Author Topic: ΠAOK - βάζελος 0 - 1 10/5/2009 19:00 novasports 1 (Play Offs)  (Read 8273 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Δεν ηταν στην ευθεια η καμερα..το ειπε και ο Βαρουχας! ;D

Offline zouvalos

• Αλλαγή
τι σκατα ρε πουστη μου.....ακουω συνεχεια και απο ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ οτι να ο ΠΑΟΚ θα φερει χ οτι να ο βαζελος καλυτερη ομαδα οτι να μασ βοηθησε ο βγενοπουλος το καλοκαιρι οτι δεν μπορουμε εκεινο το αλλο....εεεεεε ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΜΩΡΕ ΚΟΡΑΚΙΑ ΟΛΟΙ (ΔΕ ΕΝΝΟΩ ΤΟΘ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ........

ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ βαζελακου.......ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Geo

• Αλλαγή
Έλα ......πάμε γερά να πηδήξουμε το πράσινο κουνελάκι!

Οι πανηγυρισμοί στο τέλος των play-offs....

.....ως τότε χαμηλά τη μπάλλα ..και πονταλάκια στο σακούλι μας!

σσσσσσσσσσσσσ..... ανοίξτε την πύλη γαμιέται το τριφύλλι .....

Offline agraf

• Αλλαγή
Σήμερα πρέπει να είναι πάρτυ από το 1 ως το 90, ΠΑΟΚ ολέ συνεχώμενο σε όλες τις εκδοχές, να πάρουν τα πόδι ατον παικτών μας φτερά και να σπάσουμε τα νεύρα των Παναθηναϊκών. Δεν θέλει πολλά κρατητήρια και χόρτα μαγικά, αλλά απλό μαζικό ασταμάτητο ΠΑΟΚ ολέ.

Offline tsag

• Αλλαγή
Μόνο ένα μήνυμα έχω προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ: ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ. Δεν χρειάζεται άγχος. Το άγχος  πρέπει να το έχουν τα πουστράκια των βου που

Για όλους εσάς που θα είστε στο ναό: ΞΕΛΑΡΥΓΓΙΑΣΤΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ. Φωνάξτε ΠΑΟΚ όσο πιο δυνατά και πορωμένα μπορείτε και για μας που λείπουμε έξω. Ανεξάρτητα από την εξέλιξη του παιχνιδιού δώστε τα όλα για 90 λεπτά λέμε. Έτσι γίνονται οι κερκίδες. Με φωνή και πόρωση

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

Καλή τύχη στην ΠΑΟΚΑΡΑ...

Με έχει φάει το άγχος σήμερα γαμώ την πουτάνα μου. Δεν θέλω απλά νίκη. Θέλω να τους ξεφτιλίσουμε όσο χειρότερα γίνεται
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

trelos sporos

• Guest
με δειαρκειας θα μπουμε ξερει κανεις?

peja_4

• Guest
Οσοι δεν εχετε εισητηριο μην προσεγγισετε καν το γηπεδο.
Ολοι οι συνδεσμοι θα μαζευτουν απο νωρις θα ελεγχουν και
θα αφηνουν ΜΟΝΟ οσους εχουν εισητηριο.
ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ....
ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE....

Offline nik

• Αποστολή
  • **
ΓΑΜΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΙΑΚΟ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
μας εχουν ζαλισει τα @@ αυτες τις μερες βαλτε τους μεσα στην εστια και ΓΑΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

υ.γ. για μενα μην φωναξει κανεις ΘΑ ΑΚΟΥΓΟΜΕ ΑΠΟ ΔΩ
ΠΑΟΚ παντου!!!

Photis

• Guest
Γαμίστε το πούστη το λαγόοοο.......

apaoki13

• Guest
ζηλεύω ρε κωλόπαιδα. ζηλεύω πολύ. μην μιρλιάζεται για τουρνικέ και μαλακίες. δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο τυχεροί είσαστε. ακούω μαγκιά μου που είμαι παοκτσής και τραγουδάω συνθήματα από το πρωί. γαμώ τα 1100 χιλιόμετρά μου γαμώ.

Offline Matador

• Αλλαγή
ζηλεύω ρε κωλόπαιδα. ζηλεύω πολύ. μην μιρλιάζεται για τουρνικέ και μαλακίες. δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο τυχεροί είσαστε. ακούω μαγκιά μου που είμαι ΠΑΟΚτσής και τραγουδάω συνθήματα από το πρωί. γαμώ τα 1100 χιλιόμετρά μου γαμώ.

...και εγω τα 3.300 χιλιομετρα μου!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

papas4

• Guest
καλη επιτυχια ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!γαμηστε τον πουστη τον παναθηναικο!

Offline tsag

• Αλλαγή
ζηλεύω ρε κωλόπαιδα. ζηλεύω πολύ. μην μιρλιάζεται για τουρνικέ και μαλακίες. δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο τυχεροί είσαστε. ακούω μαγκιά μου που είμαι ΠΑΟΚτσής και τραγουδάω συνθήματα από το πρωί. γαμώ τα 1100 χιλιόμετρά μου γαμώ.

...και εγω τα 3.300 χιλιομετρα μου!

και γω ρε πούστη μου!!! όλη μέρα βλέπω βιντεάκια με συνθήματα στην 4. ανεβαίνουν οι παλμοί σιγά σιγά σε λέω!

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ. ΦΩΝΗ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
πριν 10 λεπτα ανεβηκε την κλεανθους η αποστολη

παμε ρε ΠΑΟΚαρα

Offline almark4

• Αποστολή
  • **
Όχι που θα έπαιζαν καθαρά...ελπίζω να νικήσουμε για να πάρουν το μάθημα τους
Είμαι κυρίαρχος της μοίρας μου και καπετάνιος της ψυχής μου

Photis

• Guest
O κύριος Γκαρσία καλός χρυσός και άγιος αλλά δεν έχει θέση στην ομάδα μας πλέον...

shaman4

• Guest

Offline Matador

• Αλλαγή
Μαλακια του..........και ο σιμαο ομως επρεπε να παρει δευτερη κιτρινη, αν θελουμε να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
Μαλακια του..........και ο σιμαο ομως επρεπε να παρει δευτερη κιτρινη, αν θελουμε να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους!
Ακριβώς!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
XXXXXXXXXXXXXX . Σε εχουνε κανει και πανο κιολας. Και η μαλακια εχει ορια κυριε Γκαρσια. Στερεις απο τοσο κοσμο τοση χαρα μονο και μονο για να το παιξεις νταης. Εναν σαπιο βαζελο που θα τον σκιζαμε στο δευτερο ημιχρονο.

XXXXXXXXXXXXXX βραδιατικα.

« Last Edit: May 11, 2009, 07:33:32 by BillYpoglwssioS »
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ