Author Topic: corrupt: Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα...  (Read 946 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

makptol

• Guest
Απ: corrupt: Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα...
« Reply #20 on: December 31, 2009, 02:39:21 »
Ζαγορακη -Βρυζα για σας χτυπαει η καμπανα οι συνδεσμοι λεγετε οτι ξεσηκωνονται οχι για τον σαλπιγγιδη αλλα για σοβαροτερα
πραγματα ειστε η πρωτη διοικηση που "εξαυλωσε τα ιδανικα μας"........... ;D ;D ;D ;D ;D

ANTE ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΖΑΓΟΡ-ΒΡΥΖΑ ΠΑΛΙ ΜΑΖΥ .......

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
« Reply #21 on: December 31, 2009, 12:27:30 »
Δουλειά δεν είχε ο διάολος που λένε...
Ας τα βάλουμε με Ζαγοράκη και Bρυζα,και τι έγινε...
Παρόλα τα μπάχαλα που πέρασε η ομάδα μονο μια φορα κινδύνεψε με υποβιβασμό κι αυτή στα χρονια του βουλινού.Σιγά μην κινδυνέψει παραπάνω τώρα που όλοι οι ΠAOKτσήδες είμαστε πιο ψαγμένοι και δεν μασάμε από τα παπαγαλάκια-κόλκα-βασιλόπουλο κτλ.
Στο Bρυζα και το Ζαγοράκη θα κωλώσουμε τώρα,που εξαϋλώνουν τα ιδανικά μας( ???)Ούτως η άλλως υπάρχουνε εκατοντάδες παράγοντες-Παοκτσήδες-λεφτάδες στην ουρα πρόθυμοι να βάλουνε χρήμα και να διοικήσουν την ομάδα μας μόλις φύγουνε οι "προδότες του "σκατοχωραφου".
PS:απορώ δηλαδή τι στον πούτσο αντίδραση θα υπάρξει αν έρθει ο κοντός!Αν μπορεί κανεις από τους ψαγμένο-υπερήφανους να διαφωτίσει και μένα το βόδι θα του ήμουν ευγνώμων.

northeagle_4

• Guest
« Reply #22 on: December 31, 2009, 13:03:32 »
απομονωσατε οτι θελατε και προπαγανδιζεται.Σκουλικιστικη τακτικη που δεν θεωρω οτι πρπει να την χρησιμοποιει ΠΑΟΚσης.Απο ολο το κειμενο αν εβγαλες συμπερασμα αυτο,τι να πω.....αξιος.

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #23 on: December 31, 2009, 14:12:52 »
Ακούστε να δείτε κουμπαράκια, επειδή σε αυτή τη γαμημένη χώρα έχουμε (προς το παρόν τουλάχιστον) ελευθερία λόγου, μπορείτε να αναπαράγετε ό,τι μαλακία θέλετε από τις φυλλάδες και τα ράδια, προκείμένου να υποστηρίξετε αυτά που πιστεύετε και σας εκφράζουν... Είτε αυτό είναι η επιστροφή του κοντού είτε τα 3 γουρουνάκια.

Μπορείτε επίσης να δίνετε ό,τι ερμηνεία θέλετε σε ζητήματα που εκφράζονται δημόσια, όπως το κείμενο μου εν προκειμένω, και να εξάγετε ό,τι συμπέρασμα εσείς θέλετε ή σας βολεύει.

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ!

Τώρα αν απλά η νοημοσύνη σας είναι περιορισμένου εύρους και από όσα έγραψα εσείς συμπεράνατε ότι απ' το να γαμήσω τα παιδιά μου (που δεν έχω κιόλας) προτίμησα να ξεκινήσω(?) διαδικτυακή πολεμική σε Βρύζα-Ζαγοράκη  :smack: οκ, mea culpa, στην τελική όπως προείπα σε "ελεύθερη" χώρα ζούμε, ο καθένας κρίνει και ερμηνεύει αυτοβούλως τα πράγματα.   :tikitaka:

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #24 on: December 31, 2009, 14:23:35 »

Ç ÔÉÌÇ ÊÁÉ ÐÅÑÇÖÁÍÉÁ ÔÏÕ ËÁÏÕ ÔÏÕ ÐÁÏÊ ÐÁÍÙ ÁÐ’ ÏËÁ.

corrupt, 27/12/2009

ìáèçìáôá ôéìçò êáé ðåñçöáíéáò äåí äéíïõí ïé ÐÉÓÔÙÔÅÓ ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ ïðùò åóõ äçëùóåò

ÁõôÜ áêñéâþò Ýãñáøåò. Ãéá ðÞãáéíå ìéá âüëôá áð’ ôçí Ôïýìðá ÊõñéáêÞ ðñùß ãéá äïõëåéÜ, íá äù áí êáé ìå ðïéïí èá ìéëÞóåéò áðü ôç äéïßêçóç… Ôé ùñáßá ðïõ åßíáé üëá üôáí ôá âëÝðåéò ìÝóá áðü ôá media êáé ôá Üñèñá ôïõ öÜñïõ áõôïý ôçò åëëçíéêÞò äçìïóéïãñáößáò Âáóéëüðïõëïõ… Êáé áõôü ôï îÝñù áðü ðñïóùðéêÞ åìðåéñßá áðü óõíåñãáóßá ðïõ åß÷á ðñïóùðéêÜ ìå ôçí ÐÁÅ, äå ìéëÜù áïñéóôïëïãéêÜ.

ôï êïëðï íá ìå âñéóåéò êáé íá ìå  áðåéëåéóåéò corrupt  ãéá íá âãåé ï êïëëçôïò ï mod êáé íá óâçóåé ôï äéêï óïõ post áëëá êáé ôï äéêï ìïõ ãéá ëïãïõò çèéêçò ôáîçò   ìçí ôï  ÎÁÍÁÊÁÍÅÉÓ  äåí åéíáé äçìïêñáôéêï   ............

ãéáôé ðïëåìï óôç äéïéêçóç ?  óôáìáôçóáíå ïé ðñïóùðéêåò óõíåñãáóéåò êáé ôá ÷áñôæéëéêéá  ?
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #25 on: December 31, 2009, 14:29:38 »
Πιστωτές της ΠΑΕ λέει, αχαχαχαχαχα! Θεός είσαι ρε πούστη, το νέο πουλέν του φόρουμ!

Βέβαια θα μου πεις, δεν είναι και απίθανο η ΠΑΕ να χρωστάει και σε κάποιον που είναι 22 χρονών, εδώ χρωστούσε σε όποιον μιλάει ελληνικά πριν 2-3 χρονάκια...

Κάνε υπομονή λίγο καιρό και θα δεις ποιό ήταν το θέμα της συνεργασίας μου με την παε πασά μου, και ποιά είναι τα χαρτζιλίκια. Όχι ότι σου χρωστάω κάποια εξήγηση, απλά για να εκτεθείς εσύ  περισσότερο στο τέλος... ;)

edit: καλή πρωτοχρονιά σε σένα και την οικογένεια σου :P

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #26 on: December 31, 2009, 14:32:55 »

Το γύρισμα στην δημοκρατία και στα παιδια του site ήταν για να μην σας την λένε???
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑ!
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #27 on: December 31, 2009, 14:34:37 »

edit: καλή πρωτοχρονιά σε σένα και την οικογένεια σου :P

Επισης...............
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............