Author Topic: Τι δουλεια κανεις; Τι σπουδαζεις; Ανανεωμενο μερος ΔΕΥΤΕΡΟ.  (Read 1218 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
Μαντσεστερ, πρώτη χρονιά. Διδακτορικό στο Manchester Metropolitan University.
Tαυτόχρονα, επιασα δουλειά σε ένα club, όπου γίνεται ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ. Πολύ φίρμα, ποδοσφαιριστές United και City, λεφτά, κόκες. Μεροκάματο, 120 λίρες.
Συναυλίες αβέρτα, Marky Ramone, Saints, Vice Squad, έξω βόλτες, γυμναστικές, φουλ όλα... . Δίσκους σερί, βρίσκω απίστευτα πράγματα και πολύ φθηνά.

Στα αρνητικά τώρα, ο κόσμος εδώ. Είναι σκατά, σκατάνθρωποι τελείως. Εμάς τους Έλληνες μας έχουν στην ίδια κατηγορία με Αλβανούς και Τούρκους. Είμαστε ο πάτος. Οι Άγγλοι είναι τέρμα μουνόπανα, και ακόμα χειρότεροι είναι οι Έλληνες εδώ. Άρα, μην περιμένεις φιλίες με κανέναν. Αν έρθει κανείς μόνος του, πέφτει σε κατάθλιψη. Δεν υπάρχει φιλία, οικογένεια, αγάπη ρε παιδί μου γενικώς. Είναι αμείλικτοι και μπινέδες. Και επίσης, σαν Έλληνες, έχουμε παντού "ταβάνι", και κυρίως στο εργασιακό. Μου το φρόντισαν να μου το δείξουν από τις πρώτες μέρες αυτό, και στην δουλειά, και στο πανεπιστήμιο. Κοινωνικός ρατσισμός στο φουλ, δεν στο λένε κατάμουτρα, αλλά φροντίζουν να στο δείξουν στην ζωή/δουλειά σου. Το δόγμα "British First" κυριαρχεί, ακόμα και αν είσαι καλύτερος, δεν παίζει να σε προτιμήσουν από έναν Βρετανό. Βεβαίως, τα δικά μας τα μπουμπούκια εδώ, έχουν φροντίσει τόσα χρόνια, με χιλιάδες ΜΑΛΑΚΙΕΣ, να μας βγάλουν το χειρότερο όνομα.

Ζούμε στο Cheetham, είναι δίπλα στο κέντρο, βόρεια...από τις φθηνότερες και ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ περιοχές..αλλά την παλεύω. Μόνο μετανάστες και συμμορίες εδώ, με βλέπουν τα πρωινά που πηγαίνω για τρέξιμο και με κοιτάνε περίεργα.

Το πλάνο λέει τέλος σε 2-3 χρόνια από τώρα, και πίσω να χαστουκίζω τον πουτάνας γιο κοντό.  :)
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Offline Català

• Αλλαγή
Εμάς τους Έλληνες μας έχουν στην ίδια κατηγορία με Αλβανούς και Τούρκους.

Και καλά ότι είμαστε καλύτεροι στην πραγματικότητα ε;  :'( :'(
Έξω οι έλληνες από παντού

Εγώ έτρεχα μεγάλη επιχείρηση στη Μακεδονία, έφτασα να έχω 500 γυναίκες σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα μαζί με μέλος του φόρουμ από χωριό της Δράμας, μέχρι που άρχισαν οι μαφιόζικες επιθέσεις σε βάρος μου (3 μαχαιριές και 1 πιστολιά έχω φάει συνολικά), τα παράτησα όλα και ήρθα στην Αθήνα για να κρυφτώ. Δυστυχώς στη Θεσσαλονίκη κάνουν κουμάντο τα κυκλώματα, είναι κλίκα δηλαδή και δεν μπορείς να μπεις ως έντιμος σωματέμπορας.
Από τότε κάνω ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, σε στούντιο και μπουρδέλα κυρίως (με φέρνει η μοίρα μάλλον να πέφτω συνέχεια πάνω στον αγοραίο έρωτα). Φροντίζω για τη διασκέδαση των πελατών δηλαδή, μέχρι και ταξί μισθώνω για να μην τους λείψει η διασκέδαση, τόσο καλοί άνθρωποι, με τόσο μεγάλο δράμα.

Κατά τα άλλα, έχοντας ζήσει κι εγώ σε τρεις χώρες, νομίζω ότι η Κρήτη είναι η Γη της Επαγγελίας, εντελώς αντικειμενικά λέμε τώρα ε.

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
καλά τα λες αλλά σαν τη Χαλκιδική δεν έχει...
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
... ðáñ'ïëá áõôá, ðåñá áðï ôï êñõï, ôçí åëëåéøç çëéïëïõóôùí çìåñùí êáé ôï ôñïìáêôéêï ðïóïóôï áõôïêôïíéùí, ìïíï êáëá å÷ù áêïõóåé ãéá ôçí íïñâçãéá…

:'(

Áí êáðïéïò áðïöáóéóåé íá êáíåé ôï âçìá êáôá äù (ç ôï óêåöôåôáé), ÷áñá ìïõ íá âïçèçóù ïóï ìðïñù.

ðñïóå÷å ôé ôáæåéò...èá óïõ ãéíù ôóéìðïõñé  :P

Ïé ¢ããëïé åßíáé ôÝñìá ìïõíüðáíá…

ôï 80%, ôï Üëëï 20% åßíáé êïñõöáéïé ôõðïé…êáé ãáìù ôá ðáéäéá

Äåí õðÜñ÷åé öéëßá, ïéêïãÝíåéá, áãÜðç ñå ðáéäß ìïõ ãåíéêþò.

Óå áõôü óõìöùíù áðïëõôá. Áëëá å÷ù ôçí áéóèçóç üôé ìïíï óôçí Åëëáäá âñéóêåéò ôïóï åíôïíï ôï óôïé÷åéï ôçò ïéêïãåíåéáò. Õðáñ÷ïõí âåâáéá êáé åíäéáìåóá óôáäéá ðñéí öôáóïõìå óôï ÷áëé ôùí Áããëùí.

Êïéíùíéêüò ñáôóéóìüò óôï öïõë, äåí óôï ëÝíå êáôÜìïõôñá, áëëÜ öñïíôßæïõí íá óôï äåßîïõí óôçí æùÞ/äïõëåéÜ óïõ.

Áõôü ðáëé éó÷õåé êáé ôï å÷ù íéùóåé êáé ãù áëëá äåí åßíáé áðïëõôï ôï ôáâáíé ðïõ ëåò. Åßíáé áíá ðåñéðôùóç êáé óõãêõñßá.

Êáé åðåéäç ïíôùò óáí ôç ×áëêéäéêç äåí å÷åé...ïðïõ áíá ôïí êïóìï êé áí âñéóêåôáé êáðïéïò...åðéâáëëåôáé 10 ìåñïõëåò ôï êáëïêáéñé íá åðéóôñåöåé ãéá êáíá ìðáíéï óôá ðáôñéá åäáöç. Áñêåé ôï áåñïðïñéêï åéóéôçñéï íá åéíáé óôá 200 åõñù êáé ï÷é óôá 2000...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

Καλα ρε παρτακια τυπε...εχεις βαλθει να πας εκδρομη στο Τρομσο και θα με στειλεις να περασω το υπολοιπο της ζωης μου εκει για να το πετυχεις? :D

Ισα ισα, εντελως το αναποδο. Το τρομσο προεκυψε μετα απο μεγαλη ερευνα περιοχων για μεταναστευση. Απο εκει και περα επειδη ειναι και πανεμορφο, ζηταμε για αρχη εστω μια εκδρομη να παμε να το δουμε.. Τεσπα ειναι περιεργη η φαση με το τρομσο λογω αρκτικου κυκλου, αλλα και πιο κατω να πας στην νορβηγια, πιστευω οτι στην ευρωπη δυσκολα θα βρεις κατι καλυτερο. Για μενα το προβλημα δεν ειναι ουτε το κρυο ουτε η νυχτα ουτε τετοια πραματα (που απομακρινουν τους πολλους για να εχει χωρο να παμε εμεις..  :headbang: ), Το προβλημα ειναι α) να παω να μαθω νορβηγικα :'(  β) να βρεις καποιον να σε βοηθησει εκει με την χαρτουρα κλπ, γ) το μπατζετ που θελει για να ξεκινησεις.

Τεσπα αν η μεταναστευση θελει κακαλα, η νορβηγια μαλλον θελει λιγα παραπανω. Αλλα στην ευρωπη προσωπικα δεν βλεπω καποια αλλη χωρα που να αξιζει τοσο πολυ, για να πεις πως ξεβολευεσαι.. Το ξεβολεμα, σε καθε περιπτωση ειναι ξεβολεμα, οποτε αφου θα φας σκατα, τουλαχιστον ας ειναι η επιλογη σου η καλυτερη δυνατη για σενα και για το μελλον των παιδιων σου. Ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον..

υγ. Για μενα και για σενα, προσωπικα θα εδεινα πρωτα την ευκαιρια στην αγγλια που την ξερεις καλα και δεν εχεις να μασισεις τιποτα. Αν παρεις τα @@ μου (δυσκολο..), τοτε κοιτας οπου αλλου.. Μην το σκεφτεσαι και στειλε κανα cv.. Αν τυχον σε παρουν, πιστευω οτι θα ειναι η καλυτερη εξελιξη που θα μπορουσε να σου τυχη αυτη την μιζερη εποχη. Εχεις το προσον να την γνωριζεις καλα, οποτε εκμεταλευσου το.

υγ. Για διακοπες η νορβηγια ειναι οτι χειροτερο γιατι οικονομικα θα βελαξεις. Ειναι πανακριβα. :P

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Λοιπόν, εγώ ήμουν με το ένα πόδι Στουτγκάρδη το καλοκαίρι, αλλα τελικά βρέθηκα Εδιμβούργο τον Αύγουστο, το πλάνο της Στουτγκάρδης ήταν μακράν καλύτερο αλλα το απέρριψα, ουτε εγώ ξέρω γιατί.

έδωσα κάτι συνεντεύξεις για δουλειά Εδιμβούργο αλλα απέτυχα και κάνω μεταπτυχιακό τώρα, στα 29 :'( μου. Πήρα φοιτητικό δάνειο :'(

Το ψιλομετάνιωσα που δεν πήγα Γερμανία τελικά.
Σκωτσέζοι ειναι πολύ καλύτεροι απο άγγλους, πολύ πιο φιλικοί, λιγότερο αλαζώνες , λιγότερο υπερόπτες και κατεβαστήρια στις μπύρες κλπ. Αρκετές δουλειές ΚΑΙ για μηχανικούς, ξέρω περιπτωση που πήραν μονο με εμπειρία και πτυχίο απο Ελλάδα mgm. Θα φύγει pm αργά το βράδυ, εχε το νού σου.

Το πρόβλημα είναι οτι δεν μιλάνε αγγλικά , ειδικα αν πας σε κανα κωλοχώρι ή σε καμια γλασκώβη μιλάνε όπως νάναι, συνηθίζεις βέβαια σε κάααποια φάση.

Για Νορβηγίες το έψαχνα και εγώ, γενικά χρειάζονται κάποια φράγκα στην αρχή γιατι τα πρώτα έξοδα ειναι αρκετά ώπου και να πάς.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Εμάς τους Έλληνες μας έχουν στην ίδια κατηγορία με Αλβανούς και Τούρκους.

Και καλά ότι είμαστε καλύτεροι στην πραγματικότητα ε;  :'( :'(
Έξω οι έλληνες από παντού

Εγώ έτρεχα μεγάλη επιχείρηση στη Μακεδονία, έφτασα να έχω 500 γυναίκες σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα μαζί με μέλος του φόρουμ από χωριό της Δράμας, μέχρι που άρχισαν οι μαφιόζικες επιθέσεις σε βάρος μου (3 μαχαιριές και 1 πιστολιά έχω φάει συνολικά), τα παράτησα όλα και ήρθα στην Αθήνα για να κρυφτώ. Δυστυχώς στη Θεσσαλονίκη κάνουν κουμάντο τα κυκλώματα, είναι κλίκα δηλαδή και δεν μπορείς να μπεις ως έντιμος σωματέμπορας.
Από τότε κάνω ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, σε στούντιο και μπουρδέλα κυρίως (με φέρνει η μοίρα μάλλον να πέφτω συνέχεια πάνω στον αγοραίο έρωτα). Φροντίζω για τη διασκέδαση των πελατών δηλαδή, μέχρι και ταξί μισθώνω για να μην τους λείψει η διασκέδαση, τόσο καλοί άνθρωποι, με τόσο μεγάλο δράμα.

Κατά τα άλλα, έχοντας ζήσει κι εγώ σε τρεις χώρες, νομίζω ότι η Κρήτη είναι η Γη της Επαγγελίας, εντελώς αντικειμενικά λέμε τώρα ε.

ζεις ζωαρα και δεν το ξερεις μαλακα ελληνα καταλα

εγω μεγαλωσα στις φαβελες της γειτονιας μου πουλωντας φυστικια αρχικα και μετα εκανα καφεκοπτειο βαζοντας μεσα εκτος απο φυστικια και αμυγδαλα.το μαγαζι πηγαινε καλα μεχρι που ανοιξαν τα μικελ και στα γιαννενα.ασχετος ο λογος απλα τοτε συνεπεσαν ολα

απο τοτε εμεινα να χρωσταω στο τεβε στην εφορια και στην δεη,δεν εχω τροπο να ζεσταθω εχασα το στηριγμα του σπιτιου μου(την μαμα μου) η πρωην για εναν ανεξηγητο λογο με μισει αλλα ευτυχως για μενα βρηκα οραμα στην θρησκεια και μαλλον θα γινω καντηλαναφτης θα τρωω σε συσιτια και θα χω κρεβατι διπλα στην αγια τραπεζα.η παπαδια με κοζαρει τελευταια και με ερεθιζουν τα πεσμενα στηθη της τοσο ωστε ψαχνω τσοντες με καλογριες και ρασοφορους ανελλιπως το τελευταιο τριμηνο

το μονο μου κολημα ειναι οι γαμημενες οι κυριακες που πρεπει εν μεσω δοξολογιων μεταλαβιων και λειτουργιων να κανονιζω με το αι φοουν το πως θα βγει η γαμημενη εκδρομη

σαν την ελλαδα δεν εχει πουθενα μαλακες που θελετε να φυγετε κιολας.εδω εχει ηλιο λενε(γιατι βγαινει αχνα οταν ξεφυσαω;)

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr

Το μόνο σοβαρό πράγμα που είπες ποτέ...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Φανταστικό μέρος η Κρήτη δεν αντιλέγω αλλά κάποτε ένας Ρώσος από τη Σιβηρία μάλιστα είπε σε έναν γνωστό μου "believe it or not το χειρότερο κρύο της ζωής μου το έχω φάει στην Κρήτη"..
Άρα Γη της Επαγγελίας με κρύο που κάνει και τους Εσκιμώους να τουρτουρίζουν λίγο δύσκολα..