2004 ΠΑΟΚ γαυρος νικη και πρωτη θεση , την οποια κρατουσαμε για ποσες αγωνιστικες. Παλατακι τιγκα. Ομαδα με μελλον. Οι 4 (αν υποθετικα βαλω μεσα και βασιλειαδη) θα πανε φαιναλ φορ ευρωλιγκας φετος με το γαυρο. Φταιει κι εκει ο λαος? Η για τα κυλικεια του Πανελουδη και το επι 10 χρονια ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΟ ΕΠΙΤΗΔΕΣ γηπεδο φταιει?
Ευρω σε κανενα πουστη, μετα απο 3-4 κατα σειρα διοικησεις που εκλεψαν. Οπως εβαζε ο γουμενος τα 15αρια στο κυπελλο με το γαυρο στην 4 και λεγαμε τα φυτα ναι, να πληρωθουν οι παικτες. Η μαλλον τα φαγαμε μαζι.
Αυτο δεν το επιβαλλω, αποψη μου ειναι. Ουτε λεω φυτο καποιον που εδωσε, καλα εκανε και εδωσε (για να μη παρεξηγηθω). Δεν με πειθουν ρε παιδι μου, ασχετα που ειμαι κανωτας fan (αν τον συγκρινουμε με την γλαστρα που εχουμε στην παε, ο τυπος ειναι μορφη, γεια σου προεδραρα

)
Μην ανησυχεις Κωστη..οταν θα γινει δουλεια ο λαος θα το ΝΙΩΣΕΙμεχρι τοτε ..ας πατε-παμε οι "γραφικοι" για να φωναξουμε ΠΑΟΚ ΟΛΕ..οταν θα ρθει ο Πετζα και σενα ρετσινακια θα σε πουνε..που θες το κακο της ομαδας..τοτε θα κανει κερκιδα η παολα με τον ζορρο και τον κολκα
(γουσταρω μπασκετ

)
χανουμι πουλο