Author Topic: Βάζελος - ΠΑΟΚ 97-54 Σάββατο 25/4/2009 ώρα 7 μμ Μακεδονία tv  (Read 1114 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Tο μουνάκι ο γενίτσαρος ο σπίκερ ούτε τα προσχήματα δεν κράτησε ο γαμημένος, φχαριστιόταν το διασυρμό διαλυμένης ομάδας από το βάζελο των 20 εκατομμυρίων...   

Τη Δευτέρα πρέπει όλοι να πάμε να χειροκροτήσουμε θερμά αυτά τα παιδιά και τους προπονητές τους για την περηφάνια και τη μαγκιά τους να πολεμήσουν μέχρι τέλους χωρίς τη βοήθεια κανενός. Που ξέρεις, μπορεί να τελειώσει η χρονιά με ακόμη έναν θρίαμβο!

Offline Geo

• Αλλαγή
Μπράβο στον πράσινο λαγό που απέδειξε πόσο μικρή ομάδα είναι.
Μπράβο στον ανεπανάληπτο προπονητή του, που έδειξε πόσο κομπλεξικός είναι.
Μπράβο στους πράσινους παίχτες των εκατομμυρίων που δείξαν πόσο μικροσκοπικοί είναι.

Στο παλατάκι την Δευτέρα μόνο με την φωνή μας θα τους πάρουμε τους κομπλεξικούς φαρμακοτρίφτηδες.

Όσο για αυτό το δημοσιογραφάκι της πλάκας που μετέδιδε, .... που ούτε η μάνα του δεν τον ξέρει....ας έρθει την Δευτέρα στο παλατάκι να κάνει μετάδοση...ο γελοίος!

Καλά ξέρουμε ότι το μακεδονία tv είναι πράσινων συμφερόντων..αλλά όχι και τόσο ξεκάρφωμα ρε πστ μου!
Άκου tv makedonia...!!!!!

Offline maria-mtb

• Βασικός
Μπράβο στον πράσινο λαγό που απέδειξε πόσο μικρή ομάδα είναι.
Μπράβο στον ανεπανάληπτο προπονητή του, που έδειξε πόσο κομπλεξικός είναι.
Μπράβο στους πράσινους παίχτες των εκατομμυρίων που δείξαν πόσο μικροσκοπικοί είναι.

εχει ο καιρος γυρισματα...(ετσι θελω να πιστευω δηλαδη)

http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/Panathinaikos_PAOK/237267.html
Ο Γιάννης Δεμερτζής σχολίασε: "Ήρθαμε εδώ με σκοπό να ελέγξουμε το ρυθμό, αλλά δεν το πετύχαμε. Δεν διαθέταμε πολλές λύσεις και πιστεύω ότι η σειρά δεν έχει τελειώσει ακόμα. Θέλω να είμαστε έτοιμοι για την δεύτερη αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη".

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΕΜΕΡΤΖΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ! ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!
η σειρα δεν τελειωσε ακομη, παρολο που ολοι κ ειδικα οι βαζελοι νομιζουν μαλλον πως η σειρα ειναι στη μια νικη κ οχι στις δυο!

« Last Edit: April 26, 2009, 00:14:45 by maria-mtb »

Offline savage republic

• Βασικός
Το μόνο γύρισμα που βλέπω εγώ Μαρία, είναι του λαού του ΠΑΟΚ στο θέμα Κατσαρή. Όταν έκανε πλάτες στον παντελονάτο για να ξεπουλήσει μισοτιμής την νέα καλύτερη τριπλέτα ελλήνων καλαθοσφαιριστών στον γκέυ, τότε όλοι αναγνώριζαν τις ευθύνες του. Όταν όμως περάσανε τρία χρόνια, κανείς πλέον δεν θυμάται το παραμικρό και κανείς δεν μιλάει για το πώς φτάσαμε στο σημείο να τρώμε σαραντάρες από την ομάδα των φαρμακέμπορων που πλουτίσανε δίνοντας μίζες στους γιατρούς για να δώσουν λάθος συνταγές στους άρρωστους. Ακριβώς έτσι έχει η κατάσταση. Αρρώστεια! Καλά κάνετε και ασχολείστε με τον κάθε απίθανο παρουσιαστή του TV Μακεδονία...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
μην ξεχασουμε να τον ξαναψηφισουμε αυτον που περιγραφει ο αδερφος απο πανω

ο παρουσιαστης φταιει οχι ο πανελουδης ο κατσαρης ο δροσος και ο επομενος(δεν θελω να ναι ο μπανε,γιατι δεν αντεχω να τον ξεφτιλισουμε ξανα)

μακαρι να βγω μαλακας για τον επομενο...κι εγω το ευχομαι...

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ντάξει ρε παίδες, χαλαρώστε λίγο, σχολιάστηκε απλά το αρχίδι ο εκφωνητής, τι σχέση έχει με την κατάσταση του μπάσκετ; Λες και στην μπάλα που τα πάμε περίφημα λίγες φορές πέσαμε σε κομπλεξικό αλλόθρησκο σπίκερ... Ως ΠΑΟΚ αξίζεις το σεβασμό ή τουλάχιστον να κρατώνται τα προσχήματα, άσχετα από το σε πόσο δεινή θέση βρίσκεσαι, πως να το κάνουμε δηλαδή...

Φιλικά πάντα έτσι;  :)

Offline ved

• Αλλαγή
βαλτε στον κωλο τα λεφτα ρε μαλακες βαζελοι στα αρχιδια μας σας γραφουμε γαμω το συστημα σας .

εγω ειμαι ΠΑΟΚ γιατι εχω γραμμενα ολα αυτα τα σκατα...αυτος ειναι ο τροπος μου..δεν χρωσταω κανεναν σεβασμο σε κανενα μαλακα επειδη εχει πολλα λεφτα.

δεν τον κοιταω με δεος ουτε λογαριαζω τα λεφτα του χεσμενο τον εχω.

εγω δεος χαριζα μονο στις ιστοριες που ακουγα μικρος για τον καμελ την νεαπολη τις εκδρομες και τα σουτια. και γιαυτο ταιριαξαν τα χνωτα μου και εκανα θεο τον μπανε.

ολα τα αλλα στα αρχιδια μου να πανε στο διαολο.

χλεπες στους βαζελοπαικτες,,κανενας σεβασμος σε κανεναν.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Δεν κανει κακο να θυμηθουμε πως μερικοι Βρανκοβιτς Πασπαλιε, Γκαληδες, Γιαννακηδες με τη φανελα του βαζελου προσκυνουσαν καποτε την ασπρομαυρη φανελα..
Δεν ασχολουμαι με τα σημερινα ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ και του βαζελου και ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ελληνικης ομαδας γιατι πολυ απλα ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΠΑΓΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΟΥΠΙΖΑΝ!!!!!!!!!!!

COBE-4-

• Guest
ναι ρε μαγκες δε μπορω να καταλαβω το σκεπτικο μερικων. πολυ καλα εκανε ο βαζελος και μας εβαλε 40αρα και αν γινοταν να μας εριχνε και 100 ποντους διαφορα. το θεμα ειναι τι θα κανουμε εμεις μπας και βγουμε απο το χαλι μας. αλλιως μια ζωη θα βασιζομαστε στο ελεος των αντιπαλων.
Η ΞΥΠΝΑΜΕ Η ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ