|
Οι σκέψεις απο χτές και η πίκρα δεν παλεύονται ρε παιδιά... Η αλήθεια είναι οτι μετά το 0-1 μέσα στην Τούμπα, έλεγα οκ πάει..μέχρι εδώ είμασταν..
Καλύτερα για μένα να μην έπαιζα καλά χτες...Μην με δίνεις ελπίδες ρε ΠΑΟΚ μην με δίνεις ελπίδες γαμώ την πουτάνα μου, γιατί όταν μου τις στερείς απότομα πονεί η καρδιά μου.Πονάω ολόκληρη και αυτός είναι ένας πόνος που δεν γιατρεύεται με τίποτα...
Ήμασταν καλύτεροι...Είμασταν αυτό που θα έπρεπε να είμαστε σε κάθε ματς... Ήταν άδικος ο χτεσινός αποκλεισμός γιατί είχα τα κάκαλα, είχα την ψυχή να το πάρω...Μόνο τύχη δεν είχα όπως άλλωστε γίνεται κάθε φορά..
Πάντα έλεγα οτι ο Χριστός ήταν ο μεγαλύτερος επαναστάτης... Και αυτό αυτομάτως τον έκανε ΠΑΟΚ...Και πίστευα με όλη την δύναμη της ψυχής μου οτι χτες θα άνοιγε τα μάτια του και θα μας βοηθούσε... Μάλλον ο πνιγμένος απο τα μαλλιά του πιάνεται...
Είναι άδικο ρε γαμώτο...Δεν έχω ούτε τα μισά λεφτά απο οτι έχουν κάποιες ομάδες της Αθήνας, δεν έχω προπονητή παρα ένα βοηθό προπονητή ο οποίος μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους, και όμως παίζω καλύτερα απο όλους.. Έχω παίκτες που όταν παίζουν την μπάλα που ξέρουν ο χρόνος σταματά και δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο απο αυτούς..
Έχω φιλάθλους που ξεχνούν τα πραγματικά τους προβλήματα και αψηφόντας κάθε κρύο, κάθε διαδρομή, κάθε πούστη μπάτσο, αψηφόντας την ίδια του την ζωή είναι συμπαραστάτης σε αυτήν την ομάδα και τους αξίζει το καλύτερο..
Δεν έχω όμως αυτήν την πουτάνα την τύχη. Την γαμημένη τύχη που λες και μισεί το ασπρόμαυρο χρώμα...
Εγώ όμως επειδή είμαι ΠΑΟΚ την γράφω στα @@ μου την τύχη γιατί τώρα στο Κυπελλο θα αποδείξω οτι δεν χρειάζομαι τίποτα... Μόνο πίστη.Και θα αποδείξω ακόμα μια φορά οτι ο ΠΑΟΚ είναι ανώτερος απο όλους και απο όλα.. Και θα το αποδείξω όταν σηκώσω με περηφάνια αυτήν την πολυπόθετη κούπα για έναν και μοναδικό λόγο..Γιατί μου ΑΞΙΖΕΙ...
Πολλοί μπορούν να λένε οτι γράφω μαλακίες...Αυτοί που αγαπάνε και πονάνε όμως τον ΠΑΟΚ καταλαβαίνουν πως νιώθω...
Για αυτό και για μένα ένα μόνο με εκφράζει απο τα τραγούδια και συνθήματα του ΠΑΟΚ...και το ξαναγράφω...
ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΠΙΔΑ ΚΟΦΤΕΡΗ ΤΙς ΦΛΕΒΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΣΩ
ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΜΑΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ.....
KATISI4, 26/2/2011 |