Author Topic: ΠΑΟΚ- λαγός 2-1 (1η αγων. Play off ) Κυριακή 08/05/2011 ώρα 19:30 novasports2  (Read 3808 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
εντάξει τωρα... αν διακοπεί παιχνίδι για μια κροτίδα ή για πυρσό κτλ τοτε ειμαστε τεράστιοι μαλακες που δε προστατεψαμε την ομάδα μας.
και πριν παρεξηγηθώ (ή χειροκροτηθώ απ άλλους) δεν εννοώ το κόσμο που ειναι άψογος εδώ και 85 χρόνια. Εννοώ θα είμαστε μαλάκες που δε θα έχουμε μια κάσα απο γυαλιστερό μαόνι στα αποδυτήρια του σιδηρόπουλου για να καταλάβει πως θα φύγει αν κανει τη παραμικρή μαλακία που τον διέταξαν να κανει.

Offline DaronG4

• Αποστολή
  • **
χαχαχα δειτε ανακοινωση που εβγαλε η παε τους ρε..http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/anakoinwsh_pao_gia_typikous_logoys.854082.html

Ο,τι νάνε αυτη η ομαδα..σιγα μην ερχοντουσαν ποτε με διακριτικά τα λαγουδακια.. πάμε μωρέ ΠΑΟΚΑΡΑ!Γαμα τους τα παντα!
ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
η ανακοινωση ειναι τοσο αστεια που δεν μπορω να γελασω. νομιζω θα μου μεινει κουσουρι.

Offline alexisv

• Αλλαγή
Εγώ πάλι γιατί νομίζω πως αυτά τα playoff θα είναι στυμμένα με τις ευλογίες της ΕΠΟ, του Παπανδρέου ΚΑΙ των ομάδων;

Το σκεπτικό μου είναι το εξής:

Να αναβάλουν τα playoff δεν μπορούν γιατί θα γίνουν ρόμπες. Από την άλλη, ο βάζελος θεωρούν πως πρέπει να πάρει την θέση του ΤσουΛου, η αεκ θα πάρει έτσι κ αλλιώς την πρώτη θέση του Europa και θα ακολουθήσουν ΠΑΟΚ και βόλος. Αυτή είναι μία πολύ πιθανή κατάληξη με την οποία εύκολα μπορούν να συμφωνήσουν παρασκηνιακά ΟΛΟΙ!

Οπότε, τα playoff πρέπει να τελειώσουν κάπως έτσι :

1.   παο
2.   ΠΑΟΚ
3.   αεκ
4.   βόλος

Ο ΠΑΟΚ θα τερματίσει δεύτερος για να φανεί πως προσπάθησε να χτυπήσει την δεύτερη θέση και η αεκ τρίτη μιας και είναι κατά το σενάριο μου αδιάφορη σ αυτά τα playoff αλλά δεν τερματίζει τελευταία για να μην υπάρχει οπαδική γκρίνια.

Πως θα γίνει λοιπόν αυτό χωρίς οπαδική βία;

- Νίκες του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα με βάζελο, αεκ και βόλο αλλά στραβοπάτημα με κανα Χ στα εκτός (π.χ. στον Βόλο).
- Κεκλεισμένων των θυρών στα παιχνίδια της αεκ.   
- Νίκες του βάζελου εντός.
- Από Βόλο δεν υπάρχει κίνδυνος οπότε εκεί θα παιχτούν τα παιχνίδια ανάλογα με την βαθμολογία.

Sorry αν έκανα κάποιους να ξενερώσουν. Ελπίζω να κάνω λάθος και να τερματίσουμε εμείς πρώτοι αλλά για φέτος, λίγο δύσκολα.

Όπως και να έχει όμως, και επειδή το παραπάνω είναι μόνο ένα δικό μου υποθετικό σενάριο :

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ , ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Ποστ του HOMO PAOKUS από άλλα τόπικ:

"Λυπαμαι αφανταστα που τοσο ακριτα μιλατε για στησιματα του ΠΑΟΚ. Υποστηριζετε μια ομαδα που στηνεται?Για σκεφτειτε το λιγο καλυτερα και κυριως τις συνεπειες απο αυτα που λετε."

"Το ματς το εστησε με ανταλλαγμα την ...αδειοδοτηση.Ετσι με ειπαν εμενα.
Η πεθερα μου με πηρε τηλεφωνο και μου ειπε οτι στη ....δουλεια που δουλευει της ειπαν οτι το επαιξε στοιχημα στη ...Σιγκαπουρη. Οπως και περυσι το 4- 0 με το Γιαννενο, το εστησε για να πληρωσει με τα λεφτα του στοιχηματος τους παιχτες.Αυτο μου το ειπε ενας ..ασφαλιστης που ειναι ....μεσα στα πραγματα.
Το ματς με Καβαλα το εστησε οχι για τα ματς των πλεηοφφ οπως ειπωθηκε παραπανω αλλα για να εχουμε πρωτο λογο στον -δεν θυμαμαι πως τον λενε- παιχτη της Καβαλας σαν μεταγραφη.Αυτο μου το ειπε ενας ...πατριωτης του εκ Καβαλας.

Ειπαμε μεγαλη η πικρα, πολλα και δικαιολογημενα τα παραπονα απο παιχτες και διοικηση φετος αλλα με γελοια κραξιματα του Ζαγορακη προσωπικα, χανουμε το δικαιο μας. Και ισως -αθελα μας- κουκουλωνουμε τα πραγματικα λαθη ή παραλειψεις του."
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline blue_eyes

• Βασικός
αγωνιστικα το ματς το εχουμε ΑΝΕΤΑ με λιγη προσοχη στον σισε και στα στημενα.. εξωαγωνιστικα ΧΧΧΧΧΧΧΧ
 κόψε τους απρόκλητους υβριστικούς χαρακτηρισμούς
« Last Edit: May 07, 2011, 12:53:21 by Capricorn »

Offline alexisv

• Αλλαγή
@ Javatone4
Φίλε δεν αναφέρομαι σε στήσιμο του στυλ «ο ΠΑΟΚ πούλησε τον αγώνα» όπως λέει ο Homo.

Αναφέρομαι σε στήσιμο εμπνευσμένο από την κυβέρνηση για να γίνουν τα playoff χωρίς  επεισόδια και να μπορέσει έτσι ομαλά να λήξη το φετινό πρωτάθλημα μιας και δεν μπορούν να ματαιώσουν τα playoff.

Καμία σχέση μ αυτά που λέει ο Homo στα οποία συμφωνώ 100% μαζί του. Αυτό που λέω είναι δική μου θεωρία που ταιριάζει ποιο πολύ στο πρώτο χρόνο του Ζαγοράκη που σκόπιμα άφησαν την ομάδα να κατρακυλήσει βαθμολογικά στο πρωτάθλημα (το παραδέχτηκαν αργότερα και οι ίδιοι).

Επίσης, τα όσα βγάζω από το μυαλό μου στο παραπάνω σενάριο δεν τα αναφέρω ως αιχμή κατά του Ζαγοράκη.

Ελπίζω να κατάλαβες το όλο σκεπτικό. Δεν θα επανέλθω γιατί απλά δεν θέλω να δώσω διαστάσεις σε μία δική μου σκέψη.   
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

baron

• Guest
αγωνιστικα το ματς το εχουμε ΑΝΕΤΑ με λιγη προσοχη στον σισε και στα στημενα.. εξωαγωνιστικα ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
 μπορεί να προκλήθηκες αλλά αυτός δεν είναι τρόπος αντίδρασης
« Last Edit: May 07, 2011, 12:54:34 by Capricorn »

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή

Offline agraf

• Αλλαγή
Μεγάλε ΠΑΟΚ γά...σε τη βαζέλα.

Προσωπικά δεν έχω πετάξει ποτέ τίποτα μέσα στο γήπεδο όταν πάιζει ο ΠΑΟΚ, το θεωρώ προσβολή για τον σύλλογό μας. Του κάνουμε κακό και ας έχουμε επωφεληθεί καποιες φορές από το μπάχαλο.

Μία φορά μπονο πέταξα πενηντάρικο στον διατητή Παπαδημητρίου σε ματς μπάσκετ με τους γαύρους και το μετάνιωσα. Αισθάνθηκα πολύ μαλάκας.

Athinaios--4

• Guest
Και η ξεφτιλα συνεχίζεται.... Αντε και εις ανώτερα....

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ....?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
@alexisv,αδερφέ γράφεις : "Αυτή είναι μία πολύ πιθανή κατάληξη με την οποία εύκολα μπορούν να συμφωνήσουν παρασκηνιακά ΟΛΟΙ!" ..επομένως και ο ΠΑΟΚ.
  Βέβαια,το ποστ σου ήταν η αφορμή και εννοείται δεν είναι προσωπικό,μιας και αυτό που σαν σκέψη έστω έχεις στο μυαλό σου,είναι πολύ light σε σχέση με τα όσα τραγικά γράφονται στο φόρουμ εδώ και καιρό.
  Στο πνεύμα της μαζικής ισοπέδωσης των πάντων από το ματς με την άεκ και μετά,διαβάζω πράγματα που με κάνουν να απορώ γιατί θα πάει στο γήπεδο την Κυριακή κάποιος που πιστεύει πως η ομάδα στήνει παιχνίδια,έχει τρύπιο πρόεδρο κ.ο.κ,με τι κίνητρο θα φωνάξει,ποιόν και γιατί θα εμψυχώσει
 Ίσως,έχει να κάνει με κάτι που έχω ξαναγράψει εδώ.Ότι δηλαδή πολύ κόσμο τον τρώνε οι τύψεις κατά κάποιο τρόπο που έκανε γαργάρα γεγονότα που θίξανε βαθιά το σύλλογο,και τώρα αντιδράνε άκυρα και άκαιρα.
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ο ΠΑΟΚ θα βγει πρωτος στσ πλεη οφ, τους λογους θα τους εξηγησω μετα το τελος τους. Ας ακουσω και μαλακιες, το θεμα ειναι να βγει πρωτος ο ΠΑΟΚ. Την αποψη μου θα την πω, την ειπα και σημερα κατ ιδιαν σε 3 μελη του φορουμ

Offline babis36

• Αλλαγή
Εγώ πάλι γιατί νομίζω πως αυτά τα playoff θα είναι στυμμένα με τις ευλογίες της ΕΠΟ, του Παπανδρέου ΚΑΙ των ομάδων;

Το σκεπτικό μου είναι το εξής:

Να αναβάλουν τα playoff δεν μπορούν γιατί θα γίνουν ρόμπες. Από την άλλη, ο βάζελος θεωρούν πως πρέπει να πάρει την θέση του ΤσουΛου, η αεκ θα πάρει έτσι κ αλλιώς την πρώτη θέση του Europa και θα ακολουθήσουν ΠΑΟΚ και βόλος. Αυτή είναι μία πολύ πιθανή κατάληξη με την οποία εύκολα μπορούν να συμφωνήσουν παρασκηνιακά ΟΛΟΙ!

Οπότε, τα playoff πρέπει να τελειώσουν κάπως έτσι :

1.   παο
2.   ΠΑΟΚ
3.   αεκ
4.   βόλος

Ο ΠΑΟΚ θα τερματίσει δεύτερος για να φανεί πως προσπάθησε να χτυπήσει την δεύτερη θέση και η αεκ τρίτη μιας και είναι κατά το σενάριο μου αδιάφορη σ αυτά τα playoff αλλά δεν τερματίζει τελευταία για να μην υπάρχει οπαδική γκρίνια.

Πως θα γίνει λοιπόν αυτό χωρίς οπαδική βία;

- Νίκες του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα με βάζελο, αεκ και βόλο αλλά στραβοπάτημα με κανα Χ στα εκτός (π.χ. στον Βόλο).
- Κεκλεισμένων των θυρών στα παιχνίδια της αεκ.   
- Νίκες του βάζελου εντός.
- Από Βόλο δεν υπάρχει κίνδυνος οπότε εκεί θα παιχτούν τα παιχνίδια ανάλογα με την βαθμολογία.

Sorry αν έκανα κάποιους να ξενερώσουν. Ελπίζω να κάνω λάθος και να τερματίσουμε εμείς πρώτοι αλλά για φέτος, λίγο δύσκολα.

Όπως και να έχει όμως, και επειδή το παραπάνω είναι μόνο ένα δικό μου υποθετικό σενάριο :

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ , ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ!

To σεναριο που περιγραφεις αδερφε ειναι αυτο που εχουν ολοι στο μυαλο τους εδω και καιρο.Οι τρεις του πρωην ΠΟΚ μοιραζουν τα καλα κομματια και ολοι οι αλλοι να πα να γαμηθουν...Ωστοσο αν υπαρχει καμια περιπτωση αλλαγης ιδιοκτησιακου καθεστωτος ΚΑΙ στον βαζελο οπως περσυ στον gay μπορει να βολευει καποιους να αγορασουν τον βαζελο φτηνα...Για τον ΠΑΟΚ μας πιστευω οτι η συγκυρια ειναι ευνοικη αρκει να παιξουμε μια αξιοπρεπη μπαλα (ακομα και λιγοτερο αξιοπρεπη απο τα περσυνα) πιστευω οτι μπορουμε.Αρκει λιγο να το πιστεψουμε.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

ive4

• Guest
ο ΠΑΟΚ θα βγει πρωτος στσ πλεη οφ, τους λογους θα τους εξηγησω μετα το τελος τους. Ας ακουσω και μαλακιες, το θεμα ειναι να βγει πρωτος ο ΠΑΟΚ. Την αποψη μου θα την πω, την ειπα και σημερα κατ ιδιαν σε 3 μελη του φορουμ

Αγωνιστικοί ή έξωαγωνιστικοί λόγοι ; Αν πεις το δεύτερο, είναι ξενέρωμα!

Αγωνιστικά είμαστε καλύτεροι από τον βάζελο.
Ακόμα και διοικητικά είμαστε σε καλύτερη μοίρα. Ποιος να το φανταζόταν πριν μερικά χρόνια!
Ο προπονητής μας ζει στην πραγματικότητα, ενώ ο προπονητής τους μου φαίνεται χαμένος και άβουλος.
Οπαδικά δε το συζητάμε.

Από φορμάρισμα τις τελευταίες αγωνιστικές είμασταν σε λίγο καλύτερη κατάσταση.
Σε εμάς φαίνεται να υπάρχει ένας στόχος και ευτυχώς που η τεράστια πλειοψηφία του κόσμου έμεινε κοντά στην ομάδα μετά τον αποκλεισμό του κυπέλλου.
Γενικά οι συνθήκες είναι καλές και για μία νίκη αύριο και για ένα 0-0 ή 1-1 στο οάκα.

Τα 4 στα 6 ματς των πλέι οφς είναι ντέρμπι και τα άλλα 2 θα προσπαθήσουν να τα κάνουν ντέρμπι...

kostas4

• Guest
περσεα αλλη ομαδα θα βλεπεις μαλλον και θα την μπερδευεις με τον ΠΑΟΚ.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ναι ρε, τι αγωνιστικα, απο κλαρινο σε κλαρινο ειμαστε  :)

kostas4

• Guest
ενω διοικητικα και απο προπονητη!  :P

Athinaios--4

• Guest
Η ομάδα δίνει τον σπουδαιότερο αγώνα σήμερα. Η νίκη μπορεί να σε βάλει σε άλλη τροχιά σε όλους τους τομείς. Δε θα μπω στην κουβέντα αν είμαστε καλύτερα ή χειρότερα. Πρέπει απλά να κερδίσουμε. Τώρα αν κάποιοι πιστεύουν ότι είναι ο βάζελος καλύτερα διοικητικά μάλλον βλέπουν άλλο πρωτάθλημα και ζουν στον κόσμο τους