Author Topic: ΠΑΟΚ- Τρίκαλα 105-69 Σάββατο 20/03/2010 ώρα 19:00 novasports3  (Read 2217 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Παππου πραγματικα δεν παλευεσε αδερφε.. ;D  ειχες ολη την χρονια με Μιλισαβλιεβιτς και Ντρομπνιακ.. περασες μετα σε Καλαιτζιδη και Χελιγουελ... αρχιζεις τωρα τις μπηχτες και για Μαρκοπουλο..

Αυτα τα λεφτα ειχαμε.. αυτες οι επιλογες εγιναν.. μαζι σου σε καποιες και γω δεν συμφωνω.. 5 ματς ακομα συν τα πλευ οφ.. περιμενε να δουμε την τελικη καταταξη και τι θα κανουμε στις διασταυρωσεις και στο τελος εχουμε ολο το χρονο να τα σχολιασουμε..

Σωστα λες για την λαθος επιλογη του Χελιγουελ... δεν βλεπω κανεναν ομως να λεει για τα 1500 ατομα που με τα βιας ηταν στο παλατακι προχτες.. καλο ειναι να εχουμε απαιτησεις.. αλλα να κοιταμε λιγο και την καμπουρα μας!

Τελος το ολο ζουμι για μενα οπως το χω πει αρκετες φορες δεν ειναι στην φετινη χρονια.. ας βγουμε ευρωπη.. ας κρατησουμε τους 4-5 που αξιζουν και μπορεις να χτισεις ομαδα πανω τους.. ας βρεθουνε οικονομικοι ποροι για καλες και ποιοτικες μεταγραφες.. ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΛΑΟΣ... και συζηταμε του χρονου απο αλλη βαση!

B.P.7

• Guest
Φίλε, ποιους μπορούσε να πάρει και δεν πήρε? ποιος σοβαρός, καλός και απροβλημάτιστος παίκτης ερχόταν στην ομάδα που χρωστάει σε όποιον μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά, Σέρβικα, Γαλλικά και δεν ξέρω ποια άλλη γλώσσα? Στην ομάδα που ακόμα δεν είχε απεμπλακεί από τον σωτήρα Δρόσο? Στην ομάδα που δεν ήξερε αν θα συμμετείχε στο πρωτάθλημα? Στην ομάδα που διώχνει τους παίκτες στον δεύτερο γύρο? Εκτός κι αν πιστεύεις πως θα ερχόταν γιατί είχαν παιδικό όνειρο να φορέσουν την φανέλα του ΠΑΟΚ!
Δεν σου αναφέρω την προίκα που μας άφησε ο Δρόσος στο θέμα ρόστερ (Καυκής-Τσιάρας). Το καλοκαίρι δεν διαλέγαμε, ΜΑΣ ΔΙΑΛΕΓΑΝ. Αυτά για να μην ξεχνάμε που βρισκόμαστε και ζούμε με το ένδοξο παρελθόν, το οποίο δυστυχώς δεν μετράει στους  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ παίκτες-υποψήφιες μεταγραφές μας.
Υ.Γ. Ο Λάζος (ο κορυφαίος ίσως παίκτης μας) ήρθε στην ομάδα αποκλειστικά και μόνο για τον Σούλη (λεφτά δεν πήρε). Ναι, γι αυτόν τον άσχετο.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
παλι καταληξαμε στην γνωστη καραμελα......ο ΠΑΟΚ δεν εχει λεφτα γι'αυτο αυτος ο δυσμοιρος ο μαρκοπουλος πηρε τους ασχετους..........

και θα πω οπως παλιοτερα που καναμε παλι αυτην την συζητηση......η αεκ,ο πανιωνιος,η καβαλα,το περιστερι και τα τρικαλα εχουν λιγοτερα οικονομικα προβληματα ή περισσοτερα χρηματα;

ρε.....βλεπω τον ραις του πανιωνιου,τον γκριν της αεκ,τον κολλινς της καβαλας και τον χαμοντς του περιστεριου και μου ερχεται να βαλω τα κλαματα απο τα νευρα μου που σκεφτομαι οτι εμεις πηραμε τον τραυματια ειβερι..........

βλεπω τον σουντοβ και τον ραιτσεβιτς της καβαλας,τον ζουπαν των τρικαλων και τον ζοροσκι του πανιωνιου και απο την αλλη βλεπω τον μιλισαβλιεβιτς και τον χελιγουελ και μου 'ρχεται να κοπαναω το κεφαλι μου στον τοιχο........τι διαολο;οι αλλοι ειναι πιο εξυπνοι απο εμας;εμεις ειμαστε ΤΟΣΟ μαλακες;

τελοσπαντων....επαναλαμβανομαστε συνεχως......αν θελετε να δινετε αλλοθι στον μαρκοπουλο δωστε του.....εγω θα περιμενω το καλοκαιρι να δω τι θα κανει......

και μια προσφορα της rebelpapappous data.........οι μεσοι οροι ηλικιων στις ομαδες της 2ης ταχυτητας του ελληνικου πρωταθληματος:

πανελληνιος 29,5

ΠΑΟΚ 29,2

περιστερι 27,5

αρης 27,4

πανιωνιος 25,6

αεκ 25,2

κολοσσος 24,1

B.P.7

• Guest
Από αυτά που έγραψα κατάλαβες πως το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν το οικονομικό ή ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΝΟΜΑ
Θα πήγαινες να εργασθείς σε κάποια επιχείριση όπου απέλυσε τους προηγούμενους πριν την ώρα τους, χρωστάει χρήματα σε όλο το προσωπικό που πέρασε τα τελευταία 10 (περίπου) χρόνια και ίσως να κλείσει τις επόμενες ημέρες?
Αν ναι, τότε σε προσλαμβάνω  ;D

ive4

• Guest
Κοίτα Ρέμπελπαππού. Απόλυτα λογικό να θες να αναδείξει η ομάδα νέους παίκτες που θα μπορέσουν να στηρίξουν τον ΠΑΟΚ σε επόμενα χρόνια.
Και δίπλα στα ονόματα που παρέθεσες εγώ θα σου βάλω ακόμα πιο τρανταχτά παραδείγματα όπως ο 16χρονος Στογιάκοβιτς.

Ακόμα και στα πέτρινα χρόνια του παντελονάτου βγάλαμε ως ΠΑΟΚ νέα ταλέντα. Ποιο απ αυτά μπορέσαμε να κρατήσουμε ; Ποιος απ αυτούς μας χάρισε έναν τίτλο τα τελευταία χρόνια ; Όλοι πήγαν σε ομάδες της Αθήνας και μάλιστα χωρίς οικονομικό όφελος για μας.

Δε θέλω να αναδείξω άλλους Βασιλειάδηδες για να τους βλέπω με κόκκινη φανέλα να σηκώνουν κούπες.
Το καλοκαίρι το πάρτυ τελείωνε κι εμείς καταφέραμε έστω και με παππούδες να κρατήσουμε ανοικτό το μαγαζί.

Και έρχεσαι εκ του ασφαλούς, αφού ουσιαστικά χωρίς κανένα έσοδο, (και όχι απλά σώζεις την χρονιά αλλά χτυπάς και Ευρώπη) και η κριτική σου ξεφεύγει από την απλή κριτική και αρχίζεις να τα χώνεις και στον προπονητή.

Αυτή τη στιγμή ο Μαρκόπουλος είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο που υπάρχει στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ μαζί με τον Σταυρόπουλο.

Και δεν είμαστε φυτά. Οποιαδήποτε προσπάθεια να μειωθεί ο Μαρκόπουλος δε θα περάσει έτσι. 

Offline Vorious

• Αλλαγή

ρε.....βλεπω τον ραις του πανιωνιου,τον γκριν της αεκ,τον κολλινς της καβαλας και τον χαμοντς του περιστεριου και μου ερχεται να βαλω τα κλαματα απο τα νευρα μου που σκεφτομαι οτι εμεις πηραμε τον τραυματια ειβερι..........

βλεπω τον σουντοβ και τον ραιτσεβιτς της καβαλας,τον ζουπαν των τρικαλων και τον ζοροσκι του πανιωνιου και απο την αλλη βλεπω τον μιλισαβλιεβιτς και τον χελιγουελ και μου 'ρχεται να κοπαναω το κεφαλι μου στον τοιχο........τι διαολο;οι αλλοι ειναι πιο εξυπνοι απο εμας;εμεις ειμαστε ΤΟΣΟ μαλακες;

Εκτος τον μπαρλοου, ισως τον τζοουνς και αντε και το μακαριτη τον μακρει, η ιδια απορια ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ στην κεφαλα μου ΚΑΘΕ χρονο για το θεμα της επιλογης αμερικανων. Ο ΠΑΟΚ ψωνιζει παραδοσιακα απ το χειροτερο πανερι αμερικανων οσα λεφτα κι αν δωσει (λαμπλει, γκαρετ, μπουλαρντ, ραφιν, κινγκ, μπονερ (αδικια που τον βαζω με τα λιμα), τομας, μιλς και το κακο συναπαντημα)  
Σ.Σ. τον μπερι δεν τον βαζω γιατι ηταν ηδη γνωστος στο ελληνικο μπασκετ
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
αν και είμαστε off topic. ο μπαρλοου όταν ήρθε ήταν πασίγνωστος σε όλη την ευρώπη. μέχρι και το 89 ο ΠΑΟΚ έφερνε καταπληκτικούς ξένους
και οικονομικούς (βάρνερ, ραντ, πέτγουει) άσχετα αν έπαιζαν μόνο σε ευρώπη. από το 89 και μετά με την εξαίρεση μπέρυ-μπάρλοου-αλεξάντερ
οι επιλογές αμερικανών ήταν τραγικές και στοίχησαν τίτλους.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Σκαιλς, Μπονερ, Λιβινγκστον, σαβιτς ηταν λιγοι? Ακομα και ο Φρανκι Κινγκ ασχημος ηταν?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Vorious

• Αλλαγή
οφ τοπικ (αμα θελετε να τα μεταφερετε εκει που ταιριαζει)

ο σκαιλς ηταν ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟΣ στην αλλη ακρη και χρυσοπληρωθηκε. Ηρθε στον ΠΑΟΚ του γκομεζ και σε καμια περιπτωση δεν εκανε τη διαφορα

ο λεβιγκστον ηρθε πρωταθλητης (ρολιστας) απ την αλλη ακρη στην ελλαδα, χρυσοπληρωθηκε και εφυγε χωρις τιτλο (προσφορα στα πλευ οφ πολυ μετρια) και αν εξαιρεσεις το φοβερο θεαμα που προσεφερε , δεν εκανε τη διαφορα

ο μπονερ ειπα και πιο πανω οτι αδικειται στη λιστα, ως ενα βαθμο, παρολο που επιθετικα ηταν μετριοτατος για τα λεφτα του

ο σαβιτς ΔΕΝ ειναι αμερικανος

Μιλαω για ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ που να ξεχωριζουν, που τους παιρνεις ΧΩΡΙΣ να ειναι απο πριν γνωστοι στην Ελλαδα και μετα που φυγουν απ τον ΠΑΟΚ τους θυμασαι για την προσφορα τους. Τετοιος ΔΕΝ υπαρχει στον μπασκετικο ΠΑΟΚ τα τελευταια 20 χρονια, πλην αυτων που ανεφερα 
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
ΠΑΟΚ - Τρίκαλα, Σάββατο 20.03.2010 / 19:00 η ώρα / novasports3
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
οφ τοπικ (αμα θελετε να τα μεταφερετε εκει που ταιριαζει)

ο σκαιλς ηταν ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟΣ στην αλλη ακρη και χρυσοπληρωθηκε. Ηρθε στον ΠΑΟΚ του γκομεζ και σε καμια περιπτωση δεν εκανε τη διαφορα

ο λεβιγκστον ηρθε πρωταθλητης (ρολιστας) απ την αλλη ακρη στην ελλαδα, χρυσοπληρωθηκε και εφυγε χωρις τιτλο (προσφορα στα πλευ οφ πολυ μετρια) και αν εξαιρεσεις το φοβερο θεαμα που προσεφερε , δεν εκανε τη διαφορα

ο μπονερ ειπα και πιο πανω οτι αδικειται στη λιστα, ως ενα βαθμο, παρολο που επιθετικα ηταν μετριοτατος για τα λεφτα του

ο σαβιτς ΔΕΝ ειναι αμερικανος

Μιλαω για ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ που να ξεχωριζουν, που τους παιρνεις ΧΩΡΙΣ να ειναι απο πριν γνωστοι στην Ελλαδα και μετα που φυγουν απ τον ΠΑΟΚ τους θυμασαι για την προσφορα τους. Τετοιος ΔΕΝ υπαρχει στον μπασκετικο ΠΑΟΚ τα τελευταια 20 χρονια, πλην αυτων που ανεφερα 

Ανοιγμα παρενθεσης: Δεν απαντησα σε σενα ρε Vorius: Κλεισιμο παρενθεσης

Εγω παντως καταλαβα γι ποιο λογο ειναι αρχηγος ο Καλαιτζιδης. Σου λεει που θα παει, ολο και κανα αυτοκαλαθι θα βαλουνε και θα το χρεωσουνε σε μενα. Γατα Σουλη!! :) :)
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
Ήταν να έγραφα 2 πράγματα προτού γίνει το παιχνίδι αυτό.
1.Είναι καιρός για την πρώτη 100αρα(η νίκη ήταν αναμενόμενη και ο αντίπαλος προσφερόταν για τέτοιο γλέντι)
2.Σχετικα με τον κόσμο περίμενα να είχαμε σίγουρα 3.000(για όλα όσα είχαν γίνει στον πρώτο γύρο)
Στο πρώτο έπεσα μέσα ενώ στο δεύτερο έξω.
Δώσαμε ένα πολύ καλό μάθημα στους ανύπαρκτους και καταφέραμε να ξεπεράσουμε το προηγούμενο ρεκόρ διαφοράς που ήταν οι 35 πόντοι με την ομάδα της γειτονιάς.
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ