Author Topic: Μάκης Χάβος  (Read 28308 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
Απ: Μάκης Χάβος
« Reply #520 on: February 20, 2011, 22:05:32 »
δεν ξερουμε τι θα γινοταν αν ειχε διαφορετικες επιλογες ξερουμε μονο αυτο που ειδαμε ολοι

το σημαντικοτερο ειναι οτι ηταν αδιαβαστος για τον τροπο παιχνιδιου της τσσκ
η ειμασταν πολυ προβλεψιμοι εμεις
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #521 on: February 22, 2011, 15:10:07 »
Αποφάσεις Επιτροπής Εφέσεων (22/2/2011)

3. Έκανε δεκτή την έφεση του προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ι. Χάβου, κατά της υπ΄ αριθμ. 63/2011 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ. Επιβάλλει στον προπονητή χρηματική ποινή 10.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για είκοσι (20) ημέρες (10.000 ευρώ πρόστιμο και δύο (2) μήνες απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους η πρωτόδικη απόφαση). Η Επιτροπή διατήρησε τη χρηματική ποινή των 10.000 ευρώ για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στις 19/1/2011).

http://www.epo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=18499:---2222011&catid=83:2010-02-22-21-13-22&Itemid=291

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #522 on: February 22, 2011, 15:54:31 »
πως γίνεται οι 2 μηνες να γίνουν 20 μερες?
αφου του επιβλήθηκε όπως ελεγαν στα ρεπορτάζ η λιγότερη προβλεπομένη ποινή. Δηλαδή κατω απο 2 μήνες ποινή δεν υπάρχει. Συνεπώς στην έφεση ή περιμένεις η ποινή να παραμείνει ίδια, ή περιμένεις να αυξηθεί ή περιμένεις να μοιωθεί. Αφού λοιπόν αποφάσισαν να τη μειώσουν, δηλαδή ρίχνεις τη ποινή στην αμέσως μικρότερη κατηγορία ή σβήνεις το ποσό ή σβήνεις τους 2 μηνες. αυτό το 20 μερες δε μπορώ να το καταλάβω...   

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #523 on: February 22, 2011, 17:13:37 »
Με Μπάμπη Μιχαηλίδη στο κύπελλο;;;;;;;;  :o
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #524 on: February 22, 2011, 21:06:08 »
για να τα λεμε ολα σημερα αν βγαλεις την επιλογη λινο τα πηγες περιφημα.. αν δεν μαλακιζοσουνα στο 1ο ματς μπορει και να περναγαμε

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #525 on: February 22, 2011, 21:06:45 »
Μακη....αν δεν εκανες τις μαλακιες σου στο πρωτο ματς.....θα ταν ολα ωραια...
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #526 on: February 22, 2011, 21:14:43 »
Ένα + στον από πάνω...

Και ρε Μάκη, σε φυσιολογικές συνθήκες παίζεις (γενικά μιλάω) και βάζεις αλλαγή στο 80 και πάλι δεν προλαβαίνει ο άλλος να μπει στο παιχνίδι.. Την γαμημένη την αλλαγή γιατί την κάνεις στο 87 στους -20;;;

ΜΠΡΑΒΟ σου, σήμερα η ομάδα ήταν ομάδα και στους -20...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

zagorakis

• Guest
« Reply #527 on: February 22, 2011, 21:45:04 »
"Όποιος περνούσε σήμερα, φουλ για τελικό!"

Ο Μάκης Χάβος δεν δίστασε -πριν τη ρεβάνς- να χρίσει φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου αυτή τη σεζόν στο Europa League το νικητή του ΤΣΣΚΑ Μόσχας-ΠΑΟΚ και το υπερθεμάτισε στη συνέντευξη Τύπου. "Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου", τόνισε και χειροκροτήθηκε από τους Ρώσους δημοσιογράφους!

"Κάναμε μία σπουδαία προσπάθεια, παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω του υπερβολικού κρύου και του σκληρού γηπέδου. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια, στάθηκαν πολύ καλά. Είμαι υπηρεήφανος για τους παίκτες και την κερκίδα. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για τον τρόπο που αποκλειστήκαμε."

"Με βάση τον αριθμό των ευκαιριών που είχαμε στα δύο παιχνίδια, όλοι ξέρετε ποια ομάδα έκανε τις πιο κλασικές ευκαιρίες και στους δύο αγώνες και άξιζε περισσότερα γκολ."

"Ήμουν σίγουρος ότι θα κάναμε καλύτερη εμφάνιση εκτός έδρας και πίστευα στην πρόκριση. Δεν μπορούμε σε όλα τα ματς ίδια εμφάνιση, γιατί ο αριθμός των αγώνων είναι πολύ μεγάλος. έχουμε δώσει πολλά παιχνίδια κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε."

"Είναι τόσο μεγάλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ, που πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε το σοκ αυτού του αποκλεισμού. Πρέπει να δούμε μπροστά. Θέλουμε δεύτερη θέση στην τελική κατάταξη, και μετά τα πλέι οφ δηλαδή και να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Πιστεύω ότι όσο στενοχωρημένοι κι αν είμαστε θα συγκεντρωθούμε όλοι σε αυτό".

"Όλο το ρόστερ της ΤΣΣΚΑ είναι πολύ καλό. Όποια ομάδα περνούσε σήμερα, πιστεύω ότι είναι αυτή που θα φτάσει στον τελικό".

"Οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες. Όσο για μένα, δεν μπορούσα να είμαι στον πάγκο με καπέλο!"

"Για λόγους τακτικής δεν ρισκάραμε πάρα πολύ. Γι' αυτό επιλέξαμε να βγάλουμε τον Ίβιτς και όχι κάποιον αμυντικό. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα".

"Θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη εμφάνιση της ομάδας μας. Κάναμε ό,τι έπρεπε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο, πιέζαμε, κλέβαμε μπάλες".

"Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αυτό που είναι να κάνει από εδώ και πέρα θα το κάνει. Ξέρει καλύτερα από εμένα. Εδώ έκανε τόσα χιλιόμετρα και ήρθε στη Ρωσία να μας στηρίξει...".

Οι Ρώσοι δημοσιογράφοι στο τέλος χειροκρότησαν ιπποτικά τον Μάκη Χάβο!

http://olapaok.gr/podosfairo/Europe/opoios_pernouse_shmera_foyl_gia_teliko.787046.html

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #528 on: February 22, 2011, 21:57:54 »
ΧΩΡΙΑΤΑΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΙΒΙΤΣ ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ Ο ΚΥΡ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΧΟΝΤΙΔΗΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕ. ΒΓΗΚΕ Ο ΙΒΙΤΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΣ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ

makptol

• Guest
« Reply #529 on: February 22, 2011, 22:11:28 »
καλα ρε club η ομαδα επαιξε μπαλαρα και εσυ μιζεριαζεις με τον εναν και τον αλλον ....και μιλας για κολλητους και αλλες χαζομαρες ? ρε τι ειμαστε εμεις ουτε μια καλη εμφανιση δεν ειμαστε ικανοι να γουσταρουμε ? και εκει μιζερια και κακια να βγαλουμε......χαρειτε ρε λιγο οταν πρεπει να χαρειται θα μιζεριασουμε σε αλλα ματς αφορμες θα δωθουν μην αγχωνεστε.....

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #530 on: February 22, 2011, 22:13:46 »
BΡE ***** ΡΕ EORPTOL ****** Κ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΕΝΑ. ΕΣΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΠΑΟΚακι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ  ΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΚΙΛΟΤΙΝΕΣ ΡΕ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΤΟΥ ΑΜΠΑΛΟΥ

Ηρεμα.

ΠΟΛΥ ΠΑΣΟΚ, occassionally λίγο ΠΑΟΚ μα πολύ χωριατέ ειρωνειούλα, βρε τραβα ρε παραπέρα, ΜΥΡΩΔΙΑ ΘΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ
« Last Edit: February 22, 2011, 22:36:33 by CLUB »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #531 on: February 22, 2011, 23:39:38 »
Τα λαθη του χαβου στον πρωτο αγωνα ηδη επισημανθηκαν απο πολλους.
Σημερα εδειξε μιαν αλλη εικονα και γενικοτερα απο την μεχρι τωρα πορεια του τοσους μηνες με τα συν και τα πλην οπως καθε προπονητης, εγω παντως ειμαι ικανοποιημενος.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #532 on: February 22, 2011, 23:46:04 »
τον ίβιτς δεν θα τον έβγαζα σήμερα homo.
το ότι επισημάνθηκαν φίλε δεν τον συνχρωρούν τα του πρωτου αγώνα..
πχ κάνεις μια αλλαγή και μπορεί να σου βγει μπορει και όχι..ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ.

οταν αλλάζεις την διάταξη στο σπουδαιότερο παιχνίδι σου και βάζεις παιχτες απροπόνητους δεν το δέχομαι και δεν είμαι ικανοποιημένος.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #533 on: February 22, 2011, 23:48:10 »
Σημερα του δινω τα ευσημα για το οτι δεν εκανε αλλαγες μεχρι το 82. Ισως να μην χρειαζοταν καμια. Εξαλλοθ τα τελευταια 15 λεπτα δεν παιχτηκε μπαλα γαμω το κορακι μου
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #534 on: February 22, 2011, 23:49:16 »
diegito
Δεν διαφωνω σε τιποτα απο οσα ειπες.Και για Ιβιτς και τα υπολοιπα.
Ειπα οτι ειμαι ικανοποιημενος απο ΟΛΗ την μεχρι τωρα πορεια του.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #535 on: February 22, 2011, 23:51:53 »
να δω ποσο θα εχει ακομα μονιμο τον κοντο,
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #536 on: February 22, 2011, 23:54:31 »
Ουτε σε αυτο διαφωνω

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #537 on: February 23, 2011, 00:21:50 »
Τι μας έδειξε ΚΑΙ σήμερα ο Χάβος; Ότι μπορεί να έχει πολλές γνώσεις ή ικανότητες στη προπονητική, αλλά αυτές του είναι άχρηστες εφόσον ακόμη δεν έχει τ' αρχίδια να πάει κόντρα στους πέριξ (δημοσιογράφους και μάνατζερς). Ή μπορεί να μη χρειάζεται το ακόμη και να είναι ίδιον του χαρακτήρα του οι "συμμαχίες" και η ανάγκη για αβάντα. Σε κάθε περίπτωση πάντως αδικεί τον εαυτό του.
Εμένα όμως επειδή δεν με ενδιαφέρει ο εαυτός του Χάβου αλλά ο ΠΑΟΚ, πιστεύω ότι αποκλειστήκαμε από μαλακία στο πρώτο ματς, γιατί πέρασε μέσα στην ομάδα η άποψη του ευρωτουρισμού και το επέτρεψε ο ίδιος. Τέλος πάντων. Τουλάχιστον έδειξε αντανακλαστικά.

Με ένα κυπελλάκι όμως τα ξεχνώ όλα Μάκη. Είμαι λίγο ξεχασιάρης εγώ  :P

Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #538 on: February 23, 2011, 01:00:25 »
Εγω παλι πιστευω οτι ο Χαβος παιρνει απο την ομαδα  ενα 60% με 70% της αποδοσης της.
Για αυτο και η διαφορα με τους απο πανω (αν και εκει φταινε και τα κορακια) για αυτο και οι μεταπτοσεις της ομαδας.
Ο Σαντος επαιρνε το 100% απο την περσινη ομαδα, και αν δεχτουμε οτι φετος εχει καλυτερο υλικο καταλαβαινουμε που θα μπορουσε να φτασει.
Εγω θελω εναν προπονητη που να παιρνει το 110%. Τοτε μονο (με τα υπαρχοντα οικονομικα δεδομενα μας) θα μπορουμε να κανουμε την υπερβαση (σε σχεση με τα οικονομικα μας δεδομενα) στο πρωταθλημα.
Για αυτον τον απλο λογο συνεχιζω να ελπιζω οτι θα δουμε νεο προπονητη απο Μαϊο...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #539 on: February 23, 2011, 01:27:15 »
Dark μαζί σου 100% σε έναν πραγματικό ΠΑΟΚ. Αλλά σε έναν ΠΑΟΚ με διοίκηση και τεχνικό διευθυντή τις νυν μπαλαδόφατσες, μία στο εκατομμύριο να έρθει πραγματικά μεγάλος προπονητής. Έτσι μια χαρά θα μας είναι ο κυπελλούχος Μάκης, από κανένα επικοινωνιακό πείραμα. Έτσι το λέω, δεν με έψησε τόσο πολύ ο Χαβίνιο ξαφνικά  ::)
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω