παλι καταληξαμε στην γνωστη καραμελα......ο ΠΑΟΚ δεν εχει λεφτα γι'αυτο αυτος ο δυσμοιρος ο μαρκοπουλος πηρε τους ασχετους..........
και θα πω οπως παλιοτερα που καναμε παλι αυτην την συζητηση......η αεκ,ο πανιωνιος,η καβαλα,το περιστερι και τα τρικαλα εχουν λιγοτερα οικονομικα προβληματα ή περισσοτερα χρηματα;
ρε.....βλεπω τον ραις του πανιωνιου,τον γκριν της αεκ,τον κολλινς της καβαλας και τον χαμοντς του περιστεριου και μου ερχεται να βαλω τα κλαματα απο τα νευρα μου που σκεφτομαι οτι εμεις πηραμε τον τραυματια ειβερι..........
βλεπω τον σουντοβ και τον ραιτσεβιτς της καβαλας,τον ζουπαν των τρικαλων και τον ζοροσκι του πανιωνιου και απο την αλλη βλεπω τον μιλισαβλιεβιτς και τον χελιγουελ και μου 'ρχεται να κοπαναω το κεφαλι μου στον τοιχο........τι διαολο;οι αλλοι ειναι πιο εξυπνοι απο εμας;εμεις ειμαστε ΤΟΣΟ μαλακες;
τελοσπαντων....επαναλαμβανομαστε συνεχως......αν θελετε να δινετε αλλοθι στον μαρκοπουλο δωστε του.....εγω θα περιμενω το καλοκαιρι να δω τι θα κανει......
και μια προσφορα της rebelpapappous data.........οι μεσοι οροι ηλικιων στις ομαδες της 2ης ταχυτητας του ελληνικου πρωταθληματος:
πανελληνιος 29,5
ΠΑΟΚ 29,2
περιστερι 27,5
αρης 27,4
πανιωνιος 25,6
αεκ 25,2
κολοσσος 24,1