Author Topic: Αεροπορικες εταιριες στην ελλαδα και βαζελοβγενοπουλος.  (Read 450 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline maria-mtb

• Βασικός
δεν ξερω αν υπαρχει καποιο τοπικ για αεροπορικες εταιριες στην ελλαδα, οποτε και ανοιξα ενα.
τους τελευταιους 3-4 μηνες ταξιδευω παρα πολλες φορες με αεροπλανο λογω ειδικων συνθηκων. προτιμουσα παντα την athens airways, λογω οικονομικων ναυλων, καλων πτησεων και μηδεν καθυστερησεων. 2η και 3η επιλογη ειχα τις αλλες 2 olympic-aegean. οι 2 τελευταιες απο τον οκτωβριο θα συγχωνευτουν και χθες που πηγα στον ταξιδιωτικο μου πρακτορα και του ζητησα ενα εισιτηριο με την athens, μου ειπε δεν μπορω να στο βγαλω γιατι η εταιρια απο μερα σε μερα θα κλεισει. φυσικα και ενοχληθηκα πολυ, διοτι ξερω πως η εταιρια δεν κλεινει ετσι απο μονη της, αλλα ο βγενοπουλος την κλεινει, οταν ηδη ειχε καταφερει να κυρηξει τα ταξιδια της athens προς τις αγονες γραμμες και καλα παρανομα η καπως ετσι. δηλαδη σε λιγους μηνες στη χωρα αυτη θα υπαρχει ΜΗΔΕΝ ανταγωνισμος και ο εναεριος ελληνικος χωρος θα "ανηκει" αποκλειστικα στον βγενοπουλο. αγνωστο το τι θα γινει με τι τιμες, με τα δρομολογια και με ολα αυτα.
τελικα τα παντα σε αυτην τη χωρα ειναι ιδια ειτε μιλαμε για μπαλα ειτε για αεροπλανα τιποτα δεν αλλαζει, νταβατζηδες παντου.  πως να προκοψει μια χωρα οταν δεν υπαρχει ανταγωνισμος σε κανενα επιπεδο. κοκαλης-βγενοπουλος δωστε τους τη χωρα ολη να τελειωνουμε.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Είσαι ίσως η μονάδικη επιβάτης της Athens που έχω ακούσει να μην είχε ποτέ καθυστέρηση σε πτήση.

Η Athens πλέρωσε την επιθετική της πολιτική στο κομμάτι των πτήσεων. Πήρε πάρα πολλους προορισμούς σε σχέση με τον στόλο της. Όταν έχεις 4 αεροπλάνα να επιχειρούν κάθε μέρα κάθε ώρα σε όλη την Ελλάδα είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα έχεις σίγουρα καποια βλάβη η οποία θα σου καταρευσει όλο το πρόγραμμα. Πχ σε πτήση προς Μυτιλήνη το αεροσκάφος είχε πρόβλημα στο σύστημα προσγείωσης με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να ακυρώσει πτήση προς Καβάλα και αυτό έγινε αρκετές φορές.
Γενικά θα μπορούσε σαν εταιρία να διαλέξει συγκεκριμένους προορισμούς ώστε να μην αναγκάζετε ούτε να νοικιάζει αεροσκάφη ούτε να στέλνει κόσμο με πτήσεις της Ο.Α. επειδή το αεροπλάνο της ήτανε κάπου καθηλωμένο (προσωπικό βίωμα).
Δηλαδη δεν χρείαστηκε κάν ο βγεννόπουλος να ιδρώσει προκειμένου να χρεωκοπήσει.

Τώρα για την ένωση ΟΑ και ΑΕΕ ήταν κάτι που θα γινότανε ούτως ή αλλως λόγο ανταγωνισμού στην Ευρωπη στην οποία πέφτουνε κατακόρυφα. Οι τιμές θεωρητικά με βάση τον νόμο δεν μπορούνε να γίνουνε νταβατζίδικα αλλά το σίγουρο είναι οτι μάλλον προς τα εκεί οδευουνε. Τουλάχιστον είμαι 100% σίγουρος ότι θα εξαφανιστούνε οι προσφορές και το σίγουρο θα επανέλθουμε στις γνωστες συμπεριφορές των ιπταμένων συνοδών στις πτήσεις εσωτερικού (αν δεν γουστάρεις πάρε το πλοίο και τέτοια όμορφα).

Ειδικός δεν είμαι ουτε παρακολουθώ τις εξελιξεις, απλά έχω κάποιους φίλους ιπτάμενους και τα λέμε καμιά φορα.
Αυτο που πρέπει να καταλάβει ό έλληνας είναι οτι Πολιτικη Αεροπορία στην Ελλάδα είναι ανέκδοτο. Απο μισθούς πιλότων απο συμβάσεις αεροσυνοδών απο εξετάσεις πιλότων (αλλος πετάει με άπνοια και σε άλλους υπάρχει τσουναμι) και άλλα πολλά παρα πολλλά. 

Το μόνο κρίμα στους ανθρώπους που θα μείνουνε άνεργοι που δουλέυαν για την Αθενς και κυρίως γι αυτους που ζούνε σε άγονους προορισμούς. Αλλα τι να περιμένεις σε αυτην την χώρα, όταν ελεγκτες κυκλοφορίας σε κάποια νησιά έχουνε να δούνε άδεια 2+ χρόνια και βάζουνε back to back βάρδιες για να φύγουνε για 10 μέρες. Προσωπικά με αγχώνει οτι ό άλλος στο Πυργο έχει πιει 5 καφέδες και έλέγχει κυκλοφορίες. 

Μακάρι να αντεπεξέλθει η Αθενς εργουες ή οπιαδήποτε αθενς για να μπορέι ο κόσμος να πηγαίνει στην Ρόδο ή στην Κρήτη χωρις να σκάει τα υπερβολικά χρήματα για μια πτήση.

Offline maria-mtb

• Βασικός
τι να σου πω davids εγω εκανα παντα τη γραμμη απο την 1η μερα κιολας της εταιριας αθηνα-αλεξπολη και το αντιστροφο κ μια φορα ηρακλειο δεν ειχα κανενα προβλημα, ισα ισα ταξιδευα με 50 ευρουλακια, παντα στην ωρα μου. τελος παντων αυτο δεν εχει σημασια.
απλα ανησυχω για την ολη φαση πως θα εξελιχθει. βεβαια εχθες ο αλλος στο πρακτορειο μου πε οτι θα καταργηθουν οι φοροι αεροδρομιου, αλλα κ ποιος μου λεει μετα οτι ο βγενοπουλος δεν θα βρει τροπο να τα παρει απο αλλου.
100 ευρω εδωσα τις προαλλες για πτηση με την olympic με ελικοφορο. δηλ τι πληρωνω? το καλο αεροσκαφος, την ποιτητα των υπηρεσιων ή την συνεπεια?
ειναι αυτο που λες, θα σου λενε 150 ευρω για αλεξανδρουπολη κ αμα σου αρεσει, αλλιως παρε το κτελ 11 ωρες.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
εγω ειμαι τρελα εκνευρισμενος με τις ελληνικες εταιριες, που δεν εχουν απευθειας γραμμη Λονδινο Θεσσαλονικη ενω εχει η easyjet και μεχρι προσφατως μια ρουμανικη! Ξερει κανεις τον λογο; Ο προφανης ή οχι;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
για να πετασ μεσο αθηνων
My Own WoRST ENeMy.....

Offline savage republic

• Βασικός
Έχουμε υπογράψει ως κράτοςκαι με την γερμανική εταιρία Hochtief (η ίδια που κατασκεύασε το καταφύγιο του Χίτλερ, παρεμπιπτόντως) το αποικιοκρατικό μνημόνιο, για το Ελ. Βενιζέλ...

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
Πάντως από Βόλο ξεκίνησε η ryanair αλλά ακόμα έχει μόνο για Φρανκφούρτη και Μιλάνο...ας ελπίσουμε να βάλουν και αλλου, έστω connected flights αν και δεν κάνει σαν εταιρία connections.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
εγω ειμαι τρελα εκνευρισμενος με τις ελληνικες εταιριες, που δεν εχουν απευθειας γραμμη Λονδινο Θεσσαλονικη ενω εχει η easyjet και μεχρι προσφατως μια ρουμανικη! Ξερει κανεις τον λογο; Ο προφανης ή οχι;

Η ολυμπιακή δήλωνε χασούρα στο Θεσσαλονίκη Γκατγουικ γύρω στα 4 εκ το χρόνο.

ive4

• Guest

Τα επεισόδεια στη Λαμία.