Όπως μόνο εμείς ξέρουμε... PDF Εκτύπωση E-mail
(average: 4.71 out of 5)

Θέλω να πω και εγώ για αύριο αδέρφια, ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ. Αποδεδειγμένα στο παρελθόν ότι γίνει μέσα στο γήπεδο θα πληγώνει τον ΠΑΟΚ. Κάθε μπουκάλι στην καραφλή πουτάνα θα κτυπάει τα φτερά του Αετού. Το ΝΟΥ σας.

Περιμένουν όλοι τους τρίβοντας τα χέρια τους να τα κάνουμε πουτάνα για να πουν "ορίστε, ο εξυγιαντής Ζαγοράκης και οι κάφροι του". Δοκίμασαν κάθε τρόπο.. ΜΜΕ, άλλες ΠΑΕ, δούρειους ίππους, οικονομικά, δηλώσεις της σάρας και της μώρας ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ. Γιατί ο ΠΑΟΚτσής απάντησε με ΕΝΟΤΗΤΑ και ΣΤΗΡΙΞΗ στην απίστευτη προσπάθεια που γίνεται φέτος. Δεν αξίζει να τα γαμήσομε όλα τώρα, αυτό θέλουν. Πιστέψτε με κι εγώ από την Τετάρτη βράζω και με μπριζώνουν κι όλας τα μουνιά, αλλά αύριο πρέπει να μείνουμε εκεί. Να μην γίνει τίποτα εντός γηπέδου.

Δείτε τι γίνεται.. Χτυπήματα από παντού, μέχρι και ο Ορφανός βγήκε να κριτικάρει το Σάντος. Τώρα! Που ήσουν τόσο καιρό ρε? Τώρα ξαφνικά σε έπιασε ο πόνος και σένα.. Λεζαντάκηδες, μου γυρνάτε το στομάχι παλιόπουστες...

ΠΑΟΚτσή σκέψου το αυριανό ματς σαν πεδίο μάχης που από πάνω πετάνε τα όρνια περιμένοντας καρτερικά το τέλος για να κατασπαράξουν ότι έχει απομείνει. Είναι πολύ οργανωμένο το σχέδιο, ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.

Ξαφνικά έγιναν φίλοι σου κάτι θηλυπρεπή πετούμενα, οι βάζελοι, ναι αυτοί οι κωλόφλωροι του κερατά που πριν κάνα μηνά έβριζαν βορρά με σύνθημα δικό σου και μετά σε είπαν ότι παραδίδουν μαθήματα κερκίδας. Και σου λένε ΠΑΟΚάρα μαζί σου, γαμήστε τους την Κυριακή, ξύλο από το αεροδρόμιο, ξύλο στην Τούμπα, κάντε πλούσια τα ball boys... Ω ναι, δείτε θράσος! Για να γίνουν (ξανά) άντρες αυτές οι αδελφές με ξένα αρχίδια, ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ αδερφέ μου ΠΑΟΚτσή γιατί τρίβουν τα χέρια τους για την τιμωρία που θα φάμε. Γιατί έχει σφίξει η κωλοτρυπίδα τους και η 2η θέση που τόσο έντεχνα έχουν κανονίσει να παίρνουν τόσα χρόνια ξαφνικά δεν μοιάζει και τόσο σίγουρη... Και ήταν μεγάλο το άνοιγμα τους αδελφέ μου ΠΑΟΚτσή πέρσι, και αν τους κάνουν οι "ΤΡΕΛΟΙ" καμία νίλα και τους αφήσουν εκτός Τσου Λου, να δεις μετά μέχρι που θα τους κυνηγάνε...

Μαζί με αυτά τα αδερφίστικα κοράκια πετούν, από δίπλα και ψηλά, διακριτικά πάντα με το σιχαμένο αυτό στυλ του «διπλωμάτη- δεντροπουγερνωοπουφυσαειοανεμοςμπαςκαιφαωκανακοκκαλ-ακη», κάτι κίτρινα κοράκια με φερετζέ. Αυτά δεν θα τα ακούσεις να πολυκράζουν αδελφέ μου ΠΑΟΚτσή. Αυτά θα περιμένουν να τελειώσει η μάχη, να φάει όποιος είναι να φάει, και μετά να πέσουν κι αυτά μπας και γεμίσουν λίγο τις κοιλιές τους. Πάντα ύπουλα, έτσι προσεγγίζουν. Γιατί σ' αυτά τα κοράκια μάγκα μου έχει πέσει μεγάλη πεινά.. Ναι άκου τι σου λέω.. Για να βρίσκουν τροφή έτσι θα κάνουν, από δίπλα κι ότι κάτσει.. Γιατί άλλο είναι να βγεις 3ος και άλλο 5ος.. Παίζει ρόλο βλέπεις και η θέση αύριο μεθαύριο για το πως θα χωριστούν κάτι πίτες με κεραίες...Άσε που πρέπει να χρυσωθεί και το χάπι γιατί τσίμπα τσίμπα στο 89, μπορεί να ξεγελάς την πείνα σου αλλά δεν χορταίνεις.. Το ΝΟΥ ΣΟΥ και σ' αυτά τα κοράκια λοιπόν..

Μεταξύ μας, είναι και κάτι άλλοι. Όχι μην κοιτάς επάνω, δεν θα δεις τίποτα πέρα από αυτούς που σου περιέγραψα. Κοιτά από την απέναντι μεριά, προς τις κοκκινοντυμένες πουτάνες που θα αντιμετωπίσεις στην μάχη που λέμε. Οοοοοοχι αδελφέ μου ΠΑΟΚτσή, δεν λέω αυτές τώρα. Κοίτα λίγο πιο πίσω, ναι πίσω τα μικρά αρχίδια αυτών των κόκκινων πούστηδων. Θα δεις κάτι μικραααααααααααα γλοιωωωωωωωωωδη σιχαμεεεεεεεενα κίτρινα σκουλήκια. Ναι είναι δύσκολο να τα δεις το ξέρω γιατί η αλήθεια είναι ότι από τότε που πέρασες από πάνω τους (από πίσω, από μπρος κτλ) μπήκαν στις τρύπες τους. Τώρα όμως που άκουσαν ότι γίνεται μάχη, να' τα πάλι βγάζουν δειλά το κεφαλάκι.. Και δες γέλιο, οι ίδιοι κόκκινοι πουστάρες που τα ποδοπάτησαν -κατά λάθος, έτσι τους είπαν- σε μια οικογενειακή γιορτή πριν κάτι εβδομάδες, τους κρύβουν πάλι πίσω από τα αρχίδια τους. Κι αυτά τα σιχαμένα που λες, περιμένουν να φάνε οοοοοολοι πρώτα, και μετά να συρθούν μπας κι έχει απομείνει κάνα σάπιο κομμάτι και φάνε κι αυτά. Γιατί αυτή είναι η μοίρα τους, να σέρνονται τόσο καιρό μονό και μονό για να φτάσουν σε ένα τόσο δα κομματάκι που συνήθως το χάνουν, γιατί είπαμε, είναι σκουλήκια.

Για τις κόκκινες πουτάνες τι να σου πω αδελφέ μου. Στην μάχη αυτή αέρας θα φυσάει και θα μετράνε τα χορταράκια του γκαζόν σαν φυσιοδίφες. Θα τους χαϊδεύουν και θα βογγάνε σαν να έφαγαν μπουνιά.. Συμπάθα τους, τα βογγητά έμειναν κουσούρι από τις μάνες τους όταν είχαν έρθει κάτι περίεργοι με άσπρα ρούχα από μακριά. Να δεις γιατροί θα ήταν, και βοούσαν να τους δείξουν που πονάνε. Αυτές οι κοκκινοσκουφίτσες που λες είναι οι πιο επικίνδυνοι γιατί την πήραν λίγο χαμπάρι την δουλειά. Σου λέει τόσα χρόνια με τα κοράκια τα από πάνω την έχουμε βρει την άκρη. Σπάμε λίγο πλάκα, τα αφήνουμε και τσιμπάνε που και που, κι από δω παν κι άλλοι. Υπάρχει κατανόηση, άλλωστε μια οικογένεια είμαστε, Πανφάγεια Οικογενειακή Κίνηση. Τώρα όμως, αυτή η φυλή εκεί στο βορρά ξύπνησε, κι αυτοί δεν γουστάρουν μαγείρεμα. Είναι , κανίβαλοι, ναι κανίβαλοι! Δεν γουστάρουν χύτρες, ζωμούς, ΛΑΔΙ, και αλατοπίπερα.. Αυτοί δαγκώνουν ρε! Στην ψύχρα!! Και σε εμάς τους "πολιτισμένους" δεν αρέσουν αυτά... Όχι.. στις "εκκλησίες" μας δεν θα τους βάλουμε ποτέ.
Έτσι λένε αδελφέ μου ΠΑΟΚτσή. Και προκειμένου να τους χαλάσεις την κουζίνα, κανονίζουν με κάτι βαρβαρικές φυλές που φοράνε κάτι μυστήριες κίτρινες φοσφωριζέ πανοπλίες και κάνουν πούστικα ντου, οι κόκκινες μπροστά και οι φοσφωριζέ από πίσω.. Πούστικα πάντα.

Γι' αυτό σου λέω, ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ. Γιατί αύριο θα πολεμήσουν στα χώματα σου. Που τα πότισε ο ιδρώτας των παππούδων σου. Κι έρχονται όλοι ΠΑΟΚτσή... Και οι κόκκινοι πουστάρες, και τα κοράκια και οι άλλοι που δεν φαίνονται.. Και περιμένουν... περιμένουν... Κι άμα τελειώσει η μάχη και τους έκανες την χάρη.. θα φάνε όλοι με την ψυχή τους. Μην γελιέσαι, υπάρχει τρόπος να τους κερδίσεις. Με τους αλαλαγμούς και σάλπιγγες! Αύριο δεν θέλει δόρυα, σφεντόνες και πέτρες, αυτά μόνο σε σένα θα κάνουν κακό... Πόνα τους χειρότερα, ξέρεις εσύ!

ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.

PAOK_Piraeus 7/3/2009

ΕΣΥ που ήσουν περίφανος ότι με τα λεφτά σου θα χτιστεί το προπονητικό κέντρο

ΕΣΥ που με την αγορά των μετοχών νιώθεις πως βοηθάς στην εξυγείανση

ΕΣΥ που αγωνίζεσαι 2 χρόνια για να ξανασταθεί ο Δικέφαλος στα πόδια του

ΕΣΥ λοιπόν θα γίνεις σαν και αυτούς που θέλουν να μας διαλύσουν;

Κάνε επεισόδια λοιπόν και μετά απο χρόνια θα λες στα παιδιά σου, πως ήσουν και εσύ συμμέτοχος στην καταστροφή του ΠΑΟΚ.

Λέτε και γράφετε τόσο καιρό πως δεν μας θέλει το κατεστημένο, πως μας φοβούνται πως θέλουν να μας βγάλουν απο την μέση.

Δεν σκέφτεστε ούτε στιγμή πως εμείς μόνοι μας θα διαλύσουμε την ομάδα με κάθε επεισόδιο που θα γίνει, εμείς θα έχουμε τραβήξει την σκανδάλη του όπλου που είναι στον κρόταφο μας.

Η ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΖΑΝΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ  ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ - ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ - ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ

Δώστε βάση στο πιο πάνω το κυριακάτικο ματς ίσως είναι το πιο σημαντικό στην ιστορία του ΠΑΟΚ

Σκέψου την ομάδα και το συμφέρον της, μην πέσεις στην παγίδα που σε στήνουν, φέρσου έξυπνα.

Απο τα επεισόδια ο μόνος χαμένος θα είναι ο ΠΑΟΚ

tsakalaki 7/3/2009