Φυσικά και τρέλα πουλούσα. Αλλά το προτιμώ από το να μιλήσω "ρεαλιστικά" μαζί του για την οικονομική του δύναμη σε σχέση με τη δική μου και να μη θέλω να συγκριθώ μαζί τους. Απλά ώρες ώρες τρελαίνομαι να ακούω τα ίδια ακριβώς πράγματα από δικούς μας.
απο δω κ περα θα αρχιζω καθε ποστ με το ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ
σε ενοχλει τι ακριβως ρε συ κιουρ? ο ρεαλισμος, χωρις εισαγωγικα, και η λογικη??
κ γω οταν μιλαω με βαζελους τρελα τους πουλαω. εδω μεσα να πουλησω τρελα σε σενα?? εδω μιλαω με ρεαλισμο και λογικη γιατι ετσι σκεφτομαι. τι τρελενεσαι δεν καταλαβαινω...
να κατηρογουνται ανθρωποι που εκφραζονται με ρεαλισμο και ψυχρη λογικη, δυο εννοιες που μονο εδω μεσα ειναι αρνητικες, ειναι τουλαχιστον αστειο εκτος του φορουμ. προφανως καταλαβαινω οτι οι δυο αυτες εννοιες ειναι μερος του παοκομετρου που συνεχεια το κατακρινουμε κ συνεχως το επιβαλλουμε (ο καθενας εχει βεβαια το δικο του)...
αν ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚτσης γενικοτερα λειτουργουσε απο το 1926 μεχρι σημερα παντοτε ρεαλιστικα,αδερφε,πολλα πραγματα που μας εχουν κανει περηφανους σημερα δεν θα υπηρχαν...και αν δεν υπηρχαν αυτα ο ΠΑΟΚ δεν θα ηταν αυτο που ειναι...ισως εκει να βρισκεται και ο τρομος
στα ματια τα δικα μου(νομιζω και του κιουρ) να γινει ο ΠΑΟΚ στο περασμα των χρονων μια ομαδα που η δυναμικη της θα ειναι αναλογη ομαδων γειτονιας...
αντικειμενικα να το παρεις και οχι τοσο συναισθηματικα που ισως να το προβαλλω...μεγαλωσαμε με μια παραδοση(σκεψου οτι εγω πχ την θυμαμαι αμυδρα) και σημερα οι επομενοι μεγαλωνουν παλι με παραδοση αλλα απο την αναποδη(εννοειται πως δεν φταιει η σημερινη κατασταση γενικοτερα)
θυμομαστε παντα νικες επι του ποκ τουλαχιστον εντος...δλδ εγω που ειμαι 28 στα 29 και συναναστρεφομαι με διαφορετικων ηλικιων ατομα
εχω παρατηρησει κατι που κι εσυ ισως να το βλεπεις...οι συνομηλικοι μου ηδη αρχισαν να με θεωρουν αναλογο με το σκουληκι ακομα και οι ατιτλοι του ποκ...οι μεγαλυτεροι μου ξερουν οτι δεν ειμαι τετοιος και προσπαθουν να μου την πουν σε καθε ηττα στα μεταξυ μας για πικαρισμα...και οι μικροτεροι μου ηδη πιστευουν οτι μεγαλη ομαδα ΠΑΟΚ δεν υπηρξε ποτε...
φυσικα υπαρχουν και αλλα πραγματα που μας κανανε περηφανους αλλα ακομα και σε αυτα σημερα βλεπουμε οτι το κλιμα αντιστρεφεται.πχ οπαδικα ηδη υπαρχει ενα κλιμα αμφισβητησης του οπαδου του ΠΑΟΚ ακομη και απο μας τους ιδιους ακομη και για την δεκαετια του 80 που ο ΠΑΟΚτσης ηταν αυτος που ηταν και εγραψε την δικη του ιστορια...δλδ ακομα και σε αυτο τα πιτσιρικια νομιζουν οτι τους πουλας προλογο...
νομιζουν οτι στην ελλαδα υπηρχαν απο παλια μονο δυο ειδων οπαδοι...οι πρασινοι και οι κοκκινοι...ασχετο με αγωνιστικα ζητηματα σχετικο ομως με την νοοτροπια μας...
σε αυτο δεν μπορουμε να κλεισουμε τα ματια αν το δουμε ρεαλιστικα...και ρεαλιστικα παντοτε μιλωντας πρεπει να (ξανα)γινει ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚτσης ονειροπολος και "τρελος" για να μην χασουμε και τα κεκτημενα...
το τι πιστευεις εσυ κι εγω δεν εχει καμια σημασια στο τι πιστευει η κοινη γνωμη που διαμορφωνεται πανευκολα...κι αμα την κοινη γνωμη την βαζουμε και μεταξυ μας και ποτιζομαστε οι ιδιοι με αυτη τοτε θα ερθει πιο γρηγορα αυτο που φαινεται μακρινο...ο θανατος γενικα της υποστασης του ΠΑΟΚ...οχι ο θανατος του ΠΑΟΚ για να μην παρεξηγηθω,αλλα της δυναμικης του ΠΑΟΚ...
οταν λοιπον προσωπικα βλεπω κατι που με χαλαει υπερβολικα και νιωθω οτι απειλουμαι να αλλαξω χαρακτηρα και να γινω μικροτερο μεγεθος απο αυτο που ειμαι,τοτε θα φωναξω οπου νομιζω οτι δεν θα κανω κακο και στην ιδια ομαδα...αυτος για μενα προσωπικα ειναι ο κυριοτερος λογος που γραφω εδω...στο οτι πιστευω πως εδω δεν επηρρεαζω την ομαδα αλλα οσους νιωθουν παρομοια με μενα για αυτη την ομαδα(φυσικα ο καθενας μπορει να εχει την οποια γνωμη του)...το τι με χαλαει αυτη την στιγμη νομιζω το καταλαβατε ολοι

...και αλλα με χαλασαν στην διετια αυτη
οχι μονο ο προπονητης και για τα αλλα φωναξα...απλα το αγωνιστικο θελουμε δεν θελουμε ειναι ο καθρεφτης της οποιαδηποτε ομαδας...και εννοειται πως αυτο προσωπικα παντοτε μιλωντας ποτε μα ποτε δεν το εχω βγαλει στο γηπεδο για να επηρρεασω τον αγνωστο διπλα μου να
σκεφτει σαν εμενα(μιας και εγω μπορει να ειμαι και λαθος)
σορρυ για το οφ τοπικ αν και νομιζω πως η εξελιξη του συγκεκριμενου αγωνα ειναι ο λογος που γραφουμε συνεχως τις τελευταιες μερες...