Πρωτάθλημα φέτος ο Π.Α.Ο.Κ.

Όπως βαυκαλίζονται συχνά πυκνά οι άσπονδοι εχθροί μας και ο επιτετραμμένος-παρατρεχάμενός-γλειφτράκι τους, Σάββας Θεοδωρίδης , αρχής γενομένης από το 1980 που έγινε επαγγελματικό το ποδόσφαιρο στην Ψωροκώσταινά μας,έτσι κι εμείς θα έπρεπε να λέμε...
«22 εμείς ,κανένα εσείς.»
«Πότς γκένεν αντό ;;» ,λέει ο κάγκουρας από το Ψυχικό.
Η απάντηση είναι απλή ,έτοιμη, και χρόοονια τώρα ταριχευμένη στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο ΠΑΟΚτσήδων ,και ειδικότερα στο τμήμα ΠανΠΑΟΚτσήδικων Μότο:
«Π.Α.Ο.Κ. είσαι.»
DAHΗΗ !

Αντεπιτίθεται όμως ο κάζβλακας,ποταπός οπαδίσκος του ΠΟΚ.
«Ε basta

ρε μαλιάκα μου. Τι ΠΑΟΚ είσαι ; Τι 22 ; Από που ; Είπαμε ,είσαι ,πολυσχιδής,πολυμήχανος,πολυβόλο,πολύ μαλάκας,βαθυστόχαστος,εμβριθής,φαντασμαγορικά ονειροπόλος, αλάνι και uber-epic-τούμπανος οπαδός , αλλά κάτσε μισό λεπτό.Σου τα χρώσταγε ο θεός τα πρωταθλήματα..; Που τα είδες τα 22; «ΠΑΟΚάρα είμαι χάλια ,βλέπω έναν αετό μ’ οχτώ κεφάλια,που τα βλέπω τ’άλλα έξι ,ΠΑΟΚάρα είμαι χάλια τα ‘χω παίξει» Τέτοια φάση-σχέδιο ; Άμανε είναι έτσινε, πάω πάσο και θα πέταγα και ένα αστείο του τύπου μπουγάτσα με πρωτάθλημα κτλπ και σε γειώνω (με το νου μου..).Πρωτάθλημα είναι αυτό που μόλις τελειώσει ,πρέπει να ‘χεις στο σακούλι σου παραπάνω βαθμούς από τις άλλες ομάδες.Εμείς εδώ κάτω στο Ατήνα ,έτσι κάναμε κάθε χρονιά.Στο τέλος μετράγαμε τους βαθμούς.Ένα με το ζόρι πήρες και αυτό μόνο ο μπαμπάς σου το χάρηκε.Ήσουνα νιος και γέρναγες.

Πάντα μάχιμος όμως ,

Δεν αντιλέγω ΠΑΟΚgή μου..
Πες μου ρε gαρdaσι σε λέωωω(ειρωνικά γέλια συνοδευόμενα από μιά χαζόχαζη-είπα και γαμώ τα αστεία τώρα, φάτσα)...!!»
Δεν έχει κι άδικο εδώ που τα λέμε σύντροφε ο χαβουζιώτης.. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια.Κάθε χρόνο το πρωτάθλημα ,εμείς στον Π.Α.Ο.Κ., το σηκώνουμε τον Ιούλιο.Βαριά βαριά μόλις κάνουμε την πρώτη νίκη σε φιλικό προετοιμασίας.. Ή μας το χαρίζουν τα Μέσα.Ή το παίρνουμε ετσιθελικά.Με το νού μας..
Και “ξυπνάει” απότομα ,λοιπόν, το ΠΑΟΚτσάκι από τον λήθαργο της καλοκαιρινής ραστώνης σε μίξη ,πάντα, με την δημοσιογραφική αποχαύνωση που του προσφέρεται απλόχερα σε κάθε site ,forum,blog με μπουρδολογίες για υποτιθέμενες μεταγραφές αεροδρομίου και το πόσο γαμάτη θα είναι φέτος η ομάς ,και συνειδητοποιεί με την πρώτη κατραπακιά τι παπά έφαγε για ακόμη μία χρονιά.
Κάθε χρόνο τα ίδια.
http://www.youtube.com/watch?v=eZbtAFq7dP8&feature=player_embedded (Embedding disabled, limit reached)
Όπου day βάλε year(που θα ΄λεγε κι ο tre1926λιάρης).
Φέτος που λες σύντροφε, μετά από όλες τις αποχωρήσεις ,με την ομάδα τόσο αποδυναμωμένη ,το ρόστερ ληψώ λειψό, τους πάντες για πρώτη φορά να μιλάνε για ελάχιστες μεταγραφές,

μόνο ποιοτικές,

και κυρίως σε θέσεις που «πονάμε»,

και λες αυτό ήταν μάγκα μου!
Τα παθήματα έγιναν μαθήματα και δεν ξεχνάμε πλέον εύκολα,

τελείωσε η παραμύθα ,

ο οργανισμός της ομάδας αλλάζει άρδην !
Και οι ιθύνοντες έκοψαν τις φανφάρες ,και οι παίκτες μόκω στις βαρύγδουπες δηλώσεις περί κατακτήσεων και οι δημοσιογράφοι την σακουλεύτηκαν ότι το χορτάρι δεν καταπίνεται τόσο εύκολα όσο παλαιότερα.
Ζάχαρη!
Κι όμως ,πάντα θα βρίσκεται κάποιος να ανατρέπει το κλίμα και δεν θέλει και πολύ να ανατραπεί αυτό με τους παρατρεχάμενους και τους αυλικούς που περιστοιχίζουν την ομάδα..
Εν προκειμένω ,για φέτο σύντροφε ,αυτός έμελε να είναι ο όψιμος Ιβαν(γ)όης..

Έχυσα δάκρυ άπλετο κι ανεπιτήδευτο με το ύφος, που παρεμπιπτόντως κάτι με θυμίζει..

Χρυσοποίκιλτα υφάσματα , βασιλικά κοσμήματα καθαρότητας 24άρων καρατίων και ωμό/στυγνό/στυγερό/Τρομερό(sic)/δολοφονικό/αιμοβόρικο/δολοπλόκο(?)/νηπενθές βλέμμα αλά Ρόμπερτ Ντε Ιβανίρο, έτοιμο να σε πετάξει σαν το σκυλί εναποθέσει στο ρείθρο της αφάνειας και του εμπαιγμού..Μοναδική παραφωνία το έμπροσθεν αλεξιβόρβορο του δεύτερου.Δακρύσαμε λοιπόν, με έκαστους.Εγώ θα προτιμούσα μια καυλωτική περιβολή που θα άρμοζε σε έναν γνήσιο Ivanόη

Α, τώρα που το θυμήθηκα ,και κάποιον άλλο με θυμίζει ,το ιερό τέρας της υποκριτικής, τον jeune premier των Βαλκανίων.

Τρίχα από Νινι(ό) σέρνει καράβι.Μη με πεις ότι είναι άσχετο..
Και κάνει λοιπόν τέτοια εμφάνιση ο Τρομερός και παγώνουν αυτόματα τα πάντα.Ξανά μανά στα παλιά.Για πότε εξαφανίζονται τα «Το ταμείο πάνω από όλα», «Τελειώσαν οι τυμπανοκρουσίες» , «Ώρα για εξυγίανση» , γραμμή δεν παίρνεις.

Βλέπεις κι αυτά

και είσαι πλέον σίγουρος πως το γλυκό ανασυντάχθηκε. Το κομμάτι του εγκεφάλου που ορίζει την μνήμη κάνει αυτομάτως format στα του προηγούμενου καλοκαιριού ,το κινηματογραφικό Déjà Vu (με το πουλέν τον Denzel,παραγωγής 2006) ωχριά μπροστά στο serial-πάθημα του(ώ!τι σύμπτωση) 2006 και η ενότητα κάνει φτερά μεγαλύτερα κι απ’ τον Χρυσό Δικέφαλο. Το «όχι πάλι τα ίδια» μας άφησε χρόνους. Και πολύ άργησε λες εσύ σύντροφε..
Αυτό ήταν. Οργασμός παντού. Οι servers των site έτοιμοι να καταρρεύσουν,οι εφημερίδες ξεπουλάνε στις 6 τα ξημερώματα, τα topic μεταγραφών στα forums κατακλύζονται ,ο Συρίγος περνάει δεύτερη εφηβεία στα fm,οι παραγγελείες SUV στην πόλη πιάνουν limit up, οι παραλίες αδειάζουν ,τα τηλεφωνικά κέντρα των Ραδιοταξί της Θεσσαλονίκης κλείνουν αβέρτα ραντεβού για αεροδρόμιο ανακαλώντας όλες τις άδειες, ο Κανάκης κάνει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για διαφυγόντα κέρδη,ο Μπουτάρης βλέποντας τους Πόντιους να συρρέουν κατά χιλιάδες στο λίκνο του Ερωτισμού(ναι,την Θεσσαλονίκη εννοώ),μαζεύει τα μπογαλάκια του και με ένα μπουκάλι κρασί (ευλογημένο στη Μονή Βατοπεδίου) ξεκινά το ταξίδι για την δίχωρη γκαρσονιέρα-γιάφκα που μόλις νοίκιασε στην πλατεία Taksim κι ο Γιώργος Νινιός παίρνει υποψηφιότητα για το prix d'interprétation masculine (σε είπα σύντροφε ,τίποτα δεν είναι άσχετο..). Το «χαμηλά τη μπάλα» πάει περίπατο στα κακοτράχηλα μονοπάτια του Σέϊχ Σου, ελισσόμενο μαεστρικά γύρω από πεταμένες καπότες ,ψάχνοντας εναγωνίως μια γωνιά να κουρνιάσει πριν το βρει η λαίλαπα(sic) του Τρομερού και των συν αυτώ, για να συγκατοικήσει εκεί με μια άλλη χαμένη ψυχή ,το «Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ’ όλα».
Πως είναι δυνατόν μετά ρε σύντροφε , να μη σιγοτραγουδήσεις αυτό ;
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=l_-asPHkRrQ (Embedding disabled, limit reached)
Αφού σιχάθηκες κιόλας να ακούς επί δύο χρόνια το ίδιο τραγούδι.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pLxBXJ3X1mg (Embedding disabled, limit reached)
Αλλά δε βαριέσαι ρε man. Σεξ και παραμύθι ,το τέλειο.Ούτε γιατί ούτε πως.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zeh33Qmc-Ik (Embedding disabled, limit reached)
Μόνο αυτό έχει σημασία.Τέτοια θέλουμε.Και μετά ας «χαθούμε»..
Γι’ αυτό κι εγώ ,επειδή την ψώνισα και ΠΑΟΚλε-ολέο ότι θέλω λέω-λέω ,θα κάνω την πάπια και θα πάω με το κύμα κι ας μας πετάξει στα βράχια.Έτσι κι αλλιώς , το dna μας αλλάζει τόσο εύκολα όσο ο CR7 την μπάλα από το δεξί στο αριστερό,όσο εύκολα θα κερνούσε η τσατσά ,όσο εύκολα παίρνει ο Αλέφαντος πρωτάθλημα, όσο εύκολα ,αυτό το πραγματικό διαμάντι της προπονητικής, κάθισε στον πάγκο του Φωστήρα. Για 3 ώρες.
Πρωτάθλημα φέτος ο Π.Α.Ο.Κ.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cA4-WE6owEY (Embedding disabled, limit reached)
Αγάπησες ε ;; Κι εγώ.
Όλα τ’ άλλα το λοιπόν ,είναι να ‘χαμε να λέγαμε κι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ,μα μου σου του,ναούμε.
Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί:
«Ό,τι να ‘ναι !»
υγ. Παραίνεση στα μεγάλα(λέμε τώρα) δημοσιογραφικά(λέμε τώρα) αθλητικά(λέμε τώρα) site(λέμε τώρα) που μας διαβάζουν(λέμε τώρα).Καλό θα ήτο να ομιλάγατε ομιλούσατε και λίγο Ελληνικά ρε παλληκάρια. Σας διαβάζουν και ... «Βούλγαροι».
Λέμε τώρα.
υγ.2 Αφιερωμένο στο άνωθεν χαλύβδινο ΠΑΟΚτσάκι που αποτέλεσε και «μούσα» για το παρόν κείμενο.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vo2UbO1JMQo (Embedding disabled, limit reached)
Your day breaks,
Your mind aches..
http://paokfans-utd.blogspot.gr/2012/08/blog-post_6.html