Author Topic: Γιώργος Κατσικάς  (Read 9518 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
Απ: Γιώργος Κατσικάς
« Reply #160 on: October 30, 2014, 15:30:37 »
Αλάνθαστος ο μαλντινι μας
Φτου φτου

Άλλη μια μεταμόρφωση
  :'( :'(

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #161 on: October 30, 2014, 16:58:57 »
εμ σορρυ που σε διακοπτω αλλα υποδειξεις για το πως θα φερομαστε μας εκανε κι η παναγια αν θυμασαι μετα την καλλονη και εμεις απο τοτε παμε καθε πρωι και σε καθε εσπερινο εκκλησια να αναψουμε κερακι.χθες εκατσε δουλεια και δυστυχως δεν προλαβα ισως αυτο να εφταιξε που αποκλειομαστε απο κυπελλο παιζει ο κατσικας και σε καθε συν τυπου ακουμε τον ιησου να μας λεει πως τα λουλουδια και τα πουλια δεν παραπονιουνται για το τι θα φορεσουν.μιλαω με παραβολες ξερω προσπαθω να ειμαι μεσα στο κλιμα.οπου λουλουδια και πουλια η ομαδα του ΠΑΟΚ,οπου παραπονα οι μπερδεμενοι,κι οπου ρουχα ο κατσικας

Ίσως αντί να μιλάς με παραβολές τότε, να πεις αυτό που εννοείς. Αν καταλαβαίνω καλά, εννοείς ότι το υλικό που έχεις είναι και ευθύνη του προπονητή.
Και προφανώς θα είχες καλύτερο υλικό με άλλον προπονητή.
Αλλιώς δεν βλέπω τι σχέση έχουν αυτά που γραφεις με το παρόν τοπικ.

P.S. Πολλές από τις δηλώσεις του Αγγέλου τις θεωρώ κι εγώ άκυρες. Μάλλον διαφωνούμε για τον ρολο που παίζουν αυτές οι δηλώσεις στη σημερινή κατάσταση του ΠΑΟΚ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #162 on: October 31, 2014, 00:52:28 »
δεν ξερω ρε φιλε τι θα ειχα

αυτο που ξερω ειναι οτι με κατσικα δεν παω πουθενα.και ο προπονητης δεν λεει οτι χρειαζεται στοπερ αλλα οτι θα βρει παιχτες υπαρχοντες να παιξουν στοπερ.η συμβιβασμενος ειναι η κοτα.κατι αλλο δεν ισχυει.να δω ποτε θα το παραδεχτεις...

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #163 on: October 31, 2014, 08:53:05 »
Επαγγελματίας είναι που δουλεύει στα πλαίσια που θέτει ο εργοδότης του. Όπως ηταν κι ο Στέφενς πχ και όλοι. Παρεμπιπτόντως εγω επαγγελματία προπονητη θέλω, όχι ΠΑΟΚτση.

Πάντως είναι σημαντικό για οποιαδηποτε κουβέντα να λες την θεώρηση σου. Ευθύνεται έστω σε εναν βαθμο ο προπονητής για το επίπεδο του μπάτζετ και αρα το υλικό της ομάδας; Πιστεύεις οτι θα είχε καλυτερο υλικό αν δεν ηταν ο Άγγελος;

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #164 on: October 31, 2014, 10:24:32 »
επαγγελματιας ειναι σωστα και ΠΑΟΚΣΗΣ.δεν ευθυνεται για το επιπεδο του μπατζετ .ειναι ο καλυτερος προπονητης για το συγκεκριμενο μπατζετ. αν ειχε καλυτερο υλικο δεν θα ηταν προπονητης ο αγγελος στον ΠΑΟΚ. γνωστα αυτα τον αγαπαω αλλα ο ιδιος θετει ταβανι στον εαυτο του με τις ιδεες του και τις πρακτικες του.δεν νομιζω να υπαρχει ΠΑΟΚΣΗΣ που δεν θα ηθελε ν δει πως θα τα πηγαινε ο αγγελος με καλυτερο ροστερ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #165 on: October 31, 2014, 16:32:30 »
Επαγγελματίας είναι που δουλεύει στα πλαίσια που θέτει ο εργοδότης του. Όπως ηταν κι ο Στέφενς πχ και όλοι. Παρεμπιπτόντως εγω επαγγελματία προπονητη θέλω, όχι ΠΑΟΚτση.

Πάντως είναι σημαντικό για οποιαδηποτε κουβέντα να λες την θεώρηση σου. Ευθύνεται έστω σε εναν βαθμο ο προπονητής για το επίπεδο του μπάτζετ και αρα το υλικό της ομάδας; Πιστεύεις οτι θα είχε καλυτερο υλικό αν δεν ηταν ο Άγγελος;

απαντησε ο μπανε

η φαση ειναι οτι εσυ δεν ειπες τιποτα σε αυτο που ξεκινησα το πρωτο ποστ ως απαντηση σε κατι που γραψες.οτι εκτος του ρωσου ιδιοκτητη νουθεσιες στον λαο του ΠΑΟΚ εκανε κι ο επαγγελματιας που λες(εκτος κι αν δεν το δεχεσαι κι αυτο για να παω πασο και να μην ξανασχολιασω ποστ που θα χει σχεση με τον αγγελο απο σενα).σε αυτον δεν εχει κραξιμο;

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #166 on: October 31, 2014, 16:47:45 »
Ρε φιλε μπαίνεις στο "τοπικ" του Κατσίκα όπου συζητάω την άποψη μου για αυτόν και για το υλικό του ΠΑΟΚ και είναι προφανές ότι θες να συζητήσεις επί χαρακτηρισμών προς τον Άγγελο.
Δεν θέλω να συμμετέχω σε τέτοια συζήτηση και διακριτικά στο λέω στο post μου.

Προσωπικά κι εγώ καλύφθηκα από το post του bane σε γενικές γραμμές.

Σε αυτό που ρωτάς αν και άσχετο, μακάρι να έκανε καλά τη δουλειά του ο ρώσος (όπως κατά τη γνώμη μου την κάνει ο Άγγελος) και ούτε θα είχα ασχοληθεί με τις δηλώσεις/νουθεσίες του...

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #167 on: November 03, 2014, 00:57:09 »
Σούπερ Γκούφυ δυστυχώς. Να κάνουμε το σταυρό μας να τη βγάλουμε μέχρι το τέλος του χρόνου μπας και πάρουμε κανέναν στόπερ τότε.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #168 on: November 03, 2014, 01:44:53 »
Σούπερ Γκούφυ δυστυχώς. Να κάνουμε το σταυρό μας να τη βγάλουμε μέχρι το τέλος του χρόνου μπας και πάρουμε κανέναν στόπερ τότε.
Πιαστηκε το χερι μας να σταυροκοπιομαστε φετος Euthemes  :P

Offline james4

• Αποστολή
  • **
« Reply #169 on: November 04, 2014, 13:15:34 »
http://www.gazzetta.gr/football/article/666966/dyo-agglikes-omades-gia-katsika

Ο Κατσικάς εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του την φετινή περίοδο έχοντας ήδη 12 συμμετοχές. Για τον λόγο αυτό-όπως αναφέρει η Sportday-κατάσκοποι δύο αγγλικών ομάδων θα βρεθούν στο «Αρτέμιο Φράνκι» για να τον παρακολουθήσουν στον αγώνα της Φιορεντίνα με τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, η μια από τις δύο ομάδες παίζει στην Premier League, ενώ η άλλη έχει δείξει και παλαιότερα ενδιαφέρον.

με 20 μυρια  και αν   πουλαμε δεν ξεπουλαμε

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
« Reply #170 on: November 04, 2014, 14:00:24 »
Φτάσαν την παπαρολογία σε νέο επίπεδο.
Αν παρεπιμπτόντως ισχύει έστω και 1%, δώστε τόν με κορδέλα στο κεφάλι...

Offline maman

• Αποστολή
  • **
« Reply #171 on: November 04, 2014, 15:20:54 »
Θα το ζησουμε και αυτο... ???
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #172 on: November 04, 2014, 17:41:59 »
"Εχοντας ηδη 12 συμμετοχες"  :'(

Μαλλον θα εχουμε και αορατο στοπερ που καθετε στον παγκο για να παιξει ο κατσικας που ειναι καλυτερος..

Τι αλλο θα ακουσουμε..

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #173 on: November 04, 2014, 17:48:12 »
welcome to the Twilight Zone... εχουν ερθει τα πανω κατω  :o

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #174 on: November 09, 2014, 21:49:51 »
μεταγραφαρα εισαι....ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΤΡΑ...ο φετινος κατσουρανης...σε καθε ματς μαλακια για γκολ
και στο πρωτο απλος θεατης

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #175 on: November 09, 2014, 22:11:20 »
Τι να σε βρισουμε που καθε Τεταρτη, Πεμπτη, Κυριακη δινεις δωρα γκολ; Τι να σε πουμε; Εισαι αχρηστος και το ξερεις, εισαι φλωρος μαλακισμενο και δεν αντεχουμε αλλο να σε βλεπουμε. Αλλα αυτα τα ξερεις ηδη, το θεμα ειναι ποτε θα φυγεις απο τον ΠΑΟΚ μας κ θα γυρισεις πισω στην γρια.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #176 on: November 09, 2014, 22:24:59 »
Στο πρώτο γκολ πάει να βάλει το πόδι του να διώξει σε κόρνερ αλλά τελευταία στιγμή το ξανακάνει πίσω. Προφανώς φοβήθηκε για αυτόγκολ και λέει άστο εκεί που είναι θα μαζέψει ο γλύκος.. Ο Γλύκος πάλι θεωρεί αυτονοήτο ότι θα διώξει γιαυτό και βάζει το σώμα του με φορά προς τα αριστερά του τέρματος καθώς αν περνούσε μπορούσε εύκολα να διώξει ο βαζελο - σπυρολοπουλος

ΠΑΡΤΟ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline pks

• Αποστολή
  • **
« Reply #177 on: November 09, 2014, 22:26:36 »
η κατάντια του φετινού ΠΑΟΚ είναι να είσαι εσύ βασικός και αναντικατάστατος...

για χωριό είσαι...

φέρτε πίσω το Μπαλάφα που νιώθει

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #178 on: November 09, 2014, 22:27:39 »
Ακομη η ανανεωση; Στην αγωνι μας εχετε...

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #179 on: November 13, 2014, 13:06:23 »
"η πλευρά του Κατσικά δε φαίνεται να έχει μείνει ικανοποιημένη από την πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες κυμαίνεται από 150 έως 170 χιλιάδες ευρώ ετησίως"

Άιντε το μπούλο ρε ζαγάρι κάνεις και κόγξες
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..