Author Topic: Χανουμι- ΠΑΟΚ 73-80 Κυριακή 13/02/2011 ώρα 16:30 novasports3  (Read 1507 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kostas4

• Guest
παππου ουτε εγω ουτε εσυ ξερουμε τι γινεται με τους μανατζερ. αν ενας μανατζερ σου εχει φερει 10 παιχτες και εμεις χρωσταμε στους 9 τοτε λογικο ειναι να σε υποχρεωνει να "ψωνιζεις" απο αυτον και να σου φορτωνει οτι θελει. δυστυχως το επιπεδο του ΠΑΟΚ αλλα και των υπολοιπων ομαδων στην α1 εχει φτασει σε αυτο το σημειο.

λες οτι δεν διωχνει τον μακγκραθ απο φιλανθρωπια...αν τους χρωστας 50Κ και για να λυσει το συμβολαιο πρεπει να πληρωθει τι κανεις? βαλε και οτι ο αντικαταστατης του θα θελει προκαταβολες κτλ.
επισης μην ξεχνας οτι η ομαδα εχει τον ματζικ που υποτιθεται οτι ειναι τεχνικος διευθυντης και αρα η ευθυνη που καταλογιζεις στον σουλη βαραινει και αυτον.

πουλα 5000 διαρκειας των 80 ευρω για να μπορεις να εχεις καποια ρευστοτητα και να εχεις εστω και αυτους τους παιχτες πληρωμενους. εμεις ουτε αυτο κανουμε

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Η πουλα τα για να χτισει καμια βιλλα ο δροσος..ο τακης..ο, ο, ο

kostas4

• Guest
δασκαλε η δικαιολογια αυτη εχει γινει μεγαλη καραμελα. οποιος δεν θελει να βοηθησει την χρησιμοποιει. αν ειναι ετσι μην πληρωνεις και στο ποδοσφαιρο γιατι μπορει να χτισει καμια βιλα ο γουμενος και ο μπατατουδης.
εγω βλεπω οτι τα τελευταια δυο χρονια γινεται μια προσπαθεια στην καε και δεν στηριζει σχεδον κανενας. 80 ευρω εχει το διαρκειας και 50 απο συνδεσμο... μεγαλη ξεφτιλα, τουλαχιστον αφηστε τις δικαιολογιες

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ρε εσυ κωστα....εγω δεν μπορω να δεχθω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ πως ολα αυτα συμβαινουν ΜΟΝΟ σε εμας........ΟΛΟΙ(πλην γαυροβαζελων) στα ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ κινουνται.......ομως ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος δεν πηρε παπαδοπουλο,ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει τοσο μικρο ροστερ(πρεπει να ειναι το πιο μικρο σε ολοκληρη την ευρωπη),ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κανει τα 3αρια του με το ζορι γκαρντ κτλ κτλ.

Συμφωνω οτι δεν εχεις εσοδα απο εισιτηρια κτλ και αρα δεν μπορεις να κανεις πολλα......ΑΚΡΙΒΩΣ ομως γι'αυτο δεν παιρνεις παπαδοπουλους.....εφοσον στα 10 απο τα 13 εντος εδρας ματς εχεις κοσμο στις κερκιδες οσο εχει το μαρουσι ή ο κολοσσος θα εχεις αναγκαστικα και ροστερ επιπεδου αυτων των ομαδων......και οταν μαλιστα φετος ο κοσμος εδωσε το δικαιωμα σε οσους θελουν να κανουν κακο στον ΠΑΟΚ να τιμωρηθει και να μπει μεσα αλλα 200 χιλιαρικα περιπου......

Οταν λοιπον δεν εχεις εσοδα δεν κανεις ροστερ με 5 ξενους και παπαδοπουλο αλλα ροστερ τυπου κολοσσου ή πανιωνιου με 2 ή 3 ξενους δηλαδη και οτι ελληνες εχεις.....αλλα αυτο προυποθετει προπονητη που να δουλευει και να εξελισσει τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ παικτη.......ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ γι'αυτο ειναι ο σφαιροπουλος!αυτος που καταφερε να παρει μια ομαδα της επαρχιας πριν 3 χρονια που ανεβηκε στην Α1 και την εχει σταθεροποιησει στην πρωτη 6αδα της Α1!Να θυμησω οτι η ΜΟΝΗ ομαδα της επαρχιας που ειχε καταφερει να παρει τοσο υψηλη θεση στην Α1 ηταν ο απολλωνας πατρων!

Offline bane

• Αλλαγή
οι ξενοι θα προσφυγουν στην φιμπα και η υποθεση θα εκδικαστει σε 2-3 χρονια. ως τοτε εχει ο θεος .ετσι σκεφτονται. ο ελληνας ομως θα μπλοκαρει την εγγυητικη και του χρονου δεν ξεκινας ως ομαδα. για αυτο και δεν παιρνουν ελληνες παππου
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
2004 ΠΑΟΚ γαυρος νικη και πρωτη θεση , την οποια κρατουσαμε για ποσες αγωνιστικες. Παλατακι τιγκα. Ομαδα με μελλον. Οι 4 (αν υποθετικα βαλω μεσα και βασιλειαδη) θα πανε φαιναλ φορ ευρωλιγκας φετος με το γαυρο. Φταιει κι εκει ο λαος? Η για τα κυλικεια του Πανελουδη και το επι 10 χρονια ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΟ ΕΠΙΤΗΔΕΣ γηπεδο φταιει?
Ευρω σε κανενα πουστη, μετα απο 3-4 κατα σειρα διοικησεις που εκλεψαν. Οπως εβαζε ο γουμενος τα 15αρια στο κυπελλο με το γαυρο στην 4 και λεγαμε τα φυτα ναι, να πληρωθουν οι παικτες. Η μαλλον τα φαγαμε μαζι.
Αυτο δεν το επιβαλλω, αποψη μου ειναι. Ουτε λεω φυτο καποιον που εδωσε, καλα εκανε και εδωσε (για να μη παρεξηγηθω). Δεν με πειθουν ρε παιδι μου, ασχετα που ειμαι κανωτας fan (αν τον συγκρινουμε με την γλαστρα που εχουμε στην παε, ο τυπος ειναι μορφη, γεια σου προεδραρα  ;D )

Μην ανησυχεις Κωστη..οταν θα γινει δουλεια ο λαος θα το ΝΙΩΣΕΙ

μεχρι τοτε ..ας πατε-παμε οι "γραφικοι" για να φωναξουμε ΠΑΟΚ ΟΛΕ..οταν θα ρθει ο Πετζα και σενα ρετσινακια θα σε πουνε..που θες το κακο της ομαδας..τοτε θα κανει κερκιδα η παολα με τον ζορρο και τον κολκα

(γουσταρω μπασκετ  :) )

χανουμι πουλο

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ με την λογικη καποιων που χαιρονται με την καταντια και το πιθανο πεσιμο της αεκ και του ηρακλη!αυτη ειναι λογικη σκουληκογαβροβαζελων!
ο ΠΑΟΚ ηταν ΜΕΓΑΛΟΣ με τους αντιπαλους δυνατους......πηρε πρωταθλημα και κυπελλα με σκουληκια,γαυρους,βαζελους,γριες,χανουμια και νιονιους δυνατους!
Η λογικη να αποτελειωσουμε τον μισοπεθαμενο ανηκει σε αλλους και οχι στον λαο του ΠΑΟΚ!
Οι γαυροβαζελοι το παιζουν ΜΑΓΚΕΣ πανω στα πτωματα των αλλων!
Το να βγω ευρωλιγκα σε ενα πρωταθλημα με καλλιθεα,καβαλα,ροδο και ιλισια δεν μου λεει ΤΙΠΟΤΑ!

ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΤΩΜΑΤΑ!

kostas4

• Guest
δασκαλε τα μπερδευεις ομως λιγο τα πραγματα και στο ειπα και πριν. σημερα στην διοικηση δεν ειναι ουτε ο πανελουδης ουτε ο δροσος. πρωτη φορα μετα απο χρονια γινονται ενεργειες για να οργανωθουμε λιγο και να φτιαξουμε ενα κορμο παιχτων (αν και παλι δεν τα καταφεραμε). για εμενα ειναι πολυ σημαντικο που εχουμε στην ομαδα τον ματζικ και τον μαρκοπουλο που μπορει καποιοι να τους βριζουν (βλ. παππους :p) αλλα τουλαχιστον αυτοι νιωθουν λιγο ΠΑΟΚ και σιγουρα ξερουν απο μπασκετ.
ο κοσμος του ΠΑΟΚ φταιει επειδη εχει παρατησει εντελως το μπασκετ. τι εχουμε κανει τα τελευταια 5 χρονια? εγω το μονο που ειδα ηταν κατι χαζα παιδακια που βαρουσαν το τυμπανο στον δροσο λες και ηταν ο ωνασης. και ουτε αυτους δεν βρεθηκε ενας να τους της πει...

για εμενα το μοναδικο μοντελο που μπορει να λειτουργησει αυτη τη στιγμη στην καε ειναι ενα: μαρκοπουλος-ματζικ-ζουρνατζιδης-στογιαννης-μπανε-κανωτας. βαζεις τον μπανε να φαινεται, τον κανωτα να υπογραφει και αφηνεις τους αλλους να κανουν την δουλεια. γιατι οι συνδεσμοι και ειδικα οι κουτρας ξερουν να βριζουν τον κανωτα αλλα αν φυγει ας πανε αυτοι να βαλουν υπογραφες.

παππου συμφωνω απολυτα με αυτο που λες. ουτε εγω θελω αεκ και γρια στην α2 γιατι πρωταθλημα χωρις αυτες τις ομαδες δεν γινεται. καλυτερα να παιζεις μεσα στο χανουμι και στην γρια και να σε βριζουν παρα στον ηλυσιακο και στον ικαρο καλλιθεας. τουλαχιστον στην πρωτη φαση θα εχουμε και ενδιαφερον εμεις