δεν δούλευε. Προχειρότητα και ανευθυνότητα λέω εγώ. Απαράδεκτο για ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τα θέματα που καίνε :

ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ
Έκανα ερώτηση αν διενήργησε ο Πρόεδρος, όπως συνηθίζεται, απογραφή, σε τι κατάσταση ήταν επακριβώς η ΠΑΕ όταν ανέλαβε την Προεδρία ο Βρύζας και αν προσδιόρισε πόσο επιτέλους ήταν αυτό το "άνοιγμα" της διοίκησης Ζαγοράκη.

Ο Πρόεδρος μου απάντησε ότι ο κ. Ζιγκερίδης, ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη, έκανε αυτόν τον έλεγχο και τα νούμερα είναι γνωστά και τα έχει πει ο κ. Ζιγκερίδης.

Απάντησα ότι ακούγονται διάφορα νούμερα, αλλού 12, αλλού 21, και θα θέλαμε ν'ακούσουμε από επίσημα χείλη αυτό το νούμερο.

Η απάντηση ήταν ότι το είπε ο κ. Ζιγκερίδης.

Ανταπάντησα ότι ο Ζιγκερίδης τα νούμερα που είπε στην ΓΣ της ΠΑΕ ήταν ανακριβή και μπερδεμένα. Ας μας πει ο κ. Ζιγκερίδης ακόμα μια φορά πόσα είναι αυτά. Απάντηση δεν δόθηκε.

(Παρατήρηση) Δεν μου αρέσει που δεν λαμβάνει ο Πρόεδρος μια ξεκάθαρη θέση στο θέμα αυτό. Από τη μια φαίνεται ότι αβαντάρει την προηγούμενη διοίκηση αλλά ταυτόχρονα από την άλλη φαίνεται ότι την θάβει. Το νούμερο είναι γνωστό, δεν είναι στα 21, δεν είναι ούτε στα 12, είναι γύρω στα 8, αλλά η συμπεριφορά αυτή θυμίζει πολιτικά κόμματα που άλλοτε φουσκώνουν και άλλοτε ξεφουσκώνουν τα νούμερα για να διαχειρίζονται την κοινή γνώμη. Απαράδεκτη συμπεριφορά και πλέον, είναι το πρώτο αρνητικό που καταλογίζω πλέον στον Βρύζα. Μέχρι χθες δεν του είχα καταλογίσει τίποτα, είχα επιδείξει ανοχή, από χθες έχω να πω ότι αυτό το θέμα δεν το ξεκαθαρίζει και δεν το ξεκαθαρίζει κάποιος που έχει λόγους να το κάνει.

ΧΡΕΗ ΒΙΟΛΙΔΗ - ΖΑΓΟΡΑΚΗ
Ενω ο Πρόεδρος έκανε αναφορά στις επιταγές του Βιολίδη, δεν αναφέρθηκε καθόλου στο όνομα Ζαγοράκης. Το ανέφερα εγώ.

Ο Βιολίδης χρωστούσε 445 πλέον κάποιων επιταγών περίπου 400 χιλ. που δεν είχαν λήξει ακόμα και δεν ξέρουμε από αυτές πόσες πληρώθηκαν και πόσες όχι. Παρουσιάστηκε και έδωσε κατ' άλλους 60, κατ' άλλους 80 χιλιάρικα και γι'αυτό το λόγο δεν κινήθηκε η ΠΑΕ εναντίον του. Η δικαιολογία που έδωσε ο Πρόεδρος ήταν ότι έτσι παίρνουμε μετρητά σιγά σιγά, ενώ νομικά θα έπρεπε να περιμένουμε 2 χρόνια.

Ο Ζαγοράκης χρωστάει 320 χιλ. και δεν έγινε καθόλου αναφορά στο αν και πως θα επιστρέψει τα χρήματα.

Στο σημείο αυτό του υπενθύμισα τις ευθύνες που έχει από την θέση του, να προάγει το συμφέρον του ΠΑΟΚ και από τη μια να απαιτήσει ΝΟΜΙΚΑ τα χρήματα, αυτό μάλιστα είπα ότι είναι αυτονόητο, δεν το συζητάμε καν ότι θα επιστρέψουν πίσω τα λεφτά, ούτε να τους περνάει απ'το μυαλό ότι δεν θα τα επιστρέψουν, όπως ακριβώς η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαίτησε τα λεφτά που πήρε με τον ίδιο τρόπο από τον Γούμενο, έτσι ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ η τωρινή διοίκηση να απαιτήσει τα λεφτά που πήραν τα μέλη της προηγούμενης διοίκησης.

Εκτός από αυτό όμως, που είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο, εδώ υπάρχουν και ποινικά αδικήματα, που ορίζονται από τον νόμο. Ζαγοράκης και Βιολίδης, εκμεταλλευόμενοι το αξίωμα που τους έδωσε ο λαός του ΠΑΟΚ μέσα από τη διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, οικοιοποιήθηκαν για δικό τους όφελος, ιδιαιτέρως μεγάλα ποσά. Είπα λοιπόν στον Πρόεδρο ότι αυτό που ρωτάω είναι αν θα προχωρήσει σε μηνύσεις για τα ποινικά αδικήματα.

Ο Πρόεδρος με κοίταζε με λίγο χαμένο βλέμμα, προφανώς και δεν είναι στις προθέσεις του να κάνει μηνύσεις σε πρώην συνεργάτες και φίλους του εκτιμώ εγώ. Επίσης εκτιμώ, ότι μέσα στο μυαλό του, δεν εξετάζει καν το ενδεχόμενο να κάνει αγωγή στον Ζαγοράκη. Αυτό που παλεύει είναι αν κάνει αγωγή για τα χρήματα του Βιολίδη ή όχι.

Ατυχώς, το να μην κάνει μήνυση στους προηγούμενους, αποτελεί ποινικό αδίκημα για τον ίδιο και προς αυτή την κατεύθυνση υπάρχει ενδεχόμενο να υπάρξουν εξελίξεις. Άλλωστε μετά την μήνυση του Αποστολίδη, θα πάρει αρκετούς η μπάλα και θα παρελάσουν κάμποσοι από τα γραφεία του εισαγγελέα.

ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ
Ρώτησα μέχρι πότε θα υπάρχει άνθρωπος με το όνομα Γκαγκάτσης που θα πληρώνεται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Για πόσο καιρό ακόμα πρέπει να κάνουμε υπομονή. 6 μήνες; 1 χρόνο; 5 χρόνια;

Ο Πρόεδρος απάντησε σ'αυτό το θέμα ότι είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε.

Ελπίζω να μας ακούσει. Αρχές Οκτωβρίου θα τα ξαναπούμε. Ελπίζουμε μέχρι τότε το όνομα αυτό να μην βρωμίζει την αγαπημένη μας ομάδα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (1/7/2011-30/6/2012)
Ρώτησα τον κ. Σακελλάρη αν έχει ιδέα που κλείνει η χρονιά και απάντησε στο -1,5 εκ. Αναμενόμενο μεν, απογοητευτικό δε.

Αυτά ήταν τα σημεία που εγώ εστίασα. Η άποψή μου είναι ότι ο ΠΑΟΚτσής θέλει όραμα. Όμως εκτός από σκέτο όραμα, επειδή όραμα φάγαμε και με τον Ζαγοράκη και χάσαμε την εμπιστοσύνη μας, θέλουμε να δούμε πρώτα δείγματα γραφής και μετά να παρασυρθούμε σε νέο όραμα, άρα αυτό που θέλουμε από την διοίκηση είναι ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ και μετά πιστεύουμε στο ΟΡΑΜΑ.

Ατυχώς εγώ δεν έχω ακόμα άποψη, αποδεδειγμένη έμπρακτα, που να μου επιβεβαιώνει την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Δεν έχω άποψη ούτε για το αντίθετο όμως. Τηρώ στάση αναμονής και μόλις σχηματίσω γνώμη θα πάρω θέση.

Όσο αφορά την ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ όμως, τα δείγματα που έχω δεν με ικανοποιούν. Υπάρχει ειλικρίνεια, υπάρχει πολλαπλώς περισσότερη από την προηγούμενη κατάσταση, αλλά είναι χαμηλότερη από τον πήχη που εγώ βάζω. Ειλικρίνεια σε όλα τα επίπεδα. Απαιτεί μεγάλο θάρρος και πολύ κουράγιο, να βγεις τελικά και να παραδεχθείς ότι μέχρι χθες φίλος και συνεργάτης σου, αποδεικνύεται λαμόγιο. Αυτό μας λείπει. Άρα, εγώ σχηματίζω άποψη ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι πάνω απ'αυτό, αλλά πρώτα παίζει ακόμα καθοριστικό ρόλο η προσωπική σχέση του Βρύζα με τους προηγούμενους και σε δεύτερη μοίρα είναι το συμφέρον του ΠΑΟΚ.

Ελπίζω και περιμένω να διαψευστώ από την πραγματικότητα. Μακάρι να είναι διαφορετική για να επιστρέψει το όραμα.

ΥΓ
Δεν επιθυμώ άλλη κάβλα στον ΠΑΟΚ. Η προηγούμενη μας έφτασε. Με τόση κάβλα που κυκλοφορεί, σε λίγο θα πηγαίνουμε τοίχο τοίχο στην Τούμπα. Παρακαλώ τους ενδιαφερόμενους να ξεκαβλώνουν αλλού, όχι στον ΠΑΟΚ, το τζάμπα γαμήσι τελείωσε, τώρα όποιος το κάνει, θα πληρώσει.