Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - gay-vros ΚΥΡΙΑΚΗ, 9 ΜΑΪΟY (19:00 NOVA)  (Read 10271 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bagos1

• Guest
άκουσα να λενε για κυπριο speaker

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Δλδ δεν θα εχει σπικερ αυριο κ ουτε εφημεριδες μεθαυριο; Ω καλα, ετοιμαστειτε για σφαγη μαγκες....
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

GeorgT

• Guest

Εξυπναδα θελει το ματς.. δεν χρειαζεται να μπεις για το 2-0 απ το ημιχρονο(φυσικα και αμα κατσει ακομα καλυτερα)

Πρεπει να μπεις και να πρεσαρεις παντου.. να τρεξεις τον γαυρο.. ειναι δεδομενο οτι πανω απο 60 λεπτα σε υψηλους ρυθμους δεν βγαζουν αυτοι με τιποτα.. οποτε το ζουμι ειναι το δευτερο ημιχρονο.. εκει πρεπει να τους χτυπησεις!

Διαφωνώ, ολη η ουσία ειναι το Α' ημιχρονο!!! Μπαίνεις με την φορα της έδρας, τους παίζεις σχεδον μονότερμα κ βαζεις τουλάχιστον ενα γκολ! Οποτε ξέροντας οτι οι λουγκρες τους δεν εχουν φυσική κατάσταση παίζεις χαλαρά με την γνωστή άμυνα γρανίτη κ τελειώνει ετσι απλα το παιχνίδι!

mpougatsas

• Guest
Δλδ δεν θα εχει σπικερ αυριο κ ουτε εφημεριδες μεθαυριο; Ω καλα, ετοιμαστειτε για σφαγη μαγκες....
έλα ρε dark.. αν θέλουν να μας σφάξουν εκεί θα κολήσουν........ ίσα ίσα που ο σπίκερ θα το κάλυπτε κιόλας

Offline babis36

• Αλλαγή
Εγω πιστευω οτι το ματς χρειαζεται υπομονη.Και εννοω απο την ομαδα και απο τον λαο.Οσο για την μη μεταδοση του απο speaker καλο ειναι γιατi θα ακουγεται μονο η Τουμπα και οι ζητωκραυγες 32.000 ΠΑΟΚτσηδων που θα βλεπουν να βραζει το πτωμα του gay στο καζανι του Ναου περιμενοντας απλα το σφυριγμα της ληξης.Εκτος αυτου ο κοσμος θα δει την πραγματικοτητα και δεν θα ακουει τα ψεματα στημενων speaker.

Ετοιμαστητε για μεγαλα γλεντια οι τυχεροι που θα ειστε μεσα και οι αλλοι απολαυστε τους ΠΑΟΚτσηδες επι το εργο στον Ναο της Τουμπας.

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΑΚΟΛΟΥΘΩ
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

DimNaoussa

• Guest
novasports θα το δειξει? ή το σκα'ι' ? ?

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Novasports1 21.15

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Χωρις Ντουντου και χωρις Ζεβλακοφ την Κυριακη. Πολυ καλα νεα.
Ή τωρα ή ποτε... χθες δεν με επιανε υπνος παλι, ακουγα τον υμνο του Τσαμπιονς Λιγκ συνεχεια μες στο κεφαλι μου  ::)
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline gagas

• Αλλαγή
στη θεση του ζεφλακοφ θα παιξει κ αυριο κ την κυριακη ο καλυτερος τοροσιδης-μπινες..
στην θεση του ντουντου αυριο μαλλον θα βαλει κανεναν παπαδοπουλο αφου κ ο στολτιδης ειναι εκτος..

λαθος: ο τοροσιδης θα παρει τη θεση του ντουντου κ ο ζεβλακοφ θα παιξει στη θεση του αυριο..
δεν παιζει κ ο ζαιρι
« Last Edit: May 04, 2010, 16:40:17 by gagas »

Offline corrupt

• Αλλαγή
Bρε στα αρχίδια μας ποια πουτάνα παίζει ή δεν παίζει, το δροσερό γρασίδι της Τούμπας θα γίνει ο τάφος τους αύριο!

ΦΥΤΕΨΤΕ ΤΟΥΣ!

Offline serres city

• Αποστολή
  • **
οχι το δροσερο γρασιδι...το καυτο..μεχρι και αυτο φωτιες θα πεταει και θα τα λιωσει τα γαυρακια...

ετοιμαστειτε ολοι ρε παρτε πυρσους και φωνη μεχρι να φτυνεις αιμα..εδω ειναι ΤΟΥΜΠΑ ρε μουνια

ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΛΑΠΑΤΙΣΟΥΜΕ ΜΟΥΝΑΚΙΑ....

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΜΕ...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline Matador

• Αλλαγή
άντε πάλι αρχισαμε με την παε, ελεος με την γκρινια.. και που μεγαλωνει το χορταρι στην τουμπα η διοικηση σας φταιει

οσο για τα επεισοδια και τους πολεμους, δεν νομιζω να βαλετε ποτε μυαλο μερικοι..30 χρονια τα ιδια, ποτε κατι καλο δεν βγηκε ετσι

Κοιμησου και εσυ και ασε εμενα να εχω τους φοβους μου!
ελα ρε ματαντορ τι να κοιμηθω, το ειχα γραψει πριν κληρωθει για κακο καθως πανω κατω ηταν ηδη γνωστο οτι αυτος θα ηταν. Φοβους καλα κανεις και εχεις, και εγω τον φοβαμαι τον συγκεκριμενο αλλα δεν αποκλειω μια σπαθενια διαιτησια καθως υπαρχει φρεσκο το πχ του τριτσωνη και σπαθα

εγω για την γκρινια για την διοικηση λεω, λες και μπορει ο καθε ζαγορακης να διαλεγει διαιτητες που θα τον παιζουν. Αλλα σωστα λεει και ενας φιλος πιο πανω, ακομα και να διαλεγαμε/διαλεγατε ποιος θα ηταν αυτος; Παντα καποιος θα ειχε παραπονα
ρε συ μπλου, ξερεις κατι ο συγκεκριμενος μου γυρναει τα αντερα, δεν αντεχω να βλεπω αυτο το εκτρωμα με το αυταρχικο στυλακι, δλδ κανω εμετο μονο και στο ακουσμα του ονοματος του, κοινως ειμαι κολλημενος εναντιον του.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline maria-mtb

• Βασικός
παιδες με λετε χωρις τον εναν ερχονται κ χωρις τον αλλον, οι μνημες απο φετος ειναι νωπες ακομη. και στην τελικη καλυτερα να παιζαν 10 ντουντουκλουδες, παρα ο τοροσοσιδης.
γαμησε το, ειναι πολυ δυσκολο ματς και δεν πρεπει να την ξαναπατησουμε. μην ξεχνατε οτι ο γκει φετος εκτος τους εχει παρει ολους.
τι να πω, ελπιζω αυτην την υστατη φορα για φετος, σαντος και παιχτες να μην ξαναχυσουν τη καρδαρα με το γαλα (ουεφα-κυπελλο-ρουλης).

Offline sabbath

• Αλλαγή
ρε σεις ξερει κανεις?αυριο το απογευμα στο κεντρο εχει καμμια πορεια????
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline maria-mtb

• Βασικός
ναι, σε παρα πολλες πολεις της ελλαδας.

Offline tsag

• Αλλαγή
Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι δυνατόν να μην κερδίσουμε αυτήν την πουστομάδα αύριο. Δεν περνάει ούτε μια εικόνα μη νίκης από το μυαλό μου! Δεν με ενδιαφέρει ούτε εάν ο γάβρος είναι κωλοχανείο ούτε εάν το καραφλό κοράκι προσπαθήσει να με σταματήσει. Θέλω 11 καμικάζι να μασάνε λαμαρίνες αύριο. Εγώ θα είμαι εκεί να φτύσω το λαρύγγι μου. Περιμένω και από τους παίκτες της ομάδας μας να αφήσουν τα κόκκαλά τους στο χορτάρι.

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΑΣΑΛΙΩΤΑ!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Vorious

• Αλλαγή
ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ

ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΜΕΤΑ

ΦΑΤΕ ΣΙΔΕΡΑ, ΦΑΤΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΠΑΥ, ΦΑΤΕ ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡ ΓΚΟΥΦΗ ΚΑΝΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ

ΦΥΤΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
ρε σεις ξερει κανεις?αυριο το απογευμα στο κεντρο εχει καμμια πορεια????

Το πρωι είναι οι πορείες, τώρα για το απόγευμα δεν νομίζω να έχει κάτι...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
πούστηδες ήρθε η ώρα σας.

GeorgT

• Guest
"ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΛΙΒΕΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΕΝΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ!!!!!ΠΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ? ΗΘΕΛΕ ΝΑ...
ΜΑΘΕΙ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΤΣ ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ! ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΠΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΛΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΜΑΣ!Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΓΚΗΝΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑΜΕ!!!
ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ; ΣΩΣΤΗ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ!!!ΑΓΑΠΗΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ? ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ?
ΜΙΧΑΛΗ ΟΣΟΙ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΜΑΣ ΑΓΓΙΞΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ-ΠΟΥ ΕΣΥ ΛΑΤΡΕΥΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ!!!!ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ..............."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_6341.html