Author Topic: ΠΑΟΚ - Πανσερραικός 3 - 2 Κυριακή 29/8/10 ώρα 18:15 novasports 2  (Read 3656 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
τα κορακια παντως κανανε πολυ νωρις φετος αισθητη την παρουσια τους και την θεληση τους...απιστευτο το οφσαιντ που δωθηκε στη φαση του σαλπιγγιδη.ουσιαστικα μας ακυρωθηκε κανονικο γκολ.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

jmjyiannis

• Guest
ΜΑΛΑΚΑ ΤΣΙΡΙΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΟΥ!!!!!
ΓΚΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ

2-1!

Offline nf

• Αποστολή
  • **
Ημαρτον ρε πούστη μου, ντέρμπυ με τον περούκα έλεος......
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline nik

• Αποστολή
  • **
τελος καλο ολα καλα........για να μην αρχισω τα μπινελικια  >:(
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Καλη αρχη, 3 πονταλακια αν και μας πεσανε τα μαλλια παλι. Ομαδα που με βυσμα παιζει σ'αυτη την κατηγορια και καταφεραμε να το κανουμε ντερμπυ. Ηταν κωλοφαρδοι οι σερραιοι που με δυο σουτ βαλανε δυο γκολ, αλλα μπροστα ειμασταν γτπ. Μπραβο στο Δερμιτζακη για τις κινησεις του και μπραβο στην ομαδα για τα ψυχικα αποθεματα. Ο μεγαλυτερος ελληνας επιθετικος ολων των εποχων εκανε αλλη μια φανταστικη εμφανιση, και δικαιολογησε στο επακρο τη μονιμη θεση βασικου και τα λεφτα που περνει. Τωρα αρχιζω να καταλαβαινω τη διαφορα στα επιπεδα.
Τωρα εχει μια βδομαδα διακοπη γιατι παιζουν οι εθνικες τους, δουλεψτε στην προπονηση και παμε τριπολιτσα για αλλα 3 πονταλακια.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
απαράδεκτες επιλογές σε κρίσιμα σημεία, κόστισαν 2 γκολ (είμασταν και άτυχοι με τον κωλοφαρδο να βάζει σε 2 σουτ 2 γκολ...) αλλά ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ για αυτή την ομάδα.
Απαράδεκτο και το να χάνλυμε τόσες ευκαιρίες!

ιβιτς, βιτόλο, λίνο (για 25 λεπτά), Μαλεζάς, ΣΑλπιγγίδης ΤΡΑΓΙΚΟΙ για το επίπεδο που χρειαζόμαστε

ΚΑΚΗ ΚΑΙ Η ΚΕΡΚΙΔΑ...απογοητεύτηκα καθώς εκτέθηκα περιμένοντας μεγάλη κερκίδα σήμερα.

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΑΜΕ, να συνέλθουμε γιατί δεν θα την παλέψουμε άλλο με αυτές τις εμφανίσεις.

apostolos

• Guest
Ημαρτον ρε πούστη μου, ντέρμπυ με τον περούκα έλεος......

E βεβαια, όταν η λογική σου σαν ομάδα που τόσο πολύ αρέσει στον κόσμο του ΠΑΟΚ δυστυχώς είναι όσα και να φάω να βάλω εγώ ένα παραπάνω, το σύστημα "winner" δηλαδή και όχι το "looser" σύστημα να μη μου βάζει κανένα χωριό κανένα goal, αυτά θα γίνονται. Όσα πάνε κι όσα έρθουν φέτος, έχουμε να δούμε derby με κάτι πουθενάδες, να φάνε κι οι κότες.... πάνε κι εκείνα τα ρεκόρ στο παθητικό των goal κλπ. Ο παλιός καλός ΠΑΟΚ...

parizianos

• Guest
Υποθετικό σενάριο (και τελείως προσωπική γνώμη) για το αποτέλεσμα που θα είχαν οι αγώνες αν i) ήμασταν και πάλι 1η αγωνιστική, ii) παίζαμε και πάλι με τα Σέρρας και iii) προερχόμασταν από μεγάλη - επική εκτός έδρας πρόκριση:

α) 2008: 0-2
β) 2009: 1-1
γ) 2010: 3ποντο

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
προσωπικα δικαιολογω την ομαδα για τη δυσκολη νικη λογω της υπερπροσπαθειας στην κωνσταντινουπολη.κραταμε επομενως μονο τους 3 βαθμους και κοιταμε τη συνεχεια.σιγουρα η διακοπη θα μας κανει καλο ετσι ωστε να επανελθουμε πιο δυνατοι.
ΥΓ:πολλα υποπτα οφσαιντ εναντιον μας που δεν υπηρχαν...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
1-0 στο 89' ή 3-2 με 15 τελικές....?

Αν σταματήσει να μας φτύνει ο Θεός και η άμυνα επανέλθει στα περσυνά στάνταρ προβλέπω κατι ντόρτια και τάλιρα φέτος...
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline petrov

• Αλλαγή
Η μαύρη αλήθεια είναι ότι χωρίς Κοντρέρας (αυτόν με το ακριβό συμβόλαιο που διαβάζαμε στις εφημερίδες το καλοκαίρι) η ομάδα έχει χοντρές αμυντικές αδυναμίες. Κατά τα άλλα κάναμε την νίκη σε ένα επίφοβο (λόγω έλλειψης συγκέντρωσης από τη μεγάλη επιτυχία της Πόλης) παιχνίδι. 3 πονταλάκια και πάμε παρακάτω.

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
δε φταινε ομως τα σεντερμπακ για αυτές.Και τα δυο μπηκανε σήμερα από αδράνεια των αμυντικων χαφ.Στο πρωτο ο Παυλαρας πηγε πολύ χαλαρά και του έδωσε δρόμο να πάρει φόρα στην κίνηση και να αδειασει τους άλλους,όπως και στο δεύτερο είχε χωρο να πάρει φόρα και να σουταρει-με κωλοφαρδία βέβαια
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

giannis80

• Guest
Τραγικός ο ίβιτς, κακός ο βιτόλο, ο τσιρίλο μερικές φορές κάνει του κεφαλιού του, ο κρέσιτς με εχει καταμπερδέψει, ο σαλπιγγίδης διαψεύδει όσους λένε οτι θα έδινε το εύκολο γκολ (ακόμα ένα τετ-α-τετ χαμένο). Υπάρχει πλέον ξεκάθαρη άποψη για το ρόστερ, π.χ. απαγορεύεται μάλλον να λείπει ο κοντρέρας και ο σορλέν είναι είτε για κεντρικό χαφ είτε πάγκο.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
θεωρω οτι λιγο η κουραση και κατα την ταπεινη μου γνωμη και η υποτιμηση του αντιπαλου στερησαν μια ευκολη νικη...

δεν το κρυβω οτι μετα τα αποτελεσματα των δυο μπουρδελων ψιλοφοβηθηκα την εκπληξη λογω πρεμιερας αλλα η ομαδα αυτη που με τον καιρο εχει δεσει εμπνεει εμπιστοσυνη....

σε καιριο σημειο η διακοπη.. μερικες ανασες και δε θα αφησουμε μπουρδελο για μπουρδελο που θα βρουμε μπροστα...

ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

Offline Català

• Αλλαγή
σε καιριο σημειο η διακοπη

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Ρε πριν φάμε το 2-2 δεν μας δίνει καθαρό πέναλτυ ή μόνο εγώ το είδα??? Ενα ταγάρι γκρεμίζει τον παπαζογλου και στη σεντρα που κάνουμε μετά γκολ διαμαρτύρεται και τρώει κίτρινη κάρτα.. Για τον κοντό που λέτε δύο ασίστ έδωσε σήμερα, αλλά φάνηκε ότι μόνος του κορυφή με ομάδες που παίζουν μπετόν αρμέ όπως σήμερα τα σέρρας, πολύ πιο χρήσιμος ο παπάζογλου. Ο λίνο ήταν τραγικός σήμερα όπως και ο ίβιτς και ο βιτόλο μέτριος.Για μένα κορυφαίοι πάμπλο, βιερίνια, παπάζογλου.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Όντως, όπως και 3-4 κίτρινες ακόμα στον Αμπουμπακαρί (αλήθεια γιατί τέτοιο μίσος αυτός?), αλλα το αγχωτικό της νίκης οπωσδήποτε δεν προήλθε από εκεί.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline blue_eyes

• Βασικός
1ο ματς συνηθως δεν ειναι για πολλες αναλυσεις.. ειμασταν καλυτεροι και το τριποντακι ηρθε, η ομαδα θα δειξει τι μπορει να κανει σε 2-3 αγωνιστικες

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Έβαλε 2 γκολ ο ακαμάς, το ένα με καραμπόλα, χωρίς να κάνει φάση στο υπόλοιπο ματς, παίζαμε χωρίς Κοντρέρας, και αντ' αυτού έπαιζε ο γνωστός επικίνδυνος, ασφαλώς και δεν κάναμε -αδικαιολόγητα- καλή εμφάνιση μετά την εμφανισάρα της Πέμπτης, και αυτομάτως γίναμε ομάδα απείθαρχη που θα παίζει ντέρμπυ με όλα τα χωριά. Όλα αυτά από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και ενώ προηγήθηκαν ευρωπαϊκα ματς χωρίς καμία ήττα με ομάδες επιπέδου τσάμπιονς λιγκ.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Όλα αυτά από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και ενώ προηγήθηκαν ευρωπαϊκα ματς χωρίς καμία ήττα με ομάδες επιπέδου τσάμπιονς λιγκ.

πες τα ρε φιλε γιατί θα μου πέσουνε τα λίγα μαλλιά τις κεφαλής μου...