Author Topic: Laszlo Boloni  (Read 50809 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sabbath

• Αλλαγή
Απ: Laszlo Boloni
« Reply #400 on: September 26, 2011, 13:28:30 »
προπονηταρας!
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #401 on: September 26, 2011, 20:52:59 »

φτου-φτου-φτου μην τον ματιαξουμε... γιατί παίζει να βγάλουμε τρελα γούστα μαζί του
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #402 on: September 26, 2011, 21:38:03 »
μα στο 3ο γκολ ειναι πασιφανες οτι υπαρχει σωστη σκεψη
1. ο αθανασιαδης παρολο που ειναι μεσα στην μεγαλη περιοχη με την πλατη, δεν γυρναει να κανει μαλακια, περιμενει κιολας για λιγο και δινει παλι εξω στον ΛΙνο
2. Η σεντρα του Λινο δεν ειναι ψιλη και στο οπουναι....ειναι μεσα στην μικρη περιοχη και χαμηλα.

Δεστε ΟΛΕΣ τις σεντρες του Λινο στο δευτερο ημιχρονο.χαμηλες κατι σαν κοψιματα παραληλα για τον επερχομενο επιθετικο. ΠΟλυ λογικο οταν εχεις 2 κοντους επιθετικους και αμυνα του αντιπαλου εχει πυργους.

ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ive4

• Guest
« Reply #403 on: September 26, 2011, 21:53:46 »
Σαν ψιλοάσχετος από ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, έμαθα τον Μπόλονι μέσα από κάποια ποστ αδερφών που τον θεωρούσαν ως μία πολύ καλή λύση, όταν έφευγε ο Δερμιτζάκης.
Το καλοκαίρι δε μου έκανε καλή εντύπωση και λόγω των κακών αποτελεσμάτων στα φιλικά. Έμαθε όμως σχετικά γρήγορα την ομάδα και μπορεσε μέσα σε λίγους μήνες να βγαίνουν στα παιχνίδια αυτοματισμοί που έχουμε να δούμε καιρό.
Σε εμάς μένει να τον στηρίξουμε, όχι τώρα που όλα είναι καλά, αλλά στα δύσκολα που μπορεί να εμφανιστούν σε μία τόσο γεμάτη και χρονιά.

zagorakis

• Guest
« Reply #404 on: September 27, 2011, 13:49:42 »
«Ãéá ôï êáëýôåñï äõíáôü êáé… éóïðáëßá»

Ï ËÜóëï Ìðüëïíé ìßëçóå ãéá ôéò áðïõóßåò Ãêáñóßá, Óáëðéããßäç êáé ãéá ôï ðáé÷íßäé ìå ôç Ñïýìðéí ÊáæÜí ôüíéóå üôé ï ÐÁÏÊ ôáîéäåýåé ãéá ôï êáëýôåñï äõíáôü êáé äåí ôïí… ÷áëÜåé êáé ç éóïðáëßá.

Ãéá ôéò áðïõóßåò Óáëðéããßäç êáé Ãêáñóßá: «Ï Óáëðéããéäçò õðÝöåñå ðïëý óôï ðáé÷íßäé ìå ôçí ÁÅÊ êáé åß÷å ìéêñïðñïâëÞìáôá óôç öõóéêÞ ôïõ êáôÜóôáóç. Ðáßæåé óõíå÷þò äýï ÷ñüíéá êáé åðåéäÞ åëðßæïõìå üôé êáé áõôÞ ôç ÷ñïíéÜ èá Ý÷åé ðïëëÜ ðáé÷íßäéá ãéá ôïí ÐÁÏÊ åðéëÝîáìå íá ôïõò îåêïõñÜóïõìå. Å÷ïõìå îáíáðáßîåé ÷ùñßò áõôïýò ôïõò äýï ðáßêôåò êáé åëðßæïõìå áõôïß ðïõ èá ðáßîïõí óôç èÝóç ôïõò íá áíôáðïêñéèïýí».

Ãéá ôéò äéáöïñÝò ìå ôç ñùóéêÞ ó÷ïëÞ ðïäïóöáßñïõ: «ÐñÝðåé íá ðáßîïõìå ôï ðïäüóöáéñï ìáò. ÎÝñïõìå ôé ðñÝðåé íá êÜíïõìå óôï ãÞðåäï. Áí 9 áðü ôïõò 11 ðáßêôåò åßíáé áñêåôü. Ôï êáëýôåñï åßíáé íá åßíáé êáé ïé 11 óå êáëü åðßðåäï. Áí üìùò 2-3 êÜíïõí êáëü ðáé÷íßäé èá Ý÷ïõìå ðñüâëçìá»

Ãéá ôï áí èåùñåß âïëéêü áðïôÝëåóìá ôçí éóïðáëßá, üðùò åß÷å ðñéí ôï ðáé÷íßäé ìå ôç ÂáëåñÝíãêá: «Ôüôå åß÷á ðåé êÜôé, ôþñá ðñÝðåé íá ðù êÜôé äéáöïñåôéêü êáé èá ðù üôé èá ôï õðÝãñáöá ìå äýï ÷Ýñéá».

Ãéá ôï áí èá ðáßîåé åðéèåôéêÜ ìåèáýñéï Þ ðéï óõíôçñçôéêÜ: «Íïìßæù üôé üëç ôçí þñá áõôü ðïõ ðñÝðåé íá Ý÷ïõìå óôü÷ï åßíáé íá ðáßæïõìå êáëÜ. Ôï éäáíéêü èá Þôáí íá ìç äå÷üìáóôå ãêïë êáé íá ðåôõ÷áßíïõìå 2-3. Áõôü äåí åßíáé ðÜíôá åöéêôü, áëëÜ èá ðñïóðáèÞóïõìå ãéá ôï êáëýôåñï äõíáôü».

Ãéá ôïí êáéñü: «Ãéá áõôüí ôï ëüãï ðÜìå äýï ìÝñåò ðñéí ãéá íá åãêëéìáôéóôïýìå. Äå ìðïñïýìå íá êÜíïõìå ôßðïôá ðåñéóóüôåñï ãéá ôïí êáéñü».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=12115

zagorakis

• Guest
« Reply #405 on: September 28, 2011, 17:12:54 »
«Με λογική, φυσική κατάσταση και δύναμη»

Ο Λάζλο Μπόλονι αναφέρθηκε στο δύσκολο παιχνίδι με την Ρούμπιν, δίνοντας παράλληλα κι όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις για τον αποκλεισμό των Γκαρσία και Σαλπιγγίδη.

Στο πρώτο σχόλιό του ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ επισήμανε: «Είναι το δεύτερο παιχνίδι για μας την ίδια εβδομάδα. Και θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Θα ήθελα να επαναλάβω ότι είναι ιδιαίτερη εβδομάδα διότι έχουμε τρία ιδιαίτερα παιχνίδια και ταξίδια. Είμαι χαρούμενος που την παρούσα στιγμή δεν έχουμε τιμωρημένος ή τραυματίες. Εμείς ενδιαφερόμαστε κυρίως για τη δική μας αγωνιστική κατάσταση. Αυτήν τη στιγμή πρέπει να είμαστε παρόντες στη φυσική κατάσταση, να έχουμε λογική και δυναμική. Αυτή είναι η πιο σημαντική δουλειά που πρέπει να κάνουμε».

Για τις απουσίες των Γκαρσία και Σαλπιγγίδη, τόνισε: «Ηδη μιλήσαμε για λογική. Ο Γκαρσία στις διακοπές έκανε εγχείριση. Ο Σαλπιγγίδης παίζει δύο χρόνια συνεχόμενα στον ΠΑΟΚ και στην Εθνική, ενώ είχε και τραυματισμό. Αυτά μας κάνουν να έχουμε ένα ειδικό πρόγραμμα σε τέτοια ζητήματα. Μπορεί κι άλλοι παίκτες να χρειάζονται το ίδιο. Κατά δεύτερον είναι κι η κατάλληλη στιγμή για να δείξουν, οι παίκτες που θα αναπληρώσουν το κενό, ότι έχουν τις δυνατότητες για κάτι τέτοιο».

Για το αν ο ΠΑΟΚ ρίχνει το βάρος περισσότερο στο πρωτάθλημα κι όχι στο Γιουρόπα Λιγκ, υπογράμμισε: «Η πρώτη μου αντανακλαστική απάντηση είναι ότι δεν έχουν όλα τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος την ίδια σημασία. Δεύτερον παίξαμε χωρίς αυτούς στο Όσλο (σ.σ.: ο Γκαρσία έπαιξε στο Όσλο κι έβαλε και γκολ) και εναντίον της Καρπάτι στην Ουκρανία. Γιατί να μην μπορέσουμε να το κάνουμε ξανά;».

Σε επίμονη ερώτηση, αν μίλησε με τους δύο ποδοσφαιριστές για τον αποκλεισμό τους, ο Μπόλονι δήλωσε: «Το συζητήσαμε μαζί τους. Είναι ώριμοι παίκτες και κατάλαβαν την επιλογή μου. Πάντως είμαστε εδώ 10΄ και μιλάμε για παίκτες που δεν είναι μαζί μας. Μήπως πρέπει να μιλήσουμε και γι΄ αυτούς που είναι εδώ».

Σε ερώτηση Ρώσου δημοσιογράφου για τη διαφορά ηλικίας παικτών μέσα στην ομάδα, είπε: «Πάντα είναι ενδιαφέρον να δουλεύεις τόσο με νέους όσο και με καλούς παίκτες. Δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα».

Για τις αλλαγές στο βασικό σχήμα, επισήμανε: «Σίγουρα θα υπάρχουν δύο αλλαγές στην 11άδα. Για το αν θα κάνω κι άλλες θα το δω τις επόμενες 24 ώρες, μια και περιμένω να ξεπεραστούν κάποια προβλήματα που έχουν ορισμένοι παίκτες».

Για το πώς σχολιάζει τον τρόπο παιχνιδιού των ρώσικων ομάδων: «Ξέρω κάποια πράγματα για το ρωσικό ποδόσφαιρο, τα περισσότερα από γνωστούς που έχουν δουλέψει εδώ. Η βασική διαφορά του περσινού αγώνα με την ΤΣΣΚΑ σε σχέση με το αυριανό είναι ότι η θερμοκρασία ήταν πολύ χαμηλή τότε».

Για το αν η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα, είπε: «Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, αλλά κι η ισοπαλία είναι καλή σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Θα το υπέγραφα με τα δύο χέρια».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=12148

"Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη"

Η αναφορά του Λάσλο Μπόλονι στις απουσίες Σαλπιγγίδη και Γκαρσία, στον πραγματικό στόχο του ΠΑΟΚ στο Καζάν και η άποψη του για το "βαρύ" αγωνιστικό πρόγραμμα του "Δικεφάλου"

Ο Λάσλο Μπόλονι απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου που έγινε την Τετάρτη (28/9) στο Καζάν. Ο Ρουμάνος διευκρίνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι ευχαριστημένος με την ισοπαλία, αλλά θα κυνηγήσει τη νίκη, έκανε νέες τοποθετήσεις σχετικά με την απουσία των Σαλπιγγίδη και Γκαρσία και στάθηκε ιδιαίτερα στο "βαρύ" αγωνιστικό πρόγραμμα που περιμένει το "Δικέφαλο".

Αρχικά, δήλωσε ο Μπόλονι: "Είναι το δεύτερο δύσκολο παιχνίδι για εμάς την ίδια εβδομάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Θα ήθελα να επαναλάβω ότι είναι ιδιαίτερη αυτή η εβδομάδα που διανύουμε γιατί έχουμε τρία ιδιαίτερα παιχνίδια και έχουμε και ταξίδια, παρότι το ένα δεν είναι τόσο μακριά".

Και, συνέχισε: "Είμαι χαρούμενος που δεν έχουμε τραυματίες, αλλά και τιμωρημένους. Είναι μία στιγμή που ενδιαφερόμαστε κυρίως για τη δική μας αγωνιστική κατάσταση και αυτή τη στιγμή πρέπει να δουλέψουμε την  ομάδα με λογική, με δυναμική να προσέξουμε τη φυσική μας κατάσταση και αυτό είναι το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνουμε".

Η ομιλία του έκλεισε με ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ:

Για τον αποκλεισμό του Σαλπιγγίδη και του Γκαρσία από την αποστολή: "Πριν λίγο μιλήσαμε για λογική. Ξέρετε ότι ο Γκαρσία στο τέλος της προηγούμενης σεζόν έκανε μια εγχείρηση, αλλά και ο Σαλπιγγίδης παίζει συνεχόμενα τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ είχε και έναν τραυματισμό στην προετοιμασία. Ίσως και άλλοι παίκτες χρειάζονται ξεκούραση, αλλά αυτό θα το δούμε στη συνέχεια. Είναι η στιγμή κάποιοι παίκτες να δείξουν τις κατάλληλες δυνατότητές τους".

Για το αν ο αποκλεισμός του Σαλπιγγίδη και του Γκαρσία δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ θα ρίξει το μεγαλύτερο βάρος στο πρωτάθλημα: "Καταρχήν, πρέπει να πω ότι όλα του πρωταθλήματος πιο σημαντικά. Παίξαμε χωρίς με τους συγκεκριμένους παίκτες στο Όσλο, στην Καρπάτι, οπότε γιατί να μην το ξανακάνουμε".

Για το ποια ήταν η αντίδρασή των Σαλπιγγίδη και Γκαρσία όταν τους μετέφερε ότι θα αποκλειστούν από την αποστολή: "Σίγουρα το συζήτησα μαζί τους και οι δύο ποδοσφαιριστές το κατάλαβαν κατευθείαν και το κατανόησαν, αλλά πρέπει να μιλήσουμε και για τους ποδοσφαιριστές που είναι εδώ και όχι για αυτούς που έμειναν στη Θεσσαλονίκη".

Για το αν έχει αντίκτυπο στον ίδιο οι διαφορετικές ηλικίες που έχει στο ρόστερ ο ΠΑΟΚ: "Το να δουλεύεις με νέους παίκτες είναι ενδιαφέρον, αλλά το ίδιο και με καλούς παίκτες, οπότε δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα".

Για το αν προβεί σε αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ:"Σίγουρα θα υπάρχουν δύο αλλαγές. Αν θα προβώ σε άλλες αλλαγές θα το δω στη συνέχεια. Έχω μπροστά μου 24 ώρες και δεν έχω αποφασίσει ακόμα".

Για το πως σκέφτεται να αντιμετωπίσει μια γρήγορη ομάδα όπως η Ρούμπιν: "Ευχαριστώ για τη πληροφορία ότι είναι μία γρήγορη ομάδα, αλλά εγώ δε δίνω ποτέ πληροφορίες για το πως σκέφτομαι να αντιμετωπίσω τον αντίπαλο".

Για το αν πιστεύει ότι θα υπάρχουν διαφορές του περσινού αγώνα που έδωσε ο ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ με το αυριανό (29/9) με τη Ρούμπιν: "Ξέρω κάποια πράγματα για το ρώσικο πρωτάθλημα, καθώς έχω και γνωστούς και μου έχουν μεταφέρει πράγματα, αλλά οι διαφορές που περσινού αγώνα με τον αυριανό (29/9) είναι η θερμοκρασία, τα υπόλοιπα θα τα δούμε την Πέμπτη (29/9)".

Για το αν πρόλαβε να δει το Καζάν και να εγκλιματιστεί στις λίγες ώρες που βρίσκεται εκεί: "Είχα τη δυνατότητα να κάνω μία βόλτα. Είδα το Κρεμλίνο και λίγο την πόλη και πρέπει να σας δώσω συγχαρητήρια γιατί είναι μία πολύ καθαρή πόλη"

Για το ποιο αποτέλεσμα θα κυνηγήσει ο ΠΑΟΚ: "Φυσιολογικά η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα, αλλά φυσικά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε".

http://olapaok.gr/podosfairo/Europa_League/tha_prospathhsoyme_gia_th_nikh.1388760.html
« Last Edit: September 28, 2011, 18:06:12 by POYLEN-4- »

zagorakis

• Guest
« Reply #406 on: September 29, 2011, 20:49:40 »
«Στην Τούμπα θα παιχτεί η πρόκριση»

Ο Λάσλο Μπόλονι ανέλυσε τη χαμένη ευκαιρία του ΠΑΟΚ να φύγει νικητής από το Καζάν και προέβλεψε ότι ο αγώνας με τη Ρούμπιν στην Τούμπα πιθανώς θα κρίνει τη δεύτερη θέση του ομίλου.

«Τώρα που τέλειωσε ο αγώνας, πιστεύω ότι το επόμενο παιχνίδι με την Καζάν στην Τούμπα θα είναι πολύ δύσκολο και αποφασιστικό παιχνίδι για τη δεύτερη θέση του ομίλου. Ξέραμε για την Καζάν ότι είναι δυνατή στη φυσική κατάσταση, έχουν αθλητική ποιότητα, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει λίγο περισσότερη ποιότητα στην τεχνική. Ήταν ένα θεαματικό παιχνίδι. Στο τέλος του αγώνα, τόσο εγώ όσο και ο συνάδελφός μου της Καζάν μπορούμε να έχουμε τα ίδια συναισθήματα και να νιώθουμε από τη μία χαρούμενοι και από την άλλη θυμωμένοι. Εκείνοι επειδή δεν έκαναν το 3-1 όταν είχαν το καλό μομέντουμ στο παιχνίδι και εμείς να είμαστε θυμωμένοι που δεν κάναμε το 2-3 στο τέλος», τόνισε αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός

Για το αποτέλεσμα: «Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να νικάμε. Εγώ θέλω να κερδίζω κάθε αγώνα. Η ισοφάρισή μας ήταν δίκαιη. Αν και πρέπει να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε».

Για το νεκρό εικοσάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο: «Δεν μπορώ να το κρίνω έτσι. Εκείνη τη στιγμή βγήκαμε από τα αποδυτήρια με μία συζήτηση με τους Κοντρέρας και Αρίας για το αν θα συνεχίσουν. Ο Κοντρέρας είπε ότι μπορεί, αν και πονούσε. Η Καζάν μας πίεσε, εμείς δεν είχαμε καλό επιθετικό παιχνίδι και κατοχή μπάλας».

Για την αντιμετώπιση των στημένων φάσεων σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ: «Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την ΑΕΚ θα έλεγα ότι η Ρουμπίν είναι μία τελείως διαφορετική ομάδα και ιδιαίτερα δυνατή. Δεν μπούμε να κάνουμε ανάλυση και σύγκριση των δύο ομάδων στις στημένες φάσεις»

Για τον τομέα στον οποίο ο ΠΑΟΚ χρειάζεται βελτίωση: «Παίξαμε έναν εκτός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα και φέραμε 2-2. Είμαι ικανοποιημένος. Όμως, η δουλειά μας είναι να προοδεύουμε. Η προσπάθεια πρέπει να είναι συνεχής, να γίνουμε πιο δυνατοί, πιο γρήγοροι να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=12188

"Καλή η ισοπαλία, μπορούσαμε τη νίκη"

Ο Λάσλο Μπόλονι τόνισε ότι δεν έμεινε διπλά ικανοποιημένος από το 2-2 με την Ρουμπίν, αφού η ομάδα του μπορούσε να φύγει με τη νίκη από το Καζάν. Παραδέχτηκε, όμως, ότι οι Ρώσοι μπορούσαν να κάνουν και το 3-1

Αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε: "Το παιχνίδι τελείωσε, νομίζω ότι το επόμενο ματς με την Ρουμπίν Καζάν στην Τούμπα είναι πολύ κρίσιμο, φυσιολογικά, για την δεύτερη θέση του ομίλου".

Συνέχισε λέγοντας:

Για αυτό καθ' αυτό το παιχνίδι: "Ξέραμε για την Καζάν ότι είναι πολύ δυνατή στην φυσική κατάσταση, έχουνε πολύ αθλητικές δυνατότητες, ο ΠΑΟΚ έχει λίγο περισσότερο ικανότητα στο επιθετικό ποδόσφαιρο. Μετά το τέλος του αγώνα και οι δύο ομάδες μπορούμε να είμαστε και χαρούμενοι και λυπημένοι. Εκείνοι μπορούν να είναι δυσαρεστημένοι που δεν έκαναν το 3-1, αλλά παράλληλα μπορούν να είναι ευτυχισμένοι που εμείς δεν κάναμε το 3-2".

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την ισοπαλία: "Διπλά χαρούμενος δεν μπορώ να είμαι, άσχετα τι λέμε πριν από τα ματς, θέλω να κερδίζω όλα τα παιχνίδια, η ισοφάριση από μέρους μας ήταν δίκαιη, πρέπει να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, όμως, δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε".

Για την πίεση που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ: "Δεν μπορώ να κρίνω ένα 20λεπτο. Ο Κοντρέρας πονούσε, το ίδιο και ο Αρίας, είχε ένα μικροπρόβλημα, για αυτό αντικαταστάθηκαν. Σε εκείνο το σημείο μας πίεσαν στην δική μας περιοχή, η αλήθεια είναι ότι εκείνο το διάστημα δεν είχαμε κατοχή και δεν απομακρύναμε σωστά την μπάλα από τα καρέ μας".

Γαι την αξία της Ρουμπίν και την δύναμή της στις στημένες φάσεις: "Δεν έχω καμία διάθεση να υποτιμήσω την ΑΕΚ, αλλά η Ρούμπιν δεν έχει καμία σχέση με την ΑΕΚ, είναι πολύ καλύτερη. Αν δείτε είναι πολύ δυνατή στις στημένες φάσεις, φάνηκε και στο ματς που έδωσε με την Ζενίτ, είναι μια ομάδα που θέλει προσοχή. Εμείς είναι αλήθεια ότι θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο δυνατοί σε αυτό τον τομέα, αλλά τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε μεγαλύτερη ανάλυση πάνω σε αυτό".

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του: "Παίζαμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, είμαι ικανοποιημένος από την ισοπαλία, άσχετα αν μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι παραπάνω. Σαφώς πρέπει να προοδεύουμε, αλλά δεν θα πρέπει να μένουμε σε λεπτομέρειες, όπως ένα δοκάρι, η προσπάθεια πρέπει να είναι συνεχής. Πρέπει να γίνουμε λίγο πιο δυνατοί, λίγο πιο αποτελεσματικοί σε όλους τους τομείς και όχι σε ένα συγκεκριμένο".

http://olapaok.gr/podosfairo/Europa_League/kalh_h_isopalia_mporousame_th_nikh.1390570.html

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #407 on: September 29, 2011, 20:54:55 »
οι ηλίθιοι οι α;ρδ γιατί δεν τον έκαναν την ερωτηση που όλοι οι ΠΑΟΚτσηδες περιμέναμε; γιατί δεν τον ρωτησαν "κυριε μπολονι εχετε εμμονες με καποιους παίκτες, όπως π.χ. με τον κρεσιτς; γιατί όλοι βλέπουμε οτι η ομάδα στερείται της ηρεμιας στην αμυνα σε όλα τα μέχρι στιγμης παιχνιδια". αντε να μας απαντησει τι βρισκει αυτος σε αυτο το κροατικο υπερπαλτο που δεν το βλεπουμε ολοι οι υπολοιποι....αντε να δω τι θα μας πει....

Athinaios--4

• Guest
« Reply #408 on: September 30, 2011, 01:13:45 »
Καλός χρυσός αλλά... λίγος...

Είναι δυνατόν ρε Λάζλο, ρε άμπαλε Λάζλο... να μη διαβάζεις το φόρουμ μας???

Να έχεις ήδη βγάλει από την ομάδα τον Εττό??

Να έχεις πάρει τον Γκαρσία μαζί σου για άλλο ένα 90λεπτο???

Αφου είναι γνωστά τα πράγματα. Το λέμε άλλωστε εδω μέσα όλοι οι προπονηταράδες. Δε γίνεται να μην παίρνεις τον Γκαρσία. Εμείς ξέρουμε καλύτερα και εμάς θα ακούς!

ΤΕΡΜΑ

jmjyiannis

• Guest
« Reply #409 on: September 30, 2011, 01:19:19 »
Σου αξίζει τίτλος ρε τρελε. τέλος.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #410 on: September 30, 2011, 12:39:28 »
Χθες για πρωτη φορα σε εβρισα για εκεινο το αρνταν που ειχες κουμπωσει απο το 45 μεχρι να βαλεις μεσα τον σερβο. Αν εκανες την αλλαγη πιο γρηγορα θα ειχαμε παρει 2πλο. Αδυνατο να πιστεψω πως δεν το βλεπες πριν το 2-1... Δεν ξερω τι περιμενες, πραγματικα..

Οτι εισαι προπονηταρας, ειναι δεδομενο. Εισαι τεραστιος αλλα κριτικη θα ακους και εσυ. Παντα με αγαπη  :-* :-*

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #411 on: September 30, 2011, 13:45:57 »
Ειχε 2 παιχτες με τραυματισμους ρε, τελικα εγιναν αναγκαστικες αλλαγες. Δεν νομιζω οτι δεν το ειχε παρει χαμπαρι, λογικα περιμενε να δει σε τι κατασταση θα ειναι. Αν του εβγαινε αλλος ενας τραυματισμος, τομπολα.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

zagorakis

• Guest
« Reply #412 on: October 02, 2011, 22:56:00 »
«Ημασταν κακοί, υπήρχε κούραση»

Ο Λάσλο Μπόλονι τόνισε ότι σε κάποιες φάσεις του αγώνα, είδε κούραση στους παίκτες του και υπογράμμισε ότι η εικόνα της ομάδας του σε γενικές γραμμές ήταν κακή.

«Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είχε ένα πολύ καλό 20λεπτο στο οποίο εδραιώθηκε μέσα στην περιοχή μας, εμείς δεν αντιδράσαμε σωστά σε εκείνο το σημείο. Στην επανάληψη δεν είχαμε δυνάμεις κάτι που οφείλεται στο γεγονός πως είχαμε μόνο μια μέρα να ξεκουραστούμε. Το έβλεπα ότι κάποιοι παίκτες μας σήμερα δεν είχαν τις δυνάμεις να ανταποκριθούν» είπε ο Ρουμάνος αρχικά στο συνδρομητικό κανάλι για να συνεχίσει στη συνέντευξη Τύπου:

«Ηταν ένα ντέρμπι. Πιστεύω ότι στην πραγματικότητα δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Υπήρχαν πολλά λάθη στο τεχνικό κομμάτι και από τις δύο πλευρές. Ισως οι παίκτες να ήταν κουρασμένοι με τα τρία παιχνίδια και με τα ταξίδια ενδιάμεσα. Για εμάς ήταν λίγο υπερβολικά φορτωμένοι. Πιστεύω ότι σε αυτήν τη στιγμή, σε αυτήν την κατάσταση, η μία μέρα παραπάνω είναι σημαντική για την αποθεραπεία. Αλλά, όπως και να έχει ο Ολυμπιακός, πρέπει να παραδεχτούμε ότι μας πίεσε πολύ στη δική μας την περιοχή και εκεί ήμασταν απόντες. Κατά τη γνώμη μου στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ παθητικοί και πραγματικά κάναμε πολλά λάθη και δεν κρατήσαμε τη μπάλα. Κάποιες στιγμές ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ γρήγορος για το κέντρο μας και κατά αυτόν τον τρόπο και με ενέργειες από τα άκρα μας έβαλαν για 15-20 λεπτά στην περιοχή μας. Ανάμεσα στα δύο ημίχρονα, προτιμώ το δεύτερο, έστω και αν ο ρυθμός ήταν χαμηλότερης έντασης. Σε αυτό το σημείο η παρουσία μας ήταν πιο έντονη στις μονομαχίες και μπορεί ο Ολυμπιακός να είχε κάποιες ευκαιρίες αλλά είχαμε και εμείς. Η άποψη μου είναι ότι μπορούμε και πρέπει να παίξουμε καλύτερα στο μέλλον. Πιστεύω ότι οι παίκτες που δεν ήταν εδώ μπορούσαν να μας βοηθήσουν. Ολοι μας τώρα πρέπει να αλλάξουμε χρώματα, να φορέσουμε γαλανόλευκα και να υποστηρίξουμε την εθνική Ελλάδας».

Για το χρονικό σημείο των αλλαγών και την κούραση κάποιων παικτών: «Καταρχήν μία από τις εξηγήσεις θα μπορούσε να είναι η κούραση. Το γεγονός ότι είχαμε ένα μεγάλο ταξίδι θα μπορούσε να είναι μία εκτίμηση. Για τις αλλαγές, πιστεύω ότι ξέρω καλά την ομάδα και πίστευα ότι σε εκείνο το σημείο θα έπρεπε να αλλάξω κάτι».

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι σε υψηλότερο επίπεδο: «Δε συμφωνώ. Είναι μία καλή και δυνατή ομάδα αλλά δεν πιστεύω ότι είναι δύο επίπεδα πιο ψηλά. Εχω δει την ΑΕΚ, δεν έχω  δει τον Παναθηναϊκό, αν είναι έτσι όπως εσείς λέτε, τότε πρέπει να το δείξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα είναι μία καλή ελληνική ομάδα. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία 25 χρόνια έχει παρουσία στις πρώτες θέσεις, φαντάζομαι ότι αυτό θα συνεχιστεί και φέτος. Εμείς ως ΠΑΟΚ θέλουμε το καλύτερο δυνατό, να δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα δώρα στους φιλάθλους μας. Ξέρετε και εσέις ότι δεν είναι κάτι συγκλονιστικό Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ να είναι στις πρώτες θέσεις. Δε θυμάμαι να είναι ο ΟΦΗ εκεί...»

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=12286

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #413 on: October 02, 2011, 23:10:09 »
εκανες μαλακια με την τοτεναμ που φοβιθηκες,εκανες μαλακια με την ρουμπιν που τους περιμενες,εκανες μαλακια που ξεκινησες τον κρεσιτς
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #414 on: October 02, 2011, 23:14:16 »
Λαζλο, 3ο ματς που μας γυρίζουν ενώ προηγούμαστε και τις τρεις φορές με γκολ μέσα σε΄ενα 10λεπτο.
Μάλλον πρέπει να σε προβληματίσει αυτό.
Σοβάρεψέ τους! Το σημερινό ματς με στοιχειώδη σοβαρότητα ήταν άνετο διπλό.
Σοβάρεψέ τους!  

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #415 on: October 02, 2011, 23:14:49 »
βολες κατα παντων...
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
« Reply #416 on: October 02, 2011, 23:21:08 »
για να μη βαζει αλλο τερμα, φαντασου οι αλλοι τι προσωπο δειχνουν στην προπονηση

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #417 on: October 02, 2011, 23:26:11 »
Λαζλο, 3ο ματς που μας γυρίζουν ενώ προηγούμαστε και τις τρεις φορές με γκολ μέσα σε΄ενα 10λεπτο.
Μάλλον πρέπει να σε προβληματίσει αυτό.
Σοβάρεψέ τους! Το σημερινό ματς με στοιχειώδη σοβαρότητα ήταν άνετο διπλό.
Σοβάρεψέ τους!  

με τετοιο κεντρο αμυνας και τερμα δε φταιει κανενας μπολονι.
για το κοουτσαρισμα σημερα πολλα θα μπορουσαμε να πουμε, προσωπικα δε λεω τπτ και τον στηριζω.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #418 on: October 02, 2011, 23:31:29 »
dave δε τα έβαλα μαζί του. ειπα να τον προβλιματίσει ως γεγονός και να τους σοβαρέψει

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #419 on: October 02, 2011, 23:50:43 »
οι αλλαγες που θα εδιναν επιθετικο τονο γνωμη μου ειναι επρεπε να γινουν νωριτερα...