Author Topic: παναθηναϊκoς - ΠΑΟΚ 2-1 Κυριακή 25/10/ 2009 ώρα 19:00 novasports1  (Read 8177 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Επειδή διαβάζω τώρα και τα προηγούμενα ποστ, μια παρατήρηση:
Όταν γράφουμε εδώ μέσα πως "ο ΠΑΟΚ δεν παίζει ούτε όπως η Καβάλα, επειδή η Καβάλα έπαιξε τον βάζελο καλύτερα" και τα ρέστα, απλά θυμάμαι τα σκουλήκια που λέγανε όταν εμείς αποκλειστήκαμε από την Μπενφίκα κι αυτά από τη Θέλτα και παίξανε μετά οι δύο ομάδες μεταξύ τους. Η Θέλτα διέσυρε την Μπενφίκα και τα σκουλήκια κάνανε την προπαγάνδα τους λέγοντας ότι είναι καλύτερα από μας γι' αυτόν τον λόγο. Λογική σαν κι αυτή που έχει το γνωστό ανέκδοτο με το όργανο, τον αστυνομικό και το μπουζούκι. Ας αποφεύγουμε λοιπόν αυτά τα επιχειρήματα κι ας δούμε τον ΠΑΟΚ σαν ξεχωριστή ομάδα, που παίζει ένα μοναδικό ματς κάθε φορά και ας κρίνουμε και ας συγκρίνουμε τα ματς και ξεχωριστά και ως συνέχειες. Η ομάδα εξελίσσεται προς το καλύτερο ή το χειρότερο και όχι η επιχειρηματολογία μας από μόνη της. Το να βρούμε επιχειρήματα με βάση τη λογική, σε μία σχέση (οπαδός με ομάδα) που είναι καθαρά σχέση πάθους είναι εκ των πραγμάτων δύσκολο. Γι' αυτό δεν θα κατηγορήσω κανέναν που πράττει έτσι. Αλλά ωφείλω να το επισημάνω. Από κει και πέρα θα κρίνω και θα κατακρίνω όλους όσους ναι μεν «βασίζουν» την κριτική τους σε τέτοιες επισημάνσεις/συγκρίσεις και την βγαίνουν επιθετικά με χαρακτηρισμούς του στυλ «είσαι σουρωμένος» και λοιπές επιδείξεις wannabe ευφυείας. Άμα τους χαλάει να βλέπουν την εμπάθειά τους οι άλλοι, δεν φταίει ο καθρέφτης, αλλά η έξαρση του πάθους τους, που έγινε μανία. Μανία καταστροφής. Αυτοκαταστροφής συγκεκριμένα.

Όσο για το ματς, ναι μεν παίζουν ρόλο και τα μπάτζετ (που διαρκώς μεγαλώνει η διαφορά τους και δεν έχουμε τη δύναμη να το αλλάξουμε εντός νόμιμων διαδικασιών αυτό), αλλά δεν φαντάζεστε πόσο μου έλειψε η καλή μπάλα. Και για άλλη μια φορά, με χάλασε τη διάθεση το χτεσινό το ματς. Όχι το αποτέλεσμα, όσο η εμφάνιση.

kospatras

• Guest
ΠΑΟΚ ΠΟΝΑΜΕ.ΠΑΟΚ ΣΑΓΑΠΑΜΕ.ΠΑΟΚ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ..

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
δηλαδη  τι εννοεις συμφωνεις ?  για συνηθεια ,μαστουρα  και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ...............???????????????????????????
και ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ μας ??? παντως οχι οπως το λετε εσεις ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ..........

Τα πρώτα που αναφέρεις είναι τα αυτονόητα που θα κάνουμε ότι και να γίνει πάντα, την ευχαρίστηση όμως δεν νομίζω να την έχεις όταν βλέπεις τα τελευταία χρόνια τον ΠΑΟΚ.

σαν σαρανταρης ΠΑΟΚτσης εχω ζησει 10 χαρες αλλα και 150 πικρες.............

ετσι ειναι ο ΠΑΟΚ................

εχω δει και πολυ χειροτερα  απο τον ΠΑΟΚ των τελευταιων χρονων ,τωρα ομως βλεπω μια οργανωμενη προσπαθεια απο δικα μας παιδια που εμεις παρακαλεσαμε να αναλαβουν  και αυτους στηριζω με τα καλα τους και τα λαθη τους..........

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Δε νομίζω να έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας άρα έχουμε δει περίπου τα ίδια πράγματα, ξέρω πολύ καλά πως είναι ο ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα όπως το βλέπει καθένας.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline cure

• Αλλαγή
Λυπαμαι που και καποιοι εδω στο φορουμ εχουν ξεχασει τι θα πει αγαπη για τον ΠΑΟΚ μας , εχουν ξεχασει που ειμασταν πριν 2,5 χρονια, εχουν ξεχασει τη Δ εθνικη για τα χρεη  και δεν θυμουνται οτι ο ΠΑΟΚ ακομα εχει διοικηση Πρωτοδικιου.

+ 1.000.000 .......δυτυχως φτασαμε στο σημειο αντι να αγαπαμε τον ΠΑΟΚ αγαπαμε τα προσωπικα μας κολληματα....
Μπράβο ρε μάγκες. Εσείς είστε οι αγνοί οπαδοί που αγαπάτε τον ΠΑΟΚ και οι άλλοι είναι κολλημένοι και αχάριστοι. Εσείς είστε οι έξυπνοι κι οι άλλοι τα γίδια.

Εγώ σας λέω και τους δυο πως εσείς δεν αγαπάτε τον ΠΑΟΚ! Πως σας φαίνεται; Σας αρέσει; Άντε με το βιολί του καθένα "υπερΠΑΟΚτσή" να πούμε που θα μας βάλει και ΠΑΟΚόμετρο.

Δεν έχει δικαίωμα κανένας στον κόσμο να μου πει εμένα πόσο αγαπάω τον ΠΑΟΚ. Κανένας δεν έχει ιδέα. Μόνο ο Θεός ξέρει πόσο. Καταλάβατε; Για αγάπη στον ΠΑΟΚ να μη κάνετε κήρυγμα. Να νιώθετε όσο αγνοί γουστάρετε αλλά να το κρατάτε για τη πάρτη σας
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline zouvalos

• Αλλαγή
κΑΝΕΙς ΔΕΝ ΛΕΕΙ γιατι χασαμε απο τον βαζελακο ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ....ΑΥΤΟΣ Ο ΦΛΩΡΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ......ο προπονητης πρεπει να απομακρυνθει.....ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΑ.....φτανει....!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Εγω θα πω οτι περισι στο ολυμπιακος-Ξανθη αν δεν κανω λαθος η ιδια ακριβως φαση που ειχαμε με τον Κουτσιανικουλη την δωσαν πεναλτι και μαλιστα ο βλακας ο Βαρουχας ειχε πει οτι ειναι καθαροτατο πεναλτι....
Στην δικια μας την φαση πως γινεται και δεν ισχυει τιποτα?

Ιδου και οι αποδειξεις....

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
Λυπαμαι που και καποιοι εδω στο φορουμ εχουν ξεχασει τι θα πει αγαπη για τον ΠΑΟΚ μας , εχουν ξεχασει που ειμασταν πριν 2,5 χρονια, εχουν ξεχασει τη Δ εθνικη για τα χρεη  και δεν θυμουνται οτι ο ΠΑΟΚ ακομα εχει διοικηση Πρωτοδικιου.

+ 1.000.000 .......δυτυχως φτασαμε στο σημειο αντι να αγαπαμε τον ΠΑΟΚ αγαπαμε τα προσωπικα μας κολληματα....
Μπράβο ρε μάγκες. Εσείς είστε οι αγνοί οπαδοί που αγαπάτε τον ΠΑΟΚ και οι άλλοι είναι κολλημένοι και αχάριστοι. Εσείς είστε οι έξυπνοι κι οι άλλοι τα γίδια.

Εγώ σας λέω και τους δυο πως εσείς δεν αγαπάτε τον ΠΑΟΚ! Πως σας φαίνεται; Σας αρέσει; Άντε με το βιολί του καθένα "υπερΠΑΟΚτσή" να πούμε που θα μας βάλει και ΠΑΟΚόμετρο.

Δεν έχει δικαίωμα κανένας στον κόσμο να μου πει εμένα πόσο αγαπάω τον ΠΑΟΚ. Κανένας δεν έχει ιδέα. Μόνο ο Θεός ξέρει πόσο. Καταλάβατε; Για αγάπη στον ΠΑΟΚ να μη κάνετε κήρυγμα. Να νιώθετε όσο αγνοί γουστάρετε αλλά να το κρατάτε για τη πάρτη σας

γιατι το πηρες προσωπικα ????  τι σε ενοχλησε ??  κατηγορησε κανενας εσενα η εσυ εισαι ο αρχινταβατζης του φορουμ και υπερασπιζεσαι  καποια απαραδεχτα post για τον ΠΑΟΚ  σε ενα Forum που λεγεται PAOKWORLD .Θα μπορουσες πριν κριτικαρεις τοσο εντονα το post μου και του makpol να καθοσουν να διαβασεις  2-3 posts που οδηγησαν στα λεγομενα μου ...............αλλα μαλλον εχει  γινει πολυ  κλειστο το φορουμ και καποιοι ειναι υπερανω κριτικης οτι μαλακια και αν πουν...........και τι κριτικη  εκανα που σε ενοχλησε (  '΄΄Λυπαμαι που και καποιοι εδω στο φορουμ εχουν ξεχασει τι θα πει αγαπη για τον ΠΑΟΚ μας , εχουν ξεχασει που ειμασταν πριν 2,5 χρονια, εχουν ξεχασει τη Δ εθνικη για τα χρεη  και δεν θυμουνται οτι ο ΠΑΟΚ ακομα εχει διοικηση Πρωτοδικιου. ΄΄)

ραντεβου στη Τουμπα να αποθεωσουμε τον Σαντος.............τον Βρυζα  ..............κτλ

υγ.   στη τελευταια παραγραφο αυτοαναιρεισαι.......
« Last Edit: October 28, 2009, 17:36:21 by grmakis4 »
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

makptol

• Guest
εγω απλα θα γραψω αυτο που ειπε ο ζαγορ λιγο πριν φυγει "ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ" και ηξερε πολυ καλα τι ελεγε.....γιατι το ειπε αυτο αραγε ? αυτος που την τιμιοτητα και
τα αισθηματα του για τον ΠΑΟΚ δεν τα αμφισβητουμε ?

ive4

• Guest
εδώ ακούσαμε ότι ο Αναστασιάδης τα πήρε για να βάλει τον Λουκά και να χάσουμε τους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ, αμφιβάλλεις ότι όσο ο Ζαγοράκης τους ενοχλεί θα ακούσουμε τρελλά πράγματα. Ήδη τα έχουμε ακούσει από έναν για τα κυλικεία...

Offline scouser4

• Αλλαγή
εγώ λέω να ασχοληθούμε με τον επόμενο αγώνα με την ξάνθη.ήδη παίξαμε άλλον έναν αγώνα για το κύπελλο..μη κολλάμε..

Offline cure

• Αλλαγή
γιατι το πηρες προσωπικα ????  τι σε ενοχλησε ??  κατηγορησε κανενας εσενα η εσυ εισαι ο αρχινταβατζης του φορουμ και υπερασπιζεσαι  καποια απαραδεχτα post για τον ΠΑΟΚ  σε ενα Forum που λεγεται PAOKWORLD...
Δεν το έπαιξα ποτέ αρχινταβατζής του forum. Για μένα μίλησα και μόνο. Πήρα προσωπικά αυτό που είπες. Το "κάποιοι" που χρησιμοποιείς μπορεί να κάνει τον καθένα να μυγιαστεί. Εγώ μυγιάστηκα και απάντησα. Δεν έβρισα κανέναν.

εγω απλα θα γραψω αυτο που ειπε ο ζαγορ λιγο πριν φυγει "ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ" και ηξερε πολυ καλα τι ελεγε.....γιατι το ειπε αυτο αραγε ? αυτος που την τιμιοτητα και τα αισθηματα του για τον ΠΑΟΚ δεν τα αμφισβητουμε ?
Ε αμα το είπε ο Ζαγοράκης τότε να την αγαπήσω την ομάδα. Δηλαδή ρε φίλε εσύ περιμένεις από τον Ζαγοράκη να σου πει πώς και πόσο θα αγαπήσεις αυτή την ομάδα; Αυτό που λες είναι παράλογο. Δεν είναι επιχείρημα πως την τιμιότητα και τα αληθινά αισθήματα του Ζαγοράκη δεν τα αμφισβητούμε. Φυσικά και όχι, αλλά περισσότερο δεν αμφισβητούμε ο καθένας τα δικά του. Για κανέναν άλλον δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Ε λοιπόν αυτή η κουβέντα που είπε ο Ζαγοράκης ήταν μια μαλακία σκέτη. Όποιος κι αν την πει γίνεται γελοίος. Κανένας δεν μπορεί να πει στον άλλον ότι αγαπάει τον ΠΑΟΚ περισσότερο απ' τον άλλον. Μπορεί ο Χ οπαδός να κάνει ένα κακό στην ομάδα κατά λάθος, π.χ. από γκρίνια. Αυτό δεν δίνει δικαίωμα στον καθένα να του κάνει υποδείξεις. Ένα λάθος έκανε. Όπως λάθη έκανε κι ο Θόδωρος. Δεν του είπε κανείς ότι τα έκανε επειδή δεν αγαπούσε τον ΠΑΟΚ.

makptol

• Guest
φιλε PAOKCURE γραφεις πολυ καλα αυτο ειναι γνωστο αλλα οταν γραφεις συνεχεια σεντονοειδη πολυ καλα δομημενα κειμενα ε καποιες κοτσανες θα πεταξεις οπως η παρακατω....
"Ε λοιπόν αυτή η κουβέντα που είπε ο Ζαγοράκης ήταν μια μαλακία σκέτη. Όποιος κι αν την πει γίνεται γελοίος"
αυτο μπορει να συμβει σε ολους οταν λεμε πολλα παντα ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα πεταξουμε τουβλα .....

τον εκτιμας τον ζαγορ αλλα ταυτοχρονα τον λες και γελοιο .....ε τι να πω ..... ;D ;D

και ολα αυτα στα λεω παρ οτι σε εκτιμω και με αρεσει ο τροπος που γραφεις αλλα ξεφευγεις μερικες φορες .......καλοπροαιρετα παντα ....
οταν λεει καποιος την αποψη του δεν ειναι γελοιος ελεος με τους αφορισμους......εσυ πρωτος το λες ο καθενας εχει την αποψη του διαφωνουμε
αλλα δεν τον λεμε γελοιο.......

Offline scouser4

• Αλλαγή
Ειστε ολοι οφ τοπικ.

Offline cure

• Αλλαγή
Μάκη όπως μου λες ότι είπα κοτσάνα και δεν με χαρακτηρίζεις εμένα ως άτομο αλλά την κουβέντα που είπα, έτσι κι εγώ χαρακτήρισα γελοιότητα τη κουβέντα και όχι αυτόν που την είπε. Αλλίμονο!

Κι επειδή ο scouser έχει δίκιο θα το κλείσω με μια κουβέντα που είχα προχθές με έναν βάζελο, σχετικά με το ματς. Ρε φίλε μου λέει, γιατί χαλιέστε εσείς οι ΠΑΟΚτσήδες. Από πέρυσι που τα τρώγατε για πλάκα, φέτος μας δυσκολέψατε και για ένα ημίχρονο. Τι περίμενες δηλαδή;
Του εξήγησα ότι περίμενα να τον γαμήσω και του ανέλυσα γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μία κλάση πάνω ως ομάδα απ' αυτούς.

Φυσικά και τρέλα πουλούσα. Αλλά το προτιμώ από το να μιλήσω "ρεαλιστικά" μαζί του για την οικονομική του δύναμη σε σχέση με τη δική μου και να μη θέλω να συγκριθώ μαζί τους. Απλά ώρες ώρες τρελαίνομαι να ακούω τα ίδια ακριβώς πράγματα από δικούς μας.

Offline dave

• Αλλαγή

Φυσικά και τρέλα πουλούσα. Αλλά το προτιμώ από το να μιλήσω "ρεαλιστικά" μαζί του για την οικονομική του δύναμη σε σχέση με τη δική μου και να μη θέλω να συγκριθώ μαζί τους. Απλά ώρες ώρες τρελαίνομαι να ακούω τα ίδια ακριβώς πράγματα από δικούς μας.

απο δω κ περα θα αρχιζω καθε ποστ με το ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ

σε ενοχλει τι ακριβως ρε συ κιουρ? ο ρεαλισμος, χωρις εισαγωγικα, και η λογικη??

κ γω οταν μιλαω με βαζελους τρελα τους πουλαω. εδω μεσα να πουλησω τρελα σε σενα?? εδω μιλαω με ρεαλισμο και λογικη γιατι ετσι σκεφτομαι. τι τρελενεσαι δεν καταλαβαινω...

να κατηρογουνται ανθρωποι που εκφραζονται με ρεαλισμο και ψυχρη λογικη, δυο εννοιες που μονο εδω μεσα ειναι αρνητικες, ειναι τουλαχιστον αστειο εκτος του φορουμ. προφανως καταλαβαινω οτι οι δυο αυτες εννοιες ειναι μερος του παοκομετρου που συνεχεια το κατακρινουμε κ συνεχως το επιβαλλουμε (ο καθενας εχει βεβαια το δικο του)...

mpougatsas

• Guest
απλά μπουχτίσαμε από ρεαλισμό και τίποτα άλλο dave.. αυτό είναι το πρόβλημα κι όχι ο ρεαλισμός αυτός καθ αυτός.. όταν σε μια κατάσταση παθαίνεις overdose απο κάτι είναι φυσικό να επιζητάς το αντίθετο για να έρθεις στα ίσια σου

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Ειστε ολοι οφ τοπικ.

έχεις όλα τα φόντα για να γίνεις μεγάλος μοντ... :P
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή

απο δω κ περα θα αρχιζω καθε ποστ με το ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ

σε ενοχλει τι ακριβως ρε συ κιουρ? ο ρεαλισμος, χωρις εισαγωγικα, και η λογικη??

κ γω οταν μιλαω με βαζελους τρελα τους πουλαω. εδω μεσα να πουλησω τρελα σε σενα?? εδω μιλαω με ρεαλισμο και λογικη γιατι ετσι σκεφτομαι. τι τρελενεσαι δεν καταλαβαινω...

να κατηρογουνται ανθρωποι που εκφραζονται με ρεαλισμο και ψυχρη λογικη, δυο εννοιες που μονο εδω μεσα ειναι αρνητικες, ειναι τουλαχιστον αστειο εκτος του φορουμ. προφανως καταλαβαινω οτι οι δυο αυτες εννοιες ειναι μερος του παοκομετρου που συνεχεια το κατακρινουμε κ συνεχως το επιβαλλουμε (ο καθενας εχει βεβαια το δικο του)...

αν ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚτσης γενικοτερα λειτουργουσε απο το 1926 μεχρι σημερα παντοτε ρεαλιστικα,αδερφε,πολλα πραγματα που μας εχουν κανει περηφανους σημερα δεν θα υπηρχαν...και αν δεν υπηρχαν αυτα ο ΠΑΟΚ δεν θα ηταν αυτο που ειναι...ισως εκει να βρισκεται και ο τρομος
στα ματια τα δικα μου(νομιζω και του κιουρ) να γινει ο ΠΑΟΚ στο περασμα των χρονων μια ομαδα που η δυναμικη της θα ειναι αναλογη ομαδων γειτονιας...

αντικειμενικα να το παρεις και οχι τοσο συναισθηματικα που ισως να το προβαλλω...μεγαλωσαμε με μια παραδοση(σκεψου οτι εγω πχ την θυμαμαι αμυδρα) και σημερα οι επομενοι μεγαλωνουν παλι με παραδοση αλλα απο την αναποδη(εννοειται πως δεν φταιει η σημερινη κατασταση γενικοτερα)

θυμομαστε παντα νικες επι του ποκ τουλαχιστον εντος...δλδ εγω που ειμαι 28 στα 29 και συναναστρεφομαι με διαφορετικων ηλικιων ατομα
εχω παρατηρησει κατι που κι εσυ ισως να το βλεπεις...οι συνομηλικοι μου ηδη αρχισαν να με θεωρουν αναλογο με το σκουληκι ακομα και οι ατιτλοι του ποκ...οι μεγαλυτεροι μου ξερουν οτι δεν ειμαι τετοιος και προσπαθουν να μου την πουν σε καθε ηττα στα μεταξυ μας για πικαρισμα...και οι μικροτεροι μου ηδη πιστευουν οτι μεγαλη ομαδα ΠΑΟΚ δεν υπηρξε ποτε...

φυσικα υπαρχουν και αλλα πραγματα που μας κανανε περηφανους αλλα ακομα και σε αυτα σημερα βλεπουμε οτι το κλιμα αντιστρεφεται.πχ οπαδικα ηδη υπαρχει ενα κλιμα αμφισβητησης του οπαδου του ΠΑΟΚ ακομη και απο μας τους ιδιους ακομη και για την δεκαετια του 80 που ο ΠΑΟΚτσης ηταν αυτος που ηταν και εγραψε την δικη του ιστορια...δλδ ακομα και σε αυτο τα πιτσιρικια νομιζουν οτι τους πουλας προλογο...
νομιζουν οτι στην ελλαδα υπηρχαν απο παλια μονο δυο ειδων οπαδοι...οι πρασινοι και οι κοκκινοι...ασχετο με αγωνιστικα ζητηματα σχετικο ομως με την νοοτροπια μας...

σε αυτο δεν μπορουμε να κλεισουμε τα ματια αν το δουμε ρεαλιστικα...και ρεαλιστικα παντοτε μιλωντας πρεπει να (ξανα)γινει ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚτσης ονειροπολος και "τρελος" για να μην χασουμε και τα κεκτημενα...

το τι πιστευεις εσυ κι εγω δεν εχει καμια σημασια στο τι πιστευει η κοινη γνωμη που διαμορφωνεται πανευκολα...κι αμα την κοινη γνωμη την βαζουμε και μεταξυ μας και ποτιζομαστε οι ιδιοι με αυτη τοτε θα ερθει πιο γρηγορα αυτο που φαινεται μακρινο...ο θανατος γενικα της υποστασης του ΠΑΟΚ...οχι ο θανατος του ΠΑΟΚ για να μην παρεξηγηθω,αλλα της δυναμικης του ΠΑΟΚ...

οταν λοιπον προσωπικα βλεπω κατι που με χαλαει υπερβολικα και νιωθω οτι απειλουμαι να αλλαξω χαρακτηρα και να γινω μικροτερο μεγεθος απο αυτο που ειμαι,τοτε θα φωναξω οπου νομιζω οτι δεν θα κανω κακο και στην ιδια ομαδα...αυτος για μενα προσωπικα ειναι ο κυριοτερος λογος που γραφω εδω...στο οτι πιστευω πως εδω δεν επηρρεαζω την ομαδα αλλα οσους νιωθουν παρομοια με μενα για αυτη την ομαδα(φυσικα ο καθενας μπορει να εχει την οποια γνωμη του)...το τι με χαλαει αυτη την στιγμη νομιζω το καταλαβατε ολοι  :D...και αλλα με χαλασαν στην διετια αυτη
οχι μονο ο προπονητης και για τα αλλα φωναξα...απλα το αγωνιστικο θελουμε δεν θελουμε ειναι ο καθρεφτης της οποιαδηποτε ομαδας...και εννοειται πως αυτο προσωπικα παντοτε μιλωντας ποτε μα ποτε δεν το εχω βγαλει στο γηπεδο για να επηρρεασω τον αγνωστο διπλα μου να
σκεφτει σαν εμενα(μιας και εγω μπορει να ειμαι και λαθος)

σορρυ για το οφ τοπικ αν και νομιζω πως η εξελιξη του συγκεκριμενου αγωνα ειναι ο λογος που γραφουμε συνεχως τις τελευταιες μερες...

Offline dave

• Αλλαγή
αδερφε γιαννιωτη συμφωνω με ολα οσα εγραψες. η ιδιαιτεροτητα του ΠΑΟΚ ξερουμε ολοι ποια ειναι, η τρελα του λαου του.

εγω δεν υπερασπιζομαι το ρεαλισμο του χαλκια κ του σαντος. το αντιθετο δεν αντεχω τη μοιρολατρια τους. ομως για να βρεθουν τροποι να κανει ο ΠΑΟΚ σοβαρο πρωταθλητισμο χρειαζεται λογικη και ρεαλισμος για να καταλαβουμε τι χρειααζομαστε. δε χρειαζεται να κανει ο καθενας τον προπονητη, να κραζει ο καθενας οποιον του κατεβει για πραγματα που δε ξερει.

καλο ειναι εδω μεσα τουλαχιστο η συζητηση να γινεται οσο ψυχραιμα κ λογικα γινεται για να βγουν καποια συμπερασματα ρε σεις για το τι φταιει κλπ...αν ο καθε ενας ειναι, ΠΑΟΚ εισαι εγω θα κραζω για το καλο της ομαδας ενω περυσι ελεγε τα αντιθετα και συνεχως ακουγονται τετοιου ειδους επιχειρηματα ακρη δε θα βγει.

εχει χαθει η μπαλα στο φορουμ εχουμε χασει το μπουσουλα και πολλοι αδικουμε τους εαυτους μας απο την πικρα μας