Χρήστο θα το ξέρεις καλύτερα από μένα, ότι το τελευταίο πράγμα που επιδιώκει μια ασπρόμαυρη ιστοσελίδα που δουλεύει όχι αφιλοκερδώς, αλλά με ζημία εξ ορισμού (σε φράγκα ΚΑΙ χρόνο το κυριότερο) είναι το πως θα δουλέψει ως εφημερίδα ή ραδιόφωνο για να αυξήσει "πελατεία". Αν ήμασταν τέτοιοι, θα κατεβαίναμε όπως οι γνωστοί κύριοι με κάθε μέρα μια μεταγραφή, θα κάναμε τουμπέκα κάθε προσπάθεια για ξεπούλημα του γηπέδου μας, και πάει λέγοντας. Δεν νομίζω να έχει βγάλει τουλάχιστον η συγκεκριμένη σελίδα του τόπικ αυτήν την εντύπωση.
Κάτι που θέλω να σε πω και προσωπικά και σε όλους όσους θα διαβάσουν αυτό το ποστ είναι πως ΤΟ PAOKNEWS.COM ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ "ΓΡΑΜΜΗ" ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Ό,τι δέχομαι το δημοσιεύω εφόσον προέρχεται από παοκτσήδικο χέρι. Αρκεί να μιλάει εμπεριστατωμένα και το ανεβάζω.
Μιλάς για τον Γερμανό. Και είναι απόλυτο δικαίωμά σου να τον κάνεις κριτική, όμως νομίζω ότι είσαι λίγο άδικος απέναντί του γιατί τον καταδικάζεις γενικά ως "προπονητή της εξέδρας", ενώ αν διαβάσεις τα οχι λίγα άρθρα του θα δεις ότι γράφει και άλλα πράγματα πλην της προπονητικής κριτικής. Και αν το δούμε και αλλιώς, υπάρχουν και οι παοκτσήδες που θέλουν να εκφέρουν άποψη και σε αυτό! Ποιός έχει άλλωστε το δικαίωμα να του το απαγορέψει! Όπως εδώ στο φόρουμ ο καθένας μπορεί να γράψει άποψη που να μην αρέσει σε άλλους, το ίδιο πράγμα είναι.
Νομίζω ότι ο Μάρκος στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν θέλησε να κάνει τίποτε άλλο από το να εκφράσει ένα ανθρώπινο παράπονο το οποίο πιθανόν να εξέφραζε και ο ίδιος ο Γερμανός. Δηλαδή σε λέει ο άλλος κάθεται γράφει κάθε σαββατοκύριακο ολόκληρο άρθρο και από τους χιλιάδες παοκτήδες που χρησιμοποιούν το ίντερνετ δε βρίσκονται ούτε πενήντα να διαβάσουν την άποψή του; Τζάστ δις.
Αν προσέξεις κάθε άρθρο που ανεβαίνει εκφράζει και άλλη άποψη. Στη διακριτική ευχέρεια του αναγνώστη είναι να κρίνει τι του κάνει και τί όχι. Ο Μάρκος γράφει τα δικά του, ο Γερμανός τα δικά του, εγώ τα δικά μου, ο Λογοθέτης τα δικά του (με το δικό του τρόπο) και αν διαβάσεις το αφιέρωμα του Αντρέα τα δικά του.Ο ένας μπορεί να διαφωνεί με αυτά που γράφει ο άλλος. Τι είναι το paoknews? ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΙ. Αφού ούτε Σύνδεσμος είμαστε ούτε σταθμός να τα παίρνουμε από κανένα. Και δεν πιστεύω να έχει κανένας την εντύπωση πως κάποιος από όλους αυτούς είναι παοκτσής αποκλειστικά του ίντερνετ. Διαβάζοντας αυτά που γράφω όλοι λίγο πολύ έχετε μια μικρή ή μεγάλη σχέση με το ίντερνετ. Από ένα σάιτ όμως που σε έχει φωτογραφίες από κάθε ματς τουλάχιστον στα εντός, μπάσκετ-ποδοσφαίρου, που σε μιλάει για θέματα και συνδεσμιακά και μη συνδεσμιακά, δεν μπορείς να πεις ότι είναι άτομα που στέκονται όλη μέρα μπροστά σε ένα πληκτρολόγιο απλά κάνοντας κριτική. Και μην ξεχνάμε ότι δεν είναι όλοι οι παοκτσήδες στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν και αυτοί στην περιφέρεια, υπάρχουν και αυτοί στην διασπορά. Και νομίζω πως θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη και πόσο δύσκολο είναι το δικό τους έργο, και να εκτιμήσουμε το γεγονός ότι και από τόσο μακρυά έχουνε το αλκολίκι ακόμη να ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ