Author Topic: PAOK SKIN DREAMBOX  (Read 532 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
PAOK SKIN DREAMBOX
« on: February 20, 2009, 12:48:14 »
Oσοι απο εσας ασχοληστε με τα δορυφορικα  και εχετε στην κατοχη εναν dreambox

μπορειτε να χρησιμοποιησετε το παρακατω skin ωστε ο δεκτης σας να ειναι 100% ΠΑΟΚ...

dreambox PAOK SKIN

Ένα skin για enigma1 .

Βασισμένο στο Black Aero/2P by MX αλλά με
πολλές αλλαγές.

Δοκιμασμένο σε DM500 και Gemini image .

Πριν τη δοκιμή σε άλλο DM ή με άλλο image πάρτε
backup με το flashwizard για καλό και για κακό.

Μεταφέρετε το αρχείο PAOK.tar.gz στο φάκελο /tmp
με το DCC και μετά κάνετε manual install από τα
addon στο blue panel.

UnderZero

για download  -------> http://www.turboupload.com/files/gen/w4EuLVRIB1/paok-skin.rar
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

apaoki13

• Guest
Απ: PAOK SKIN DREAMBOX
« Reply #1 on: February 20, 2009, 12:57:30 »
Γαμάει και θα το εγκαταστήσω. Παίζει να βρω οδηγίες step by step online γιατί με το κούτι δεν έχω εξοικειωθεί, μόνο τα βασικά ξέρω. Επίσης τέτοια skins μπορούν να γίνουν εγκατάσταση στη Nova;

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2 on: February 20, 2009, 13:11:56 »
Aν εvοεις τοv δεκτη της Nova... oxi δεν κανει 
κανει μονο για dreambox

h εγκατασταση ειναι πανευκολη...
1 κατβαζεις το dcc  ----->http://rapidshare.com/files/200318906/dcc295.zip
2 δινεις την ip δεκτη και μεταφερεις το αρχειο στον φακελο tmp του δεκτη
3 μεσα απο το blue panel κανεις manual instal to skin
4 απο τα OSD settings επιλεγεις το ΠΑΟΚ skin
5 reboot τον δεκτη

thats all..

;D ;D ;D ;D
« Last Edit: February 20, 2009, 13:24:48 by tsarpanas4 »

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3 on: February 20, 2009, 13:19:20 »
μερικα ακομα screenshots....

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #4 on: February 20, 2009, 19:33:02 »
Γαμάει και θα το εγκαταστήσω. Παίζει να βρω οδηγίες step by step online γιατί με το κούτι δεν έχω εξοικειωθεί, μόνο τα βασικά ξέρω. Επίσης τέτοια skins μπορούν να γίνουν εγκατάσταση στη Nova;

Σκέφτεσαι αυτό που σκέφτομαι έτσι;

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #5 on: February 20, 2009, 20:08:38 »
Óêåöôïìáé íá ðÜñù Ýíáí äïñõöïñéêü äÝêôç áëëÜ åðåéäÞ åßìáé åíôåëþò Üó÷åôïò ìå ôï èÝìá,áò âïçèÞóåé êÜðïéïò.Áí áîßæåé ôïí êüðï äéáèÝôù ìÝ÷ñé 500€.

1.ÕðÜñ÷åé êÜðïéïò äÝêôçò ðïõ íá ðéÜíåé êáíÜëéá(åëåõèåñá) ðïõ äåß÷íïõí åõñùðáéêÜ ðñùôáèëçìáôá ðïä.?
2.ÕðÜñ÷åé äÝêôçò ðïõ íá ðéÜíåé ôá êáíÜëéá ôçò íüâá(åêôïò novasports,novacinema)
3.Ðüóá êáíÜëéá èá ðéÜíåé ï äÝêôçò ðåñßðïõ?
4.ÕðÜñ÷åé äõíáôüôçôá íá åìöáíéæïíôáé åëëçíéêïé õðüôéôëïé óå êáíÜëéá?

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #6 on: February 20, 2009, 22:37:02 »
1. Κανάλια ελεύθερα που να δείχνουν ευρωπαικά πρωταθλήματα δεν υπάρχουν εκτός από το zdf και τίποτα αθλητικά γεγονότα από το eurosport που νομίζω και ότι πλέον δεν υπάρχει ελεύθερο.

2. Τα κανάλια της nova θα τα πιάνει όποιος δέκτης και να βάλεις.Που να τα πιάνεις χωρίς να πληρώνεις είναι άλλο θέμα που το αναλύω παρακάτω

3. Έστω ότι θα βάλεις 2 LNB (δύο δορυφόρους δηλαδή) , έστω στον hotbird και στον Astra , θα πιάνεις 2 χιλιάδες κανάλια από τα οποία σχεδόν όλα είναι κλειδωμένα και από αυτά που δεν είναι δεν αξίζει τίποτα. (η σχεδόν τίποτα)

4. Μπορούσες παλιότερα με dreambox να δεις που παίζεται μια ταινία πχ και να κατεβάσεις τους υπότιτλους και να τους βάλεις να παίζουν ταυτόχρονα.Πλέον είναι ποντιακό φυσικά , καλύτερα να την κατεβάσεις την ταινία.Γενικά ελληνικούς υπότιτλους σε ξένα καλά κανάλια υπάρχουν μόνο στην nova.

Για την nova , χωρίς να μπω σε πολλές λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους , η nova έχει την καλύτερη κωδικοποίηση στον κοσμο - irdeto 2- και είναι "αδύνατον" να σπάσει.Με δυο τρόπους μπορείς να δεις εκτός από το να πληρώσεις.Να έχεις με κάποιους γείτονες δορυφορική και με τον κατάλληλο εξοπλισμό να την μοιράζεστε (άρα και δια τόσο η συνδρομή) ή μέσω dsl να παίρνεις κάποιους "κωδικούς" που σπάνε την nova (πληρώνεις σε κάποιον ένα ποσό).Πριν από λίγο καιρό όμως πιάσαν ένα στην κύπρο ο οποίος για να γλιτώσει και το πολύ κυνήγι λογικά θα έδωσε και τα στοιχεία αυτών που έστελνε τους κωδικούς.

Βέβαια η nova μπορεί να μην "σπάει" αλλά αν ασχοληθείς μπορείς να σπάσεις (τουλάχιστον όσο ασχολιόμουν εγώ) άλλα πακέτα από το εξωτερικό που έχουν κάποιο ενδιαφέρον..

Aυτά με τις λίγες γνώσεις μου, αν χρειάζεσαι κάτι άλλο ρώτα.

Poulke

• Guest
« Reply #7 on: February 21, 2009, 01:13:00 »
Åãþ èá óå ðñüôåéíá íá paris ôï Dreambox 800. Êïóôßæåé ðåñßðïõ 430.- €. ¸÷åé HDMI êáé ôï óýóôçìá Enigma1 ç Enigma2. Ìðïñåßò ðïëëÜ íá êáíåéò ìå áõôüí ôïí äåêôç. Íá ÂëÝðåéò åëåýôåñá ÊáíÜëéá. ÌÝ÷ñé êáé íá ÷ñçóéìïðïéåßò ôçí ÃíÞóéá Nova ÊÜñôá. ÕðÜñ÷åé êáé ï Ôñüðïò Sharing ðïõ ìðïñåßò íá ìïéñÜóåéò ìÝóï internet ÃíÞóéåò ÊÜñôåò êáé íá âëÝðïõíå ðåñéóóüôåñá Üôïìá ìå ìéá ÊÜñôá. Áõôü åßíáé üìùò ëßãï ðáñÜíïìï. Áëëá áðëÜ ìå ôï Dreambox 800 Ý÷åéò üëåò ôéò ðéèáíüôçôåò.

åõ÷Üñéóôï ãéá ôá Skins åßíáé ÔÝëåéá. Ðñïðáíôüò óôïõò äåêôåò óôïí Óýíäåóìï èá êÜíïõíå ÌÐÁÌ

apaoki13

• Guest
« Reply #8 on: February 21, 2009, 10:14:07 »
μέσω dsl να παίρνεις κάποιους "κωδικούς" που σπάνε την nova (πληρώνεις σε κάποιον ένα ποσό).Πριν από λίγο καιρό όμως πιάσαν ένα στην κύπρο ο οποίος για να γλιτώσει και το πολύ κυνήγι λογικά θα έδωσε και τα στοιχεία αυτών που έστελνε τους κωδικούς.

Αυτή η μέθοδος είναι πολύ διαδεδομένη στην Κύπρο. Τον τύπο που πιάσανε τον είχαν καρφώσει γιατί κόντευε σε πελατολόγιο την ίδια τη Nova. Η αστυνομία δεν μπορούσε να κάνει κάτι αλλά η nova του έκανε αγωγή. Από εκεί και πέρα είναι αρκετά ασφαλής μέθοδος απλώς πρέπει να οργανωθεί το γκρουπ των ατόμων που θα μοιράζονται τους κωδικούς.

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
« Reply #9 on: February 21, 2009, 11:02:39 »
Av êáé åßìáóôå of topic ,êáèþò ôï èÝìá ìáò åßíáé  to PAOK SKIN ãéá ôïõò dreambox  êáé ü÷é ãéá ôï ðþò ìðïñïýìå íá äïýìå  Nova ôæÜìðá… Ý÷ù áí ðù ôá Ýîçò     

@ logothethis  ôï irdeto 2 Þôáí ðñï ðoëëïõ  Ýíá áðü ôá êáëõôÝñá óõóôÞìáôá êùäéêïðïßçóçò  Ý÷åé  üìùò ãßíåé  hack åäþ êáé ðïëý êáéñü  ,áðüäåéîç üôé êõêëïöïñïýí ëåõêÝò ðáñÜíïìåò êáñôïõëåò ðïõ áíïßãïõí ôï ðáêÝôï..

@Poulke óßãïõñá ï dreambox 800 åßíáé êïñõöáßï ìç÷Üíçìá öïñÜåé üìùò enigma 2  kai to PAOK SKIN åßíáé ìïíü ãéá enigma 1 äçëáäÞ êÜíåé ãéá ôïõò äåêôÝò

Dreambox 500
Dreambox 600
Dreambox 7000
Dreambox 7020

@apaoki13 äåí åßíáé ìïíü óôçí Êýðñï äéáäåäïìÝíç áëëÜ ðáíôïý  ôï èÝìá åßíáé íá åìðéóôåýåóáé áõôüí ðïõ èá óïõ äþóåé acces  óå Ýíá server áðü ïðïý èá ðáßñíåéò  êëåéäéÜ . êáôÜ ôá áëëÜ åßíáé ìéá áóöáëÞò ìÝèïäïò üôáí ãßíåôå áðü Ýíá êëåéóôü grïup áíèñþðùí ..öõóéêÜ üìùò  åßíáé ðáñÜíïìç

¼óï ãéá ôçí åðéêïéíùíßá ôïõ äåêôÞ ìå ôï éíôåñíåô õðÜñ÷ïõí  emulators ðïõ ÷ñçóéìïðïéïýí  ðüñôåò udp êáé ü÷é tcp/ip  oi udp ãßíïíôáé äýóêïëá snif áêüìá êáé ïð ôïõò éäßïõò ôïõò Isp

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #10 on: February 21, 2009, 12:30:50 »
Έχετε δίκιο , έχω δύο χρόνια να ασχοληθώ με δορυφορικά και έχω μείνει πίσω.

Με αυτά που μου λέτε όμως λέω να ξαναασχοληθώ :D
Αν κανείς έχει τίποτα ενδιαφέρον να μου πει ας μου στείλει ένα pm  ;)

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
« Reply #11 on: February 23, 2009, 23:11:05 »
αναλυτικα  για τους dreambox εδω...----> http://klona.4t.com/v3.1/guide_gr/dbox-howto.htm