| Σεβασμός στην προσπάθεια |
|
|
|
|
Ο λόγος δεν ήταν το εισιτήριο, αφού έχω διαρκείας. Ο λόγος δεν ήταν η βροχή, αφού έχω φάει και χιόνι στο παρελθόν στην Τούμπα. Ο λόγος δεν ήταν η διοίκηση της ομάδας μου, αφού όσα λάθη έχει κάνει, τα έκανε χωρίς δόλο. Ο λόγος δεν ήταν η κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας, αφού κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού. Ξέρετε ποιος ήταν ο λόγος; Αυτά τα μαλακισμένα που δεν έχουν καταλάβει ότι ο ΠΑΟΚ άλλαξε σελίδα και δεν έχει Βουλινό, Μπατατούδη ή Γούμενο στην διοίκηση του για να κάνει τα όσα έκανε χθες πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα. Ποια πόρτα σπάτε ρε τσογλάνια και για ποιον λόγο; Για να μπείτε τσάμπα εσείς και οι ρετσίνες σας; Γνωρίζετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μπει εγγυητές (με υπογραφές) στην αστυνομία για την σωστή συμπεριφορά σας με μοναδικό σκοπό την απομάκρυνση των μπάτσων από τις εισόδους της Τούμπας; Γιατί ξεφτιλίζετε αυτούς τους ανθρώπους και κυρίως τον ίδιο τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη που πρώτος έβαλε την υπογραφή του; Αν γυρίσουν οι Αστυνομικές δυνάμεις καταστολής έξω από την Τούμπα, ποιος θα φταίει; Πάρτε τον μπούλο από την ΠΑΟΚάρα ρε Ζώα! Alamana85 29/09/2008 |

Είναι το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα που δεν μπήκα μέσα από το 1991. Κάθισα στον σύνδεσμο της Τούμπας, που για όσους δεν το ξέρουν είναι κάτω από το διάζωμα της Θύρα 4 και το είδα από την τηλεόραση.