Author Topic: efhmerida rizospasths  (Read 375 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

damararos

• Guest
efhmerida rizospasths
« on: October 18, 2006, 09:02:46 »
http://www.paokg4.org/g4blog.asp?articleid=434 *×ñùóôÜìå ìéá áðÜíôçóç óôü ãåëïßï ó÷üëéï ôçò êüêêéíçò ËéÜíáò óôïí ÑéæïóðÜóôç, ìå áöïñìÞ ôéò êéíçôïðïéÞóåéò ôïõ ëáïý ôïõ ÐÁÏÊ óôá åãêáßíéá ôçò ÄÅÈ. Ïóïíïýðù…

ti malakies egrapse h kanelh sto rizospasti gia mas?

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Απ: efhmerida rizospasths
« Reply #1 on: October 18, 2006, 11:03:41 »
Ela nte. To ksepoypoylhsa to site toy rizospasth alla den vrhka tipota

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

koulos

• Guest
« Reply #2 on: October 18, 2006, 11:22:23 »

ρε παιδες τον ριζοσπαστη τον διαβαζω που και που....ειναι με μας σε κινητοποιησεις και τετοια....και τις καταληψεις μας στηριζαν....τι ειναι αυτα που λετε....αν ειναι με μια ομαδα το κκε ειναι με παοκ....λογω λαικου αισθηματος και αγωνιστικων κινητοποιησεων

koulos

• Guest
« Reply #3 on: October 18, 2006, 11:24:50 »

ρε παιδες τον ριζοσπαστη τον διαβαζω που και που....ειναι με μας σε κινητοποιησεις και τετοια....και τις καταληψεις μας στηριζαν....τι ειναι αυτα που λετε....αν ειναι με μια ομαδα το κκε ειναι με παοκ....λογω λαικου αισθηματος και αγωνιστικων κινητοποιησεων...αρεσει που μαχομαστε απλα λενε και τονιζουν οτι μαχομαστε για λαθος πραγματα

imago

• Guest
« Reply #4 on: October 18, 2006, 11:54:21 »
ρε παιδες τον ριζοσπαστη τον διαβαζω που και που....ειναι με μας σε κινητοποιησεις και τετοια....

...και γιατί να μήν είναι εξάλλου, μήπως κατεβαίνουν οι ίδιοι να κάμουν τις καταλήψεις και να φάνε το ξύλο...ή μήπως καίγονται τα δικά τους αυτοκίνητα και περίπτερα???

Το "είμαι μαζί με τους ΠΑΟΚσήδες" μπορεί στο κάτω κάτω να το πεί και ο καθένας...!!!

koulos

• Guest
« Reply #5 on: October 18, 2006, 12:08:34 »
ενταξει φιλαρακι οπως τα λες ειναι.....αυτοι κοιμονται και καθονται στο σπιτακι τους....και συ ολη μερα τρεχεις και παλευεις......συγχαρητηρια....ειμαστε οι πρωτοι.....10 πορειες καναμε το καλοκαιρι και ειμασταν 1000 ατομα σε κανα 2 και 300 στις αλλες....αλλα οι αριστεροι σπιτακι τους....ουτε πορειες ουτε τιποτα....ασε ρε φιλε σε καναν αλλο αυτα

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #6 on: October 18, 2006, 12:28:26 »
Εσένα ρε imago τι σε νοιάζει που έγραψε ο άλλος για τον ριζοσπάστη και κράζεις; Γράψε αν θες κι εσύ για τις εφημερίδες που διαβάζεις.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

imago

• Guest
« Reply #7 on: October 18, 2006, 13:20:58 »
Απλά σχολίασα δηλώσεις συνοπαδού, εκτός βέβαια εάν εσάς τους αριστερούς σας ενοχλεί και το γεγονός ότι κάποιοι έχουν διαφορετική άποψη από εσάς και την δηλώνουν. Εάν στο κάτω κάτω θέλεις τέτοιες δηλώσεις να μείνουν ασχολίαστες υπάρχει και η στήλη editorial για να τις δημοσιεύσεις...
Ως ΠΑΟΚσής έχω βαρεθεί εκπροσώπους πολιτικών φορέων να εξαντλούν την μέριμνά τους για τον ΠΑΟΚ σε ανέξοδες δηλώσεις και όταν ο άλλος βγαίνει και απαιτεί να μην ψηφιστούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ νομίζω ότι έχω κάθε δικαίωμα ηθικίστικό με το μέρος μου να εκφράσω την αντίθεσή μου σε λαικιστικές συμπεριφορές από τους εκείθεν...

Προς koulos:

Εννοείτε ότι σε εκείνους που έχουν κάμει τα δεκαπλάσια χιλιόμετρα από εμένα για τον ΠΑΟΚ (και δεν το εννοώ ειρωνικά αυτό!) υπήρχαν και πολλοί αριστεροί, αλλά δεν νομίζω ότι το έκαμαν επειδή "το κκε και ο ριζοσπάστης είναι μαζί μας" αλλά γιατί είναι πάνω από όλα ΠΑΟΚ!!!
« Last Edit: October 18, 2006, 13:22:32 by imago »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #8 on: October 18, 2006, 13:24:49 »
@imago
pali to paratravas. Kommatika.Kai eisai kai palios edo mesa.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

aparadektos69

• Guest
« Reply #9 on: October 18, 2006, 13:25:39 »
Απλά σχολίασα δηλώσεις συνοπαδού, εκτός βέβαια εάν εσάς τους αριστερούς σας ενοχλεί και το γεγονός ότι κάποιοι έχουν διαφορετική άποψη από εσάς και την δηλώνουν. Εάν στο κάτω κάτω θέλεις τέτοιες δηλώσεις να μείνουν ασχολίαστες υπάρχει και η στήλη editorial για να τις δημοσιεύσεις...
Ως ΠΑΟΚσής έχω βαρεθεί εκπροσώπους πολιτικών φορέων να εξαντλούν την μέριμνά τους για τον ΠΑΟΚ σε ανέξοδες δηλώσεις και όταν ο άλλος βγαίνει και απαιτεί να μην ψηφιστούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ νομίζω ότι έχω κάθε δικαίωμα ηθικίστικό με το μέρος μου να εκφράσω την αντίθεσή μου σε λαικιστικές συμπεριφορές από τους εκείθεν...

Προς koulos:

Εννοείτε ότι σε εκείνους που έχουν κάμει τα δεκαπλάσια χιλιόμετρα από εμένα για τον ΠΑΟΚ (και δεν το εννοώ ειρωνικά αυτό!) υπήρχαν και πολλοί αριστεροί, αλλά δεν νομίζω ότι το έκαμαν επειδή "το κκε και ο ριζοσπάστης είναι μαζί μας" αλλά γιατί είναι πάνω από όλα ΠΑΟΚ!!!
"Ως ΠΑΟΚσής έχω βαρεθεί εκπροσώπους πολιτικών φορέων να εξαντλούν την μέριμνά τους για τον ΠΑΟΚ σε ανέξοδες δηλώσεις"

mas doyleyis? ayto to kanoyn kai exoyn sinexia ofelos to pasok kai i nd!!!

koulos

• Guest
« Reply #10 on: October 18, 2006, 13:31:23 »
φιλε αν ακουσες ποτε το κκε να σε γλυφει καλως....αν σε εταξε ποτε τιποτα...οκ τοτε...αλλα να λες οτι αυτοι δεν αντιδρουν...που ειναι καθε μερα στους δρομους και εσυ αντιδρας με κατι πορειες και κατι καταληψεις τι να σε πω??
και ξαναλεω οτι το κκε στηριζε την καταληψη και τις πορειες μας μεσα απο το ραδιοφωνο του....οχι ψηφοθηρικα οπως λες....απλα ειναι υπερ σε καθε μορφη αντιδρασης λαικη....και δεν σε εγλειφαν....ελεγαν οτι καλα κανουμε....και το τονιζω τονιζαν οτι δεν συμφωνουν με τους λογους για τους οποιους αντιδρουμε

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #11 on: October 18, 2006, 14:09:39 »
@koulos
Epeidh eisai neos sto forum mas epetrepse moy -me kalh dia8esh- na se enhmeroso gia merika pragmata:
1. einai symfonia edo mesa na mhn epitrepoyme thn kommatikh propaganda. O logos aplos, kat; arxhn den einai to paokworld pedio kommtikon antiipara8eseon, kata deyteron tetoies antipara8eseis vlaptoyn thn enothta ton PAOKtshdon. To fytilaki soy hdh to evales kai o imago hdh to anapse....
2. Yparxoyn omos genika topic opoy mporei na yparxei ideologikh antipara8esh kai einai kamposa ayta ta topic. Psakse na ta vreis an endiaferesai.Ekei mporei o ka8e akrodeksios h o ka8e anarxikos (h otidhpote allo) na syzhthsei kai na ekfrastei.Me epixeirhmata. OXI OMOS KANONTAS SPAM KPOMMATIKH PROPAGANDA.
3. h eksisosh kke=paok poy kapos etsi provales einai poly aploikh kai xoris epixeirhmata. Kai me polloys apokleismoys... Logika 8a prokalesei antidraseis.

Ayta (panta kaloproaireta)

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

koulos

• Guest
« Reply #12 on: October 18, 2006, 14:13:29 »
re file
proton den kano kommatiki propaganda....apla anafero ti lene
deuteron to tonisa oti pano kato diafonoun me mas...gia tous logous mas
triton den eipa kati kalo gia to kke gia na les oti propagandizo.....apla otan akouo oti den antidroyn...e eleos

to allo pou les paok=kke.....pos to ekselaves auto??
tespa

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #13 on: October 18, 2006, 14:19:56 »
αν ειναι με μια ομαδα το κκε ειναι με παοκ....λογω λαικου αισθηματος και αγωνιστικων κινητοποιησεων
Apo ayto, ta alla poy eipes ta dexomai kai kleinei to 8ema.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

imago

• Guest
« Reply #14 on: October 18, 2006, 14:35:11 »
"3. h eksisosh kke=paok poy kapos etsi provales einai poly aploikh kai xoris epixeirhmata. Kai me polloys apokleismoys... Logika 8a prokalesei antidraseis."

Το ξαναανοίγω όμως το θέμα για να σου πώ ότι εγώ δεν θα μπορούσα να το εκφράσω αυτό που είπες καλύτερα... :headbang:

Υ.Γ. τώρα που πέρασαν και οι εκλογές δεν μπορείς να αφαιρέσεις από την υπογραφή σου την εικόνα με την περίεργη παρότρυνση εκλογικής συμπεριφοράς...τουλάχιστο την μισή  :19:

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #15 on: October 18, 2006, 14:54:42 »
Oi ekloges den perasan. Isa-isa, tora arxizoyn.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
« Reply #16 on: October 18, 2006, 18:53:34 »
O kathenas prospathei na trabiksei pros to meros tou ton lao tou PAOK...ekmetaleuonte tis katastaseis kai tipota allo!!!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...