Author Topic: ΠΑΣ Γιάννινα- ΠΑΟΚ 2-2 Κυριακή 04/12/2011 ώρα 17:15 novasports2  (Read 3212 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PAOK_VOLOS

• Guest
Ο θιασος του κακοδιαχειριστη Λιλη συνεχιζει τις παραστασεις του.Οσοι πιστοι προσελθετε.Απαραιτητη προυποθεση για εισοδο στο τσιρκο,οταν τελειωσει η παρασταση να αποθεωνονται οι κομπαρσοι.

August Spies

• Guest
Κοιτα μαυρα χαλια ηταν η ομάδα. Δεν μπορει να άρεσε σε κανέναν ΠΑΟΚτση.
Δικαιολογίες πολλές, τα αίτια γνωστά απο το καλοκαίρι.
Κοιτάς στον πάγκο κ χάσκεις το κενό.
παρε τώρα τον Ρομπέρ και προχώρα...

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Καλημέρα από ένα χαμουτζή με ΠΑΟΚτζίδικη ψυχή!Μου άρεσε η ομάδα αλλά μην περιμένετε να πετάει πάντα!Πως να αποδώσει τα ίδια, μετά την ιστορική εμφάνιση επί της Τότεναμ;ΠΑΟΚαρα και τα μυαλά στα μπλέντερ!

Τετοιους οπαδους θελουμε!
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
επειδη γραψαν οι περισσοτεροι να γραψω κι εγω οχι για αγωνιστικο ομως γιατι τα ματια πονανε ακομα

ολη την βδομαδα προσπαθουσαμε να καταλαβουμε ειδικα οι ντοπιοι για το τι θα παιχτει με τα εισητηρια
οι φημες πολλες και διαφορες και επειδη οποιος εχει καει στον χυλο φυσαει και το γιαουρτι(το προπερσινο ματς κυπελλου με 6 συλληψεις και ποσες προσαγωγες) εγραψα τις προαλλες πως καλυτερα να μην κατεβει κανεις
χθες το βραδακι ειπαμε να παμε κι οτι γινει εμεις απο δω.συμφωνησαμε το πρωι να μαζευτουμε εξω απο τα εκδοτηρια

κατα τις 11μιση παμε απεξω και μας λενε γινεται συσκεψη για τα εισητηρια.αναρωτιεμαι ποσες συσκεψεις χρειαζονται ακομα για να  καταληξουν καπου και κατα τις 12 12 και κατι μας λενε πως τελικα θα ανοιξει εκδοτηριο

ερχεται ο μηλιωριδης μαζι με εναν αλλον και μας το λεει με την προτροπη να μην πολυβρωμισει παραεξω και μαζευτει κοσμος...

το αστειο της υποθεσης ειναι πως τα σαιτ το μαθανε μπαμ το σεναριο.τεσπα δεν γαμιεται

μας λεει ο αλλος της διοικησης να παμε γηπεδο χωρις διακριτικα και τετοια και πως λεωφορεια δεν θα μπουνε μεσα στα γιαννενα.ειχαμε μαθει απο τις 10 περιπου ειχανε στηθει κλουβες στον κομβο της εγνατιας για αυτον τον λογο μαλλον

παω στο εκδοτηριο να παρω το εισητηριο και ρωταω εκει τον ταμια ποτε προλαβανε να εκτυπωθουνε τα εισητηρια.φιλε μου λεει επειδη τα εκτυπωσα εγω αυτη την δουλεια την εκανα σημερα το πρωι τις 9 η ωρα

και τον ρωταω μα πως ρε φιλε αφου πριν λιγο πηρανε την οριστικη αποφαση οι μπατσοι

σιγα μην περιμενα το τυπικο  με τους μπατσους μου λεει αφου ηξερα πως θα παρετε εισητηρια

τα συμπερασματα δικα σας.η ταπεινη μου γνωμη και χωρις πολλα πολλα σαλια και ας με κατηγορησουν πως κυνηγαω φαντασματα και δεν στηριζω την ομαδα κι εχω κι εγω ευθυνη για το χαλασμα της ευτυχισμενης πορειας 4,5 χρονων

η διοικηση μας και η διοικηση του πας θελανε την ανταλλαγη...απλα δεν θελανε και οι δυο διοικησεις να σκασει πολυς κοσμος δικος μας.γι αυτο και στηθηκε ολο το πανηγυρακι μες στην βδομαδα...φτασαμε στο σημειο λοιπον να εχουμε μετακινηση αλλα χωρις μαζικοτητα γιατι τα προστιμα ειναι μεγαλα κτλ κτλ κτλ...

μετα απο ολα αυτα το οτι μαζευτηκαμε σε χρονο ελαχιστο 350-400 ατομα ειναι νομιζω σημαντικο

τελος για κανεναν δεν μπορω να πω κουβεντα απο οσους οργανωνουν οπαδικα αλλα αυτο το εμεις μαζι σε καθε ματς εχει καταντησει τον ΠΑΟΚ αγρ αστερα...αν δεν το χουν καταλαβει οι περισσοτεροι που ονειρευονται μεγαλες νικες στην ευρωπη(τις μεγαλυτερες του συλλογου εξαλλου) πρεπει να μαζεψεις και καναν βαθμο για να βγαινεις ευρωπη(για το πρωταθλημα ουτε λογος αυτο εχει χαθει απο το λεξιλογιο μας και σε λιγο θα χαθει και η λεξη τιτλος)

Eμας παντως 2 λεοφωρεια που ηταν Λονδινο και πατησαν το ποδι τους χτες Ελλαδα,πηγαν κατευθειαν Γιαννενα και δεν προλαβαν καν να πατησουν Γιαννιωτικο εδαφος διοτι 3 κλουβες ειχαν κλεισει τον δρομο και δεν τους αφησαν να περασουν...Απογοητευμενοι και φυσικα πολυ πολυ κουρασμενοι μετα απο μια εβδομαδα γυρισαν Θεσσαλονικη..
Φανταστειτε αυτους που με το που ηρθαν Σαλονικα και ειδαν στην τηλεοραση δικους μας στα Γιαννενα πως αισθανθηκαν...

Offline zouvalos

• Αλλαγή
αρσεναλ- ΠΑΟΚ τριτη 30-9-97.....Κυριακή 05/10/1997 Προοδευτική-ΠΑΟΚ 3 - 3...αλλα τη ψάχνω ,εδώ πήραμε το κυπελλούχων και χάσαμε το κυπελλάκι από τον πανιώνιο  :-\

δε συγκρινεται αδερφε ο ενα με το αλλο.στο ματσ του κορυδαλλου χανουμε 2-1 στο 85.το γυρναμε σε 2-3 και χανουμε και πεναλτι στο 92 για το 2-4 κ μας ισοφαριζει ο ζαιμι με γκολ στο 97.και σημερα ισοφαρισαμε και καναμε οτι μπορουσαμε να μη χαλασει το χ.βαζεις γκολ σε μια ομαδα ππυ εχει στοχο τη σωτηρια και αντι να παρεις τη μπαλα απ τα διχτυα πανηγυριζεις λες κ ισοφαρισες την τσελσι.

την μπουκαλα στην μουρη του ζαιμι.....τι μου θυμησες....!!!!!χαχαχαχχα
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ Σ' ΑΓΑΠΩΩΩΩ
ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ Σ' ΑΓΑΠΩΩΩΩ
ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΕΠΟ, ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ
ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΙΤΛΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Offline sabbath

• Αλλαγή
Ο θιασος του κακοδιαχειριστη Λιλη συνεχιζει τις παραστασεις του.Οσοι πιστοι προσελθετε.Απαραιτητη προυποθεση για εισοδο στο τσιρκο,οταν τελειωσει η παρασταση να αποθεωνονται οι κομπαρσοι.

φιλε μου ημαρτον....πριν 3 μερες πηρες την ποιο ιστορικη προκριση της ιστοριας σου με 10 παικτες μεσα στο λονδινο....ποιος τα γαμει και το γιαννενα....

αλλα ετσι ειναι καποιοι θα προτιμουσαν την πορεια της αεκ π.χ. στην σουπερ κλικα παρα την ιστορικη προκριση....και θα ηταν και ευχαριστημενοι...
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

antenapoume-4-

• Guest
 και τι θα παρει ρε φιλε επειδη καναμε καλη πορεια στην ευρωπη να βαλουμε κ ενα φωτακι στην παε απ εξω κοκκινο η να το κλειοσυμε το μαγαζι.η το κοροιδο π εχει διαρκειας να ζητησει πισω τα αντιτιμα για τα ματσ του πρωταθληματος.γιατι οταν παιρνεις διπλο στο λονδινο με μπαλαρα καια με την κερκυρα δε χανεις ουτε ευκαιρια η σημαινει οτι διαλεγουν παιχνιδια οι παικτες η οτι πληρωνονται απο πρακτορεια στοιχηματων γιατι αυτη η αναντιστοιχεια εχει αρχισει κ προκαλει.κ το αποελακι που ειναι ομαδα της κυπρου και ειναι ενα τιποτα μπροστα στην ιστορια του ΠΑΟΚ περασε σε ποιο δυσκλολο ομιλο στον τσαμπιονσ λιγκ.δε τους βλεπω να ξεφτυλιζονται σαν τους βλαχους που θελουν να μασ πεισουν πως ειμαστε ο παονε

antenapoume-4-

• Guest
και απο ποτε η καλη πορεια στην ευρωπη αποκλειει το να κερδιζεις ομαδες β εθνικης στην τουμπα.αν ειναι να εχουν αφιερωθει τοσο πολυ τα παιδια και να κανουν υπερπσοσπαθειοα να βγουν και να πουν στοχος ειναι η κατακτηση του γιουροπα λιγκ.να κανονισουμε απο τωρα τις δουλειες μας και τις απαιτησεις μας.αλλα οταν εκει βρεθει καμια τβεντε πχ μπροστα θ αρχισουν τα ειμαστε μεσα και στους 3 στοχους και ειχε πιο μεγαλο μπατζετ η τβεντε.αυτοι θελουν και την πιτα και το σκυλο??μαλλον απο σκυλια ξερουν καλα.αφου δηλ γιναμε ευρωπαιοι ξαφνικα και αφιερωθηκατε εκει κερδιστε την καζαν και περαστε οπωσδηποτε στους 8 με οποιον κ αν τυχαιτε αφου σνομπαρετε τα εγχωρια μπασ κ ξεπλυθει η ντροπη και απο εκει και περα θα το παρει μονος του ο κοσμος

Offline t.b

• Αλλαγή
αν ήταν κάτι να προτιμήσω από το χανούμι θα διάλεγα κανένα πρωταθληματάκι...

antenapoume-4-

• Guest
εγω κ μ ενα τελικο κυπελλου συμβιβαζομαι.απλα οσο εχουμε διοκηση το σελεμπριτι ουτε τιτλο εχει ουτε τελικο

ive4

• Guest
Πρώτη φορά το βλέπουμε το έργο ; Ποτέ δε μπορούμε να πάμε τρένο σε 2 διοργανώσεις, είτε επειδή δεν έχουμε 2 ισάξιες εντεκάδες, είτε επειδή έτσι είναι η νοοτροπία στα Γαλατικά μας χωριά. Περίμενα από το Μπόλονι μήπως άλλαζε αυτή τη νοοτροπία, αλλά δύσκολο. Κάθε Τετάρτη παίζουμε φρέσκοι και κάθε Κυριακή καμμένοι.
Για μένα αφού στην πράξη δεν υπάρχει λύση να πηγαίνουμε τρένο, μία είναι η λύση. Διαλέγει από κοινού η διοίκηση και ο προπονητής στόχο (πρωτάθλημα, κύπελλο, ευρώπη) και προσαρμόζει τις προπονήσεις ανάλογα. Βάζει τους βασικούς στον βασικό στόχο και στον δεύτερο παίζει με τους μικρούς για να αποκτήσουν εμπειρίες και να σου είναι έτοιμοι σε 2 χρόνια. Ας βάλει και τον 12χρονο γιο του Γκαρσία. Αλλά για να διαλέξει ο κάθε προπονητής πρέπει να έχει @@ και να είναι απόλυτα σίγουρος για τη δουλειά του, γιατί αν δε του βγει ο βασικός στόχος θα γίνει ρεζίλι ο προγραμματισμός που έκανε. Είναι πιο ρεαλιστικό να διαλέγεις, παρά να πιστεύεις ότι μια ελληνική ομάδα με παίκτες που θεωρούνται ταλέντα ακόμα και στα 24 τους, θα τα πάρει όλα. Και για να λέμε την αλήθεια, ποιο πρωτάθλημα να θέσεις ως στόχο ; Αυτό που σου στέρησε ο Σπάθας με το έτσι θέλω ; Αυτό που ακόμα σφυρίζει ο Σπάθας ; Το στημένο που για όλα έφταιγε τελικά ο πρόεδρος του Ηλυσιακού ; Αυτό που ο πούστης του Πειραιά παρά τα 512 στημένα πρωταθλήματα του κώλου, χρειάζετια αβάντα για να κερδίσει τον Παναιτωλικό και την ίδια αγωνιστική σφάζει τον ΠΑΟΚ στα Γιάννενα ;  

antenapoume-4-

• Guest
ρε αδερφε ολο λεω οτι δε θα κανααπαντησω αλαλ αυτα δε γινονται?που μας εσφαξαν στα γιαννενα.που πριν λιγα χρονια θα μετρουσαν και το γκολ του πας δηλαδη?στα γιαννενα ειχαμε την τυπικη διαιτησια που εχουμε εκτος εδρας οταν δε μας σφαζουν.οταν εισαι 2-2 και ολη η ομαδα ειναι κλεισμενη πισω δηλ φαινεται πως πας για το χ ειναι αστειο να μιαλμε για διαιτησιες.ποιο διαστραμενο μυαλο τα εχει σκεφτει αυτα?αυτοι δηλ π εχουν δει απικλεισμους απο πανιωνιο με επιθετικο φαουλ πεναλτυ φαντασματα στο γαβρο μαρσ δικα μασ να μη γινονται παικτες να σημαδευονται με καρτες για τα ντερμπι και αν απιζουμε για τα δευτερα ειναι αστειο να ακουμε για διαιτησεις το 2011.που επαιξες καραισκακη μνε την καλυτερη διαιτησια ολων των εποχων.η περιβοητη παραγκα εχει προχωρησει τοσο πολυ που σε σφαζουν και με υπερ σου διαιτησιες.σου εχουν προεδρο δουρειο ιππο και εχουν και αυτοι 5-6 δορυφορους ο καθενας σ παιρνουν κ νταηλικι οποιον παικτη θελουν.τι παρανοικα ειναι αυτα με τις διαιτησιες.βγειτεκαι πειτε σε κανα 40αρη ΠΑΟΚτση οτι δε κερδισαμε στα γιαννενα λογω αρετοπουλου και θα γελαει μιση ωρα αν αυτο αποκαλειαται σφαγη για μαι αδιαφορη ομαδα.το πρωταθλημα ειναι μια φαρσοκωμωδια που ξερουμε ηδη οτι θα το παρει ο γαβρος.ακομα κ οι βαζελοι γι αυτο οι πιο υποψιασμενοι πηραν χθες το μεροκαματο με τον αναμενομενο ασσο του σκουληκιου.δε δινει αλλοθι αυτο σε κανεναν να μη μπορεις να κερδισεις την κερκυρα και τον οφη στην τουμπα χωρις μια ευκαιρια

antenapoume-4-

• Guest
και κατι τελευταιο γιατι με τη μοντερν φουτμπολ λογικη σας θα χασουμε ολα μας τα μαλλια η τοτεναμ διαλεξε να αφοσιωθει στο πρωταθλημα και σνομπαρε το γιουροπα ληγκ αρα μας αντιμετωπισε οπως εμεις την κερκυρα με οτι αυτο συνεπαγεται περι μεγαλυτερης νικης που λενε και οι 4αρακηδες.πινουμε 3 μερες συνεχομενα απο τη χαρα μας για το διπλο στο λονδινο και να μας προσγειωσετε και αν μας ξενερωσετε απολυτα με τη βλαχολογικη σας.και φυσικα το τι εγινε με τα εισιτηρια οπως ειπε κ ενας αδερφος απ τα γιαννενα κ αυτο στα ψιλα περασε.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Δεν είναι μόνο το θέμα των εισιτηρίων άλλα και των πούλμαν που εντελώς φασιστικα τους απαγόρεψαν να μπούνε στην πόλη λες και επρόκειτο για αρχικακοποιούς......τα γραψε και η ΚΑΤΙSI πιο πάνω..........δεν είδα καμμιά ανακοίνωση γι αυτά....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
otan η παε σου λεει face to face οτι δεν θελω πολυ κοσμο και οτι λεωφορεια δεν θα μπουνε στην πολη δυσκολακι να βγαλει ανακοινωση για τις κλουβες στον κομβο της εγνατιας και γι αυτα που γραφει η κατισι

και καλα προσεγγιζει τον κοσμο ο τεο με το να ζηταει εισητηρια.ε ρε κατι μαλακιες που συμβαινουν και περνανε στο ντουκου...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
και μια χαζή ερώτηση για κάποιον που δεν πολυασχολείται με αυτά...
ας πούμε και γιατί η ΠΑΕ δεν ήθελε κόσμο στα Γιάννενα;

Offline savage republic

• Βασικός
για να μην πληρώσει κι άλλα πρόστιμα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ναι ok. αλήθεια τώρα.... γιατί;
χωρίς να θέλω να θίξω τπτ, το παραπάνω επιχείρημα egoist μου μοιάζει περίπου σαν δικαιολογία που βρίσκουμε να λέμε μεταξύ μας. στα δικά μου αυτιά έχει περίπου τη βαρύτητα δικαιολογίας 7άχρονου.

δε θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά αλλά νομίζω ότι η ΠΑΕ είναι απλά ανίκανη να οργανώσει, απαιτήσει, διαχειριστεί τα θέματα αστυνομίας, ΕΠΟ, SL και δε ξέρω τι άλλο, έχοντας στις τάξεις τις απλά ανίκανους κλαρινοτσοπανογιεγιέδες... και that's all. ούτε φαντάσματα, ούτε οπαδικές συνωμοσιολογίες για τα δικά μου δεδομένα.

διαφωνώ λοιπόν ότι ενδιαφέρεται για τα 10.000 που θα πληρωθούν (ΑΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ) σε πρόστιμα. νομίζω ότι δίνουμε σε αυτό ΠΟΛΥ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.
δε βλέπω ρε παιδί μου πουθενά σε αυτή τη λογική κάτι πώς να το πω... ισοβαρές ίσως.

προσωπική άποψη, ίσως λίγο διαφορετική.

PAOK_VOLOS

• Guest

φιλε μου ημαρτον....πριν 3 μερες πηρες την ποιο ιστορικη προκριση της ιστοριας σου με 10 παικτες μεσα στο λονδινο....ποιος τα γαμει και το γιαννενα....

αλλα ετσι ειναι καποιοι θα προτιμουσαν την πορεια της αεκ π.χ. στην σουπερ κλικα παρα την ιστορικη προκριση....και θα ηταν και ευχαριστημενοι...

Προσωπικα δεν εχω προτιμησεις.Θελω παντου νικες,ή τουλάχιστον ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ και οχι να αδιαφορουν.Ειτε παιζουν με τη μπαρτσελονα ειτε με τον καμπανιακό.
Αυτος ο θιασος που ειδαμε στα γιαννενα ηταν για 4 γκολ στο χαλαρό.ΛΟΓΩ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ.Και δεν ειναι η πρωτη φορά που γινετε κατι τετοιο.2 χρόνια το βλεπουμε το εργο.
Οταν βλεπω αδιαφορία των μισθοφορων ΘΑ ΚΡΑΖΩ ακομη και τσαμπιονς λιγκ να εχω παρει 2 μερες πριν.