Author Topic: 3/9/2004 σούτια στην προπόνηση απο τον λαό και κατηγορίες σε οπαδούς απο την διοίκηση και 4/9/2004 ανακοίνωση 48 Σ.Φ για τα γεγονότα της Ευκαρπίας μετά το φιάσκο Λουκά  (Read 1948 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Conan4

• Αποστολή
  • **
για το ίδιο θέμα μιλάνε και στο sportnet.gr.

επιτέλους κατάλαβε φαίνεται η διοίκηση,
από πιάνου @@ τελικά κρέμεται
και άρχισε πάλι να μας χαϊδεύει.

άντε να δούμε, αν θα κρατήσει όλες τις υποσχέσεις...

να πω όμως και τι κακια μου (δεν γίνεται, πρέπει...πρέπει):

αν θέλεις να λέγεσαι διοίκηση, πρέπει να δείχνεις δυναμικότητα και συνέπεια σε κάτι τραμπουκισμούς αυτού του είδος.

το σλόγκαν που γράφω πάντα κάτω στο signature συνεχίζει να ισχύει για μένα και δεν το γράφω έτσι για την  πλακα...βλέπεται, προσπαθώ και εγώ να είμαι συνεπείς...

chris

• Guest
Επιτέλους βρε αλήτες ΕΛΕΟΣ.(13/09/04)
Από εδώ και πέρα επιβάλουμε τον ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΟ ΝΟΜΟ(16/09/04)

http://www.thisispaok.com/ar8ra/d_ar8ra20040913.htm

epeidh apo oti fainetai to 8ema afto den prokeitai na kleisei efkola alla oute kai pote...

gate4

• Guest

MetroStar

• Guest
οι 50 "γνωστοι-αγνωστοι" που την ειχαν στημενη στον αναστασιαδη εδω και 2 χρονια και απλως δεν ειχαν την ευκαιρια να πραγματοποιησουν τους τραμπουκισμους ....τωρα την βρηκαν .....προφανως κατι "φοβηθηκαν"
εν οψη αλκμααρ και κερκυρας (θετικο αποτελεσμα?).....η πιστευουν οτι με αυτην την κινηση βοηθανε
την ομαδα ?.....
αυτοι δεν ειναι που λενε ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ? να φυγουν για να ερθουν ποιοι?
ειδατε την κατασταση των ομαδων που χρωστανε στο δημοσιο ?
αεκ 20
αρης 2.300.000
ΠΑΟΚ 1.700.000

περσυ θυμαστε που ειμασταν ? τα ακυρωνουμε ολα....
καλα μαγκια ειναι να χτυπανε τον φροντιστη τοσα ατομα .....μπραβο.........

Mόνο 1.700.000 χρωστούσαμε το 2004?

Offline sabbath

• Αλλαγή
sorry  metrostar αλλα το θεωρω λαθος να ξεθαυεις topic 4,5 ετων για να τονισεις κατι ασχετο, ενω το βασικο νοημα του topic αλλα και του post του makptol ειναι τελειως διαφορετικα......
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!